Door de gebeurtenis in Deurne wordt het gelijk van Wilders weer eens bevestigd

Screenshot_5

(Door: Henk V.)

In de eerste plaats toont het aan dat wij hier geen grote groep mensen in de maatschappij moeten hebben, die er opvattingen op nahoudt die wel eens zouden kunnen conflicteren met de regels van onze rechtsstaat. In de ”kwestie Deurne” hoeven wij hier geen enkele discussie aan te gaan over wie hier volgens de regels van de wet de daders zijn en wie de slachtoffers. Middenstanders krijgen het door toenemende roofovervallen steeds moeilijker. Hun broodwinning staat onder grote druk, hun veiligheid staat op het spel en zelfs is men niet meer zeker van zijn of haar leven! Dat moet afgelopen zijn. Niet in de toekomst, maar nu meteen! En daarbij moet IEDEREEN maar eens gaan beseffen dat elke dader ZELF voor zijn daden verantwoording dient af te leggen en de schuld niet moet afschuiven op anderen. Ieder mens met enig verstand zou dat moeten beseffen en nooit roepen zoals ik op het internet zag: “En, heb je nu je zin, Wilders?” Voor die onnozele persoon heb ik één advies: ”Ga DIRECT uit de politiek, mens en schaam je wat!”

In de tweede plaats heeft deze kwestie aangetoond dat er rond alles wat moslims doen al bij voorbaat een door links aangebracht verdedigingsscherm hangt: Wat er ook gebeurt, breng dat VOORAL niet in verband met etniciteit en religie van de daders,want dan ben je namelijk racistisch en discriminerend bezig. De absurditeit van de beschermingsdrang blijkt hier onder:

Er bestaat een (tijdelijk?) samenwerkingsverband tussen de politiekorpsen van Amsterdam en Boekarest met het oog op de komst van Roemeense zigeuners naar ons land. De Amsterdammers hadden geen ervaring in het onderkennen van alle berovingstrucs die de vingervlugge zigeuners beheersen. Informatie van de politie uit Boekarest was daarom welkom. In dit geval wordt ZONDER ENIGE TERUGHOUDENDHEID de relatie genoemd die er bestaat tussen zigeuners en zakkenrollen!

Dus: de enigen die niet precies mogen worden aangeduid zijn ”licht getinte (meestal mannelijke) personen uit het Noorden van Afrika” en de daden die zij plegen. Het excuus van politiek correct is dat we ze nu maar eens gewoon als Nederlanders moeten zien.

Dit benoemingsprobleem bestaat werkelijk al jaren, zoals ik hier al eens vertelde naar aanleiding van een gesprek dat ik een paar jaar geleden, samen met politieke medestanders, met de leiding van de NOS voerde. De vraag was of het gerechtvaardigd was om in de verslaggeving van problemen die zich voordeden de ETNISCHE achtergrond van de betrokkenen te vermelden. Mijn antwoord was dat er- wanneer er sprake was van REGELMATIG OPTREDENDE ontsporingen van mensen uit een bepaalde bevolkingsgroep – er ALLE reden was om de achtergrond van de daders te benoemen, omdat er dan in de betreffende groep iets mis zat. Tegen deze suggestie kon de NOS niets inbrengen, maar de leiding was met die opvattingen niet bijzonder in haar schik en het advies is dan ook niet opgevolgd.

Vanaf toen was iedereen dus ”gewoon Nederlander”. Hoewel ik mij nu beslist afvraag of er ook zoiets als een ”gewone Nederlander bestaat die op Wilders stemt”. Het kan natuurlijk zijn dat er bij het begrip ”gewone Nederlanders” nogal wat gevoelsmatig onderscheid wordt gemaakt.

