Noord-Afrika: 600.000 willen naar Europa

Screenshot_9

In Italië houdt de toestroom van migranten ook dit jaar aan. Volgens informatie van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken bereikten in 2014 al ongeveer 13.000 vluchtelingen, vooral uit Ethiopië, Eritrea, Soedan en Syrië, Italiaans territorium. Minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano zei tegen het dagblad “La Repubblica” uit Rome dat aan de Noord-Afrikaanse kusten zich op dit moment 600.000 mensen voorbereiden om de Middellandse Zee richting Europa over te steken. Tegen deze achtergrond bekrachtigde hij de eis om de regels van de zogenaamde Dublin II-verordening te versoepelen, volgens welke asielaanvragen in het Europese land moeten worden ingediend waar de vluchtelingen Europa binnenkomen. (Bron: Deutsche Welle).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Immigratie. Bookmark de permalink .

33 reacties op Noord-Afrika: 600.000 willen naar Europa

 1. dutchess43 zegt:

  Uit Ethiopië, Eritrea, Soedan , allemaal échte cultuurverrijkers :-P.
  Hoe komen zij aan geld om zo’n verre reis te maken, en hoe kunnen zij de mensenhandelaren betalen?
  Met wàt komen zij ons hier verrijken? Met hun cultuur, geloof, intellect ?

  Begrijp niet dat zij hen allen aan land ln Italië laten gaan, waarom kunnen de europese schepen hen niet terug begeleiden naar de Afrikaanse kust?

  Straks mogen alle westerlingen verhuizen naar Afrika, want dat hele continent zal dan leeg zijn, omdat de oorspronkelijke bewoners allemaal hier zitten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Stel je toch eens voor dat dan zou blijken, dat die westerlingen beter in staat zijn om van Afrika een welvarend continent te maken, dan de oorspronkelijke bewoners…..
   Gewoon door de dingen ààn te pakken, weet me wel…..

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    me=je.
    Sorry, komt omdat ik gààr ben. Dóódmoe.

    Like

   • LOUIS-PORTUGAL zegt:

    Theresa dat hebben blanken allang laten zien in Zuid-Afrika en Rhodesë maar dat mocht niet meer van de politiek correcte wereld.
    In Zuid-Afrika had het ook gegaan zonder apartheid.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    7 april 2014 om 20:26

    Stel je toch eens voor dat dan zou blijken, dat die westerlingen beter in staat zijn om van Afrika een welvarend continent te maken,…………………………

    En als we Afrika welvarend hebben gemaakt, dan komende ze allemaal weer daarnaartoe en vreten de boel, net zoals ze hier doen, helemaal kaal.
    Er rest ons dan niets anders dan uit dat kaalgevreten Afrika te vertrekken en terug te gaan naar Europa om dit continent opnieuw op te bouwen.
    Zodra we dat hebben gedaan komen de sprinkhanen weer richting Europa om WEER alles kaal te vreten , etc. (cynisch)

    Like

   • koddebeier zegt:

    Die landen kun niet opbouwen, al 60-70 jaar pompen we er miljarden in.
    Die net zo hard weer verdwijnen bij hun zogenaamde overheid en andere lokale boefjes.
    En om je land op te bouwen moet je werken, de landen in Europa zijn na de 2e WO ook opnieuw begonnen.
    Nee men houd liever de handen op!

    Like

 2. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat de EU verdragen gaat sluiten met de bovengenoemde landen. Het kan toch niet zo zijn dat heel Afrika zich in Europa vestigt? Zij brengen een heleboel ellende mee, want Europa raakt overvol, de burgers raken geïrriteerd, burgeroorlogen kunnen daarvan het gevolg zijn, en niet onbelangrijk: welke ziektes brengen ze met zich mee? Straks is het heel gewoon dat wij in Nederland gele koorts, malaria en dat soort ziektes oplopen.
  Stop de immigratie van deze mensen!
  Eenmaal hier, krijgen we ze er nooit meer uit!

