VIDEO: “Arafat was een stelselmatige leugenaar”


In een kort vraaggesprek bevestigt 
Muhammed Al-Daya, voormalig lijfwacht van Arafat, dat de laatste een stelselmatige leugenaar was. Hij erkent nadrukkelijk dat liegen binnen de islam geoorloofd is en dat dit ook op politiek niveau gebeurt.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: “Arafat was een stelselmatige leugenaar”

 1. Dat is allemaal helemaal niet waar!
  En dat Arafat in Ceausecu’s paleizen orgieën met kleine jongetjes uit Roemeense weeshuizen hield waarbij Arafat desnoods ook zijn eigen lijfwachten neukte is óók niet waar!
  Arafat was daar verder NIET om te leren van de Russische geheime dienst hoe je – we spreken van vlak na 1967 – de fonkelnieuwe identiteit van het “Palestijnse volk” aan Westerlingen moest verkopen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Simpel links, hier een soort EAJG-eikel, Gershon Baskin beïnvloed door leugens van ‘Palestijnen’ als Arafat tegenover het realisme van Caroline Glick

  de geschifte George Mitchell* en Gershon Baskin, raakt buiten adem van zijn leugens en maakt bezopen vergelijking met Noord-Ierland

  * Co-voorzitter van Israel/Palestine Center for Research and Information

  Like

  • Jan zegt:

   Later kwam er een vervolg op de discussie waaruit nog duidelijker naar voren komt hoe los gezongen van de realiteit links volk is. Gershon Baskin, geschifter dan ‘onze’ gek Lodewijk Asscher van de Partij van de Antisemieten

   Gershon Baskin “Ik wil aardig gevonden worden door beroeps-antisemieten”

   Like

 3. jans zegt:

  Moslims liegen en dat mag volgens de islam, daarom moet je nooit, maar dan ook nooit moslims vertrouwen op hun woord. Je kunt moslims niet vertrouwen, want moslims zijn leugenaars.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik geloof zonder meer dat het een stelselmatige leugenaar was.
  Maar als iedereen liegt, wie moet je dan geloven uit die gebieden.
  Helemaal niemand dus.

  Like

 5. fleckie zegt:

  moeten wij deze man(die de ons bekende leugenachtigheid van aan AIDS-gestorven ?)Arafat bekent, nu als een’ RECHTVAARDIGE ‘ beschouwen?!..En de HUIDIGE palestijnse z.g.regeringsvertegenwoordiger, wanneer wordt BEKENDGEMAAKT hoeveel LEUGENS die heeft verteld,met zijn CONSORTEN?

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat weten wij al jaaaaaaaren dat islam en zijn fanatici één grote brok leugens betreft.

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  Waarom zou hij niet mogen liegen? Gans de Islam is een grote leugen

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat weten wij allang
  Hier nog een keertje waar je het in de koraan vinden kan
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Like

 9. s breget zegt:

  Een ieder die bij zijn volle verstand is weet dat ,behalve de top van regerende personen die slapen constant hun tijd door zien en horen niets en hoeven dus geen verantwoording te nemen

  Like

 10. de 13de imam zegt:

  En Arafat’s opvolger Abbas is een rabiate holocaustontkenner die in 1981 afstudeerde met een scriptie getiteld: “The Other Side: the Secret Relationship Between Nazism and Zionism”

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Other_Side:_The_Secret_Relationship_Between_Nazism_and_Zionism

  En aan dit gezelschap leugenaars en antisemieten wordt Israël geacht Judea en Samaria over te dragen, Kerry en Timmermans kunnen de boom in!

  Like

 11. janfreak zegt:

  Arafat is niet voor niets wegens subversieve praktijken Egypte uitgetrapt..

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  “Hij erkent nadrukkelijk dat liegen binnen de islam geoorloofd is” Niets nieuws onder de zon de islam of die nu een rol speelt in het diplomatieke of politieke sfeer zijn allemaal aartsleugenaars. Wanneer deze haat-debiel zijn mond opende begon hij al te liegen, en de Nobelprijs voor de vrede in de wacht slepen was helemaal een tenenkrommende gutmensch actie van de westerse wereld. Ook na zijn dood probeerde men de Palestijnse haat doctrine tegen Israël voort te zetten door te beweren dat Arafat door de Mosad met polonium vergiftigd was. Zelfs hebben ze zijn walgelijke stoffelijke resten opgegraven, en in verschillende laboratoria de geclaimde vergiftiging onderzocht en NIETS gevonden van dien aard, en daar werd in de MSM zoals gewoonlijk weinig aandacht aan geschonken.

  Like

 13. Igor Svoboda zegt:

  Mij al jaren bekend. Alleen onze löllo’s van politici niet, en al ze er al achter komen is het te laat.
  Mijn kennissenkring vraagt mij altijd, waarom stem je PVV, en dan moet ik antwoorden dat dit komt omdat Wilders de enige politicus is die het gevaar van de islam ziet en begrijpt.
  Gisteravond bij de Duitse ARD Das Erste een programma van Maischberger, waarin een van oorsprong Arabische Duitser zich verdedigde tegen een over hem uitgeroepen Fatwa door Egyptische islam geleerden, omdat hij in een boek de islam gelijkstelde aan fascisme. De naam van die man ben ik kwijt maar het boek heette, “Islam und Faschismus”.
  Een aanwezige Duitse correspondente v.h. M.O. legde de aanwezigen precies uit, hoe moslims praten tegen niet gelovigen (kafir’s). Ze zei, als er een camera in de buurt is verklaren ze het één en zonder camera precies het tegenovergestelde m.a.w. alle islamisten zijn huichelaars.
  Alle en ik zeg nadrukkelijk alle niet moslims die voor werk of zaken in het M.O. zijn geweest weten dit.
  Mijn vraag nog steeds, hoe het in Godsnaam mogelijk is, dat westerse politici nog steeds horende doof en ziende blind zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Igor Svoboda: 13.46. uur. U vraagt waarom westerse politici, nog steeds horende doof en ziende blind zijn. Dat heeft te maken, met het VERRAAD gedaan door het zgn. Europese Parlement, door het aannemen van: ” De Resolutie van Straatsburg”, waardoor de ISLAM vrij baan kreeg, om Europa binnen te komen, en zich overal te vestigen, met hun perverse ISLAM. En wie hebben daarmee ingestemd, voor Nederland waren dat, de VVD,,CDA,D66,PvdA,GL. En waarom; OLIE en MACHT voor de BILDERBERGERS en de NWO!

   Like

   • Igor Svoboda zegt:

    Bedankt Tom, weer wat wijzer.
    Ik had wel iets erover gehoord maar wist niet of dit op waarheid berustte.

    Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Niemand hier die er aan twijfelt, den ik……

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Niets nieuws onder de zon. Ook de Nederlandse politici zijn er niet vies van, nietwaar Rutte?

  Like

 16. Yvonne van Cleef zegt:

  De hele islam is een leugen!Niks meer en niks minder!

  Like

 17. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd om versnelt te beginnen met het verwijderen van die levensgevaarlijke barbaren richting grote zandbak in noord Afrika “zonder uitzonderingen” w.w.z. ALLE MOSLIMS.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @ Igor Svoboda: 20,23. uur. Graag gedaan. Ik zal U nog wijzen op het betreffende jaartal, toen de verraderlijke resolutie werd aangenomen. Dat was n.m.m. in 1975. Deze resolutie is ook nog bekend onder: ” Oil for Immigration”. De overleden Pamela Hemelrijk, heeft ook zinnige dingen daarover geschreven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s