EU wil inzage in de inhoud van uw bankkluis

Screenshot_20

EU wil uw kluisje kraken

Geheim document: Brussel is van plan om alle kluisjes te openen met geweld deze zomer. Reden: belastingontduiking. Naast contant geld zijn de inspecteurs ook op zoek naar edelmetalen. Eurocommissaris Olli Rehn van Monetaire Zaken : ”Wie niets te verbergen heeft, hoeft nergens bang voor te zijn.” Volgens financieel woordvoerder van Die Grünen (een soort Groenlinks): “Dit is een belangrijke stap in de richting van fiscale billijkheid en sociale rechtvaardigheid.” Dat meldt de Duitse financiële website MMnews.de.

Lees verder>>>
(h/t peterselie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Privacy. Bookmark de permalink .

29 reacties op EU wil inzage in de inhoud van uw bankkluis

 1. Tistochwat zegt:

  Gaan ze ook de inhoud van de ‘kluisjes’ van de ‘oranjes’ bekijken?
  Die ‘oprechte’ ‘Christenen’ hebben toch niets te verbergen of zie ik dat verkeerd? http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/duivel.gif

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Nou Tistochwat dat zullen dan wel KLUIZEN zijn want mevr Von Lippe-Biesterveld jaarlijks rinkeld haar kassa flink, bijna één miljard Euro stroomt er binnen. Dan de schijnheilige kerst toespraken in het verleden van haar, waar zij verdraagzaamheid propaganderen en dat men de broekriem maar een paar gaatjes verder toe moet trekken.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Waar zijn die kluizen in nederland ga maar eens informeren bij de bank helaas ze zijn er niet alleen voor vaste klanten je kunt wel een kluis huren bij banken in het buitenland en IK vind dat de EU daar niks te zoeken hebben het is geld waar we al belasting over betaald hebben, peter Beatrix heeft geen kluis die word ver zorgt door de nederlandse staat haar geld staat op dat eiland weet je ook dat Koningin Beatrix is Brits staatsburger, geen hond die ernaar kraait.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Het water staat tot aan de lippen Monalisa, door de vele fuckup’s van de Belastingdienst, het voortdurende gekwakkel van de economie die maar niet aan wil trekken, 430 mensen per dag werkeloos raken en het totale economische rampen beleid van onze huidige regering, doen zij alle mogelijke middelen inzetten om aan de belasting centen te komen. Wanneer men een kluisje huurt gaat men er toch vanuit dat het privé en vertrouwenwekkend is, maar dat wil nog niet zeggen dat over de kostbaarheden in de kluisje belasting over betaald is, maar zij moeten er gewoon met die graai vingers er van afblijven.

    Like

   • Monalisa zegt:

    ben ik met je eens maar hebt je nog aandacht gelezen wat in de onderste 3 regel staat.

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Waarom kijken ze niet in de kluis van huize oranje.
  De gouden koets is ook van het javaanse goud.
  Moeten ze maar verklaren hoe von Amsberg
  daaraan is gekomen….verklaar dat maar eens.
  Nederlandse plunderingen gaan verder na
  zogenaamde gouden eeuw !
  En Shell- Bea ook Maar naar bezittingen in
  de USA ( WOLKENKRATZER ENZ .) interviewen !

  Like

 3. Cathja zegt:

  We gaan weer een forse stap vooruit richting totale dictatuur! Is er nog iets wat de (vrije) mens voor zichzelf mag houden? Waarom iedereen verdenken van ‘foute bezittingen’? Dat kun je toch alleen maar doen als je zelf niet deugt? En dat de ongekozenen in Brussel niet deugen, wordt nu weer eens extra duidelijk.
  Dus als je niet direct kunt verklaren hoe je aan je bezittingen komt, dan wordt alles in beslag genomen.
  Kunnen ze dan even bij onze Oranjes beginnen? Die bulken van de miljarden, en niet door arbeid verkregen hoor!
  Maar DIE deur gaan ze bewust voorbij!
  Rotzakken!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Tja,eigenlijk gebeurt dit met instemming van alle “gutmenschen”;zij kiezen daar tenslotte telkens opnieuw weer voor,zie de stijging van d666!Mag dan ook hopen dat daar de meeste gedupeerden uit voort komen;leren ze een keer na te denken in.plaats van zichzelf alleen maar op de verraderlijke borst te kloppen!Ik zal er geen last van hebben;heb geen spaarcentjes,geen kluisje,ben gewoon een arme sodemieter!Blijft het feit dat ik het misdadig vind!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Dit is dus gewoon inbraak. Wanneer zijn de huizen aan de beurt voor een matrassen en kledingkast controle. Daar willen mensen ook weleens wat in of tussen bewaren.
  Of zijn ze daar ook al mee bezig om dit in een wetje te verpakken.

