VIDEO: Nieuws uit Islamië – steniging en verbranding ergens in Afrika

Screenshot_22

Wie in een islamitisch land leeft, moet zich zonder compromis onderwerpen aan de daar heersende “religieuze” ideologie, anders kan het heel wreed afgelopen zijn met het eigen leven. Ergens in Afrika heeft een man de “profeet” Mohammed “beledigd” en dat leidde in diens tijd al tot dodelijke straffen. Bijna 1400 jaar later is er niet veel veranderd: een joelende menigte stenigt de man, kinderen kijken op de voorste rij toe, veel mensen maken opnames met hun mobieltjes, auto´s rijden om de stervende heen. Video´s zoals deze zijn contemporaine documenten uit een “religieuze” cultuurkring, waarin wreedheid goddelijk is gelegitimeerd en waarin afscheid is genomen van de menselijke beschaving.

Dit document van menselijke perversiteit is opgedoken op de Facebook-site van een zeker “Rassd Maroc”. De tweede video is nog wreder, want de gestenigde mens wordt uiteindelijk ook nog levend verbrand.

Bij ons wordt deze killer-cultus op dit moment in godsdienstlessen op scholen ingevoerd, politici overbieden elkaar wat betreft respectbetuigingen en kerkvertegenwoordigers benadrukken de gelijkwaardigheid met deze barbarij. Het Westen schaft zichzelf af door ook nog eens de rode loper uit te rollen voor de doodsvijanden van het volk.

Click onderstaande link aan voor beide video´s (PAS OP!: gruwelijke beelden!:

www.pi-news.net/2014

Bron:
www.pi-news.net
Videobewerking: theAnti2007

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Marokko, Moslims. Bookmark de permalink .

35 reacties op VIDEO: Nieuws uit Islamië – steniging en verbranding ergens in Afrika

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Geen wonder dat al die Marokkanen zo agressief zijn;het wordt ze met de paplepel ingegoten;stelletje waanzinnige fanaten!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit MOSLIMTUIG is nog minder dan een dier!! Een dier sla ik veel hoger aan! En deze primaten, hebben we hier vrij rondlopen, dankzij de PvdA,D66,CDA en de VVD,GL en CU! Maar wel demonstreren tegen de PVV, huichelpartijen! Ik ben compleet moslimmoe!

  Like

  • Driek zegt:

   Meneer Hendrix. Dank zij de door u genoemde partijen zakken we steeds dieper in het middeleeuwse gedachtegoed. En we zijn nu al zo diep gezakt dat een terugweg naar een normale Joods christelijke samenleving, zoals wij die hebben gekend, onmogelijk is geworden. Ik heb die filmpjes niet aangeklikt, ik heb nu wel genoeg schanddaden van dat schorem gezien, ik word er gewoon depressief van. Want ik kom dat uitschot ook nog eens een keertje op straat tegen.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Het is dan ook ongedierte, Tom

   Like

  • Vederso zegt:

   @ Tom. Ik denk dat met je kan meevoelen wat betreft het “moslimmoe” zijn. Het is niet van mezelf, maar ergens gelezen; “Als iemand jou de oorlog verklaard, dan heb je oorlog, of dat nu wilt of niet”. Zo ervaar ik het momenteel zo’n beetje.

   Like

  • Jean zegt:

   Tom, gelukkkg niet mosselmoe 🙂 🙂 🙂

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jean: 20.03. uur, op 8/4. Bedankt voor de steun. Ik ben niet zo verlekkerd op mossels, Jean. Geef mij maar een lekkerbekje!

    Like

 3. Ik betwijfel sterk of dit in Marokko is.
  Lijkt me een midden-Afrikaans land.
  Maar dat het islamitisch is, is buiten twijfel.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Wacht even, het is de bedoeling dat we er hier minder krijgen!

  Like

 5. baksteen zegt:

  Wat een beesten.

  Like

 6. En dan moet je bedenken dat er een paar miljoen van dat soort in Nederland wonen…

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  En binnen een paar jaar gebeurt het hier ook en dan zal men niet meer mogen protesteren

  Like

 8. d.day zegt:

  Hier zijn geen woorden meer voor te vinden. Dit gajes is ook al volop vertegenwoordigd in het Westen. De meesten houden zich nog stil, maar wij moeten nu al gewaarschuwd zijn als wij deze filmpjes zien, dit is de ware islam en niet anders, Geen respect voor het leven van anderen (Allah gaat boven alles), dit mogen we niet tolereren. Zij hebben geen respect voor ons ongelovigen, dus wij geen respect voor hun Mohammed en Allah. Dood aan de ideologische islam!!!!

  Like

 9. Jean zegt:

  Allee maalstroom versnellen met nog meer van dat uitschot naar hier te halen dan hebben we er een sporttak bij nl. Stenigen. Hopelijk ben jij de eerste….

  Like

 10. Tempelier. zegt:

  Ik ga niet kijken, ik kan me er wel wat bij bedenken en dat is niet fris. Kun je dit niet linken naar Geen Stijl . Door deze akelige beelden zal de afkeer van de Islam groeien.

  Like

 11. Daiyu-ninja zegt:

  Zwaar gestoord, mensonwaardig, wreed, meedogenloos, pervers en moordlustig SATANSTUIG is het. BAH !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Daiyu-Ninja: 21.08. uur, op 8/4. Inderdaad,Daiyu, het is satansgebroed. Deze allah, de maangod, heeft NIETS uit te staan met de God van: Abraham, Isaac en Jacob!

   Like

 12. Rein Roosjen zegt:

  IN NEDERLAND IS EEN OPLOSSING om de islam te weer houden van het hier in praktijk willen doen brengen van de moslim cultuur , ( INDERDAAD MENSONWAARDIG ,PERVERS .EN MOORDLUSTIG, SATANSTUIG.===BEN BANG TE LAAT !!.

