Migrantenonlusten als reactie op het verkiezingssucces van het Front National

Screenshot_12

Wist zich te verdedigen: de Identitaire politicus Philippe Vardon werd na de verkiezingsoverwinning van het Front National met messen aangevallen

In de Zuid-Franse steden Béziers en Fréjus werden door de bevolking bij de gemeenteraadsverkiezingen voor het eerst burgemeesters van het rechtse Front National gekozen. De reactie van delen van de daar gevestigde migranten liet niet lang op zich wachten. Tijdens de op de verkiezingen volgende onlusten vielen er gewonden, waaronder een lid van het Front National.

Links-radicalen en radicale islamieten hadden in meerdere Franse steden de stemmenwinst van het Front National met onlusten beantwoord. Vorige week zondagavond stak de meute in Béziers auto´s in brand en gooide met stenen. In de gemeente Hayange in Lotharingen werden mensen van het Front National bedreigd, beledigd en met flessen bekogeld. Als reden voor de heftige onlusten noemen diverse blogs de kritische houding van het Front National tegenover de islam in Frankrijk.

Links-radicale meute komt samen met radicale islamieten in opstand

Ook in Fréjus (ten westen van Cannes) braken hevige onlusten uit, waarbij o.a. de Identitair Philippe Vardon – in gezelschap van zijn vrouw en kinderen – met messen en bandenlichters door vier man werd aangevallen. Waarschijnlijk werd de belangrijkste vertegenwoordiger van het Franse Nieuw Rechts zijn verkiezingsadvies voor het Front National noodlottig. Vardon kwam er met een handwond vanaf, zoals hij op Twitter schets, omdat hij geoefend is in vechtsporten. De veiligheidstroepen van de republiek (CRS) kwamen nu naar deze steden om voor veiligheid te zorgen.

In de Franse media werd nauwelijks over deze voorvallen bericht. Als een Britse buitenlandse correspondent van de krant “Daily Mail” geen ruchtbaarheid had gegeven aan deze incidenten, dan had het internationale publiek vermoedelijk niets gehoord of gelezen van deze toestanden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Frankrijk, Front National, hersenspoeling, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

46 reacties op Migrantenonlusten als reactie op het verkiezingssucces van het Front National

 1. Ruud Beijer zegt:

  Geachte reageerders,wat een geweldige zet van mevr Marine Le Pen om halalmaaltijden niet meer aan te bieden op reguliere scholen.Eindelijk iemand die opkomt voor de Franse belangen.
  Wij hebben Wilders ,die komt voor ons op!
  Ik ga maandag a.s aangifte doen tegen Samsom en Speklap.Ga ook aangifte doen [koekje van eigen deeg]LoL Leve de PVV

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je het met de uitspraken eens bent (van samson en speklap), dan moet je daar dus zeker geen aangifte tegen doen. Dat is nogal tegenstrijdig.
   Ik vraag me af en toe af of mensen daar wel eens over na gedacht hebben.
   En dat geld ook voor b.v. Fleur Agema. Je doet namelijk een soort van aangifte tegen jezelf dus.
   Een aangifte doen tegen iets waar je het eigenlijk mee eens bent vind ik een beetje merkwaardig.

   Like

   • ezra70 zegt:

    Dat is ook iets om over na te denken.

    Like

   • weethetwel zegt:

    de argumenten vóór zijn alleen dat de doldrieste linkse meute dolgraag Geert Wilders wil veroordelen maar als ze dan de twee anderen niet pakken (kan alleen na aangifte anders hebben ze het niet gehoord) zijn waarschijnlijk de rapen gaar. Gevolg is waarschijnlijk dat ze nu niets doen.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    Beste BertG, het gaat hier niet zozeer over de (niet) uiteenlopende standpunten, maar meer over de rechtsgelijkheid. Als de heer Wilders wordt vervolgd voor het stellen van zijn vraag, dan ook Samsom en Spekman vanwege hun uitspraken. De eurofielen willen de heer Wilder vastpinnen op 1 zin, terwijl ze verrekte goed weten dat hij die zin in een bepaalde context heeft bedoeld.

