Pater Frans en de 5 hoofden

Screenshot_18Screenshot_20

Anoniem

Pater Frans werd in Homs door 1 of 2 anonieme moordenaars van het leven beroofd. Niet zo lang geleden zagen we een foto van een jihadist uit Almere, met voor zich de hoofden van 5 anonieme mensen. Pater Frans wilde niet dood. Ook de 5 mensen die een geheel vormden met de 5 hoofden wilden niet dood. Toch was er iets wat de dood veroorzaakte van Pater Frans en de mensen van die 5 hoofden. Dat iets heet  ISLAM.

Mensensoorten

In Europa, het continent dat ons huis is, woonde tot voor kort een mensensoort dat via ontwikkeling geworden was tot mensen die andere mensen niet zo maar vermoorden. In het Midden-Oosten, in andere delen van Azië en in Afrika, woont een mensensoort die de Europese ontwikkeling (nog) niet ondergaan hebben, die met het grootste gemak en in opdracht van een fossiel, genaamd Mohammed, en met wellust andere mensen vermoorden. Het verschil tussen deze mensensoorten zit er in dat vrijwel de gehele Europese gemeenschap niet de islam aanhangt en de mensen uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika  vrijwel kritiekloos de moordzuchtige ideologie van de islam aanhangt.

Vermengen is dodelijk

Iedereen begrijpt dat het vermengen van deze twee mensensoorten tot dodelijke gevolgen voor de oorspronkelijke Europese, vredelievende mensensoort zal leiden. Binnen de Europese mensensoort treffen we – helaas – ook de zogenaamde linksche goedmenschen aan. Deze lieden zijn blind, doof en ongevoelig voor de gevaren van het vermengen van deze mensensoorten. Zij verhinderen tot nu toe het weer uit elkaar halen van deze mensensoorten en het terugsturen van de gewelddadige, moordzuchtige soort naar zijn landen van herkomst.

Oplossing van het nijpende probleem

De meest voor de hand liggende oplossing van dit grote probleem is dat de goedwillende mensen van de Europese samenleving de binnengedrongen islamitische mensen dan maar samen met de domme linksche goedmenschen naar Azië en Afrika stuurt. Zij kunnen daar dan samen verder leven zolang de islamieten de goedmenschen in leven laten. Aangenomen moet worden dat alle partijen blij zullen zijn met deze geniale oplossing.

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Pater Frans en de 5 hoofden

 1. Bauernschmaus. zegt:

  Een prima oplossing!

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Spijtig dat die Goedmenschen liever in hun beveiligde luxe verblijfplaatsen zullen blijven want hier verdienen ze heel goed hun kost en hebben zelf weinig of geen contact en weinig last met dit gespuis

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Een reden te meer om ze er eens keihard mee te confronteren!
   Er zou een mogelijkheid moeten bestaan om juist die goedmensen te verplichten, enige tijd tussen dat tuig te wonen! dààr, maar hier in Nederland zou ook al kunnen. Gewoon voor onbepaalde tijd alle linksen in de Marokkanen-ghetto’s dumpen, dan zou je na een tijd eens moeten nagaan hoe ze er dàn over denken!
   Kijken of ze dan nóg zo’n bek hebben over Wilders!

   Like

 3. geert zegt:

  Prima voorstel. Ik word door deze zachte lieve goed menschen wel gedwongen om dit allemaal lijdzaam te ondergaan in mijn ooit zo fijne Nederland. Vluchten kan niet meer de goed mensch heeft ze al overal geïmporteerd met alle gevolgen van dien. Misschien is een ommuurde compound met bewaking zoals in de Islam landen voor de Nederlander een oplossing in eigen land. Bedankt hoor linkse medelanders om dit ongevraagd aan de meerderheid zo te regelen. Lekker democratisch dat Isme.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ geert: 17.15. uur. Ben U er maar van bewust, dat het niet enkel, de “rode goedmens”, is, maar dat ook het CDA, de VVD,D66,GL,CU, hier gestadig meewerken aan de verspreiding van de wrede ISLAM!

   Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  5 sterren excellent !

  Like

 5. Jean zegt:

  Jammer dat die linkse kop er niet tussen lag, vuiligheid moeten we toch sorteren, niet?

  Like

 6. Driek zegt:

  Dat lijkt mij voor beide partijen de beste oplossing, want die verschrikkelijke ideologie begint ons dagelijks leven te overheersen. Ik heb nou werkelijk nog niet één keer iets positief gelezen over de volgelingen van Mohammed. Ze komen me de strot uit. Weg ermee. Het liefst vandaag nog.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  De goedmens in Europa leeft echt niet samen met het door hun zo geliefde Mohammedaan. Zitten op het pluche en graaien in de belastingpot zijn mede hoofdzaken in hun povere leven.

  Like

 8. Dit is exact wat ik altijd in al mijn blogs heb geschreven. Deze bevolkingsgroepen zijn stil blijven staan in de evolutie en in feite nog steeds barbaarse primaten! Hen met miljarden in onze geciviliseerde maatschappij binnenlaten is verzoeken om uitgeroeid te worden!

  Like

 9. Pingback: MENSENSOORTEN EN PRIMATEN: VERMENGING IS DODELIJK!! | eunmask

 10. jans zegt:

  DE ISLAM MOET VERBODEN EN VERNIETIGD WORDEN!

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik ben het helemaal eens met die ,geniale,oplossing;2 partijen blij:ze blijven gepamperd en verzorgd worden door de “gutmenschen”en de gutmenschen zijn blij dat ze hen mogen pamperen en verzorgen!Dus:beide partijen:oprotten!Wat zou het hier lekker rustig worden!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Walgelijke mensen zijn het, ik kijk ze altijd met walging aan als ze zich aan mij opdringen. Ze schrikken zich dan dood, zijn ze niet gewend denk ik, verwend volk. Ik kan nog wel meer zeggen, doe het maar niet.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Trouwens, ik vind het verschrikkelijk voor Pater Frans, zo een goede en vrolijke man, zoveel goed werk gedaan, vlak na zijn interview, weg Pater Frans, afschuwelijk.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Zo te zien is mijn bijdraag uitgesmeten.Zijn julie toch Katholieken?Niet vergeten dat de door de Paus heilig verklaarde Ignatius de Loyola de man was die het inquistitie uitgevonden,en de Jesuiten orde opgericht heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s