En dus is het eigenlijk zo dat er doorgaans allerlei gewone Nederlanders achter de tralies zitten. Zo weet ik dat er in bepaalde gevangenissen op de muren van cellen een aanduiding is aangebracht. “Daar ligt M” zeggen zij die meer inzicht in deze materie hebben. Gevangenen, gewone Nederlanders, kunnen dan een kleedje krijgen en liggend op hun knieën kijken ze richting M. Wanneer je door het kijkgaatje in de deur kijkt, zie je in die richting helemaal niets. Dus heb ik mij wel eens afgevraagd of M voor ”minuscuul” stond, omdat ik daar niets zag liggen, maar de gewone Nederlanders in de cel blijven er regelmatig een tijdje aandachtig naar turen. Nou, ja, ieder zijn meug.

Ik houd het er maar op dat die jongens gewoon hun topografische kennis willen ontwikkelen en dat is goed, maar ook inspannend uiteraard en om de conditie van deze leergierige knapen op peil te houden, krijgen ze speciaal voedsel van de gevangenis. Er zonder kunnen ze niet uitvinden waar M ligt. En dat zou vreselijk zijn.

Deze regel is door politiek correct ingesteld en misschien komt het binnenkort nog zover -als de begroting het toelaat – dat iedere gevangene het recht krijgt op zijn eigen speciale voedsel, allemaal varianten van typisch Nederlands voedsel, want er bestaat natuurlijk allang geen echt Nederlands voedsel meer, toch…

Zo zullen Hindoes dan Hindoestaan voedsel krijgen, Chinezen louter Chinees, Joden altijd koosjer, Rooms-katholieken altijd vis op vrijdag, vegetariërs altijd vegetarisch eten, terwijl de kannibalen die men hier binnenkort natuurlijk -op basis van de gelijkheid van alle culturen- ook verwacht, het recht zullen krijgen om één maal per week een van de bewakers op te peuzelen (er zijn binnenkort toch bewakers over, dankzij de bezuinigingen).

En wat eventuele hongerstakers betreft: zij hoeven helemaal niet te eten als ze niet willen. De overheid zal hun beslissing met een zekere mate van tegenzin respecteren, maar toch ook beseffen dat zich hier een plotselinge mogelijkheid tot geldbesparing aandient. Ja, ja, met ieder wordt rekening gehouden! Zo fijngevoelig geregeld is het toch altijd al geweest, zowel in onze gevangenissen als in onze multiculturele samenleving?

De reactie van mensen uit de Marokkaanse gemeenschap laat zien dat de echte betrokkenheid bij de Nederlandse samenleving niet veel verder reikt dan de grenzen van de eigen leefwereld en dat onderstreept andermaal de redelijkheid van Wilders om aan de intocht van de islam werkelijk een einde te maken en waar mogelijk die terug te dringen, want de doelstellingen van die ideologie laten zich niet verenigen met onze manier van denken. Het is dan ook beslist goed om de wijze waarop de islam zich manifesteert zeer kritisch te blijven volgen.

De gezondheid van onze samenleving hangt volledig af van de bereidheid tot volledige integratie bij IEDEREEN. Dit is een joods-christelijk-humanistisch land en in dat nationale raamwerk mag van iedereen gevraagd worden dat hij of zij zich daarin volledig voegt en dat kan ook, want in dat concept is een zee van ruimte en vrijheid en tot dusverre hebben alle bestaande religies hun plek harmonisch kunnen vinden in ons land, BEHALVE eentje. En of politiek correct nu bij het lezen van zulke zinnen op zijn kop gaat staan, zal mij een zorg zijn.

Tot slot even een nadenkertje: Staan jullie er wel eens bij stil dat het er in deze mallotige wereld kennelijk naar uitziet dat ALLEEN maar blanken zich ”racistisch” kunnen gedragen?

