Noodkreet van een politieagente: “Veel migranten hebben absoluut geen respect voor vrouwen in uniform”

Screenshot_2

BOCHUM – Tania K. (30) werkt al tien jaar als politieagente. Ze draait op voor anderen, beslecht ruzies en helpt. Het is haar droomberoep, zegt ze. Maar al jarenlang zijn het vooral criminele migranten die van haar baan een nachtmerrie maken. Nu spreekt de agente duidelijke taal: “Veel migranten hebben absoluut geen respect, vooral niet voor een vrouw in uniform.”

De agente uit Bochum (in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen) is zelf een kind van ouders die uit Griekenland komen. Eerst had ze een ingezonden brief aan het tijdschrift van de Duitse politievakbond (GdP) geschreven. De noodkreet van een politieagente, vol frustratie en teleurstelling! Omdat ze bang is dat haar familie iets overkomt, heeft BILD haar achternaam afgekort.

Tania K. in haar brief: “Mijn collega´s en ik worden dagelijks met criminele migranten, grotendeels moslims, geconfronteerd, die absoluut geen respect hebben voor de politie.”

Haar brief baarde zoveel opzien, dat er in de Dortmunder Westfalenhalle een podiumdiscussie werd georganiseerd met 450 van haar collega´s en de minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen. Daar deed de agente er nog een schepje bovenop en oogstte enorm veel applaus. “Veel islamitische burgers accepteren vrouwen niet, zelfs niet in uniform. Ze zeggen me recht in mijn gezicht: Ga weg, je bent een vrouw. Je hebt niets te zeggen.”

Daarna schetst de jonge vrouw een incident: Een Turk, die 112 had gebeld, weigerde haar en haar vrouwelijke collega te vertellen waarom. “Toen belde hij het bureau op en eiste mannelijke politieagenten. Dat lieten mijn collega en ik ons uiteraard niet welgevallen en we reden opnieuw  naar hem toe. Toen hij ons de tweede keer zag, begon hij brutaal tegen ons te schreeuwen.”

Bijzonder moeilijk voor de agente: haar Griekse komaf

Screenshot_3“Op grond van mijn uiterlijk vermoeden veel migranten dat ik een Turkse ben. Daarom keuren ze mij of geen blik waardig of ze noemen me een verraadster. Mijn Duitse collega´s durven hun mening niet te geven over de criminele buitenlanders, omdat dan onmiddellijk het gezeur met de nazi´s begint.”

Ook vertelt ze van dagelijkse agressie en beledigingen. “Je wordt bespuugd, geduwd, geslagen. Dan helpt zelfs de beste uitrusting niets.”

De vakbond van de politie (GdP) staat volledig achter de agente uit Bochum en eist een nieuwe wet (§ 115), die aanvallen tegen politieagenten met tot tien jaar gevangenisstraf bestraft.

Arnold Plickert (57), chef van de GdP in Nordrhein-Westfalen: “De collega´s moeten eindelijk beter beschermd worden. Velen doen geen aangifte meer, omdat ze gemerkt hebben dat dit toch niets helpt.”

Bron:
www.bild.de
Auteur: Frank Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

32 reacties op Noodkreet van een politieagente: “Veel migranten hebben absoluut geen respect voor vrouwen in uniform”

 1. Ze worden voortdurend voor hoer uitgemaakt en verbaal bedreigd. Dat moslim tuig loopt vrouwelijke politieagenten dreigend achterna terwijl die vrouwelijke agenten rustig voorbij lopen en hun werk doen… hoezo onbeschoft?

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Misschien wat meer gebruik maken van jullie vuistvuurwapen.
  Dat lost de meeste problemen wel op.
  Meer, meer meer dus.

  Like

 3. fleckie zegt:

  waarom geeft men de politieagenten NIET ‘WAT..MEER’..’BEWEGINGSVRIJHEID’!!

  Like

 4. Bauernschmaus. zegt:

  Respect krijg je niet maar dat moet je afdwingen,desnoods met geweld.

