VIDEO: David Wood – “Vrouwen in de islam”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: David Wood – “Vrouwen in de islam”

 1. Haha, primaten blijven nu eenmaal primaten! Bij de bosapen zijn alle vrouwtjes toch ook gemeenschapsgoederen?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, wat de Islam allemaal over vrouwen leert, hebben we intussen wel vaker vernomen….
  Wat ík de ‘Profeet’of voor mijn part een willekeurige Imam dan nog wel eens zou willen vragen is dit: Maar jullie beweren tegelijkertijd, dat er in de Islam zoveel RESPECT is voor vrouwen. Wat verstaan jullie dan wel precies onder RESPECT?
  En als ze dan zouden beginnen over ‘het bewaren van haar kuisheid’ of over de diamant in het doosje weet je dus hoe laat het is: Respect voor vrouwen=bewaken van je BEZIT.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nou ja, wat je die is=lam moefties, imams en andere “wetenschappers” op Memri-T.V. hoort uitbraken aan nonsense, je kunt er toch eigenlijk alleen maar om lachen. Dat er nog mensen zijn die er serieus op ingaan. Ik moet aan -de-andere-kant zeggen, dat ook de christelijke ( en dan de Katholieken in ,t bijzonder ) er wat van wisten, wat vrouwen-discreminatie betreft. Ook bij andere geloven het geval. Niet uitvlakken het ultra-ultra Orthodoxe Joodse geloof. Enige waar dit blijkbaar niet zo is, is het Bhudisme. Maar dat is dan weer geen geloof in de westerse betekenis ervan. Er wordt trouwens vaak gesteld dat de islam- onveranderlijk is in zijn wetten/gebruiken. Zo moet de vrouw 10 passen achter haar man aanlopen. Nu las ik een poosje terug dat ze dat in Iraq hebben aangepast. De vrouwen mogen nu voorop lopen. Dus toch een hele verbetering, of NIET ? ?
   Tussen 2 ((, die David kan het mooi sarcastisch brengen, ik vind ook zo goed hoe hij het woord “all…lah” uitspreekt, zou haast denken, hij was vroeger zelf een m. Verder vind ik die vrouwelijke Am.- koraan uitlegster ook heel goed. Legt het heel duidelijk uit en bij elke bladzij vol haatspreuken worden die eruit gescheurd en in een glazen kom verbrand. Kijk er graag naar.

   Like

  • Jean zegt:

   Lieve Theresa,
   Moslims kennen geen respect omdat het primitievelingen van de ergste soort zijn, het zijn ordinaire perverse smeerlappen, punt. En die smeerlapperij importeren ze naar hier omdat er nog veel te veel Europeanen niet buigen voor de judassen onder eigen volk die zich voorzien van alle luxe en weelde in die glazen kooi in Brussel.
   Raar dat de moslims zich nooit zullen verkruien aan die instelling? Hun beschermheren en dames, now ja heren en dames???? zitten er.
   Ik heb er nog geen enkele heer of dame gezien, hetgeen men er ziet rondlopen van het een kastje naar het andere om te vangen zijn ordinaire zwaar dementerende uitgerangeerde gevaarlijke lafaards en verraders, kijk maar weer eens naar die arrogante klootzak degucht…
   En dergelijk tuig houden wij aan de vreet…bah…

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Like

  • Igor Svoboda zegt:

   Ik was voor mijn werk in 1978 2 maanden in Dubai, dat was toen nog een achterlijk woestijnstadje maar in opkomst dankzij de westers denkende ruler (eigenaar) Maktoom el Rashid.
   Het enige hoge gebouw toen was het Intercontinental Hotel, werkelijk prachtig maar gigantisch duur, omgerekend 360 gulden p.p.p.n.
   In dit hotel verbleven ook de stewardessen van div. vliegmaatschappijen. Oververtegenwoordigd was toen British Airways. Die meiden vochten erom, om op Dubai te mogen vliegen, na diverse gesprekken met de zakenlui daar en zelfs een telefonisch aanbod van een Britse stewardess begreep ik waarom, met een uurtje sex verdienden zij minimaal 1000 dollar (toen 3600,– gulden). Zij hadden vaste Arabische klanten en deden dit zo’n 3 tot 4 keer per stop in Dubai. De meest aantrekkelijke blonde vrouwen verdienden zelfs 3 tot 4000 dollar per uur. Een van hen vertelde mij letterlijk, als ik hier 1 uurtje met de beentjes wijd ga, kan mijn familie in Engeland daar 1 jaar van leven.
   Ik werd zelf toen (35 jaar en goed uitziend) dikwijls benaderd door homosexuele Arabs.
   Maar ben zelf fanatiek hetero. Er waren toen veel Afro-Amerikaanse mannen die het voor het geld deden.

   Like

 4. Jan zegt:

  Bill Warner over de hijab

  Like

 5. Jan zegt:

  Bill Warner legt uit hoe wij onze tegenstanders dienen te benaderen, via het morele argument en niet langer via feiten waarvoor zij ongevoelig zijn.

  http://www.voices4voiceless.org/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s