Neergeschoten in de nek door een “varken”

Erik60

(Door: Erik60)

De overval in Deurne op het juweliersechtpaar heeft het ware gezicht van onze Marokkaanse medeburgers getoond. In plaats van hun afschuw over de overval uit te spreken, gingen onze Marokkaanse medeburgers demonstreren, elke Nederlander van racisme betichten en met de kers op de taart hielden ze nog een collecte voor de gedode overvallers ook. De Marokkaanse gemeenschap moest door de grond zakken van schaamte. 

Ieder persoon die terroristen of agressieve overvallers steunt, heeft niet veel goeds in de zin. De Marokkaanse gemeenschap in Nederland heeft altijd maar moord en brand gehuild over de woorden van Geert Wilders. Nu twee zeer agressieve Marokkanen als woestelingen tekeer gingen tegen het juweliersechtpaar en hierbij tegen een kogel opliepen, hoor je weer niets anders dan “racisme”. Want het was weer eens niet de schuld van de overvallers, maar van het juweliersechtpaar en alle Nederlanders. De hand in eigen boezem steken kunnen Marokkanen. Zij hebben het nooit gedaan; het is altijd wel iemand anders z´n schuld en meestal is dat de Nederlander. Gesteund door zwakzinnige linkse politici voelt deze gehele islamitische gemeenschap zich gesterkt in hun strijd tegen de christelijke Nederlandse gemeenschap. Zij voelt zich al jarenlang gesterkt door deze politici, die bij elke agressieve daad van deze gemeenschap de andere kant opkijken en hun eigen bevolking van racisme beschuldigen.  Nu hoor je onze politici ook niet over de omstreden inzamelactie van de Marokkaanse gemeenschap voor een van de overvallers. De inzamelactie is gehouden voor de familie van de 29-jarige Youssef F. Hij was een in Italië wonende Marokkaan die ook om het leven kwam bij de overval. Een lekker gevoel geeft dat als je als autochtoon weet dat deze gemeenschap overvallers en moordenaars steunt in plaats van slachtoffers. Dat wil veel zeggen over deze mensen. Zij voelen zich superieur tegenover ons. En deze overvallers worden dan nog eens begraven in Marokko ook. Waarom niet hier? Houden ze dan zo veel van Marokko? Rot dan op. Dan heb je hier niks te zoeken.

De inzamelactie zorgde onder de Marokkaanse gemeenschap trouwens ook voor beroering. Verschillende mensen lieten op Facebook berichten achter als: “Deze jongen is neergeschoten in de nek door een varken.”  Zijn wij in hun ogen dan niet meer dan varkens? O ja, zo denken deze nieuwe medeburgers (lees moslims) over ons. Een varken mag je vermoorden, maar geen moslim. Gezellig hier in Nederland. Maar toen grensrechter Richard Nieuwenhuizen doodgeslagen werd door Marokkanen, waar bleef toen de verontwaardiging van onze teergeliefde Marokkaanse gemeenschap? Niks, geen enkel teken van medeleven. Maar ja, hij was dan ook een varken in de ogen van de islamitische Marokkanen en varkens mogen vermoord worden. Dit, Marokkaanse medeburgers, was een racistische moord op een brave autochtone huisvader.  Niet de zelfverdediging van het juweliersechtpaar in Deurne tegen die geflipte overvallers. Wie geen risico wil lopen op een kogel moet met zijn handen van de spullen van hardwerkende mensen afblijven. En dat geldt voor iedere nationaliteit die in Nederland woont. Zowel autochtoon als allochtoon!

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islamitische ideologie, Marokkanen, Moslims. Bookmark de permalink .

25 reacties op Neergeschoten in de nek door een “varken”

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv tegen beter weten in ook aan @APechtold getweet Neergeschoten in de nek door een “varken” http://wp.me/p1O7aM-fvG via @wordp

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Ik vind dat deze moedige vrouw 2 varkens heeft doodgeschoten

  Like

 3. BertG. zegt:

  De jongeren zijn naar alle waarschijnlijkheid geëmotioneerd geraakt doordat ze denken dat hen onder welke omstandigheid dan ook niets mag overkomen, omdat altijd de oorzaak van hun gedrag bij anderen ligt.

  Ze zijn kennelijk niet bezorgd om een gewapende overval en wat de slachtoffers overkomt. Ze bekommeren zich slechts op hun eigen lot en hun eigen groep.

