VIDEO: Marine Le Pen – Boodschap aan de Brusselaars


Geplaatst door:
E.J. Bron
(met dank aan Fubar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Marine Le Pen – Boodschap aan de Brusselaars

 1. Cathja zegt:

  Kijk, dit soort geluiden maken mijn dag weer een beetje goed! Bravo, mevrouw Le Pen! Moge uw woorden navolging krijgen in alle Europese staten!
  Dan gloort er misschien weer hoop voor ons voor de toekomst.

  Like

 2. Ron V zegt:

  Zeer goede toespraak,
  ik hoop dat ook Geert Wilders en alle overige partijen die genoemd worden zelf ook met een soort gelijke toespraak komen.
  Juist het benoemen van elkaar maakt dat zij gezamenlijk zeer sterk staan.

  Like

 3. Paul Zwueste zegt:

  Geweldig!!! Wat een dame! En zij bewijst hier opnieuw met haar “rede-voor-de-vuist-weg!”
  overigens weer eens te meer dat de beste redenaars uit La France komen!
  Uit het totale niets kunnen zij het volk zodanig bezielen dat het onoverwinbaar zal zijn.
  Dat is de oorsprong van de “Grandeur” dewelke La France door de eeuwen heen als belangrijkste hoofd- identiteit heeft gehad. Vandaar dat men zal begrijpen in de EU dat het spel definitief zal zijn uitgespeeld als het front National met haar “Grandeur” binnen korte tijd zal doorstoten tot de overwinning!
  Wat een verschil met de politici hier van de zogenaamde: “Gevestigde Partijen!”
  Neem als vergelijkbaar voorbeeld die stotterende vieze Spekman! Hahahahaha! Ziet u het voor U?! Of die einmahlige “veilingmeester” De vuige gladde ambtenaar! Nee, het is genoeg. Laten we ophouden, dit heeft geen enkele zin. Leve Marie Le Penn en het Front National! Leve Wilders!

  Like

  • @ Paul Zwueste
   Dus jij denkt echt, Paul, dat deze redevoering zonder auto-cue eventjes voor het vuistje weg gehouden is?

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Jawel. Dit zijn natuurtalenten. Ik zou het niet kunnen.
    Als haar toespraak niet voor de vuist weg werd gehouden, wat natuurlijk zeer wel mogelijk is, dan nog blijft mijn bewondering voor deze dame helemaal overend.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Auto-cue of geen auto-cue, echt belangrijke boodschappen moeten gehoord worden, hoe dan ook ! Dat is het belangrijkste.

    Like

 4. s breget zegt:

  Wat een geweldig mens .

  Like

 5. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Eens met haar en de vorige reacties.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Dit is een vrouw die elke rechtgeaarde Europeaan achter zich aan krijgt. We houden van Europa, maar we haten de EU. Waar liggen de sloophamers. Ik kan niet meer wachten. Vergelijk de uitstraling en de openhartigheid van haar woorden met de vileine smoelen en het manipulatieve bedrog van de Eurofielen. Elk woord dat Marine Le Pen uitspreekt kan gestaafd worden met de feiten die vandaag de dag gangbaar zijn in ons ooit mooie Europa. Weg met de EU, leve Europa, leve Nederland en leve Frankrijk.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Niks mis met de herhaling van een indrukwekkende toespraak van ex-premier John Howard van Australië:

  DE IMMIGRANTEN, NIET DE AUSTRALIËRS, MOETEN ZICH AANPASSEN!
  Aanvaard dit of vertrek. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt of we een individu of een cultuur beledigen. Sinds de terreur aanslagen op Bali, hebben we een grote toename meegemaakt van patriotisme bij de meerderheid van de Australiërs, zoals we dat voordien nog nooit hebben meegemaakt.’
  ‘Deze cultuur heeft zich ontwikkeld gedurende twee eeuwen van strijd, proberen en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die vrijheid nastreefden.’
  ‘Wij spreken voornamelijk ENGELS. Niet Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japanees, Russisch, of welke andere taal dan ook. Daarom zeg ik U; als je deel wilt uitmaken van onze samenleving, dan hebben jullie geen andere keuze dan ONZE taal te leren.’

  ‘De meeste Australiërs geloven in God. Dit is geen rechtse radicale politieke praat maar een vaststaand feit, omdat Christelijke mannen en vrouwen deze natie gesticht hebben, gefundeerd op Christelijke principes, en dit is duidelijk gedocumenteerd. En het is zeer zeker gepast om dit feit te tonen op de muren van onze scholen. Als God u beledigt, dan stel ik voor dat u overweegt om een ander deel van de wereld uw thuis te noemen, want God maakt deel uit van onze cultuur.’
  ‘Wij aanvaarden jullie geloof, en zullen ons niet afvragen waarom. Het enige dat we van jullie vragen is dat jullie ons geloof accepteren en vredig en harmonieus met ons wilt samenleven.’

  ‘Dit is ONS LAND, ONZE GROND, en ONZE MANIER VAN LEVEN, en we willen jullie alle mogelijkheden geven om hiervan te genieten. Maar als jullie nu eens eindelijk ophouden met klagen, jammeren, onze vlag te verscheuren, onze EED, ons Christelijk Geloof en onze levenswijze onderuit te halen, raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van nog een ander Australisch voorrecht, …’

  · ‘HET RECHT OM OP TE STAPPEN!’
  ‘Als je niet gelukkig bent STAP DAN OP. Wij hebben jullie niet gedwongen om naar hier te komen. Jullie hebben zelf gevraagd om naar hier te komen. Aanvaard dan ook het land dat jullie aanvaardde.’

