Viktor Orbán zal Hongaarse verkiezingen winnen

Screenshot_11

Orbán zal ze winnen. Het is alleen nog even de vraag met hoeveel stemmen. Veel westerse kranten hebben het zelfs over een twee derde meerderheid en ze blijven maar schelden en klagen. En dat doen ze al jaren. Als er in Boedapest een demonstratie met 25 socialisten en Antifa´s plaatsvond, berichtte onze gore pers hier uitgebreid over, als Orbán een verkiezingstoespraak op het Heldenplein hield voor 500.000 aanhangers, werd daar nauwelijks over bericht.

Volgens de westerse pers is alles slecht in Hongarije, omdat daar niet linksen, socialisten, Bolsjewieken en andere rode sokken regeren zoals in de rest van Europa, maar rechtsen en conservatieven. En daarom is in Hongarije alles slecht.
De EU schuimbekt van woede en wilde Orbán financieel kapot maken, die richtte zich tot de Chinezen en Saoedi-Arabië en kon een staatsbankroet vermijden. En hoe meer de EUSSR scheldt, des te meer bekritiseerde de regering de EUSSR en des te meer hielden en houden de Hongaren van hun regering. Eigenlijk zouden er in de EU veel meer landen als Hongarije moeten zijn, dan zou het ons veel beter gaan!
(Hier een typisch voorbeeld voor onze mainstream-media en daar een live-ticker).

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hongarije, Linkse Kerk, mainstream-media. Bookmark de permalink .

6 reacties op Viktor Orbán zal Hongaarse verkiezingen winnen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, ALLEEN DE ROODMENS heeft MOREEL GELIJK. Iedere andere mening of opvatting, dan die van de “rode kerk”, is in hun optiek minderwaardig en fascistisch. Hongarije, hou de poot stijf, geef niet toe aan de communisten van de verdomde EUSSR!

  Like

 2. realist zegt:

  in hongarije zijn het rechtsen die de plak zwaaien en van daar lezen we nooit berichten over migrantenrellen of over een verkrachtingsepidemie en andere cultureel verrijkende toestanden die schering en inslag zijn in elk land waar de linksen het voor het zeggen hebben.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Kijk maar eens wat de NOS.nl over Viktor Orbán schrijft, geheel in de lijn der verwachtingen komen zij dat de Europese partners zich zorgen maken om de Hongaarse ‘Democratische gehalte’ niet geheel voldoet aan de zogenaamde Europese normen. Nota bene dat dit uit de mond van Viviane Reding moet komen, deze dame is al helemaal van het padje losgezongen wanneer men het over ‘Democratie’ in het Europarlement heeft.

  Hongarije kiest vandaag een nieuw parlement, maar de uitkomst staat al vast: de omstreden premier Viktor Orban gaat de verkiezingen winnen.

  Orban heeft een politiek overwicht dat je zelden ziet in een democratie. Zijn partij heeft tweederde van de parlementszetels en zou die supermeerderheid wel eens kunnen behouden. De premier gebruikte zijn macht om een reeks aan controversiële wetten door te voeren. De grondwet werd zelfs vijf keer aangepast.

  Hongaarse belangen
  Europese partners maken zich zorgen om de staat van de Hongaarse democratie. “De grondwet is geen speeltje”, riep Eurocommissaris Viviane Reding vorig jaar. De EU probeerde Hongarije ook meermalen terug te fluiten.

  De populariteit van Orban heeft daar niet onder te lijden. Aanhangers vinden dat hij opkomt voor het belang van Hongarije, en vooral dat van de middenklasse. Hij bekritiseert buitenlandse banken en wil Hongaarse bedrijven ondersteunen. Orban vindt de Hongaren “een uniek volk”. Dat je niet veel vrienden hebt, hoort daarbij >>>>>>

  http://nos.nl/artikel/632547-de-almachtige-viktor-orban.html

  Like

 4. tjonge zegt:

  ik ga in Hongarije wonen, daar regeert verstand !

  Like

 5. Pingback: Hongarije: Orbán viert duidelijke verkiezingsoverwinning | E.J. Bron

 6. Jean zegt:

  Ik heb zo een prettig gevoel dat de dagen van die EU misdaadorganisatie waarin massa’s judassen rondlopen geteld zijn, hopelijk blazen ze op 25 meihun laatste zucht uit.
  We weten wel dat ze verlekkerd zijn op dat decadent inkomen en daar graag verraad voor plegen maar wij burgers moeten dergelijke lafaards en verraders wegjagen en ze voor een volkstribunaal slepen voor hun gepleegde misdaden tegen de eigen bevolking.
  Als eerste de schijnheilige drievuldigheid dadelijk gevolgd door die 3 kutwijven en de grootste huichelaar op Europese bodem, een zekere vrhfstdt een levensgevaarlijke idioot.
  Europa kan nog gered worden maar dan moet het wel in mei 2014 gebeuren zo niet zullen we verstikt geraken onder nog miljoenen klaplopers, tafelschuimers, parasieten en mee-eters en daar hebben we er nu al veel te veel van, wandel maar eens door Brussel, Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam, Parijs, Londen, in sommigen steden en gemeenten zit dergelijk zootje al op bestuursfuncties! Kan het nog gevaarlijker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s