Nieuws uit Syrië: Barack Hussein Obama bewapent in het geheim aan Al-Qaida gelieerde jihadi’s met krachtige antitankwapens


Jihadistische rebellen die tegen de Syrische president Al-Assad strijden, hebben volgens meerdere bronnen super krachtige antitankwapens gekregen van de Verenigde Staten.

Er circuleren steeds meer beelden van rebellen met de zware wapens en ten minste één nieuwssite heeft gemeld dat deze door de Amerikaanse regering zijn geleverd. Het gaat ondermeer om optisch geleide BGM-71 TOW raketten. Eind vorige maand berichtte de Wall Street Journal dat Amerikaanse regeringsfunctionarissen hebben verklaard de wapens te leveren met als doel de Syrische rebellen te helpen, niet alleen als tegenwicht tegen het regime Assad, maar ook tegen extremistische elementen in de oppositie.

Nogal naïef, lijkt mij, om ervan uit te gaan dat de meest extreme, aan Al-Qaida gelieerde groepen deze wapens niet in handen zullen krijgen.

Bron:
www.barenakedislam.com

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Obama, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nieuws uit Syrië: Barack Hussein Obama bewapent in het geheim aan Al-Qaida gelieerde jihadi’s met krachtige antitankwapens

 1. willem zegt:

  Is Obama een moslim ?
  Of op z’n minst net zo islamofiel als de linkse kerk (media) hier ?

  Like

  • Igor Svoboda zegt:

   Als je biologische vader moslim was, dan erf je als kind de islam, m.a.w. als kind heb je niet te kiezen, maarrr ook niet als oudere, want afvalligen mogen gedood worden.
   En daarbij komt dat hij een Indonesische moslim stiefvader had en als kind heeft hij les gehad (gehersenspoeld) op de islamitische school
   Hij boog bijna met zijn neus op de grond voor de Saoedische koning. En ja daarbij is hij zo links als de pest, je zult dus in onze MSM nooit en te nimmer iets ten nadele van deze man vinden.

   Like

 2. s breget zegt:

  Het word tijd dat dit creatuur van de aard bodem verdwijnt zal veel rust brengen in het M/O

  Like

 3. bobzelf zegt:

  dat vredelievende en vrede brengende USof A toch !!!
  altijd voor de verkeerde partij kiezen !!
  en misschien kunnen ze ook daar straks Putin de schuld van geven ???

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Allah hu akbar Barack Hussein Obama!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Het verhaal schijnt wel te kloppen. Ook via andere sites hier over gelezen, maar zo’n filmpje maakt toch meer indruk.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De VUILE VERRADER, en RENEGAAT en HAATMOSLIM OBAMADRAMA, laat zijn vuile smoelwerk zien! Met de dag heb ik dan meer begrip voor Wladimir Putin. Vuile smerige moslimpijpers!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Obama is een wit voetje aan het halen bij zijn Moslim broeders. In eigen land krijgt hij de Islam nog niet snel genoeg van de grond, zodat hij zijn Sharia geloofsbroeders in het midden oosten aan het helpen is. Misschien met dezelfde intentie als Mark Rutte. Door al zijn inspanningen voor de radicale Islam, kan hij misschien na zijn ambtsperiode als president van de Verenigde Staten, ergens ter wereld een invloedrijke positie voor de radicale Islam gaan bekleden. Net als Rutte loopt hij veel te hard van stapel. De E.U. maakt zich ook schuldig aan het spekken van de radicale Islam in de wereld.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  De vs brengt veel ellende met zich mee waar ook opde wereld.

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Ik zou wel eens willen weten hoe de Amerikanen er zelf over denken?
  Hij is toch al voorde tweede keer gekozen.

  Like

 10. Syrier zegt:

  Hij heeft een broer of vader in soedan wonen die de leiding heeft bij de financeren van de jihad waardoor er miljoenen christenen zijn vermoord sinds de jaren 80.
  De amerikanen zijn of dom of hypocriet dat het hen niet veel uitmaakt en bedenk dat de saudies invloed hebben in de politiek van de vs net als de joodse lobby.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s