Antwerpse vrouwen naar het front in Syrië

Screenshot_3

ANTWERPEN – Minstens vijf moslima’s uit Antwerpen zijn vertrokken naar het oorlogsfront in Syrië. ‘Allicht om te huwen met Syriëstrijders’, zo schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Het is volgens de krant zeer uitzonderlijk dat vrouwen uit België in groep naar Syrië afzakken.
De jonge vrouwen gaan naar eigen zeggen naar het oorlogsgebied als hulpverleners, vooral om kinderen te helpen. Maar experts twijfelen daaraan.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jihad, Syrië, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Antwerpse vrouwen naar het front in Syrië

 1. Jan zegt:

  Als het een beetje meezit zorgt dat voor minder nakomelingen in België

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hebben ze daar nood aan vuiniszakken?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het zal best, ja: Tussen de 18 en de 21……En dan nog zwaar fundamentalistisch ook, getuige die zwarte vleermuis-uitrustingen. Dan zit je wel zo ongeveer te springen om de grote buit, i.c. het huwelijk, binnen te halen.
  Kinderen helpen? M’n zolen ! Met die vodden voor hun kop, zeker!
  Hooguit die kinderen te vreten toestoppen, want een band kunnen ze er niet mee opbouwen. Maar het is waar ook: Dat noemen ze daar zorgen voor…: ze te eten geven. Was hier 60 jaar geleden
  geleden ook nog zo, voor ze meer benul van pedagogiek begonnen te krijgen: Als je kinderen maar te eten gaf en schoon hield, was het in orde. Dat ze ook aandacht nodig hadden, drong nog niet door. En daar kwamen dan tenminste nog geen gezichtsvodden aan te pas……
  En dan weer dat bericht, dat die ouders geschokt zijn: Van zóiets snap ik ook weer niets:
  Dat zag je hier 60 jaar geleden ook al: Roomse gezinnen voedden hun dochters soms kwezelachtiger dan kwezelachtig op, maakten ze bang voor jongens en alles….En als ze dan te kennen gaven, het klooster in te willen. was opeens Leiden in last; dan waren de ouders “geschokt.”
  Je zou denken, dat ze daar verguld mee zouden zijn, maar nee, dat was dan weer niet de bedoeling.
  Gecompliceerd hoor, streng gelovige lui……

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Lieve Theresa. Het is toch prachtig wat hier gebeurt!? Wat willen we nou nog meer?
   A. Ze gaan hier weg. B. Ze gaan naar een gebied waar ze zeer waarschijnlijk voor hun kop worden geschoten. Ja toch?
   Nee, ik juich het toe. Ik roep het van de daken: “méér, nòg méér van dat ongedierte dat, (grote kans) ènkele reis naar Syrië vertrekt. En àls ze eventueel terugkomen dan moeten we ze natuurlijk gelijk inrekenen en het land uitschoppen. (Ik meen dit natuurlijk niet! Persoonlijk heb ik héél andere ideeën over deze procedure, maar ik wil jullie bij Bron niet in verlegenheid brengen. Je begrijpt!)

   Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Zogenaamd om ‘kinderen’ te helpen, in werkelijkheid gaan ze op hun rug liggen om op die manier toegang te verdienen tot de islamitische ‘tuin der lusten’ oftewel ze gaan gewoon de hoer spelen. Volgens de krant mag het dan uitzonderlijk zijn, maar deze gang van zaken is heel bekend en het is ook bekend dat dit al voor een langere tijd gedaan wordt. Het zijn niet de experts die er aan twijfelen, iedereen weet dat er in die gebieden alleen nog mannen over zijn, kinderen heb ik op de tv-beelden niet meer gezien.

  Wel blijft de vraag hoe die vrouwen veronderstellen dat de beschaafde wereld die onzin blijft geloven. Een plekje verdienen in een fictief sprookjesbos door voor ‘kinderen’ te gaan zorgen.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  In het kranten-artikel zelf wordt gesproken over: “….vrouwen uit Antwerpen”.
  Dit is toch anders dan “Antwerpse vrouwen”. Ik kan die afgebeelde zwarte gedrochten” ECHT niet zien als Belgische vrouwen, ook al zijn ze mischien in Belgie geboren.
  Hetzelfde geldt uiteraard ook voor NL. Als ik soms die foto,s of TV-beelden zie uit NL, vrouwen helemaal gesluierd (of erger…), mannen die in kledij als in Marakesh lopen etc. Emigranten uit NL herken je al snel niet meer in hun nieuwe woonlanden. Dikwijls spreken hun kinderen al geen NL-s meer.
  NL is zijn bevolking aan-,t-vervangen……………
  WAT DIE ANTWERPSE VROUWEN BETREFT: Ik hoop voor Belgie, dat ze nooit of te nimmer meer terugkeren. Trouwens ze voelen zich meer verwant met ,t M.O, daar blijven dus.

  Like

 6. Lis zegt:

  Ze zien er ook echt uit als hulpverleners. Houdt toch op met dat gezeur over ‘Antwerpse’ vrouwen. Door op jihad te gaan, zijn het geen Belgen meer, of mag ik dat niet zeggen?