  Like

  • Ron V zegt:

   A M E N

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Wachteres: 21.19. uur, op 7/4. Hier ben ik het volledig mee eens, Wachteres. Maar kom daar maar eens om bij onze RODEN en de politiek-correcte steenezels! Leve Australië.

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En zo zou iedere premier deze “landgenoten”moeten toespreken;niks mis mee,volkomen normaal!In plaats waar Bea ons steeds mee om de oren sloeg:U moet verdraagzaam zijn!Gloeiende,er is toch echt wel een grens aan verdraagzaamheid;en bij mij is die al lang bereikt!Ik zou een boek kunnen schrijven over het onrecht honderd duizenden Nederlanders,waaronder ik zelf.aangedaan.Wij worden gediscrimineerd,achtergesteld ter faveure van alles dat niet Nederlands is,of er een 2e paspoort op na houdt!Ik hoop dat mevrouw Le Pen,zowel als Wilders,als het Vlaams belang zo ontzettend veel stemmen krijgen dat ze in Brussel stuiterend van het pluche afrollen!

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ja, een fanstatische toespraak van een fantastische politica! Ik verwed er wat onder dat ze veel en veel meer politiek talent heeft, dan haar vader ooit heeft gehad!
  En dat zal hij in stilte zelf ook wel beseffen, denk ik: Hij heeft natuurlijk geen zoon, alleen maar dochters. Vroeger zal hij dat misschien spijtig gevonden hebben, maar nu vindt hij het dan vast minder erg: Dat die aartsreactionair zichzelf er toe kon krijgen om de partij , althans de leiding ervan, over te dragen aan een DOCHTER zegt volgens mij toch wel iets.
  FN wàs zijn levenswerk. Maar Marine heeft het zowel groot als aanvaardbaar oftewel salonfähig gemaakt. En wie weet wordt ze ooit wel president van Frankrijk!
  Moet je nagaan, wat dàt zou betekenen voor de National Freedom Alliance!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  RECHT VOOR Z’N RAAP ! BRAVO !

  Like

 10. lucky bee zegt:

  En weg met alle moslims uit Europa.

  Like

 11. topsporter zegt:

  Gaan we verder in Europa met onze eigen cultuur of gaan we onder de leiding van zoals een van de vorige reaguurders treffend opmerkte de vuige gladde ambtenaar , waarvan Pechtold een extreem voorbeeld is, OERDANSEN?

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   @topsporter Dank voor je waardering! Hartstikke leuk! Ik zal proberen nog meer van dergelijke definitieve definities te produceren.
   De vader van Rita Verdonck bijvoorbeeld, placht altijd te zeggen als hij het over de ambtenaren in de tweede kamer had die zogenaamd het beste met ons voorhadden: “Aanpunten en in de grond drijven, het hele zooitje!”
   Of: “Ik zou er zo graag een handgranaat in gooien!” (Hij bedoelde dan weer de 2e Kamer.)
   Hij had in 1948 aan onze politionele acties meegedaan. Heerlijke man!

   Like

 12. topsporter zegt:

  Middeleeuws dansen o.l.v. een ayatolla is trouwens een variant op in mijn vorige reactie het overbekende OERDANSEN, dansliefhebbers weten precies wat ik bedoel.
  Je ziet dagelijks de samenleving meer en meer degenereren door de multiculturele samenleving, die U als wortel door die vuige ambtenaar, op zijn beurt weer aangedreven wordt door de multinational en haar lobbyisten.
  Weet U dat bijv. een oudminister nml. Ben Bot een van de lobbyisten is , die de samenleving en daarmee u probeert te manipuleren? ja, het levert geld op voor deze bijna 80 jarige, hij heeft het blijkbaar nodig.
  Weg met hen, die onze cultuur en daarmee onze samenleving beschadigen.
  Op weg naar de ondergang?
  Verwijder verwarde nietsnutten uit de politiek.

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Welkom beste bezoeker !

  Het Volkslegioen Nederland is een verzets onderdeel van het Volks Verzet Nederland , en daarmee dus het verzet dat in Nederland weer opgroeit. Volkslegioen Nederland vindt u hier op deze site maar zeker ook op facebook. Wij bieden de mensen een gratis lidmaatschap en mensen hebben daarnaast nog de keuze om deel te nemen aan het verzet op facebook of het actuele verzet.

  Het verzet op facebook gebeurt middels een groep mensen die berichten en nieuwtjes met elkaar delen binnen de facebookgroep. U kunt ook deelnemen aan het actuele verzet ( verzet op straat ) denkt u hierbij aan flyeren op straat of meegaan in een protest of wel een demonstratie in Den Haag !! Volkslegioen Nederland en Volks Verzet Nederland heeft een actueel bestuur van minstens 7 personen uitgroeinde tot wel 10 personen. Deze mensen zorgen voor de structuur !

  Bent u het ook zat om voor de regering te werken ? Vindt u niet ook dat een regering voor het volk zou moeten werken ? Vindt u niet ook dat alles anders kan en anders moet in Nederland ?

  Zo ja , dan lees snel verder op deze site en ontdek of u misschien wel in het verzet past !

  Het Volkslegioen Nederland steunt het Burger Forum EU , om te voorkomen dat de Europese Unie nog meer macht afneemt van Nederland !! Neem snel een kijkje op het Burgerforum EU en onderteken de petitie !! Hieronder het adres :
  https://www.burgerforum-eu.nl/
  http://www.volkslegioen.nl/contact-lid-worden.html
  https://www.burgerforum-eu.nl/

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Zal mevrouw Le Pen samen met onze Geert de redding van Europa zijn?
  Er is geen andere mogelijkheid nu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s