Examens en ramadan: Verenigd Moellahrijk buigt

Screenshot_9

Wel alle stageplekken nog aan toe. Gewoon zomaar WEER bunkerharde haatdiscrimininatie in het onderwijs! Vanaf 2016 vallen de eindexamens in Groot Dhimmitannië samen met de ramadan, in Nederland doet deze situatie zich vanaf 2018 voor. Kan niet hoor, bel het LAKS (Landelijk Allah Kwetsmeldpunt Sgolieren). Daarom het voorstel om de examens te vervroegen, of, als het echt niet anders kan, zo vroeg mogelijk op de dag af te nemen, als de kandidaten nog niet zijn geveld door hongerklop bij de baard van de profeet. Mooi man, dat saamhorige gevoel rond ramadan, als een heel cohort kinderen ’s ochtends vroeg moet presteren op de toppen van hun kunnen. Zoals iedereen weet is de ochtend een optimaal tijdstip voor pubers om wakker te zijn en maximale denkkracht paraat te hebben. En sowieso moeten we maar eens kleur bekennen en solidair zijn met onze islamitische medemens. Waarom niet meteen gescheiden examens invoeren?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Examens en ramadan: Verenigd Moellahrijk buigt

 1. de 13de imam zegt:

  Het wordt hoog tijd dat UKIP en LibertyGB in navolging van het FN in Frankrijk eens fors gaan scoren. Want mijn god wat heeft Groot Brittanie dat nodig zeg. Het land van Churchill en Thatcher, ONVOORSTELBAAR!!!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  “Waarom niet meteen gescheiden examens invoeren?” Islamitische partij wil gescheiden zwemmen invoeren! Nog zo een tegemoetkoming aan het islamitische schorum.

  De islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) wil gescheiden zwemmen herinvoeren in Den Haag. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de Haagse politieke partij. >>>>

  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3575128/2014/01/10/Islamitische-partij-wil-gescheiden-zwemmen-invoeren.dhtml

  Moslim vrouwen met hoofddoek op de foto, voor paspoort of rijbewijs?
  “Voldoet de foto aan de eisen wanneer iemand met een hoofddeksel (sjaal, pet, hoofddoek, etc.) op staat?
  Neen. het hoofd moet onbedekt zijn. De regelgeving houdt echter rekening met uitzonderingsgevallen op medische, godsdienstige en levensbeschouwelijke gronden (artikel 28 PUN, art. 42. PUB, art. 40 PUNA en art. 17 PUKMar). Het is aan de uitgevende instantie om vast te stellen of in deze gevallen sprake is van een uitzonderingsbepaling.”

  M.a.w. een hoofddoek is op grond van godsdienstige redenen toegestaan. (webpagina verwijderd)
  Hoofddoek mag op identiteitskaart!
  Uitzondering

  Artikel 6 §1 van de wet van 19 juli 1991 betreffende de bevolkingsregisters en de identiteitskaarten bepaalt dat de gemeente identiteitskaarten uitreikt als bewijs van inschrijving in de bevolkingsregisters. Een ministeriële omzendbrief van 7 oktober 1992 bevat bepalingen over de foto’s die in aanmerking komen voor de identiteitskaart. De foto moet onder meer ‘van voren genomen (worden) zonder hoofddeksel’ en ‘schoon, recent en gelijkend’ zijn (art. 15a). Op het verbod van een hoofddeksel is er echter een uitzondering:

  ‘Om een ontegenzeggelijk godsdienstige of medische reden, kan een foto met hoofddeksel toegestaan worden, op voorwaarde dat het gezicht volledig vrij is (…). Deze oplossing kan slechts aanvaard worden als de betrokken burger een ernstige rechtvaardiging voorlegt.’ (art. 15d)

  Bij de redactie van deze tekst had men in de eerste plaats de kloosterzusters voor ogen. Maar de tekst is zo opgesteld dat hij ook op andere godsdiensten van toepassing is, en met name op de islamitische hoofddoek. Het tegendeel zou overigens een ontoelaatbare discriminatie uitmaken.

  http://www.cie.ugent.be/CIE/brems2.htm

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Met dit idee heb ik al een tijd terug geworsteld en gesuggereerd op verschillende blogs, dat dit in Nederland kan gebeuren en nu blijkt het in Zweden tot de criminele mogelijkheden te behoren. Niettegenstaande de privacy wetgeving,kan wanneer men wanneer men wil de accounts bij de nieuws-blogs gemakkelijk hacken en achter de ware identiteit van de blogger komen dit kan allerlei nare gevolgen voor de islam-criticasters hebben.

  Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen van 9,24 / 100.000 inwoners naar 53,2, op één na hoogste ter wereld – Bijna 8 op de 10 daders zijn moslim.
  Criminele hackers en extreemlinkse organisatie

  De grote krant Expressen huurde zelfs het team criminele hackers behorende tot Researchgruppen in om de email- en thuisadressen te achterhalen van reageerders die op websites kritiek leverden op de islam en het immigratiebeleid van de regering. Eén van de leiders van Researchgruppen, Martin Fredriksson, werd eerder veroordeeld wegens geweld en brandstichting. Ook Mattias Wag, een andere prominente leider die opschepte dat zijn groep ‘de nieuwe Stasi’ was geworden, werd meerdere malen veroordeeld wegens geweldsmisdrijven. Researchgruppen is een onderdeel van de extreemlinkse Expo organisatie die wordt geleid door de maoïst Robert Aschberg, de kleinzoon van Olof Aschberg, de beruchte ‘Rode Bankier’ of ‘Lenins Bankier’, die mede de Russische revolutie financierde en een fortuin aan gestolen goud en andere waardevolle zaken naar Zweden smokkelde.
  Namen en foto’s reageerders gepubliceerd
  Expressen stuurde vervolgens een verslaggever met camera naar één van de gehackte adressen, en confronteerde de daar woonachtige man met zijn online commentaren. Van anderen werden de namen en foto’s gepubliceerd, wat ertoe leidde dat een van hen zijn baan verloor.>>>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Sharia-Zweden-Krant-hackt-en-publiceert-adressen-anti-islam-reageerders

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En wedden, dat de MOSLIMS hier WEER hun zin gaan krijgen! Met de PvdA,CDA,VVD en D66, aan hun kant, zie ik het al gebeuren hoor!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Mohammed Atta heeft ondanks dat hij optimaal gestudeerd heeft, in de Twintower gevlogen inclusief de passagieren van het vliegtuig dat hij gekaapt heeft. Alles voor zijn Allah en de 72 maagdjes, in Mohammed’s hemelse paradijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s