Scandinaviërs willen uit de EU

Screenshot_16

Deze dagen komen er ontnuchterende cijfers uit Scandinavië voor de Brusselse eurocraten. Bijna de helft van de Finnen, Zweden en Denen wil liever eerder dan later uit de EU. Volgens de nieuwste peiling van meerdere serieuze Finse en Zweedse dagbladen, waaronder“Hufvudstadsbladet” uit Helsinki, is 50% van de ondervraagden in Finland, 49% van de Zweden en 47% van de Denen voorstander van een eigen noordse confederatie, die het huidige EU-lidmaatschap moet vervangen. Slechts 31% van de ondervraagde Finnen en 28% van de ondervraagde Zweden en Denen willen bij de huidige EU blijven.

Met de EU, volgens het opiniebeeld, wil men dan alleen maar een “op maat gensneden handelsakkoord” sluiten. Met deze oplossing willen de Scandinaviërs zich van de actuele negatieve ontwikkeling binnen de EU loskoppelen en een eigen weg gaan. Men wil vooral uit de supranationale constructie EU en terug naar de transparante structuren van een Europese vrijhandelsassociatie zoals de EFTA. Tot deze organisatie behoren op dit moment IJsland, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein.

Noordse confederatie wil eigen zaken bepalen

Deze Scandinavische confederatie dient Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden te omvatten. Bovendien wil men zelf verantwoordelijk zijn voor justitie, het milieu, de buitenlandse politiek en de economische politiek, die voor deze statengemeenschap en haar geografische ligging bijzonder belangrijk zijn.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Scandinavië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Scandinaviërs willen uit de EU

 1. Jan zegt:

  Daarom wil Barosso een EU-leger. Kan hij die inzetten tegen afvallige staten die zich tegen zijn wil toch afscheiden.

  Like

 2. ezra70 zegt:

  Mensen worden steeds meer wakker…

  Like

 3. Vederso zegt:

  En dat na een propaganda-bombardement door de media. Hadden wij niet zoiets als de Benelux? Laten we die optuigen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zo……Hebben met name Zweden en Noorwegen daar dan wel het nodige zelfbewustzijn voor?
  Aan hun immigratiebeleid en benadering van niet-sporende migranten zou je het niet erg zeggen. (Past namelijk perfect binnen de EU.)
  Je moet nog maar afwachten, wat er in de praktijk van terecht komt……..

  Like

 5. Los von (Treaty) of Rom…. Nordeuropa should join EFTA : http://www.afte.int

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Na de Britten willen nu ook de inwoners in Scandinavië uit de Europese Unie treden. De Finnen, Zweden en Denen zijn voorstanders van een nieuwe Nordische confederatie, die enkel nog handelsverdragen met de EU zal afsluiten. Ook in Groot Brittannië en Hongarije neemt het verzet tegen de Brusselse heerszucht verder toe.

  Uit een peiling van de EUDemocrats alliantie blijkt dat 50% van de Finnen de voorkeur geeft aan een nauwere Scandinavische samenwerking, en slechts 31% voor verblijf in de EU zou stemmen. In Zweden (49% tegen 28%) en Denemarken (47% tegen 28%) liggen de verhoudingen ongeveer hetzelfde.

  Het EU-lidmaatschap wordt in deze landen dus door nog niet eens een derde van de bevolking gesteund. De Nordische confederatie die ervoor in de plaats zou moeten komen, zou tevens IJsland en Noorwegen moeten bevatten. Deze landen kunnen dan nauwer samenwerken op het gebied van bijvoorbeeld justitie, economie en milieu, maar zullen –in tegenstelling tot het EU-lidmaatschap- wel hun autonomie en zelfbeschikkingsrecht behouden. (1)

  Anti-EU partijen Hongarije richting meerderheid

  Ook in Hongarije wordt het anti-Brusselse sentiment steeds krachtiger. Aanstaande zondag zijn er parlementsverkiezingen in het land. Volgens peilingen kan de regeringspartij Fidesz van premier Orban met 36% van de stemmen op een ruime overwinning rekenen. Ook de extremistische Jobbik partij zou er een procent bijkrijgen en op 15% uitkomen.

  Jobbik steunt de anti-EU koers van de regering Orban. Twee Kamerleden gooiden in februari EU-vlaggen uit het raam van het parlementsgebouw. Volgens de premier heeft hij ervoor gezorgd dat Hongarije een ‘Griekse’ financiële crisis bespaard is gebleven.>>>>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Scandinavirs-willen-uit-EU-en-eigen-confederatie-oprichten

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Zijn de socie’s in Zweden nu al uitgespeeld?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nú al?! Het heeft lang genoeg geduurd, vind je niet? Onherstelbare schade hebben ze aangericht met hun ‘naschoolse opvang-pedagogiek!’
   En ik moet nog zien, dat ze er zich uitgerekend nú onderuit worstelen. Ik kan het mee eerlijk gezegd slecht voorstellen. Eerst zien!

   Like

 8. nieuwenhuis zegt:

  http://ajnorway.0catch.com/Dutch/FeestDerVerkrachtingen.htm
  ( bij het openen van de link moet men ff ietsje scrollen, staan rare “tekens “boven aan !)

  Lijkt mij een beetje onlogisch dat Zweden, Denemarken en Noorwegen dit willen.
  De moslims hebben daar langzamerhand de overhand.

