STATEMENT

Screenshot_36

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op STATEMENT

 1. meneertje zegt:

  Mr. Been is niet zo dom als hij voorgeeft te zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U hoeft Rowan Atkinson ook niet per sé met Mr. Bean te vereenzelvigen: Er zijn meer mogelijkheden.
   Kent U zijn eerdere creatie, Blackadder? Alleen die van de eerste versie, Prins Edmund, was een onnozele stuntel, maar de drie versies die erna kwamen, waren dat geen van allen meer.
   Zeker de vierde, Captain Edmund Blackadder tijdens WO I, was heel gevat en sarcastisch. Ik kijk ze af en toe nog graag, liever dan Mr. Bean.

   Like

   • meneertje zegt:

    Ach ja, natuurlijk, u hebt gelijk: Bean, niet Been!
    Ik ken de andere creaties van Atkinson niet. Blackadder sprak me niet aan, maar ik moet toegeven dat ik er nauwelijks ooit lang genoeg naar gekeken heb om een oordeel te vellen. Ik zie in de regel maar weinig tv.

    Overigens (moet ik ook nog toegeven!) was Mr. Bean vaak eerder slim dan dom. Hij had alleen een eigen manier van slim zijn, die nogal eens verkeerd uitpakte. Maar dat was (uiteraard) juist de grap.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @meneertje, 17.35u. Ach ja……Ik heb overigens wel moeten lachen om de aflevering, waarin Mr. Bean het klaarspeelde om op een goederenperron in een zak in een wagon ingepakt te raken en vervolgens weer uít de wagon te vallen -of zoiets; helemaal precies weet ik het niet meer- waarna er vervolgens een zak vol “Bean” over het perron kroop.Om de aflevering, waarin hij er in slaagde om een zwembroek over al zijn kleren heen aan te trekken, waarna het hem lukte, om al die kleren uit te trekken èn tegelijkertijd die zwembroek aan te houden, lachte je niet eens: Dat was zó knap gedaan, dat je -met het publiek- alleen maar kon applaudisseren.
    De grap was dan vervolgens weer, dat de man op het strand, waarvoor hij het had gedaan, blínd bleek te zijn…..

    Like

 2. janfreak zegt:

  Ben het helemaal met Atkinson eens!

  Like

 3. Paul Zwueste zegt:

  Of het nu Bean of Been is of Rowin Atkinson… Ik ga niet aan zijn voeten liggen om niets van zijn uitspraken te missen ook al kijkt hij er nog zo bitter-wrang de kijker in het gezicht.
  Vroeger vond ik hem hartstikke leuk als Mr Bean. Gewoon geniaal regelmatig!
  Maar het ging met hem zoals met alle komieken. Ze gaan films maken en dan werkt het fluïdium niet meer. Blackadder? Gewoon een man die dolgraag door wilde gaan met zijn genialiteit maar die niet meer kon uiten.
  Nee, ik heb de afleveringen gezien en kon geen enkel moment zelfs nog maar glimlachen en dat vind ik natuurlijk jammer. Mensen kunnen niet ophouden op het hoogste punt van hun kunnen want dan gaan ze dood, denken ze, en dat willen ze niet. Geld genoeg natuurlijk, maar waarom dan dat verbitterde in zijn gezicht…

  Like

 4. Jelle R zegt:

  Das een mooie van Atkinson en als we toch bezig zijn kan ik er nog een paar toevoegen die typerend zijn voor de huidige problemen.
  Voltaire: “Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met men leven verdedigen”
  Aristoteles: “De ergste vorm van ongelijkheid is proberen ongelijke dingen gelijk te maken”
  En eentje van Alexander De Grote dat van toepassing is op Wilders: “Ik ben niet bang van een leger leeuwen geleid door een schaap, ik ben wel bang van een leger schapen geleid door een leeuw”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s