Demonstratie in Eindhoven om derde overvaller Deurne te pakken

Screenshot_40

De actiegroep Identitair Verzet wil zondag demonstreren in de Eindhovense wijk Gestel om buurtbewoners over te halen de derde overvaller aan te geven van de juweliersoverval in Deurne.
De groep zegt met zo’n vijftig man te willen protesteren. Het is een reactie op de Marokkaanse buurtvader uit Gestel die maandag liet weten dat de identiteit van de derde overvaller bekend is in de Marokkaanse gemeenschap.
Volgens de buurtvader wordt er vanuit die gemeenschap druk op hem uitgeoefend om zich aan te geven.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Demonstratie in Eindhoven om derde overvaller Deurne te pakken

 1. s breget zegt:

  Dus staat de marokkaanse gemeenschap achter een crimineel ,maar iets anders hadden wij Nederlanders van de islamieten niet kunnen verwachten .Geen intergratie maar hun eigen leefstijl waar Nederlanders zich bij aan moeten passen ,Nederland zit verder in het moeras als menigeen denkt .Laat er A.U.B. geen enkele NL zeggen arme Marokkanen want het is tuig van de bovenste top op inbrekers niveau en mishandeling van jonge kinderenen oude mensen en daar is hun volk nog trots op,gadverdamme

  Like

 2. Driek zegt:

  Maar in ieder geval is voor dat stuk schorremorrie Abdelhak H. die omkwam bij de juweliersoverval in Deurnen, in de Al Fourkaan-moskee te Eindhoven, een herdenkingsdienst geweest. Wat fijn toch dat die dingen hier mogelijk zijn. Ik ben echt trots op Nederland.

  .

  Like

 3. roger catrysse zegt:

  Ge moet het maar doen ik wil die 50 mensen proficiat wensen voor hun moed en voor hun lef het zal waarschijnlijk geen rustige uitstap worden

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat zal me de druk wèl zijn.
  Wie die bewering serieus neemt, mag het zeggen.
  Ik dacht eerlijk gezegd, dat het opzettelijk verborgen houden van een verdachte óók strafbaar was. Weer niet, dus. Of er moet weer extra soepelheid aan de dag gelegd worden omdat het teergevoelige Marokkaantjes betreft of zo….
  Doet mij denken aan een aflevering van Derrick, waarin een priester de dader kende, dat ook toegaf, maar verder niets zei met het oog op het ‘biechtgeheim.’ Derrick begreep, dat daar niets aan te doen viel, Harry (Klein) niet, dus die snapte totaal niet dat “Stephan” het verhoor zomaar opgaf.
  Maar híer speelt toch geen biechtgeheim zou je zeggen.

  Like

 5. de 13de imam zegt:

  En hieronder een ander voorbeeld van hoe de Marokkaanse gemeenschap gezamelijk het opsporingsapparaat probeert te dwarsbomen. Wij zij allemaal Marokkanen, wij zijn allemaal overvallers en uitkeringsfraudeurs!

  http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/3632222/2014/04/09/Fraudevraag-van-Sociale-Verzekeringsbank-zint-Marokkanen-niet.dhtml

  Like

  • delamontagne zegt:

   Reactie op dat Parool Artikel:” Ik zie al dat wij hier als AoW-ertjes, wonende in het buitenland, WEIGEREN om jaarlijks de lijstjes: [ VAN NOG IN LEVEN ZIJNDE ] in-te-vullen en hier door de Fr Gemeente te laten ondertekenen. DAN NOG AFGEZIEN van het feit het “wereld-inkomen”wij elk jaar zo rond deze tijd moeten invullen. Niet dat ik in Nl belastingplichtig ben, MAAR ze moeten het toch weten.

   Like

 6. huubsan zegt:

  er gaan zo wie zo 50 helden voor de goede zaak op pad … helden ik ben trots op U

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat de Goeie Herder met julie mee demonstreerd.

  Like

 8. rakkertje zegt:

  Ik hoop dat er meer dan 50 man aan deze demonstratie gaan deelnemen.
  Wie zin heeft gewoon meedoen ! Laat uw stem horen ! Laat weten dat dit zo niet verder kan !

  Like

  • Rick zegt:

   Ha rakkertje…voordat je het weet sta je daar in je eenzame “Uppie”.
   Leer mij de “strijdlust” (ROFLOL) van de gemiddelde NL’er kennen.

   Like

 9. Azraël zegt:

  @de 13de imam

  Citaat:
  Op deze manier wil de regering de banden met landgenoten die elders leven warm houden. Velen sturen nog altijd geld naar familie in Marokko en dat is een inkomstenbron die het land welkom is. Jaarlijks gaat het om vele miljarden euro’s. (HET PAROOL). Einde citaat.

  http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/ar

  Knettergek zijn ze daar in Den Haag.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed initiatief! Maar het zou zo maar kunnen, dat deze echte patriotten, van het Identitair Verzet, GEEN VERGUNNING krijgen. Want gellof maar dat de PvdA,CDA,VVD en D66, DIT NIET WENSEN te tolereren. Ik hou met5 alles rekening! Ik wens de mensen die willen demonstreren veel moede en sterkte toe. Ik vertrouw die Mocro’s voor geen cent!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat denk ik ook, ze krijgen geen toestemming. Ik moet ook aan die beelden denken die ik op TV zag:”dat moslim-gajus, ik bedoel die Marocse onderkruipsels, die enkele dagen nadat die juweliers-vrouw ZICHZELF en haar man,s leven had verdedigd, in Deurne kwamen demonstreren en o.a. riepen”Mariana is geen held”. Die potige Brabaontse jongelieden, die hen te lijf wilden gaan, werden TEGEN-GEHOUDEN door de politie………….. …..niet de binnenvallende bende van de vriendjes van de overvallers.
   ER zijn er die denken dat ,t allemaal wel hierbij zal blijven, ik denk dat er nog veel meer EN ERGER GAAT GEBEUREN.
   Dit is mijn mening en daarbij moet iK ,T laten…………………

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  oei, in zin 2 moet gellof geloof zijn.

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Buurtvader’ weigert naam van derde verdachte te geven. Argument: ‘deze jongen is nog steeds een mens,…Hij is door een ‘hel’ gegaan….Hij is met twee maten op pad gegaan en heeft nu twee maten minder. Ik gun de derde dader rust’

  Oualkaid (verbastering van Al Qaida?) zegt verder dat Nederlanders blijkbaar niet van gewapende roofovervallen houden: ‘Marokkanen vertrouwen Nederlanders niet meer op straat, ze zijn bang dat er met journalisten wordt gepraat’.
  http://www.ad.nl/ad/nl/30660/Overval-op-juwelier-Deurne/article/detail/3632047/2014/04/09/Buurtvader-geeft-derde-verdachte-Deurne-niet-aan.dhtml

  Like

  • Rick zegt:

   Zoals ik al schreef toen ik gisteren dit artikel zélf reeds publiceerde 😉

   En de marokkanen:
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/22485599/___Ik_gun_derde_dader_Deurne_rust___.html
   “Ons”wetboek voorziet in dit soort situaties…Namelijk het in gijzeling nemen.
   Oh wacht; dat doen ze alleen bij Autochtonen die bijvoorbeeld hun alimentatie niet betalen Natúúrlijk NIET bij, door handelswijze zo goed als medeplichtige, allochtonen. Stel je voor.
   Als je dit als Autochtoon flikt, krijg je gelijk “deelname aan een criminele organisatie” in je schoenen geschoven!!

   Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Ik denk dat een demonstratie op vrijdagmiddag meer effect zal hebben dan op zondag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s