    De laatste alinea van bovenstaand door de heer E.J. Bron vertaalde stuk, is beslist niet geruststellend. Het daaruit blijkende elitaire denken en regisseren van het wel of niet publiek maken van informatie gebeurt blijkbaar in veel groter verband dan velen van ons zich realiseren.

    Like

   • BertG. zegt:

    N.E. Derlander, het blijft in mijn ogen jezelf op dezelfde manier verlagen als je tegenstander. Zij gooien met modder dus ik ga ook met modder gooien.
    Jullie willen ‘m vervolgen, dan gaan wij lekker hetzelfde doen. Lekker phu.
    Ook al zijn we het er eigenlijk mee eens maar, doen we het toch.

    Je moet juist laten zien dat je wat slimmer en wat tactischer bent dan de domme achter elkaar aanrennende meute.
    Maar wat een ieder wil. Ga vooral je gang als je ook een aangifte wil doen.

    Het komt op mijn nogal kleuterachtig over. Meester mag ik ook terug plagen want zij zijn begonnen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Trouwens Geert zelf heeft ook geen aangifte gedaan.
    Waarschijnlijk heeft hij er wel over na gedacht. Ik ken zijn reden verder niet.
    Maar in elke groep heb je nou eenmaal ook kuddedieren. Ook in de PVV.

    Like

  • Henny Clemens zegt:

   Ik heb aangifte gedaan tegen Joop Riessen, die wilde Wilders mollen en de PVVers deporteren.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eersteklas, Henny! (Long time no see)

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Henny Clemens: 13.47. uur. Klasse Henny, prima gedaan!

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat is inderdaad een goede reden om een aangifte te doen, namelijk doodsbedreiging tegen een persoon en een groep mensen.
    Maar niet tegen iets waar je het stilletjes best wel mee eens bent.

    Like

   • Harry zegt:

    Geweldig ! Chapeau .
    Verrekt goed idee , die vuilak had allang achter de tralies moeten zitten .

    Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Het zelfde zal in Nederland gebeuren als Geert Wilders met de PVV aan het bewind komt.

  Like

 3. catherine zegt:

  Over de gehele aardkloot werkt de islam op dezelfde wijze en dat al 1400 jaar. Het heeft hen geen windeieren gelegd en het naieve Europa heeft actief meegewerkt (al 30 jaar) aan de verspreiding van hun haat. Waar de haatdragers uit de eigen landen gezet werden, nam links Europa in hun Gutmenschrol ze op. Van hieruit konden zij hun basis opnieuw opbouwen en verstevigen, altijd door links ondersteund (zie Frankrijk Khomeini). Ook in Indonesie laveert men tussen de dwingelandij en de dreigementen van geweldsuitbarstingen van fundi’s. Kijk wat er in Afrika gebeurt. Geschiedvervalsing maakt vanaf het begin onderdeel uit van de jihad. Trap er niet in en gebruik je “onderbuik”. Die bevat i.t.t. wat de linkse meute zo graag beweert hele nuttige informatie.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Europa werkt al 40 jaar mee met het verspreiden van de haat. Dat is al zo sinds het verdrag van Straatsburg omstreeks 1974. Trouwens de eerste zgn. gastarbeiders kwamen
   50 jaar geleden Nederland binnen. Enkele jaren later werd onder leiding van de PvdA (Joop Den Uyl) de gezinshereniging en immigratie in gang gezet.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Catherine: 11.51. uur. U verwoord precies, dat wat ik ook al langer betoog! De RODEN/SOCIALISTEN zijn de 5e colonne van de ISLAM! En helaas voor ons land, krijgen de RODEN daarbij de steun van D66,VVD en het CDA. Dus liberalen en christen=democraten zijn in deze net zo grote landverraders!

