De echte waarheid over Griekenland

Screenshot_23

(Door: trias politica)

De trojka en de Griekse regering doen voorkomen alsof Griekenland de weg omhoog heeft gevonden, maar de realiteit is een heel andere.

De vaste lezer van mijn columns weet, dat ik al drie jaar lang waarschuw tegen deze EU en het gevoerde beleid. Ik heb enkele maanden geleden in eerdere columns zelfs geschreven dat de trojka voor een tribunaal moet worden gebracht wegens misdaden tegen de menselijkheid. Gisteren wees ik op de -bedenkelijke- rol die de media spelen bij de (des-)informatie van het publiek. Vandaag stond in De Volkskrant een column van een Griekse socioloog, die verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam. Dat is toch een ‘links bolwerk’, hoor ik u vragen? Dat zal best, maar luister toch maar even wat Dimitris Pavlopoulos te zeggen heeft over de werkelijke situatie in zijn geboorteland, want het leven van de gewone man is er daar niet bepaald beter op geworden. Dimitris Pavlopoulos:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ECB, EUSSR, Griekenland, IMF. Bookmark de permalink .

6 reacties op De echte waarheid over Griekenland

 1. Jan zegt:

  Zelfde regio: Steeds meer kerken op Kreta worden door moslims vernield

  Attacks of Orthodox Churches on Crete continuing

  After the interval of just one month, unidentified blasphemers have desecrated one more Orthodox Church on Crete, reports AgionOros.ru with the reference to the Romfea.gr agency. This time, the Orthodox Church of the Mother of God Kardiotissa (“Of the heart”) in the village of Profitis Ilias became the target of vandals. The police suspects of the crime individuals of the Arab origin, as anti-Christian slogans, written with coal in Arabic, were discovered on the church walls.
  This crime has become a new episode in the series of arsons and attacks of Orthodox churches, with vandals leaving graffiti in Arabic at the scene of crime.
  http://www.pravoslavie.ru/english/69693.htm

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Zo gaat het toch in alle aangesloten landen:overal is de gewone burger het haasje;de rijkeren worden ontzien!Ik had geen schulden,ik had het moeilijk maar geen schulden.Doe nieuwe wetten uit Brussel zit ik nu zo diep in de shit dat ik niet meer zou weten hoe er ooit nog uit te komen!En dan ga je naar de gemeente en geeft hen inzage in je hele hebben en houden;vraagt om advies,c.q. hulp/Antwoord:U doet niets verkeerd,maar u zit onder het minimum en daarom kunt u de rekening niet betalen.Maar…..wij kunnen u niet helpen!Nieuwe regels vanuit Brussel zijn de oorzaak,sorry,mevrouw!En zo gaat het in alle landen.De mensen zullen en moeten helemaal murw geslagen worden.Ik haat die lui in Brussel,evenals onze eigen roverheid die er lachend voor zorgt,dat je geen toekomstperspectief meer hebt.En,als het aan hen ligt,ook niet meer zult krijgen!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR, is de GROOTSTE CRIMINELE BENDE, ter wereld. Het zijn RODE PARASIETEN, die op bevel van BILDERBERG en de NWO, uit zijn op onze totale vernietiging! WEG MET ONS, dat is het, en geholpen door onze PINOKKIO MARX RUTTE, en zijn BOEVENBENDE de VVD, en i.s.m. de RODEN der PvdA. En de rest het CDA,D66,GL,CU,SP,50+,SGP,PvdD zijn slechts MARIONETTEN, voor de versiering. Ik zou geen 18 jaar meer willen zijn, dit LAND wordt net als de rest van EUROPA totaal VERNIETIGD!

  Like

 4. Jade zegt:

  Helemaal eens met Tom…
  Ergens gelezen dat Europa de proeftuin is van de NWO.
  Eerst chaos en ellende scheppen ,(en dat lukt hen vrij aardig),
  zodat wij straks ons smekend richten naar SATAN om onze
  magen weer te vullen, en om ons een beetje hulp te bieden…

  Like

 5. Oud Marinier zegt:

  Laat UW Stem Horen …..! En indien men die niet WIL horen in Den Haag en Brussel…..dan is het mijns inziens HOOG TIJD om de wapenen op te nemen (letterlijk en figuurlijk) en een VOLKSOPSTAND teweeg te brengen….dit stel hersenloze hufters in Den Haag AF TE ZETTEN , en nieuwe te plaatsen. Meteen UIT de EU zoals Wilders het zegt en Wilders de nieuwe Minister President maken….en hem de volmacht geven om te doen wat NODIG is om NL weer er boven op te helpen en een leefbaar millieu te creeren.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Zijn de meeste superrijke reeders failiet gegaan of toch niet? Daar zit de meeste Geld van Griekenland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s