  De moraal, zeker de westerse, gaat ervan uit dat de wederkerigheid de absolute voorwaarde is voor het ethisch denken en handelen. Daardoor moeten mensen zich durven te verplaatsen in het perspectief van anderen.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/4/Bij-ontspoorde-Marokkanen-is-alles-altijd-de-schuld-van-anderen-1494651W/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   De dwazen ‘bijten de hand die hen voedt’…
   Ze zullen niet rusten voordat ze ons hebben overgeleverd aan de vijand.
   Binnen afzienbare tijd zie je alleen nog maar uitgemergelde Hollanders en vetgemeste islamieten in dit land (als er geen wonder gebeurt).
   En rooien die zichzelf hebben rijk gegraaid.
   Ik ben benieuwd wat hun moslim-vrienden met hen zullen gaan doen zodra ze aan de macht zijn met hun achterlijke ‘cultuur’ en hun tot moorden oproepende ‘koran’.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   ja,ja ik denk dat ze dat willen, we zullen eens zien, want een rechtszaak tegen Wilders gaat de linkse club toch weer wat stemmen kosten, al zou je dat niet denken.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  De collecte kan me nóg niet eens schelen; als ze het maar onder elkaar houden: Van MIJ geen cent!
  Het lag voor de hand, dat ze zoiets zouden gaan doen, trouwens.
  Overigens, laat maar blèren over deze kwestie: Hoe harder en onbeschofter, des te overtuigender het gelijk van Geert bewezen wordt.
  Ik zeg het nog een keer: Wat dat betreft kwam die overval precies op het juiste moment.
  Wacht maar af: Alles krijgt tenslotte z’n weerslag; de houding van die lefgozers net zo goed!
  Misschien moeten we “varken” maar eens tot geuzennaam gaan verheffen. ( En dan meteen emmers vol varkensbloed, vergezeld van varkenskoppen, op alle moskee-terreinen in het land gaan dumpen. Haram geslacht, uiteraard, dat spreekt!

  Like

  • Driek zegt:

   Het is en blijft een rot volk waar niets mee te beginnen is. Dat met die emmers varkensbloed op moskee-terreinen vind ik wel een goeie, als je dat met een grote ploeg mensen doet, die een beetje hun mannetje staan, hebben we een grote slag gewonnen. Dan zijn die pest moskeeën onrein voor dat schorremorrie.

   Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Marokkanen zien zichzelf als soldaten van de islam. Wat wij tuig vinden en overvallers, ziet men zelf eerder als “Engelandvaarders”. Strijders. Verzetshelden. Overdreven? Vast niet, we wachten al veertig jaar op de Marokkaanse gemeenschap, die haar eigen criminelen gaat aanpakken. Wat never gaat gebeuren dus.
  Zie de demonstratie voor de dode overvallers, de inzameling voor zijn familie en de keuze om alleen kaaskoppen te beroven en te mishandelen, in deze context. Strijders van de islam (met subsidie van de PvdA).

  Like

 6. Sjaak zegt:

  De eerste linkse volksverlakker die nu nog zijn arrogante smoelwerk
  opentrekt en zich voor de marrokanen stelt , verplichte verhuizing
  naar een marrokanenbuurt ! En is hij niet willens, dan aan een
  schandpaal met hem en een bord waarop staat :
  IK BEN WEL EEN GOEDE MARROKANEN VRIEND !
  MAAR BIJ HUN WONEN DAAR BEN IK NIET VAN GEDIEND !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Sjaak: 14.20. uur, op 6/4. De rood-of goedmens, met een bord aan de schandpaal, lijkt mij ook een goed idee. Het zijn juist deze mensen, die maken dat de Marokkanen hun gang kunnen gaan! Het is een grove schande! Ik denk aan de woorden van wijlen Pim Fortuyn: ” Okay, dan ik maar dood, maar het PROBLEEM ( Marokkanen+ Moslims) het probleem meneer, dat BLIJFT”. Zie maar hoe waar deze woorden zijn! Maar wel de enige man demoniseren ( Wilders) die daar een einde aan wenst te maken!

   Like

 7. huubsan zegt:

  twee minder ,,twee minder ,,twee minder

  Like

 8. ieznogoud zegt:

  Deze hele commotie is volledig de schuld van die juweliers.
  Wetende dat marokkanen ook gewoon geld nodig hebben, terwijl werken niet van toepassing kan zijn en de uitkeringen te laag, hadden deze juweliers een uitstalling voor de deur moeten hebben waaruit marokkanen vrijelijk kunnen kiezen. Deze uitstalling uiteraard vergezeld van een bordje dat deze alleen voor marokkanen bedoeld is.
  Dan hadden die arme jongens niet eens binnen hoeven komen en hadden ze ook niet de kans gelopen doodgeschoten te worden.
  Gewoon een gebrek aan solidariteit bij die juweliers dus.
  Gelukkig hebben we hele volksstammen politici die de noden van de marokkaanse medemens wel weten te zien.