   Like

   • Peter Klaasing zegt:

    Ik voel, dat de tijd nader komt, dat wij deze land verraders net als kort na de oorlog weer zullen kaal scheren en op straat laten marsjeren

    Like

 4. Jarre zegt:

  En dan te bedenken dat na de Algerijnse opstand alle Fransen uit Algerije werden gegooid. Ook de goedwillende en the #bornthere Fransen. Wordt tijd dat het omgekeerde eens gebeurt.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   De Fransen, hebben met die onafhankelijkheid van Algerije een enorme fout gemaakt en dat is ,dat zij verzuimt hebben om al die arabieren hun Franse paspoort af te nemen.

   Like

 5. Jan zegt:

  Misschien houden moslims niet van een democratische overwinning.

  Like

 6. Harry zegt:

  De jihad is allang bezig . Ze doen het alleen zó gedoseerd dat het politiek correcte onnozelaarskamp zich nét niet genoodzaakt voelt om écht actie te ondernemen .
  Vraag me trouwens wel af wanneer ze wél zullen beseffen dat het zo niet langer door kan gaan .
  Socialistische domheid kent vele gradaties .
  En zolang de domste niet overtuigd is ,( iedereen telt mee tenslotte , bij die lui ) zal er niks gebeuren .
  Daarom duurt bij die groep alles een kwart eeuw langer om te snappen .

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Inderdaad Harry, zeer treffend gezegd: “De jihad is allang bezig . Ze doen het alleen zó gedoseerd dat het politiek correcte kamp zich nét niet genoodzaakt voelt om écht actie te ondernemen “.

   Onthouden deze zin.

   Like

  • d.day zegt:

   Harry, het niet reageren van de linkse elite is geen domheid, maar doortraptheid. Zij weten drommels goed wat er speelt, maar ze willen en mogen niet in actie komen vanwege door de EU afgesloten Verdragen met de islamitische wereld.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, kijk: De verkiezingen worden gewonnen door een partij die niet naar de smaak van bepaalde groepen is en prompt breken er onlusten uit, Op initiatief van moslimmigranten èn extreem-Links; typisch!
  Beide groeperingen hebben dan ook -zachtjes uitgedrukt- niet al te veel benul van wat democratie inhoudt, ook al loopt laatstgenoemde groepering compleet met dat begrip in haar zak. Een lachertje!
  En dan ook nog te bedenken, dat Marine aanmerkelijk minder fel gebeten is op de Islam dan Geert! Kun je nagaan wat het gegeven had als HIJ daar de verkiezingen gewonnen had!
  Een gotspe, dat de MSM er zo zwijgzaam over is!

  Like

 8. s breget zegt:

  De ruimte die de EU leiders aan de Islamieten jaren hebben geschonken gaan zich keren de oorspronkelijke bevolking pikken het gelukkig niet meer ook hier hoor je de irritatie als derderangs burger te worden neergezet voor tuig die ze nog moeten onderhouden ook en die onze gezinsleden bedreigen onze ouders het ziekenhuis in meppen ,het verdedigen van je gezin niet is toegestaan en dan delen van je eigen volk die zich voor het asociale gedrag van dit tuig inzetten en acties ondernemen om tuig van nog meer financieel voordelen te voorzien .dus het zal in steeds meerdere maten ook in dit land ontplooien .Hoewel in Frankrijk is dat schorem over vertegenwoordigd men heeft geen vluchtelingen binnen gehaald maar moordenaars ,verkrachters ,in een woord gajes binnen onze grenzen .Mede door de EU met zijn open grenzen .