  Like

 5. fleckie zegt:

  ZOALS bijv.”WIE DU MIR’ ..SO ICH DIR”

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Niks nieuws onder de zon. Diezelfde “noodkreet” kon je vroeger ( weet niet of er veel veranderd is ! ) ook horen bij vrouwelijke docenten op scholen met VEEL moslim-kindertjes.
  Ervaringen van mijn eigen vrouw 15 jaar geleden )

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Volledig mee eens delamontagne!

   Islamitische scholen maken dankbaar gebruik van hun haatdoctrines die zij onderwijzen, geheel gefaciliteerd door de Nederlandse overheid. Islamitische scholen zijn uitermate representatief voor de Vijfde Colonne, hier wordt het haat-zaadje geplant in de vruchtbare geesten van deze jongelingen, waar van de mannelijke exemplaren na 18 jaar nog geen vloeiend Nederlands spreken, zij sissen en bespuwen autochtone vrouwen wat eigenlijk niet verwonderlijk is dankzij hun inteeltcultuur.

   Eurabia en de vijfde colonne
   Verreweg de meeste Nederlanders en andere Europeanen hebben, -mede dank zij onze mediacensuur- helaas nog steeds niet in de gaten, welke reusachtige geopolitieke ommezwaai de Europese landen in het najaar van 1973 hebben gemaakt. Op 6 oktober 1973 werd Israël, dat Yom Kippoer vierde, onverhoeds aangevallen door Egypte en Syrië. Toen president Nixon enkele weken later militaire steun aan Israël toezegde kondigden Libye, Abu Dhabi en Saoedi-Arabië een olieboycot af tegen de VS en Nederland.

   De andere olie exporterende Arabische landen volgden spoedig en dreigen het olieaanbod aan de Europese landen duurzaam te beperken. De economische gevolgen voor de wereldeconomie waren ernstig maar tijdelijk, maar de internationale politieke gevolgen zijn dramatisch.

   Het begin van de Europees-Arabische “samenwerking”
   In de loop van november/ december van dat jaar wordt een pact gesloten tussen de E.E.G. -de voorloper van de politieke EU, die destijds alleen een economische gemeenschap was- en de Arabische Liga, waarin o.a. Arabische invloed op politiek, onderwijs en cultuur besloten ligt in ruil voor “oliegaranties”. Max van der Stoel zit in die tijd namens Nederland in de E.E.G.>>>>>

   http://eurabia.blogse.nl/log/eurabia/eurabia-en-de-vijfde-colonne.html

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het lijkt wel of de duvel er mee speelt, zoals ,t “spreekwoord” luidt.
   Kom ik tussen m,n papieren ineens een “klasse-lijstje” van haar tegen.
   Zoals men ziet op de 26
   leerlingen, zijn er 2 van (vermoelijk ) autochtone afkomst.
   School lag in centrum van Rotterdam Zuid
   AKDENIZ VELI
   AZZAAOUI BILAL
   BHAGGOE VIRESH
   BHATTOE PRAVEETA
   BHUGWANSING PILA
   BOUZIAN MOHAMMED
   CHAUDHARI CILEM
   DHARMLAL RASHRI
   ELBAY FATIH
   ELFE JOLLY
   GANGADIN WANISHA
   ISPIR SINAN
   JAMAL ZAREENjU
   JANAJA RUBIO
   MBUTO MARLINA
   niehuis bas
   OZIR SAHIDA
   RAMESAR VIRESH
   RAMLAL SANDIRA
   RAMPERSAD ASHWIN
   SAHERTISAN MICHAL
   suykerbuijk stephany
   TOUMANI LAILABENI
   VASQUEZ CHAREL
   MOUTAOUKIL ADIL
   berenstein regillio

   Like

 7. jan zegt:

  dat noemt de linkse goedmens nu cultuurverijking, met dank aan de resolutie van straatsburg