  Like

 7. Cathja zegt:

  Als je er voor kiest om naar Syrië te gaan als vrouw (zogenaamd om kinderen te helpen, terwijl daar genoeg vrouwen aanwezig zijn die dat kunnen doen), zeg dan meteen dat je daar als animeermeisje naar toe gaat, in de hoop zwanger terug te keren naar Europa, en t.z.t. weer een nieuwe moslim op de wereld te zetten! Dan ben je eerlijk. Maar moslims zijn over het algemeen niet eerlijk, dus ze liegen gewoon over hun motieven.
  Het is te hopen dat de Belgische regering hun terugkeer zal tegenhouden. Nooit meer Europa in. We moeten gezuiverd worden en blijven van mensen met de allerslechtste bedoelingen.

  Like

 8. jans zegt:

  Als de gemeente hier ook aangiften tegen Wilders kunnen organiseren, zouden ze ook een enkele reis naar Syrie of een ander land met een jihad oorlog moeten sponsoren. Inpakken en wegwezen, paspoort afnemen en nooit meer terug komen. Dit is een win / win situatie.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Ik heb gedacht dat Europa oorlogsgebied is, Maar dank zei G.W. Bush is dar al Islam een oorlogsgebied geworden.

  Like

 10. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Kinderen helpen… hhmmmhhmm ja natuurlijk… met een kalashnikov..

  Like

 11. BertG. zegt:

  Gingen ze allemaal maar.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Typisch geval van het Stockholmsyndroom.

  Sympathie ontwikkelen voor onderdrukkende daders in een omgeving waarin omgaan met onderdrukking een “way of life” is geworden en het voortdurend zoeken naar excuses voor de daden van de dader is een normaal menselijke manier om te overleven in moeilijke situatie’s.
  In de ontwikkeling van islamitische meisjes naar volwassenheid bevind zich een onmeetbare stroom van subtiele en minder subtiele gebeurtenissen van psychische onderdrukking en lijfelijk voelbaar maken van inferioriteit die elkaar dag in dag uit opvolgen. Dit onderdrukkende komt als een klap in het gezicht in meest directe vorm tot uitdrukking in de heel streng inperkende opvoeding die meisjes en vrouwen ten deel valt in een islamitische omgeving en de losse praktisch normloze opvoeding van jongens. Terwijl de opgroeiende meiden dag in dag uit gecorrigeerd worden, zijn de islamitische jongens volledig vrij in hun ontwikkeling en worden alleen aangesproken als ze zondigen tegen de Patriarchale hiërarchie en stam cultuur. Deze gestage opbouw van spanning in de geest van opgroeiende meiden zal hun zienswijze op de wereld en hun rol daarin op een dermate verwrongen spoor zetten waardoor afwijken hiervan welhaast niet meer mogelijk is. Het slachtoffer van onderdrukking weet met 100% zekerheid dat er altijd iets kan gebeuren dat beangstigend is en waar afstraffing en wraak op volgt. De daders van afstraffing hebben in een dergelijk klimaat de agressieve daad een dermate lading weten te geven dat het slachtoffer het idee heeft dat het allemaal gebeurd om bestwil. De daders hebben in hun niet minder verwrongen geest het zo weten te draaien dat ze ertoe gedwongen werden en niet anders meer konden dan zo te handelen. Ook niet zelden neem je waar dat slachtoffers in een dergelijke omgeving ook dader kunnen worden. Bovendien volgt na een agressieve daad indien het slachtoffer het nog kan navertellen ook weer een subtiel proces van goedmaken. Deze sterke opeenvolging van goed en slecht gedrag zal het slachtoffer in verwarring brengen en sympathie geven voor de dader. Vandaar dat deze jong volwassen meiden afreizen naar Syrië om zich in de armen te storten van hun toekomstige onderdrukkers en dat allemaal om de illusie dat hiermee de eerst volgende onderdrukkende daad zover mogelijk naar voren geschoven en de Patriarch der Patriarchen namelijk Allah hen goed gezind wordt.

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/23203-het-stockholmsyndroom.html

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Van mij mogen ze allemaal daar heen gaan,als ze maar niet meer terug komen!

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Citaat; Het is volgens de krant zeer uitzonderlijk dat vrouwen uit België in groep naar Syrië afzakken. Welnu, de redacteuren van deze krant hebben oftewel niet veel verstand van de Islam,
  oftewel word ook hier de leugen tot een waarheid verheven, zijnde dat de Islam een vredelievende godsdienst is. En ik houd het op het laatste. Dezelfde leugen als die de Japanners bezigen, namelijk duizenden walvissen per jaar vangen voor wetenschappelijke doeleinden. De Islam, en ons de waarheid vertellen. Dat gaat niet samen. Zoals ook discussies met Islamieten zinloos zijn, daar de leugen (vanuit Islamitisch standpunt) daarin altijd de hoofdrol speelt, en de Islamiet altijd vast blijft houden aan zijn eigen principes die op termijn onze ondergang inluiden !

  Like

 15. Pingback: de Moslima’s hier eh. duidelijk afgebeeld… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s