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   minder…. minder….

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Onbegonnen werk Catja, het is een strategie! NWO of het satanische werk van de globalisten, Bladerdeeg groep als dat beter in het gehoor ligt. Heb wel eens eerder hier geschreven, heb 27 jaar een sta-caravan gehad en onderweg daar naar toe reed ik altijd langs een bungalowpark wat omgetoverd was als Asiel centrum, en keer op keer een mega aanbod van lui slenterende negers die zich in de buurt van dat COA centrum zich ophielden. Het stopt nóóit en de grenzen gaan óók niet dicht voor deze kansloze gelukszoekers die een ongewenste inbreuk doen op ons sociaal stelsel.

   Like

 3. Paul Zwueste zegt:

  Dit zal definitief het einde van de West-Europese samenleving vernietigen!

  Like

 4. Jean zegt:

  Please, grenzen dicht houden want onze veiligheid is nu al zero met zoveel tuig wat hier rondloopt, ze lopen allemaal met een I.pad of tablet rond doen geen flikker buiten angst zaaien en geweld plegen en lachen ons vierkant uit.
  Europa nu zuiveren als eerste van die islam/moslim troep dadelijk gevolgd door de parasieten, klaplopers en tafelschuimers en de vrij rondlopende politieke judassen.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Dus de meisjes gaan ook zonder hoofddoek naar school, want ja strikt gescheiden houden he dat geloof en school. Dus ze hebben daar geen papierbak net als hier, moslims zijn jankers !!!

   Like

 5. Jade zegt:

  En jaarlijks komen er 600.000 bij zeker?
  Ik hoop dat Italië en Spanje die enclaves snel opgeven…
  Dit komt zo niet goed.

  Like

 6. Jan zegt:

  De EU heeft een briljant plan om de illegalen tegen te houden: maak van hen legalen

  “If we concentrate on improving the skills of our people, investing in them, they will not have to come through Lampedusa,” said Nkosazana Dlamini-Zuma, head of the African Union Commission.
  “They’ll come through the airports and the ports and they will be welcome.”
  http://news.yahoo.com/eu-africa-summit-agrees-plan-stop-migration-tragedies-170811732.html

  Ja, zij is getrouwd met de racistische blankenhater Zuma (Kill the Boers)* (is overigens 1 van de 5 andere vrouwen van Zuma) en is lid van de communistische ANC
  * http://www.youtube.com/watch?v=Cb3MLHblnbQ

  Like

 7. Pingback: AANTAL NIET-WESTERSE ALLOCHTONEN BLIJFT GROEIEN! | eunmask

 8. Sjaak zegt:

  EN NU NOG EEN PAAR MET EBOLA ERBIJ EN
  HET UITROTTEN VAN EUROPA KAN BEGINNEN !

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Wat wille deze Negers in onze kouwe Europa?Een strenge winter en ze zijn allemaal weer terug in Afrika!

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Verloren ,dat is Europa!Al die sprinkhanen kunnen wij niet plaatsen noch onderhouden.En zelf zijn ze te lui om een poot uit te steken,of het moet zijn om te stelen en te verkrachten!Wordt tijd dat we met zijn allen ,om te beginnen,onze regering aanklagen,evenals het koninklijk huis;niks onschendbaarheid!Zo lust ik er ook nog wel een;een heel volk om zeep helpen en je dan beroepen op onschendbaarheid;lekker makkelijk!Had die waxine-lichtjesgooier maar iets definitievers gegooid!Lees ook:KOPP ONLINE.Een grandioos artikel van een Turk die de vloer aanveegt met de Duitsers en politici;eindelijk eens een goede Turk,die het recht voor zijn raap weet te vertellen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 00.55. uur. Eens met U en de overige reacties, van de mede reageerders! Maar het zijn de PLOERTEN van de EUSSR, en bij ons de RODEN en politiek-correcte partijen, die dit mogelijk maken. Kijk maar naar die achterlijke rode trutten van de EUSSR, Makmström, Reding en Asseton! De hele wereld willen deze criminele gekken hierheen halen!