Screenshot_20

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Geert Wilders, Immigratie, Islam, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

38 reacties op Door de gebeurtenis in Deurne wordt het gelijk van Wilders weer eens bevestigd

 1. Tom Hendrix zegt:

  Een zin springt er uit wat mij betreft Henk. “De enigen die in Nederland niet mogen worden aangeduid zijn licht getinte personen (mannelijk) van origine uit Noord- Afrika (MAROKKO)”, dit is precies waarom het steeds erger gaat worden met deze Marokkanen. Ze worden beschermd door met name de PvdA,D66,VVD en CDA, o ja ook nog door GL,CU en de SP! Heel goed betoogd Henk!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dat laatste dus al helemaal niet, want je moest om te beginnen al eens weten, hoe er in wearte kringen in de USA gereageerd wordt als de zoon/dochter/broer /zus het wààgt om met een blanke vriend/vriendin thuis te komen!
  In de shows van Dr. Phil en Jerry Springer zijn zulke staaltjes vaak genoeg aan de orde geweest en ga nou niet direct roepen, dat dat allemaal nep is: Die lui zijn heus niet tegen hun zin naar de studio gesleept!
  Zij kunnen net zo goed racistische gevoelens koesteren als de blanken. Dat zal hier met de Surinamers en de Antillianen niet anders zijn. En wat de moslims betreft…..Tja…..
  Dat zie je al aan Deurne, zou ik zo zeggen. Wie noemen ons ‘varkens?
  Wie noemen ons al sinds jaar en dàg varkens, apen, hoeren, noem maar op? Wat zegt U? Oh, dat is geen racisme……
  Nou, dan is het dus ook geen racisme om moslims als groep aan te spreken op de dingen, die ze wel degelijk flikken.
  Ook blanken/autochtonen zijn geen heiligen, al zouden de goedmensen zichzelf maar al te graag zo voelen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   2de regel van boven: wearte=zwarte.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik heb ook zo’n rottig toetsenbord op m’n laptop Theresa , met vlakke toetsen , dan voel je niet of je precies middenin de toets zit of half er op zodat je er nog een meeneemt .
    Een broodje met sesamzaadjes eten boven je toetsenbord is ook dodelijk , iemand met een compressor en een luchtspuit kan helpen . ( Garage , fietsenmaker ) .
    En verder ; nagels knippen , snap toch niet hoe veel vrouwen van alles kunnen zonder zichzelf of een ander te bezeren ………….. .
    Persoonlijk ben ik ook gehandicapt , kan niet typen , dus moet alles met een vinger doen .
    En vingeren was al nooit m’n sterke punt .
    tÍs een heel gedoe , maar ik heb het graag voor jullie over .

    Like

 3. Sjaak zegt:

  Nederlanders zijn voor mij Chinezen die zich vol in Nederland intigreert hebben !
  Nederlanders zijn voor mij italianen die zich vol in Nederland intigreert hebben !
  Nederlanders zijn voor mij Spanjers die zich vol in Nederland intigreert hebben !
  Nederlanders zijn voor mij alle rassen van mensen die zich in Nederland intigreert
  hebben en het grondgezet bevolgen ! Die strikt staat van geloof scheiden en niet
  ieder mens onvrijwillig daarmee belastigen !
  Nederlanders zijn voor mij NIET de mensen die zich niet intigreren willen en hun
  geloof boven de will van mens en staat stellen ! Om het op een punt te brengen !
  DE MOSLIMS !

  Like

 4. Vederso zegt:

  Birma, via Vlad Tepes;

  I don’t understand exactly what triggered this round of attacks. Are they retaliatory? Was a gang rape or murder of a Buddhist nun etc. the first spark? Or was it actually an orchestrated hate-crime against the peace loving and much-contributing muslim population of Burma.

  According to Irrawaddy, a muslim attacked and stabbed a Buddhist with a pair of scissors during an argument, in his eye. Four muslims where involved in the attack on the Buddhist who then went and hid to avoid arrest. And then, as usual, from a muslim perspective, the fight started when they hit us back.

  But let’s say that indeed this was a peaceful and cooperative community of muslims who enrich Burmese culture a great deal with their piety, education, forward thinking and kindness as we are so accustomed to in large muslim communities elsewhere. Then I have a solution for them. The good muslim victims in Burma should look to one of the over 50 nations in the Organization of Islamic Cooperation and move there. They must teach the Burmese a harsh lesson and the best way is to deprive Burma of the wonderful enrichment that a large community of muslims brings wherever it goes. One can only imagine the sorrow that the general Burmese community would feel when women’s rights and individual freedoms would suffer a blow like that.