  Like

  • Driek zegt:

   @BertG. De volgende stap is het invoeren van controleurs, die de bevoegdheid hebben je huis te betreden en alles overhoop te halen. Van kostbaarheden zul je de herkomst moeten verantwoorden en officieel laten registreren. Ik geloof dat het een verschrikkelijke wereld gaat worden waar het zeer onprettig is om in te leven. De kwaliteit van het leven gaat zienderogen achteruit.

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  En wat geurt er dan met de kluisjes bij de mensen thuis?

  Like

 7. Bauernschmaus. zegt:

  Lijkt mij een fabeltje.Zo niet,dan zijn die kluisjes voor de zomer al uitgeruimd door de eigenaren.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Volgens mij ook. De befaamde oude sok kan dan weer uit de doos gehaald worden. Of het moet zijn dat er ooit een tijd aanbreekt dat E.U. controleurs je woning komen doorzoeken. Al dan niet in samenwerking met politie en justitie. In ieder geval gaan we stapje voor stapje naar een totalitair regiem toe.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Ik heb wel eens van hele oude mensen gehoord dat je vroeger een soort van kostbaarheden belasting had voor spullen bij je thuis zoals een piano of schilderijen van enige waarde.

  Like

  • nieuwenhuis zegt:

   Ja, Bert G dat was de zgn. “personele belasting “.
   Als die vent in de straat was ging dat als een lopend vuurtje door de straat waar je woonde, en men verstopte toen SCHNELL alles wat van waarde was.

   Precies hetzelfde gebeurde jaren later met de OMROEPBIJDRAGEN!!!!!! Had je echt 1 TV en echt 1 radio ???
   Men kwam gewoon controleren!
   Zijn er velen mee door de “mand gevallen “zeg maar…………

   Like

 9. peterselie1 zegt:

  ABNAmro klungelt (sjoemelt?) met doorlopende kredieten.

  Stel u heeft een doorlopend krediet van € 10.000,- En u betaalt 10% rente.Dan betaalt u € 1000,- rente per jaar. Simpel gerekend: € 83,- per maand.
  De bank verplicht u om per maand € 200,- te betalen.Dat betekent dat er € 117,- afgelost wordt.Tenzij er ‘kosten’ ‘vertragingsrente’ en ‘boeterente’ berekend worden. Jurist Sven Hulleman neemt met veel plezier bankiers op de korrel. Vrijdag bezocht hij de Amsterdamse Zuidas.
  Onterecht innen van geld
  Doorlopende kredieten vallen onder de wet op het consumentenkrediet. Om de normen uit die wet te toetsen moet een bank specificeren. De bank specificeert niet eens. Dus er kan niet gecontroleerd worden of de bank zich aan de wet houdt of niet. Dan vervallen de vorderingen van de bank, aldus diverse rechters. Als de bank niet wil specificeren, dan rijst toch de vraag: hebben ze iets te verbergen? Innen ze onterecht geld?
  De ABN-Amro verliest zaak na zaak.
  U betaalt jarenlang € 200,- maar de schuld neemt niet af. Als u de bank vraagt om te specificeren, dan doen ze dat niet. Ze sturen alleen maar uw betalingsoverzichten. Dat is niet voldoende. In diverse zaken vragen de rechters de banken, vooral ABN-Amro om te specificeren. Dat doen ze structureel niet. Vaak hebben ze de originele overeenkomsten niet eens. De ABN-Amro verliest zaak na zaak. >>>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/04/abnamro-klungelt-sjoemelt-met-doorlopende-kredieten/

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Bij mij zijn ze wel heel snel klaar ik heb geen bankkluis of zo iets.

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  1 April grap !!

  EU will Schließfächer knacken
  01.04.2014

  het originele artikel hier !

  http://www.mmnews.de/index.php/wirtschaft/17680-eu-schliess

  Like

 12. john zegt:

  In Nederland is geen een bank meer die kluisjes verhuurt. Al jaren niet meer. Vraag maar eens na bij je bank.

  Like

 13. Eddy zegt:

  Wij zijn terug in 1940 – 1945

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s