   Like

 11. topsporter zegt:

  Daar staan ze dan uw nieuwe meesters, die u willen laten oerdansen.
  U gelooft het niet? Bij de de Pvda hebben al een mol uit Iran binnen gehaald.
  Sander Terphuis, leert U als U op die partij zou stemmen op de achtergrond begeleid door een koortje ilegalen massaal door de europese hoepel springen
  Mieke Telkamp zingt voor U: waarheen etc.
  Ik kan het u vertellen een samenleving waarin o.l.v. Unilever er Afrikaans voer op het menu staat,
  Degeneratie, je kunt het dagelijks waarnemen.
  Praat eens met mensen, die ervaring hebben op dat mooie afrikaanse continent, doe de ogen open.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  En in vrijwel alle commentaren die op dit en eerdere artikelen geleverd worden klinkt de gedachte door dat je eigenlijk niet mag discrimineren. Het zijn hoe dan ook toch mensen zoals wij met wellicht een kleurtje of zoals we van de ons dierbare Marokkanen zeggen dat ze lichtgetint zijn.
  Vergoelekend wordt er dan gezegd: Er zitten ook goede ……… tussen.
  Als we eerlijk zijn moeten we zeggen dat wat uit Afrika en het Midden Oosten tot ons komt is van een soort die we niet willen hebben. Met name om het geloof dat ze aanhangen en de mentaliteit die daarmee samengaat. Ze zijn uit op de totale vernietiging van onze samenleving.
  Het is volkomen logisch dat we dus een grondige afkeer hebben van deze mensen.
  Louter op grond van observatie moeten we tot de conclusie komen dat we deze mensen hier niet willen hebben. Dat onderscheid maken we. Dat is discrimineren. Het is beter dat we dan erkennen dat we MOETEN DISCRIMINEREN en dat degenen (linkschmensen) die zeggen dat we niet mogen discrimineren tegen beter weten in ons iets op willen dringen dat onlogisch is.
  Conclusie: we moeten van de islamitische indringers af. Ze moeten terug. Allemaal.

  Like

 13. topsporter zegt:

  Ik ben het geheel met de vorige reaguurder M.A.L.Sion eens, ieder mens, die gewend is zindelijk te denken weet dat er verschillen zijn en dus ook benoemd kunnen nee moeten worden.
  Zo houd je de kwaliteit van een samenleving op peil.
  Als je zo graag de samenleving anders in dit geval geef ik als voorbeeld met de kont omhoog, kruipend over vloer, de gewassen voeten van de imam likkend als een voortreffelijke gewoonte beschouwd, dan zeg ik ga heen en vermenigvuldig je daar waar het goed toeven is, niet hier.
  Dit land kan zoveel beter en zal zich moeten vrijwaren van degeneratie, het zal moeilijk worden maar het is mogelijk.
  De werkeloze allochtoon kan wat mij betreft een opleiding volgen, die aansluit bij de behoeften van hun thuis, daar waar hun utopia is, wel uitsluitend bruikbaar in hun eigen huis.

  Like

 14. de 13de imam zegt:

  Deze 600.000 vormen een ernstige bedreiging voor de welvaart en veiligheid van alle Europese landen. Derhalve dient dit als een vijandige invasiemacht bezien en bestreden te worden. Onze marinevloot naar de Med en met scherp schieten dus.

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Of discriminatie fout is ligt helemaal aan de gronden waarom men discrimineer , en die gronden zijn dan ook nog eens afhankelijk van de beschouwer van die gronden, maar discrimineren is een heel normale zaak , doet iedereen elke dag

  Er zijn mensen die eten alleen wit brood en er zijn mensen die eten alleen bruin brood en er zijn mensen die eten wit en bruin brood , persoonlijk eet ik wit en bruin brood als het maar goed smaakt., maar ik discrimineer wel bakker A omdat zijn brood minder lekker is dan van bakker B.