  Imagine. It would mean tons of hospital closures. Certainly the Royal Burmese Ballet would end with no great dancers or patrons left. No more brilliant architecture and no new major art galleries. No more great inventions and medical advances credited to Burma and its people.

  Yes, its harsh, but clearly the best solution. If I were a Burmese muslim, I would be calling the movers right about now.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Mooie ironische tekst, Verderso . Ik kan mij er in vinden!

   Like

   • Vederso zegt:

    Ja, leuk hè. Het duurt niet lang meer of die Religie van de Vrede wordt nergens meer serieus genomen. Het hoofden afzagen als teken van vroomheid natuurlijk nog wel. Steniging en handen afhakken natuurlijk ook, maar de rest kunnen we gerust als gevaarlijke onzin afdoen. Nog zo;n vijf jaar schat ik. Het probleem is dat het publiek te goed geïnformeerd raakt. Zelfs ondanks hun pr-bureau en andere “useful idiots” beginnen zelfs al obscure filosofen als Samad het einde van de islam te voorspellen. Voor de goede orde; ik ben voorlopig nog een fan van Samad tot hij iets stoms doet of zegt. Vergeet niet vanavond naar de ARD 23.00 uur te kijken. Zo’n uitzending lijkt me in Nederland helemaal niet meer mogelijk. Dat dan weer wel.

    Like

   • lucky9 zegt:

    Vederso vergist zich wat betreft het handen afhakken.
    Het gaat hem nauwelijks om het afhakken van handen wegens diefstal maar vooral om het afhakken van vingertoppen (en meestal hele vingers om zeker te zijn van het resultaat) van ongelovigen, wegens het feit dat ze ongelovig zijn!
    Zo zie je maar, de realiteit overtreft soms de stoutste verbeelding. Geen haan die er naar kraait!
    Koran 8-12: “Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
    Hoe debiel is Femke Halsema? Hoe hypocriet is kereltje (nou ja) Pechtold. Kunnen ze niet eens lezen of wat?

    Like

  • Republikein zegt:

   Ik zal er mijn snijtanden in zetten, of het helpt weet ik niet.

   Like

 5. roger catrysse zegt:

  De grote verdedigers van de Islam zijn de D66

  Like

 6. Een perfecte afspiegeling van de realiteit! Helaas is een groot deel van onze “bestuurders” en onze bevolking hier (al dan niet bewust) blind voor, mede door de gemanipuleerde beeldvorming van de linkse media! Wij moeten dus proberen de realiteitszin van onze burgers met dit soort artikelen te bevorderen; want ook al kunnen wij slechts 1% van de burgers hiermee bereiken, dan is het in elk geval niet voor niets geweest!

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is Een perfecte afspiegeling van de realiteit! Helaas is een groot deel van onze “bestuurders” en onze bevolking hier (al dan niet bewust) blind voor, mede door de gemanipuleerde beeldvorming van de linkse media! Wij moeten dus proberen de realiteitszin van onze burgers met dit soort artikelen te bevorderen; want ook al kunnen wij slechts 1% van de burgers hiermee bereiken, dan is het in elk geval niet voor niets geweest!

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Er staat toch niet voor niets geschreven:M O S L I M =met ons samen leven is moeilijk!Alle geloven naar terug achter de voordeur!Niet meer op scholen,niet meer in de politiek en niet meer op straat!

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Waarom vind je die nog een grotere verdiger dan Groen Links, de PvdA en de SP, Roger?
  Al deze partijhen omarmen in een staat van geestelijke blindheid de islam als een welkome, bevriende ideologie.
  In één opzicht valt D´66 meer op: de partij is de allersterkte pleitbezorger voor de EU, voor de opheffing van onze grenzen , voor de overheveling van elk gezag naar ”Brussel””en de toetreding van Turkije tot de EU, zelfs een Turkije waar Erdogan de waardevolle politieke erfenis van Kemal Pasha Ataturk om zeep brengt.
  Doel je daarop?