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Wat misschien op den duur ook een remedie zou kunnen zijn -maar het zal wel weer niet tot de mogelijkheden behoren- Op moslims juist zoveel mogelijk VROUWELIJKE agenten afsturen.
  Ook bij die lui die aangifte komen doen: Principieel door vrouwen laten afhandelen. Geen discussies; als zo’n figuur weigert, dan geen aangifte, heel eenvoudig. Nooit toegeven. Arrestaties? Minstens één vrouw erbij, liever meer. Grote bek tegen agentes in de vorm van “Jij hebt niets te vertellen? Extra proces-verbaal er bovenop, dat later in de rechtszaak wordt meegenomen als zijnde ‘belediging van een ambtenaar in functie. En dat NADRUKKELIJK aanhalen! Kan niet schelen of ze het ter harte nemen of niet: Gewoon met de neus op de feiten blijven drukken. Als het ze niet bevalt, donderen ze misschien wel uit eigen beweging op; weer een probleem opgelost.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Helemaal mee eens Theresa! Prima oplossing, Bestraffen met tien jaar celstraf, wat men Duitsland voorstelt lijkt me helemaal niet zo’n goed idee.
   Beter is om ze het land uit te trappen.
   Wij moeten anders tien jaar lang 360,- Euro per dag betalen voor dat luxe hotel waar meneer in mag verblijven. Nee, och maar niet, gelijk het land uit!

   Like

  • Q zegt:

   Wat beter zou helpen is als madam dat soort klojo’s gewoon een dreun voor d’r waffel verkoopt. Of een schop onder d’r achterwerk.
   Hallo madam, je hebt een geweldsmonopolie !!! Gebruik dat !

   Dit verhaal vertelt me dat dit soort meiskes niet thuishoort in een politie uniform.
   Met d’r respect. Het sukkeltje van de klas, meester ze plagen me.
   Je verdient niet beter tuthola.

   10 jaar gevangenisstraf.
   Als dat erdoor komt kun je ervan uitgaan dat het niet blijft bij het zeggen en doen van dingen die ze als vervelend ervaart maar dat ze aan de kant geschoten word. Dat zal het moment zijn dat ze haar uniform aan de wilgen hangt, kinderen krijgt, en gaat koken. Kunnen de kerels het weer opknappen.

   Wat een slappe hap !

   Like

  • EmGee zegt:

   @Theresa Geissler:5 april 2014 om 10:43.100% mee eens!De doeltreffenste remedie ! Tot vervelends toe de zaken nu maar eens omdraaien! Het moet worden WIJ BEPALEN en laat die NEP Nederlanders maar BALEN!!! Het zijjn geen Hollanders en dat zullen ze ook nooit worden!!!

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Kijk dat is nu de verrijking, die we dankzij de SOCIALISTEN, zo broodnodig hebben en hadden! En dan ook nog de medewerking van de LIBERALEN, en de CHRISTEN-DEMOCRATEN. En alles is begonnen, toen de VERRADERS in 1975 instemden met; “de Resolutie van Straatsburg”.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Weten de politici veel en als het weten kijken ze de andere kant op.
  Op een partij na natuurlijk, maar dat weten we wel.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ik zeg alleen maar, minder, minder, minder. Iets wat overlast geeft moet je als gezond mens alleen maar minder van willen. Allochtonen die zich wel normaal gedragen hoeven hiervoor niet extra op hun schouder geklopt worden. Het is de normaalste zaak van de wereld dat iedereen zich normaal gedraagt. Die allochtonen die zich normaal gedragen hoeven zich dan ook niet aangesproken te voelen door dat minder, minder, minder. Het pijnlijke is echter dat de allochtonen en in het Nederlandse geval specifiek de Marokkaanse gemeenschap op alle fronten gefaald heeft tot op de dag van vandaag in een fatsoenlijke aanpassing. Bovendien zijn die Marokkanen die zich wel aangepast hebben ook gebaat bij minder van hen die zich niet willen aanpassen. Voor die goedmensen die menen te moeten vertellen dat je geen groep als geheel mag wegzetten heb ik het volgende. Alle groepen samenlevingen en gemeenschappen hebben een eigen verantwoordelijkheid betreffende het functioneren van de groep als geheel. Als grote aantallen binnen een groep weigeren zich aan te passen aan een samenleving dan mag je best de groep als geheel wijzen op hun verantwoordelijkheid en bij het niet nakomen van die verantwoordelijkheid mag je hun als geheel aansprakelijk stellen en dus ook wegzetten als niet aangepaste subgroep die je kunt missen als kiespijn. Het zelfreinigende en zelf kritische vermogen is bij het Marokkaanse deel van de gemeenschap in Nederland geheel afwezig. Hiervan getuigd voor de zoveelste keer opnieuw de inzamelingsactie (hoe verzinnen ze het) die op touw gezet is door een grote groep Marokkanen voor de Italiaans Marokkaanse toerist die even overkwam naar Nederland om samen met zijn eveneens niet deugende Nederlands Marokkaanse kompaan een overval te plegen. Een Marokkaanse inzameling actie voor alle Nederlandse slachtoffers van de Marokkaanse straat terreur en roof zal in dit kader nog lang op zich laten wachten.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Niet alleen in Nordrhein Westphalen is dat zo ook hier bij ons hebben de woestijnratten geen respect voor vrouwen in uniform.Vergeet niet dat de heldin van Arnhem een Frau was de Kenau.Die alle Spanjaarden (halve moslims) op hun sodamieter heeft gegeven.