  Like

 9. realist zegt:

  zoiets heb ik nog nooit over rechtsen gehoord,zelfs niet als ze na een goeie democratische score ondemocratisch in een cordon gestoken worden. enfin zo zien we nogmaals de verdraagzaamheid en tolerantie van de linkse ubermenshen en religieuze geestesgestoorden. hoezo rechtsen zijn gevaarlijk?zet het leger in tegen deze geweldadige marginale anarchisten en religieuze racisten

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  ‘De behoefte van Turken om bij Europa te willen horen, heeft iets ontroerends’ Dit is óók weer zo een smerige gedachtespinsel dat uit de pen van Thomas von der Dunk vloeide, de smerige landverrader kan het lonken naar de islam niet laten.

  Anderhalve maand geleden heb ik voor het eerst een voet in Azië gezet. Geen grote voet, voor alle duidelijkheid: ik zal in oostelijk Istanbul niet meer dan vijf kilometer voorbij de Bosporus zijn gekomen. Het was tevens de eerste keer dat ik in Turkije was, wat misschien verbaast, omdat ik mij herhaaldelijk over dit land en zijn Europese perspectieven heb uitgelaten.

  Moet je er niet eerst geweest zijn, om erover te oordelen, is dan een vaak gestelde vraag. Wel, Emanuel Kant heeft van zijn leven nooit zijn woon­plaats Königsberg – toen de hoofdstad van Oost-Pruisen, nu als Kaliningrad een Russische exclave – verlaten, en desondanks zijn filosofische opinies over het hele wereldraadsel ten beste gegeven. >>>>>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6178/Thomas-von-der-Dunk/article/detail/3629623/2014/04/06/De-behoefte-van-Turken-om-bij-Europa-te-willen-horen-heeft-iets-ontroerends.dhtml

  Like

 11. Henny Clemens zegt:

  Ook de rellen in Brussel in zijn door de msm compleet genegeerd.

  Like

 12. Jan zegt:

  Aan de andere kant van Het Kanaal:

  Moslimbroederschap: Als Cameron onderzoek doet naar activiteiten van moslims moet hij niet raar opkijken dat bergers door moslims zullen worden vermoord. Laat ons stil doorgaan met het slopen van de staat en het overnemen van het land.

  Speaking to The Sunday Times, Ibrahim Mounir, the Brotherhood’s most senior official in the UK, said that the government’s designation of his organization as a terrorist entity could be interpreted by its followers that violence was an option.

  “This would make more problems than we ever expect, not just for Britain, for all Islamic organizations round the world holding peaceful ideologies. If the UK makes this option, you can’t predict [what would happen] with Muslims around the globe, especially the big Muslim organizations close to the Muslim Brotherhood and sharing its ideology.”
  http://www.jpost.com/International/Muslim-Brotherhood-in-UK-warns-of-attacks-in-response-to-government-probe-347651

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik zie zo langzamerhand nog maar een uitweg;moslims behandelen naar wat ze zijn:varkens!En waar eindigen varkens?Juist!

   Like

   • d.day zegt:

    Yvonne, we doen de varkens tekort door ze met moslims te vergelijken. Varkens zijn zachtaardig en intelligent: ik ben nog nooit een moslim tegengekomen waarvan ik dit ook kan zeggen.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Je hebt volkomen gelijk en ik wil varkens ook niets tekort doen,als grote dierenvriend.Maar u weet vast wel hoe ik het bedoel!

    Like

 13. roger catrysse zegt:

  men reageert altijd over de slechte invloed van de PVDA maar D66 met is tenminste even slecht

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Dat komt om dat de PvdA de initiator waren van gezinshereniging en trouwens nog is, het CDA en VVD zijn uitgesproken voor de immigratie van de wat eens gastarbeiders werd genoemd. Goedkope arbeidskrachten deed ook de lonen niet al te snel stijgen. En D66 is uitgesproken Eurofiel en voor meer immigratie daar heb je wel heel erg gelijk in roger catrysse.