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik zou niet graag diegenen de kost willen geven die de roofovervallers zien als slachtoffer van de ‘racistische, blanke, christelijk-joodse maatschappij’ die hen kansarm maakte zodat zij geen andere uitweg zaten om in deze vijandige maatschappij te overleven door over te gaan tot verdeling van goederen, ofwel, tot ‘eerlijk delen.’

  Like

  • Henk.V zegt:

   Daar zeg je zoiets, Jan! Maar wij weten immers dat in het linkse gedachtengoed de opvatting heerst dat het gedrag van mensen hoofdzakelijk wordt bepaald door de materiële/ sociale omstandigheden waarin die zich bevindt? Lees het boek ;;Das Kapital” van Marx maar eens 🙂
   Dus, wanneer er mensen ontsporen dan komt dat door de oorzaken die je al hebt genoemd.
   De linkse theorie gaat uiteraard helemaal niet op!
   Veel islamitische terroristen die massa slachtingen op hun naam hebben staan- bijvoorbeeld door het laten neerstorten van vliegtuigen, of het laten ontploffen van bommen in treinen- bleken mensen te zijn met een hoge opleiding en een goede positie.

   Wat ook opvalt-en daar hoor je zelden over- is dat de mythe van de kansloosheid die tot wetteloosheid voert kennelijk alleen maar opgaat voor islamitische jonge mannen, (niet zelden vabn Marokkaanse origine!) die zich schuldig maken aan bijvoorbeeld inbraken, geweldpleging, verkrachting en (verbaal)geweld tegen vrouwen en bejaarden.

   In de Turkse gemeenschap vind je dit probeleem nauwelijks en dat maakt de zaak hoogst interessant.
   Waarom bestaan er verhoudingsgewijs nogal wat ”kansloze” jongeren onder de Marokkanen ? En -nu we toch aan het preciseren zijn, waarom betreft het hier vooral jonge MANNEN en nagenoeg jonge geen vrouwen?

   Deze kwestie bestaat al decennia en links draait er omheen als een kat om hete melk.

   Natuurlijk is het antwoord benoembaar voor degenen die zich niet laten tegenhouden door absurde afschermingstechnieken van de mainstream media en de politieke correcte kolder!
   In het onderwijs heb ik regelmatig moslim meisjes in de klas gehad:doorgaans goedgemotiveerde, alleraardigste jongeren die meestal graag wilden optrekken met hun niet- islamitische klasgenoten.Soms was te zien dat zij afgeremd werden ”door thuis” en niet aan bepaalde school activiteiten MOCHTEN deelnemen. Vaak was het al te zichtbaar dat de ouderlijke controle hun niet aan stond. In het algemeen wilden de meisjes iets bereiken in het leven..

   Wie bekend is met het onderwijs weet dat, als er sprake was van conflicten met allochtone leerlingen het steeds weer om jongens ging die voor onacceptabele problemen zorgden en daarbij ging het steeds om twee dingen; grote des-interesse en verwerping van gezag, vooral gezag van vrouwen.
   En dat de jongeren door hun eigen gedrag zich volledig buiten spel zetten lijkt mij nogal evident. Het ontspoorde gedrag van de mannelijke jongeren heeft alles te maken met de dominante plaats die zij als jongens innamen in de gedachtenwereld van de opvoeders.

   Twee zeer leerzame filmpjes..

   Like

   • Henk.V zegt:

    CORRECTIE:

    En -nu we toch aan het preciseren zijn, waarom betreft het hier vooral jonge MANNEN en nagenoeg jonge geen vrouwen?=

    En -nu we toch aan het preciseren zijn, waarom betreft het hier vooral jonge MANNEN en nagenoeg GEEN jonge vrouwen?

    Like

 11. BertG. zegt:

  En dan kom ik dit tegen. Heeft de man nou echt geen andere prioriteiten dan ze rol op te eisen in een tv serie. Niet zoveel te doen blijkbaar. Of gebruik/misbruik maken van je achtergrond en naam.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/04/graus-wil-rol-flikken-maastricht-opeisen
  (is trouwens al 2 á 3 dagen te vinden op internet)

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik kwam alweer ergens een reactie tegen dat zo’n reactie op Graus gelijk staat aan wederom PVV bashen. Dus dat zal hier wel net zo opgevat worden.
   Maar ik blijf bij me mening dat iemand uit de politiek zich niet moet bezig houden met tv series en rolletjes daarin maar met politiek.