  Like

 13. Marc Bouwman zegt:

  Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Dit blijft de meest essentiële les van Jezus aan de mensheid.

  Ik mis het enorm dat de persoon van Jezus niet langer gekend wordt, juist ook door geseculariseerde Westerlingen. De persoon van Jezus had dan heel helder tegen die van Mohammed afgezet kunnen worden. Het zou iedereen duidelijk worden welke persoon de voorkeur verdient.

  Like

  • BertG. zegt:

   Oh ja, krijgen we zo iets als, mijn god is beter dan de jouwe.
   Waren ze der allemaal maar nooit aan begonnen. Dat zou al een hoop ellende besparen.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    De christelijke God is inderdaad beter dan de islamitische. Alleen de juiste keuze kan, op termijn (uiteraard!) leiden tot het voorkomen van ellende. Ik weet zeker dat je deze opvatting ondersteunt: alleen de judeo-christelijke cultuur is in staat dergelijk barbarisme voor te zijn. Dat is overigens al vele malen aangetoond. Zie bijvoorbeeld de afschaffing van de slavernij, wereldwijd, door toedoen van christelijke acties vanaf einde 18e eeuw, met name in Engeland!

    Like

  • bigljohn zegt:

   U moest eens weten hoeveel stenen (figuurlijk) tijdens mijn leven al naar mijn hoofd gegooid werden. Wie zonder zonder zonde is werpe de eerste steen. Welnu, dat zou betekenen dat ik de enige zondige mens van mijn regio ben, en al die stenengooiers allemaal rechtvaardigen waren. De waarheid in het leven pakt helaas heel anders uit als in de bijbel beschreven word. Zij die letterlijk gestenigd worden, kunnen dat gezegde van Jezus ten berde brengen tegen hun barbaren, echter het feit blijft dat zij toch gestenigd zullen worden. Alleen als de Heer deze uitspraak doet gaat men een stapje opzij. Voor ons stervelingen (ja, u leest het goed stervelingen) is deze luxe niet weggelegd, want wij moeten meestal lijden en plaatsmaken voor het kwaad ! Keer uw andere wang toe als u geslagen wordt. Het resultaat zal zijn dat je nog een extra hengst voor je kop krijgt !

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Bigljohn, vat je de uitspraak wel goed op?

    “Wie zonder zonde is werpe de eerste steen” betekent dat niemand de steen kan werpen, omdat niemand zonder zonde is. Per saldo annuleert Jezus met deze uitspraak dus het stenigen als mogelijke vonnis voor een misdaad.

    “Keer de andere wang” is een uitspraak die Jezus een slaaf toezegde toen deze door zijn meester werd geslagen. Met het keren van de andere wang dwingt de slaaf de meester een tweede maal te slaan, omdat de eerste maal slaan kennelijk niet genoeg was. Per saldo tast de slaaf met het keren van de wang het gezag van de meester aan.
    Het is een opmaat naar een slavenvrije samenleving.

    Like

 14. Jade zegt:

  Vroeg of laat komen ze ook bij u en mij.
  Ik kan maar één ding adviseren…
  Koop een bijl of een vleesmes om de eerste aanval
  af te slaan. Een pistool mag niet, want men is als de
  dood dat je meteen met dat ding naar Den Haag komt.

  Like

 15. volkegem zegt:

  Dit is walgelijk maar verbaast het ons nog? Alleen de mensen die het niet willen zien doen nog alsof er niets aan de hand is met die islam. Het is al lang geen zaak meer van enkelingen of extremistische uitwassen. Sommigen delen de klappen uit, gooien met stenen op een stervende kermende man… de meute kijkt toe. Dat is het ware gezicht zoals we het overal beginnen te zien.
  En hoe laf kan je zijn om een gewonde neergeslagen man op die manier af te maken. Maar ja dat zien we hier te lande ook. Alleen in groep durven ze een enkeling uit te dagen of te molesteren.
  Mijn steun gaat volledig naar groepen en partijen die de autochtonen willen sparen van deze vreselijke kwaal. Het is nog niet helemaal te laat.

  Like

 16. Inderdaad, beter niet bekijken, het is mensonterend… Voor dit soort dingen ben ik dan ook bang hier in de toekomst… wellicht niet voor ons, maar wel voor onze kinderen en kleinkinderen, voor wie wij, als ouders, een veilige basis moeten leggen…

  Like

 17. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  8 april 2014 om 18:14

  Ik stoor mij er altijd aan als ze deze mensen vergelijken met dieren, dieren staan op een hogere trap.
  Hoe deze mensen zich gedragen is geen vergelijking nog woord voor te vinden, misschien Satans mensen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Avidia: 03.03. uur. Avidia, ook ik heb meer op met dieren, als met deze onmensen. Weest U daar maar zeker van!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Avidia, 3.03u.: Zoals je wilt, maar ik blijf het zeggen: Satan verspreidt het Kwaad op een heel andere manier dan deze creaturen.
   Wat dacht je van: Monstermensen? (Monsters is geen rechtstreeks equivalent voor dieren.

   Like

 18. de 13de imam zegt:

  En voor diegenen die beweren dat dit soort beestachtigheid niets met de islam te maken heeft, lees het onderstaande vers uit de Hadith maar eens. Het betreft een vers waarin de profeet verordend dat eenieder die niet voor het gebed is komen opdagen, levend verbrand dient te worden.

  Bukhari 1.11.626:

  “The Prophet said, ‘No prayer is harder for the hypocrites than the Fajr. If they knew the reward they would come to (the mosque) even if they had to crawl. I decided to order a man to lead the prayer and then take a flame to burn all those, who had not left their houses for the prayer, burning them alive inside their homes.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s