VIDEO: “Sharia, bedreiging voor de Amerikaanse vrijheid”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, sharia, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: “Sharia, bedreiging voor de Amerikaanse vrijheid”

 1. peterselie1 zegt:

  “Sharia, bedreiging voor de Amerikaanse vrijheid” Ha, ha, ha gelukkig een koekje van islamitisch eigen deeg, de Amerikanen zijn de initiators van al deze ellende die zich over het vrije westen en diepe sporen trekt van sociale onrust en cultuurvernietiging. Wat na de WW II willens en wetens moest voorkomen van het nazisme bevrijde Europa niet onder de invloedssfeer van de CCCP mocht komen, het marschall plan was exemplarisch voorbeeld hiervan. Tevens sloeg Amerika twee vliegen in een klap, namelijk de afzetmarkt voor Amerikaanse producten groeide hiermee enorm. Door dat de Amerikanen bijna met alles als eerste begonnen met de massa immigratie, stelden zij zich als voorbeeld voor de gehele vrije westen, die maar dociel het voorbeeld van de Amerikanen ‘moesten’ volgen. De massa immigratie van niet integrerende islamieten deed de slagkracht van de steeds maar groeiende economieën van Europa geen goed. De eerst tot ongekende hoogte gegroeide economie is sinds 2008 is de groei van de economieën van Europa gestopt en het ziet er gewoonweg belabberd uit in tegenstelling van de gemanipuleerde cijfers het CPB en de verminderde Europese economie speelt de Amerikanen in de kaart. Maar óók het land van de ongekende mogelijkheden heeft zijn capaciteit aan wilde immigratie overschreden, maar opportunistisch zoals de Amerikanen zijn gaan zij gewoon met hun expansie drift door om Europa voor hun karretje te spannen in zake als Oekraïne en het gehamer van dat Turkije zich aan moet sluiten bij de EU zijn mijns inziens strategische spelletjes van de yankees.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Niet alleen voor Amerikaanse Vrijheid, maar ons aller vrijheid.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Misschien dringt het dan eindelijk in die botte koppen daar door wat wij hier mee moeten maken!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja……Hij durft.
  aar op deze manier niets tegen te zeggen: Minder EU is, wat alle PVV stemmers willen. Minder Marokkanen ook, maar wie in feite níet? Ze generen er zich alleen dood voor en gaan om hun gemoed te sussen aar aangifte doen tegen Wilders! -Anderen dan de PVV-stemmers, bedoel ik uiteraard.
  Doet héél sterk denken aan een cartoonstripje in de Aktueel, dat ik ooit las: Een oud vrouwtje belt de politie omdat zij iemand heeft betrapt op naakt trainen op zijn balkon. De agenten komen bij haar in de flat en vragen, waar-ie dan staat. “Daar, in de tegenoverliggende flat, op de vijfde.”
  Agent:” Dààr? Je ziet daar amper wat bewegen, zo ver is het.” Hij tuurt aandachtig: “Tja, er staat daar inderdaad iemand te trainen. Maar het balkon reikt tot zijn middel; hoe kun je nu zien of hij naakt is?” Zij: “Hij ís naakt: Klim op die kast daar en pak de verrekijker, dan kun je het zien!”
  Met andere woorden: Zoveel moeite had ZIJ er voor gedaan en dan uit gêne daarover vervolgens maar de politie gaan bellen.
  Waar lijkt dat op?

  Like

 5. Vederso zegt:

  Helemaal bekeken. Een aanrader.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Verkeerd terecht gekomen, zie ik nu: Deze reactie(s) waren bedoeld voor het onderwerp: Wilders gaat door op minder…..enz. Zie maar wat je ermee doet.
  Wel jammer, ik vond het best wel een geinige inval van mezelf.

  Like

 7. Azraël zegt:

  Ik ben maar een simpele ziel. Heb in het verleden geen studies gevolgd zodat ik nu lekker kan leunen op mijn kennis en mijn zakken kan vullen met zaken die nog nooit echt geld hebben opgeleverd. Ik moet het hebben van hard werken en mijn inzet.
  Aan het einde van de dag kan ik terugkijken op een dag vol inspanning/resultaat waar iets tegenover moet komen te staan; mijn bescheiden inkomen.
  Maar ik ben trots. Ik hoef de mensen niet te benabbelen. Ik hoef ze geen loer te draaien voor mijn inkomen. Ik maak iets voor een eerlijke prijs. Het is aan de klant of hij/zij kiest voor mijn product of voor een ander.
  Wel heb ik ‘vreemde trekjes’. Ik heb in mijn jonge leven al gedronken voor menig leven te samen.
  De ‘groene sigaret’ mag daarbij niet ontbreken.

  Misschien verklaard dat mijn soms vreemde reacties.
  Wellicht nu weer.
  Zoals ik al schreef; Ik weet van heel veel niks af.
  Bijvoorbeeld over het strafrecht of over de rechten van een mens (intern.)

  Ik zou wel eens willen weten of het voor een individu mogelijk is om aangifte te doen tegen de leer van mohammed/islam. Tegen de sharia in het algemeen of nog beter; tegen allah en zijn wetten die zijn volgers de rest van de wereld moet opleggen.

  Als mensen al bang worden van de ‘uitspraken’ van een politicus in een klein landje en aangifte doen, hoe bang kunnen zij dan wel niet worden/bedreigt voelen van een uitspraak van een ‘profeet’ die bijna 2 miljard aanhangers heeft?

  Iemand?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Het zou heel dapper zijn om de Islam aan te gaan klagen. Alleen moet je er wel rekening mee houden dat wereldwijd die smerige Islamieten voor jou een fatwa aan je broek hangen. Honderd duizend dollar beloning, dood of levend…En inderdaad zullen velen bang zijn voor die 2 miljard Islamieten die voornoemde fatwa zullen eisen.

   Like

   • Vederso zegt:

    @ Azraël. Zo vreemd vind ik die gedachte niet. Tenslotte werd ook “Mein Kämpf” verboden.

    Like

  • johannes zegt:

   nou Azrael op mij kom je echt niet over als een simpele ziel,integendeel,ik weet niet wat je voor je dagenlijks brood voor werk moet doen,maar je verhaal dwingt bij mij respect af

   Like

 8. Vederso zegt:

  “Kampf – natuurlijk, geen Umlaut.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s