  Like

 13. baksteen zegt:

  Dit gaat steeds een stap verder totdat ze zich gedragen zoals de Palestijnen dat doen tegenover de Israelische politie, stenen gooiend naar gepantserde voertuigen. Daarna trekt de politie zich definitief terug en is het een de volgende sharia no go area geworden.

  Like

  • fleckie zegt:

   uit NIW,4 april 2014:KERRY:”ik KAN NIET VERDER”….-…-DE AMERIKAANSE BEMOEIENISSEN met het vredesproces hebben een breekpunt bereikt:John KERRY vindt DAT HIJ ALLES GEDAAN HEEFT WAT HIJ KON OM HET PROCES VLOT TE TREKKEN,maar ziet geen vooruitgang als beide partijen blijven weigeren om eigenstandig grote beslissingen te nemen.Dat hebben hoog-geplaatste ambtenaren woensdag aan de NEW YORK TIMES gemeld.Afgelopen dinsdag liet MAHMOUD ABBAS in een verrassingstoespraak voor PLO-gehoor weten dat hij twaalf documenten heeft getekend om toestemming te krijgen zich als staat bij de VERENIGDE NATIES AAN te SLUITEN.Dezelfde dag maakte de regering NETANYAHU 700 aanbestedingen voor bouwprojecten buiten de groene lijn openbaar.Kerry liet daarop weten dat hij “zo ver is gegaan als hij kan als mediator’.’ABBAS heeft me zijn woord gegeven door te gaan met onderhandelingen TOT EIND APRIL’,zei KERRY OOK NOG.ABBAS van zijn kant zei;’WE willen niemand tegenwerken,maar WE HEBBEN GEEN ANDERE OPTIE’.—.—.EERDER deze week was er nog sprake van DIVERSE MOGELIJKHEDEN om de onderhandelingen IN BEWEGING TE KRIJGEN, waaronder het (GEDEELTELIJK )bevriezen VAN BOUWPLANNEN op de WESTELIJKE JORDAANOEVER,de garantie dat de PALESTIJNEN NIET OM INTERNATIONALE ERKENNING ZOUDEN VRAGEN,de VRIJLATING van 400 PALESTIJNSE GEVANGENEN en het vrijlaten van spion JONATHAN POLLARD.#####

   Like

 14. bigljohn zegt:

  Hier zien we weer een goed voorbeeld wat Islam betekent. Niet integreren, maar eeuwig hun eigen koers doordrammen. Ook aan ons, want wij moeten en zullen onder de plak komen volgens hun visie. Dit alles blijft niet lang meer mooi staan zegt men wel eens. Of ze nemen ons te grazen, of wij hun. En wij zullen ook eens gaan eisen. Wij eisen dat laatste !