   Like

 12. Tempelier. zegt:

  Goed helder verhaal. Maar wat doen nu met al die roomblanken die Marokkaan zijn geworden bij een demonstratie, gniffel. Iedere praktiserende, “goede” moslim discrimineert MIJ. Iedere moslim die geloofd in de woorden van allah, vertaald door mo discrimineert MIJ. Kom we gaan aangiften doen.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik ben van mening dat iedereen die onze maatschappij verwerpt en wil omvormen ons in feite discrimineert,Tempelier.
   Inderdaad, worden wij door”gelovigen” die een bepaalde ideologie aanhangen in zekere zin gediscrimineerd, omdat wij ons niet voegen naar de eisen die hun ideologie stelt.
   De grond-eis waarop hun opvatting berust is dat men zich gewoon onderwerpt aan hun god en niemand een woord ten nadele van hun geloof mag opschrijven of uitspreken. Dat is tevens DE basis van de islamitische sharia!
   En deze sharia krijgt ons land sluipenderwijs in de greep, omdat er steeds meer rekening wordt gehouden met de wensen van de groep waarop ik doel. Dus is er, precies zoals Wilders steeds heeft gesteld, allang sprake van islamisering.

   Ik krijg de indruk dat politiek correct op de een of andere manier denkt dat de westerse wereld zich langdurig aan discriminatie van anderen heeft schuldig gemaakt en dat men nu vindt dat het tijd wordt, dat wij gaan ondervinden hoe dat destijds voelde voor de onderdrukte mensen.

   Links leidt namelijk zwaar aan een ”Weg met ons!Wij doen er niet meer toe!”-mentaliteit.
   Die moet uit een irrationeel schuldbesef zijn ontstaan, anders wordt de tenachterstelling van de eigen bevolking werkelijk krankzinnig.
   Waarom zou het anders verplicht zijn geworden om allerlei culturen en etniciteiten binnen de grenzen te halen? Hier is sprake van kolossale dwang, want de zittende bevolking vroeg hier niet om! .
   De etnische vermenging is een onderdeel van de eveneens linkse EU strategie om alle lidstaten qua bevolkingssamenstelling aan elkaar gelijk te maken, zodat na het definitief opheffen van alle grenzen er een groot blok is ontstaan waarin zich hetzelfde etnisch mensen mengsel bevindt.
   Vergeet niet dat Europa van oorsprong een gebied was waar blankgekleurde mensen woonden!
   Er wordt nu een politiek programma uitgevoerd dat het aantal blanken in de wereld sterk terugdringt.Ik heb dit wel eens een sluipende vorm van genocide genoemd en dat is het ook.

   Ik heb er geen enkel probleem mee wanneer een man en een vrouw van verschillende rassen verliefd op elkaar worden en zich door een huwelijk met elkaar verbinden, maar wat ons in West Europa nu overkomt is werkelijk andere koek, omdat er nu een gedwongen massale vermenging van mensen plaats vindt en bezopen links wil ons laten geloven dat het hier om logische, natuurlijke processen gaat.Daarom zwijgt men er in de linkse hoek over.

   Worden wij gediscrimineerd als autochte bevolking? Reken maar en dan moet mij dit absoluut van het hart:
   Iiedere zwakbegaafde minkukel die op een politiek correcte partij blijft stemmen verdient niet beter dan een uiteindelijk een tweede rangs burger te worden in eigen land.

   Maar wat ons aangaat: wij willen iets beters voor onszelf : volle vrijheid en zelfbeschikking!.Er is maar een politieke visie die ons uit de misère kan voeren (die ik voorzie) en die werkelijk de absolute meerderheid in de Tweede Kamer zou moeten krijgen.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ja,maar als ik dan lees,dat ze als grootste[of tweede}niet mee mogen praten/doen?Ik geloof dat het in Amsterdam speelt,maar weet het niet zeker;heb er te vlug over heen gelezen,dan heb je er nog niets aan!Over democratie gesproken!