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders
  Xander 06-04-2014 16:55- in EU, Islam & Terreur, Maatschappij

  Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen van 9,24 / 100.000 inwoners naar 53,2, op één na hoogste ter wereld – Bijna 8 op de 10 daders zijn moslim

  Bijna een jaar geleden braken er in diverse Zweedse steden hevige immigrantenrellen uit.

  Het Zweden van anno 2014 wordt de facto geregeerd door de islamitische Sharia. Overdreven? Kijk dan eens naar wat één van de grootste kranten van het land, Expressen, deed met reageerders die kritiek ‘durfden’ te leveren op de islam. De krant huurde een team criminele hackers in om de email- én thuisadressen van deze personen te achterhalen, om deze vervolgens te publiceren en de mensen aan de schandpaal te nagelen. Reeds een persoon verloor daardoor zijn baan.

  VN: Zweden binnenkort derdewereldland

  Zweden was ooit het Westerse boegbeeld van vrijheid en democratie, maar daar is vrijwel niets meer van over. Dankzij de massale immigratie van moslims is het land hard op weg net zo totalitair en intolerant te worden als Saudi Arabië en Iran. In een VN-rapport werd al geconcludeerd dat Zweden binnenkort in maatschappelijk opzicht een derdewereldland genoemd kan worden.

  ‘Het is streng verboden de islam te bekritiseren of te beledigen,’ vormt zo ongeveer de basis van de racistische Shariawetten. Behalve de Zweedse overheid zijn ook veel Zweedse bedrijven en instellingen daarvoor door de knieën gegaan.

  Criminele hackers en extreemlinkse organisatie

  De grote krant Expressen huurde zelfs het team criminele hackers behorende tot Researchgruppen in om de email- en thuisadressen te achterhalen van reageerders die op websites kritiek leverden op de islam en het immigratiebeleid van de regering. Eén van de leiders van Researchgruppen, Martin Fredriksson, werd eerder veroordeeld wegens geweld en brandstichting. Ook Mattias Wag, een andere prominente leider die opschepte dat zijn groep ‘de nieuwe Stasi’ was geworden, werd meerdere malen veroordeeld wegens geweldsmisdrijven.

  Researchgruppen is een onderdeel van de extreemlinkse Expo organisatie die wordt geleid door de maoïst Robert Aschberg, de kleinzoon van Olof Aschberg, de beruchte ‘Rode Bankier’ of ‘Lenins Bankier’, die mede de Russische revolutie financierde en een fortuin aan gestolen goud en andere waardevolle zaken naar Zweden smokkelde.

  Namen en foto’s reageerders gepubliceerd

  Expressen stuurde vervolgens een verslaggever met camera naar één van de gehackte adressen, en confronteerde de daar woonachtige man met zijn online commentaren. Van anderen werden de namen en foto’s gepubliceerd, wat ertoe leidde dat een van hen zijn baan verloor.

  In een normale democratie zou de krant voor deze schandalige inbreuk op de privacy en vrijheid van meningsuiting worden vervolgd, maar in Zweden is het juist omgekeerd: daar worden de slachtoffers gestraft. En waarom? Omdat ze het Shariaverbod op het bekritiseren van de islam hebben overtreden.

  Op één na meeste verkrachtingen ter wereld

  Tussen 2004 en 2012 groeide de Zweedse bevolking van 9 miljoen naar 9,5 miljoen, voornamelijk door immigratie uit moslimlanden zoals Afghanistan, Irak en Somalië. Inmiddels heeft 16% van de baby’s een moeder uit een niet-Westers land. Slechts 54% van de immigranten in de beroepsbevolking heeft een baan.

  Dankzij de massa-immigratie heeft Zweden op Zuid Afrika na inmiddels het hoogste aantal verkrachtingen per inwoner ter wereld. In 2003 bedroeg het aantal verkrachtingen 9,24 per 100.000 inwoners, wat al hoger was dan het gemiddelde. In 2005 schoot het cijfer omhoog naar 36,8, en in 2008 zelfs naar 53,2. Dankzij de vrijwel onbeperkte instroom van nog meer immigranten uit de islamitische wereld zal dit cijfer op dit moment hoogstwaarschijnlijk nog hoger zijn.

  Het verband met het toenemende aantal islamitische immigranten is ondubbelzinnig aangetoond. Bij 77% van alle verkrachtingen zijn de daders moslim.

  Wraak op tegenstemmers

  In 2010 besloot de conservatieve regering van premier Reinfeldt om de grenzen verder te openen voor nog meer moslimimmigranten. In zijn jaszak heeft de premier een briefje met het getal ‘330.000’ – het aantal Zweden dat op Nieuwe Democratie stemde, de enige politieke partij die de immigratie aan banden wil leggen. Reinfeldt gaf letterlijk toe dat het versoepelen van de immigratieregels zijn ‘wraak’ was op alle Nieuwe Democratie stemmers.

  Xander

  (1) Atlas Shrugs

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Sharia-Zweden-Krant-hackt-en-publiceert-adressen-anti-islam-reageerders

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @ Joop Klepzeiker: 17.13. uur Zweden is al verloren, Joop! Tenzij de eigen bevolking afrekent met de landverraders in hun midden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s