  Like

 15. 4sjun zegt:

  En zo wordt steeds duidelijker waarom er in de ‘thuislanden’ stevige dictaturen zijn ontstaan. Om onaanspreekbaar volk aan te kunnen sturen moest men iets. Misschien kan de lange lat voor onaanspreekbaren geïntroduceerd worden. Werkt dat allemaal niet dan lijkt me uiteindelijk verbanning het beste om de kinderen van deze oplopende rekeningen (en dat zijn niet enkel dienders maar ook omwonenden in de leefwereld van het geteisem dat in beeld kwam) te verlossen van afnemende leefbaarheid. Misschien kan over dit soort adresseerbare problemen en de verschillende wegen tot een oplossing eens een breed maatschappelijk debat gevoerd worden. Niks doen en het laten betijen is geen optie. Er moet iets aan gebeuren, dat zijn we aan degenen die na ons komen verplicht.

  Like

 16. ieznogoud zegt:

  Vreemd hoor. Die immigranten zijn toch een politie gewend die door de bank genomen, bepaald niet zachtzinnig optreedt. Ze hebben kennelijk direct begrepen dat ze van de Duitse politie niets te vrezen hebben.
  Het is wellicht zaak dat de westerse bevolking zich wat meer aanpast aan de mores van de islamitische immigrant. Dan horen dit soort incidentjes zo tot de verleden tijd.
  Want dat de overheid eens een instructie gaat geven dat er maar eens raak geslagen en geschoten moet gaan worden, behoort niet tot de mogelijkheden.
  De gedachte dat een minimum straf wel respect zal afdwingen zal niet helpen.
  Het gaat erom dat dat respect door de agenten in kwestie zelf wordt afgedwongen.
  En ja, dat lukt bij dit soort verrijkers alleen als je ze helemaal in elkaar trapt of ze gewoon een kogel door hun kop jaagt.
  Pas dan, dan zal dat volk een beetje inbinden.

  Like

 17. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Het is hier niet anders hoor.
  De agentes mogen dat alleen niet ventileren.

  Like

 18. Yvonne van Cleef zegt:

  In Duitsland is het nog erger dan hier,maar we moeten niet wachten op dezelfde taferelen;maar ja,zowel Teeven als Opstelten hebben volgens mij een verborgen agenda;handen af van moslims!

  Like

 19. Als dit hun “respect” is voor hun eigen moeder….

  Like

  • BertG. zegt:

   Hij ziet het waarschijnlijk ze vader ook doen thuis.
   Is dan vrij normaal geworden dan. Het woord respect kennen ze niet.

   Like

   • Monalisa zegt:

    BertG. Je zegt het al Het woord respect kennen ze niet.dat bewijst ook maar weer in andere zaken.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach welnee, dat zie je altijd weer: Ze hebben er constant hun bek van vol, hoeveel respect er binnen de Islam is voor vrouwen, maar ze kunnen geen enkel concreet voorbeeld geven, dat wij ook als zodanig erkennen!
   Als ze het even op hun heupen krijgen vallen ze al door de mand: Jij vrouw, jij niets te zeggen….etc.
   Ik kan bij God niet zeggen, wat zij onder respect verstaan, maar waarschijnlijk iets heel anders dan wij. Waarschijnlijk iets in de richting van ‘kostbaar bezit.’ De diamant in het doosje. Zoiets.
   Maar dat noemen wij dus geen respect: Iemand als je -kostbare- eigendom beschouwen.

   Like

 20. Joannes den Hollander zegt:

  Als Hitler zich in 40-45 beperkt had tot de moslims, had het er in Europa nu heel anders uit gezien

  Like

 21. Pingback: Verkeerde tolerantie | E.J. Bron

 22. Ronald zegt:

  Moslims (niet allemaal) wat een geloof…. zucht niet meer van deze tijd En vooral niet Europa. Dus wegwezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s