Hoe het Westen won !!

Screenshot_10

(Door: Lucky 9)

Als atheïst zonder religie heb ik helemaal geen moeite om de politiek incorrecte boodschap van christelijke wetenschappers naar waarde te schatten. Niet iedereen die zich christen noemt is immers een hypocriet, een apologeet of een vervalser. Bovendien stel ik vast dat zonder het christendom er geen wetenschap zou bestaan en wij nog altijd zouden leven in een maatschappij van slavenhouders. In een maatschappij waar er geen vrijheid bestaat. Niet van mening, niet van meningsuiting en dus in de praktijk ook niet van gedachte. Geen vrijheid zonder meer.
Daarom is het des te ernstiger dat de politiek correcte islamofiele “pensée unique” aan de jeugd een vals beeld van de geschiedenis tracht op te dringen door hersenspoeling in het onderwijs en ononderbroken de indoctrinatie van de volwassenen bewerkstelligt via de media en de pers.

Dictators en usurpators houden niet van geschiedenisonderwijs. Dat komt hen namelijk niet goed uit omdat het hen kan ontmaskeren. Daarom doen ze er alles aan om in de mate van het mogelijke de geschiedenis te vervalsen en zo de actuele en opkomende generaties onder de knoet te houden en te bedriegen en af te persen.

Hoe groot zou het percentage van de jongens en meisjes zijn dat het middelbaar onderwijs met vrucht afrondt en niet eens weet dat de grootste bibliotheek van de oudheid, die van Alexandrië, werd vernietigd op bevel van de tweede kalief van de islam, Omar?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hoe het Westen won !!

 1. Vederso zegt:

  Bedankt. Een informatieve tekst!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Heel erg bedankt, Lucky9: Dat is belangrijke informatie!
  “Hoe het westen won”van Rodney Stark. Ik zal het in gedachten èn in de gaten houden.
  (Niet dat iedereen, die nog een beetje nadenkt, deze feiten al niet vermóedde, natuurlijk….)

  Like

 3. realist zegt:

  de linkse indoctrinatie en manipulatie begint al van op de schoolbanken,doet me denken aan de videoclip van pink floyd waar de kinderen met verwarde ogen van de onderwijsband rollen volledig in de waan dat ze over de enige echte waarheid beschikken en niet meer in staat om zelf na te denken en een mening te vormen en immuun voor feiten.je moet eens een gesprek aangaan met zo een zwakkere van geest,het is hallucinent en zorgwekkend. mark steyn legt het op een grappige manier uit hoe die schapen geindoctrineerd zijn zonder het zelf te beseffen dat ze gemanipuleerd zijn en zo hebben de linke fascisten ze het liefst,dom en onderdanig,kortom zo links als maar kan. http://www.youtube.com/watch?v=CdEGJb5W5ks

  Like

 4. Azraël zegt:

  Zulke boeken schijnen in de 21e eeuw toch nog nodig te zijn.
  Ik erger mij ‘groen&geel’ als moslims roeptoeteren wat hun allah de wereld heeft gegeven aan uitvindingen op wetenschappelijke, culturele en sociale vlakken terwijl de werkelijkheid een heel ander verhaal laat zien (overgenomen door veroveringen met geweld).
  Het vervelende is dat die 1,? miljard moslims al die verhalen ook nog zijn gaan geloven.
  Jeruzalem is ook zo’n voorbeeld. Het verleden ligt vast en toch komen de moslims met hun eigen verzonnen verhalen die de meute accepteert.
  Dit soort boeken blijven/blijken erg belangrijk te zijn.
  Vroeg of laat komt er een conflict over hoe bepaalde zaken zijn gegaan in het verleden/de geschiedenis. Prietpraatjes dat er zomaar iets geclaimd kan worden zonder enige onderbouwing zullen niet meer voldoen.
  Feiten…..daar gaat het om.
  En gelukkig worden die in dit soort boeken vastgelegd.

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Uhh wat hebben we gewonnen ?

  We zitten in een keiharde strijd en de uitslag is nog geheel wazig !

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Gewonnen? Penicilline en mri-scans bij voorbeeld. Een broodje worst of een fris biertje uit de muur is ook al goed. De uitslag staat vast als men zich niet meer laat hersenspoelen. De druk van een enkele vinger op de knop lanceert Macca in tien seconden naar het plioceen.
   Dat hebben we gewonnen maar doen het (voorlopig nog) niet. Ohbama wil dat overigens niet. Zie, de amerikanen hebben het weeral eens gedaan! Nu kunnen ze het maar ze willen het niet.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Rust zacht in een collectief verzekering koepeltje !

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Man ons heel zelfbeschikkingsrecht wordt met de dag steeds verder afgebroken, je bent een productie eenheid in de coöperatie, en pas op ooit word je alleen een vervuilingseenheid !, voorheen het democratische koninkrijk der Nederlanden.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt Lucky9, voor deze goede informatie. Ik sta volledig achter de inhoud van uw artikel! Chapeau!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  We hebben gewonnen en eindigen in een fascistische volledig technocratische staat, waarin alles voor je bepaald wordt , maar we hebben gewonnen dat vooral !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s