   Like

   • s breget zegt:

    Peterseliei,In 1969 begon de VVD al in bepaalde bedrijven gastarbeiders te promoten waar vele al na een paar maanden in de ziektewet terecht kwamen met rugklachten door emmers met water te moeten dragen wat ze niet gewend waren te doen moesten het werk doen wat de vrouwen meestal deden was niet eervol was voor een man dus stopte de arbeid in het bedrijf en kreeg meneer een nieuwe betrekking u raad het zeker al één keer in de maand naar het gemeente kantoor om het briefje in te leveren dat kon meneer dan alleen doen wand het uitkering s bedrag was niet genoeg vond hij voor zijn gezin dus liet hij zijn vrouw over komen met 7 kinderen dat was het werk van de VVD met het resultaat deze chaos

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Een ding is zeker s breget het waren de reguliere politieke partijen die deze arbeidsmigratie bevorderden.

    Dankzij verschillende historische onderzoeken, onder andere door de gebroeders Lucassen, kunnen we feiten en fictie goed uit elkaar houden. In de jaren zestig ontstond een tekort op de arbeidsmarkt. In eerste instantie werden Zuid-Europeanen ingevlogen. Werkgevers hadden liever Turken en Marokkanen. Die waren goedkoper en makkelijker inzetbaar. De VVD en de voorgangers van het CDA regeerden. Zij sloten wervingsverdragen af met Turkije en Marokko en openden kantoren om mensen naar Nederland te halen.

    Omzeilen
    De PvdA was zeer kritisch vanwege de verdringing van Nederlandse werknemers en de druk op de lonen. Daarom eiste de PvdA dat gastarbeiders maar twee jaar mochten blijven. Dat werd toegezegd, maar de VVD en de werkgevers bedachten allerlei trucs om dat te omzeilen. Sterker, de liberalen en christendemocraten gaven Turken en Marokkanen het recht hun gezin mee te nemen, waardoor de aandrang om terug te keren stukken kleiner werd.

    Door deze rechtse maatregelen nam het aantal Turken en Marokkanen in Nederland in hoog tempo toe. In 1960 waren er drie Marokkanen en 22 Turken met een werkvergunning in Nederland. In 1973 waren er al tienduizenden. Het kabinet- Den Uyl sloot de grenzen voor nieuwe gastarbeiders. Wie al deze feiten op een rij zet, ziet duidelijk wie er verantwoordelijk waren voor de komst van tienduizenden immigranten. Dezelfde politieke partijen als nu ons land regeren. Die voerden gedwee de agenda van de werkgevers uit. Niet de linkse, maar de rechtse elites. De ‘massa-immigratie’ kwam van rechts. >>>>>>

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/2961862/2011/10/11/Massa-immigratie-kwam-van-rechts.dhtml

    Like

 14. Tempelier. zegt:

  Zo te lezen in het stuk kunnen alleen linksmensjes en minderheidsgroepen beroep doen op democratie.

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Het is weer 1932 de fascisten marcheren weer !

  Like

 16. Paul Zwueste zegt:

  Goed nieuws! Laat die verderfelijke moslims en linkse-marginalen maar doen! Dit alles zal alléén nog maar méér kiezers voor het Front National opleveren. Overigens denk ik zeker te weten dat Marie Le Penn net zo’n grote afkeer heeft van de moslims in La France, als Wilders in Nederland. gewoon politiek even anders denken. Komt wel…

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Peterselie 1: 17.11. Voor een behoorlijk deel met je eens Peter. Maar de PvdA gaat zeker niet vrij uit. ook onder het kabinet den Uyl, gebeurde zaken, die de immigratie van gastarbeiders mogelijk maakten. De gezinshereniging vond volgens mij vooral plaats onder het kabinet Den Uyl, van 1972 t/m februari 1977. Zeker met je eens wat je opvatting betreft over het CDA en VVD, weliswaar was dat zeker zo smerig- handjeklap met de werkgevers- door gastarbeiders in te laten stromen, en Nederlandse werknemers te lozen! Ik verwijs hierbij tevens naar het boek van M.Bosma, met de titel: ” DE SCHIJN-ELITE VAN DE VALSEMUNTERS”, en naar het boek, van Pieter Lakeman: ” BINNEN ZONDER KLOPPEN”.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Helemaal mee eens Tom, het is eigenlijk begonnen met ‘Nieuw Links’ wat de naam was voor een vernieuwingsbeweging van de PvdA die geïnitieerd werd 1966 tot 1971, Initiatiefnemers waren Han Lammers, Hans van den Doel, Arie van der Hek, Reinier Krooshof, Han Lammers, André van der Louw, Tom Pauka, Rob de Rooi en Arie van der Zwan.
   De programmapunten van ‘Tien over rood’ waren:

   1. De PvdA neemt niet deel aan een regering, tenzij vaststaat dat de ontwikkelingshulp in 1970 twee procent van het nationale inkomen bedraagt.
   2. Iedere gekozen volksvertegenwoordiger dient de plicht te worden opgelegd tot openbare verantwoording, die kan worden afgedwongen.
   3. Het parlement dient in staat te worden gesteld ongelimiteerd openbare hoorzittingen te houden van elkeen die naar oordeel van het parlement nuttige informatie kan verstrekken.
   4. Elk verkiezingsprogramma van de PvdA dient een minimum te bevatten, zonder de uitvoering waarvan de Partij van de Arbeid niet aan coalitiekabinetten zal deelnemen.
   5. Onvoorwaardelijke erkenning van de DDR en van de Vietcong is noodzakelijk. De PvdA dient het initiatief te nemen tot een Europese veiligheidsconferentie met de landen van het Warschaupact.
   6. Nederland behoort uit de NAVO te treden, wanneer Spanje lid van de NAVO wordt of wanneer Portugal bij de herziening van het verdrag als lid wordt gehandhaafd.
   7. Het is wenselijk dat Nederland een republiek wordt zodra de regering van koningin Juliana eindigt.
   8. De belasting op erfenissen en schenkingen moet progressief oplopen en boven de honderdduizend gulden negenennegentig procent bedragen.
   9. De PvdA dient een inkomenspolitiek te ontwerpen, door middel waarvan het verschil tussen de hoge en lage inkomens wezenlijk kleiner wordt.
   10. De werknemers in de bedrijven moeten directe invloed krijgen op het bestuur van hun ondernemingen.

   De ondertekenaars van dit rooie-manifest waren de volgende landverraders die zich allemaal rijk gegraaid hebben : Relus ter Beek, Max van den Berg, ds. J.J. Buskes, Marcel van Dam, George Cammelbeeck, Rob van Gennep, Hans Kombrink, Harry de Lange, Emmy Lopes Dias, Piet Meertens, Jan Nagel, Johan Polak en Wim Schermerhorn.

   Je hebt gelijk Tom wat betreft de instroom van kansloze islamitische gelukszoekers daar was Den Uyl wel degelijk medeschuldig aan, trouwens de hele reguliere politiek heeft hier een handje van weg, het is jammer dat politici niet tot verantwoording van hun wandaden geroepen kunnen worden.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Peterselie 1: 12.36. uur. Bedankt voor de reactie, Peter. Heel goed van jou, om ons nadere uitleg te geven over het programma van de PvdA, in de vroege jaren ’70 van de vorige eeuw.

    Like

 18. Lucky9 zegt:

  Vergis u niet. Dit links en allochtoon gespuis is tot alles in staat!
  Wat hier optrok in relletjes stond te juichen toen Mohammed Merah joodse kindjes doodschoot aan de schoolpoort! Ik kan er met mijn verstand nog altijd niet bij, maar zo is het wel!
  Enne ik maak heus niet de foute vergelijking met de reacties in de Palestijnse straten op 9/11.
  Dit Franse fenomeen is véél gevaarlijker. Het gebeurt zo goed als bij ons in West-Europa, het land van de oorlog en ze zijn met enkele miljoenen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s