  Like

  • ikkedus zegt:

   Je had er wel ff een verwijzing bij moeten zetten, dat het cynisch bedoeld was……….
   Enig gevoel voor humor is de islamitische gemeenschap nl nog nooit op betrapt

   Like

 9. Tempelier. zegt:

  Deze eerlijke en gevoelige jongens verwoorden precies wat hun gemeenschap denkt, vindt. Er moeten nog meer van die incidentjes (kuch) komen, fijn met de pers erbij, want ze kunnen hun afkeer tegenover de echte Nederlanders niet meer onder stoelen of banken steken, tijd dat iedereen dit gaat zien. Goed zo jongens gooi die ramen van de moskee van de vrede maar in. Mijn dank.

  Like

 10. Ruud Hooreman zegt:

  Het leuke is dat die twee laffe , onreine , homofiele , totaal niks voorstellende marrokanen , zijn doodgeschoten door een “minderwaardige” vrouw op middelbare leeftijd.
  Hieraan kun je zien dat dat achterlijke woestijnvolk niks voorstelt.
  je kapot laten schieten door iemand die minderwaardig is , om te gillen toch.

  Like

  • Ekster zegt:

   LOL! Inderdaad zal dat ze nog het meest dwars zitten; doodgeschoten door een vrouw… ik bedoel..een VROUW.. dan heb je als mocro overvaller toch compleet gefaald? Waarschijnlijk ook geen maagden in het paradijs voor deze doorgewinterde criminelen. Brute pech dus! Laat de mocro goegemeente maar lekker in zijn sop gaar koken, de reacties van die kant zijn zooooo voorspelbaar. Nooit is het hun schuld, altijd is het aan ons te wijten. Wij zijn moordenaars, zelf zijn ze onschuldig. Wat een verschrikkelijk volk is het toch.

   Like

 11. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt:
  6 april 2014 om 15:18
  Je zegt precies wat ik denk en altijd gedacht heb, wij moeten werken voor dat gespuis opdat ze een goed leven zullen hebben, maar wat voor leven hebben wij??? Wij die hen voeden??? Ja!!!! wij voeden hen, want uit hun handen komt echt niets!!

  Like

  • Ruud Hooreman zegt:

   Daarom hebben ze ook zo lekker veel bereikt.
   ze zijn nog te stom om hun reet af te vegen , dat moeten hun wijven voor hun doen met hun baard.
   ze willen alles hebben maar zijn te stom om er ook maar iets voor te doen.
   welke werkgever (behalve het rijk dan) wil zulke klaplopers in dienst nemen? Ik niet in ieder geval.

   Like

 12. Rob zegt:

  Om te beginnen zouden ze in dit land het kaft van het koren moeten gaan scheiden, stop met taakstraffen, stop met al dat gepamper,de wet aanpassen, harder en zwaardere straffen geven, geen luxe in het gevang,helpt dat nog niet dan overgaan tot het uitzetten van.

  Like

 13. Ruud Hooreman zegt:

  Homofilie komt niet voor in de islam, behalve bij hun leider mo(therfucker)hammed die ook nog eens pedofiel en massamoordenaar en weet ik veel wat nog meer is
  Het zegt alles over hoe achterlijk het volk is dat achter zo’n dwaas aanhobbelt. Mohammed is de oosterse voorloper en variant op joris demmink en prins bernard.

  Like

 14. puck zegt:

  Den Haag moet de knoop eens flink doorhakken ,en niet meer dat softe gedoe. Als je als welke criminele buitenlander dan ook met justitie in aanraking bent geweest en in de bak hebt gezeten ,moeten ze gewoon je paspoort in nemen en op het vliegtuig zetten met een enkeltje naar je vaderland, en nooit meer terug komen he ! Nederland wordt het zat van die criminelen.

  Like

 15. toontje zegt:

  schijnbaar had het “varken”‘ dan wel meer hersens dan de overvallers

  Like

 16. Pingback: Ingezonden: De enorme lijst van 260 racistische misdrijven tegen Nederlanders | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s