    Like

 13. felix zegt:

  een reactie op Facebook

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Niet te bevatten;zoiets verwacht je ook alleen maar van dit schorem.En nu,regering:doe er eindelijk eens iets aan!Jullie kunnen je kop niet in het zand blijven steken;uiteindelijk zal dit werken als een boemerang,ook,en verdiend,naar jullie toe!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Yvonne van Cleef: 13.56. uur. De regering en hier iets aan doen, Yvonne? Whoehahahahaha! Dat gelooft U toch zelf niet, want onze regering telt twee LANDVERRADERPARTIJEN, PvdA en VVD, die hebben ingestemd met: ” De Resolutie van Straatsburg”, net als de andere twee VERRADERPARTIJEN CDA en D66! Kots!

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Heeft u gelijk in,weet ik ook wel.Maar ik vind dat je ze wel met hun neus op de feiten moet blijven drukken!

    Like

  • Henk.V zegt:

   🙂 .dat zullen we wel eens zien.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    En de regering maar ontkennen en hetzen om Wilders aan te geven;eigenlijk zou die hele kliek ten prooi moeten vallen aan hun geliefde islam;ik gun het ze van harte!Kan iemand dit doorsturen naar de Haagse kliek,en,uiteraard ook naar Wilders?

    Like

 14. Henk.V zegt:

  storend foutje in de tekst:

  Zo zullen Hindoes dan Hindoestaan ..=Zo zullen Hindoes dan Hindoestaans…

  Like

 15. Wachteres zegt:

  “En, heb je nu je zin, Wilders?”

  Ach ja, iets intelligenters kunnen we niet van een GroensLinkse verwachten..

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Hebben jullie al getekend op de site van Fubar om Wilders te steunen
  Ik zou niet weten waar je het anders kunt doen

  Like

 17. Frans Brassens zegt:

  Een van je betere verhalen, Henk V. Ik heb genoten. Van het verhaal dan hè. Bepaald niet van de feiten.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dank je,Frans, ik had eigenlijk een commentaar in gedachten,maar- vreemd genoeg -ontwikkelde de lange tekst zich haast automatisch tot een artikel.Het wilde de absurditeit van politiek correct eens op een belachelijke manier uitvergroten, om duidelijk te maken waar het gedrag van links eigenlijk toe leidt..

   Iedere lezer moet er naderhand een sterke drang aan over houden om de vernielers van ons land en samenleving grondig weg te vagen.
   Wij zijn daartoe in staat, omdat wij onafhankelijk denken en over feitenkennis beschikken.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Dat heet inspiratie, Henk. De geest werd je ingeblazen hoewel het nog geen Pinksteren was. De drang waarover je spreekt zal zeker aanwezig zijn bij de Bronners, voor de uitvoering hebben we veel meer mensen nodig helaas. Er komt wel een beetje schot in. Mensen laten zich toch in toenemende mate geen rad meer voor ogen draaien. Vermoedelijk zal dat wegvagen niet zonder letterlijke slagen en stoten gaan, ik zie het er nog eens van komen.

    Like

 18. Jan zegt:

  Criminele Marokkaan, eufemistisch ‘buurtvader’, weigert naam van derde verdachte te geven. Argument: ‘deze jongen is nog steeds een mens,…Hij is door een ‘hel’ gegaan….Hij is met twee maten op pad gegaan en heeft nu twee maten minder. Ik gun de derde dader rust’

  Oualkaid (verbastering van Al Qaida?) zegt verder dat Nederlanders blijkbaar niet van gewapende roofovervallen houden: ‘Marokkanen vertrouwen Nederlanders niet meer op straat, ze zijn bang dat er met journalisten wordt gepraat’.
  http://www.ad.nl/ad/nl/30660/Overval-op-juwelier-Deurne/article/detail/3632047/2014/04/09/Buurtvader-geeft-derde-verdachte-Deurne-niet-aan.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s