  Ik lust geen Afrikaans brood omdat het slecht gebakken is, we zullen de bakkers dus brood moeten leren bakken, met nadruk op het moeten, we kunnen immers de slechte bakkers niet laten doorgaan met slecht brood bakken, ook zij willen goed brood eten !

  Maar wat hebben we gedaan we hebben de Afrikaanse opperbakkers een hele berg geld gegeven met een briefje erbij koop een paar boekjes over broodbakken en ga aan de slag,

  FOUT, we moet alle opper broodbakkers gewoon even terug fluiten , er naar toe gaan wat bakkerijen opzetten en hun leren broodbakken, wie leert en mee werkt aan het brood bakken zal eten

  Wil men dat niet dan de grenzen dicht voor slecht brood want dat hebben we zelf al genoeg en is niet te pruimen.

  Het zou ook zo kunnen zijn dat ze niet kunnen of willen leren goed brood te bakken, dan is dat heel jammer maar dan toch maar de grenzen dicht voor slecht brood want het is immers niet te pruimen !

  Ik ben dus voor goed brood en tegen slechte bakkers , wit of bruin brood smaakt mij beiden even goed !

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Wanneer dringt het bij alle achterlijke Europese regeringen en de EU is eindelijk door dat deze waanzin moet stoppen !!!! Kosten wat het kost en desnoods met geweld !!!
  Stop de instroom van deze onderontwikkelde horde, dit word het einde van onze samenleving !!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Wanneer dringt het bij alle achterlijke Europese regeringen en de EU is eindelijk door dat deze waanzin moet stoppen !!!! Kosten wat het kost en desnoods met geweld !!!
  Stop de instroom van deze onderontwikkelde horde, dit word het einde van onze samenleving !!
  Eerst stonden ze daar alleen hun handen op te houden, Nu komen ze het halen, goedschiks of kwaadschiks !!!
  Maar zelf hun land opbouwen , dat ontbreekt bij deze lieden !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 12.01. uur. De VUILE RODEN van de EUSSR stoppen dit niet, zij WERKEN ERAAN MEE! Op bevel van de ploerten van BILDERBERG e3n de NWO!!

   Like

 18. Jean zegt:

  Tot op heden is er nog niets positiefs uit heel Afrika gekomen en tot op heden is elke eurocent naar Afrika een weggesmeten eurocent.
  Naar dat continent zal ik NOOIT gaan en NOOIT een eurocent aan verknoeien.
  De grote fout die Europa maakt is de geimporteerden te voorzien van geld, normaal zou de regel moeten zijn: A komt naar hier met vrouw en kinderen, als A zijn vrouw en kinderen niet kan onderhouden dan moet A en vrouw en kinderen niet toegelaten worden. Indien wel toegelaten dan moet A binnen de 3 maanden een inkomen hebben zo niet moet A met vrouw en kinderen uit het land gezet worden.
  Pleegt A een misdrijf dan moet A samen met vrouw en kinderen binnen de 24u van het grondgebied verwijderd worden, geen extra cellen bouwen en ons opzadelen met extra kosten, gewoon het tuig verwijderen is efficiënt en doeltreffend, geeft veiligheid en leefbaarheid.
  De mening van een allochtoon interesseert ons geen fluit, allochtonen hebben zich aan te passen aan ONZE cultuur daarom dat ik NOOIT spreek over multicultuur want die bestaat niet en aanvaarden wij niet, enkel onze cultuur, onze normen en waarden, onze zeden en onze SECULIERE wetten zijn hier aan de orde en zeker geen bullshit komende van een ordinaire pedofiel.

  Like

 19. nieuwenhuis zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22485425/__Nieuw_azc_in_Den_Helder__.html

  Het Ebola virus komt naar je toe deze ZOMER!!!!!!!!!!!!!!!!
  GodverdegodvergodverDOMME!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s