HET CIRCUSPROCES TEGEN WILDERS!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

De collectieve hysterie van Nederland!

-De collectieve hysterie, de aangiftehype (rijen mensen, en moskeeën die met voorgedrukte formulieren aangifte doen, demonstraties met de meest racistische leuzen)
-De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) die het vervolgen van Geert ‘fluitje van een cent’ noemt
-Een tranentrekkend Artikel van een moslima die ineens psychische problemen kreeg vanwege de uitlatingen van Wilders omdat zij zich gedemoniseerd voelde
-Een of andere enge linkse site SOCIALISME NU: die schrijft:
Elk racistische incident wordt nu benoemd. Zoals Rutte die zegt jaloers te zijn op zijn ‘Antilliaanse vrienden’ omdat zij zich niet hoeven te schminken voor Zwarte Piet. Dat is de basis waarop we de druk van onderaf kunnen gaan opbouwen die noodzakelijk is om het Nederlandse racismeprobleem aan te pakken.”
-Brahim Bourzik, woordvoerder van de belangenorganisatie Landelijk Beraad Marokkanen, (betaald door De Telegraaf) schreef: “Door de overval op de juwelier krijgt Wilders alleen maar meer munitie. We moeten deze groep (zielige Marokkaantjes) helpen en tegelijkertijd met zijn allen afstand nemen van zijn daden.”
-Het Auschwitz Comité waarschuwt voor uitlatingen Wilders. Oproep met klem afstand te nemen van de uitingen van discriminatie.
-Meest racistische Tweets zoals hier: www.hpdetijd.nl

BOVENSTAANDE IS SLECHTS EEN VOORBEELD VAN HET ‘MOEDIGE’ VERZET TEGEN DE LANDSGEVAARLIJKE OPMERKING VAN WILDERS: “Minder Marokkanen”. DIT MOET TOCH GESTRAFT WORDEN! EN ZO GESCHIEDDE! EEN TWEEDE PROCES IS IN AANTOCHT.

Screenshot_12

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen. Bookmark de permalink .

15 reacties op HET CIRCUSPROCES TEGEN WILDERS!

 1. BertG. zegt:

  Het ligt helemaal in de lijn der verwachtingen.
  Hier zijn ze bezig met verontschuldiging sticker door er op te vermelden wat ze allemaal niet zijn.
  De mensen mochten eens anders over je gaan denken. Voordat je weet heb je een proces aan je broek hangen. Dan kan je toch maar beter er nog een sticker bij plakken op je voordeur.
  Is dat misverstand ook weer de deur uit. Stel je voor dat je buren denken dat je een racist bent.
  BRRRRRR…… je moet er toch niet aan denken.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zou het toeval zijn dat Burgemeester Van der Laan rode verf tegen zijn ramen gegooid heeft gekregen? Wat een vreselijke man is dit, om je eigen volk zó te blameren, en Wilders als racist weg te zetten!
  En wat een verschrikkelijke hypocriete toestanden onder de Marokkanen weer. Zijn ze nu ineens allemaal rijp voor de psychiater? Het zijn uitbuiters van het ergste soort! Waarom horen we veel minder uit de Turkse hoek? Terwijl daar ook veel moslims te vinden zijn.

  De tijd is nabij dat de zich achtergestelde autochtone Nederlander ook eens van zich laat horen, zodra we ook maar enige vorm van discriminatie bespeuren. Niet mopperen van achter de pc, maar aangifte doen. Er zijn zo onderhand redenen te over.

  Like

  • BertG. zegt:

   Gaan we weer. Aangifte doen tegen discriminatie.
   En op welk bureau komt je klacht dan terecht, en wie behandeld deze dan?
   Juist, ik moet dus aan achmed en fatima vragen wat zij er van vinden dat ik last heb van discriminatie. Nee, dat gaat wel werken zo.

   Like

 3. Peter Hart zegt:

  Wat de buren over mijn denken ? dat maakt mijn niet uit ; maar als er ruzie op straat is met MarokKanen ; en mijn Buurman zegt tegen mijn loop weg ;; PFFFF ik niet ; niet in mijn eigen land .waarvoor zijn wij bang ? en als hun tegen mijn zeggen K … Nederlander dan zeg ik er iets van ..Ik ben echt niet bereid om mijn in mijn eigen land aan de kant te laten zetten . en als hun geen gelijk krijgen maar discriminatie roepen . als hun zich aanpassen en vooral gedragen zegt niemand niets

  Like

 4. Jan zegt:

  Conversieneurose
  De neuroticus gaat met zijn symptomen slechts zo ver als hij voor de handhaving van zijn logica noodzakelijk acht, doch het ligt in de aard van zijn conflict met de realiteit, dat hij vaak naar desperate middelen moet grijpen. Wanneer zijn fictie dreigt te worden omvergeworpen, wordt zijn angst steeds groter, tot hij eindelijk een punt bereikt, waarboven de spanning onverdraaglijk zou worden. Er moet dan een of andere vorm van verlichting worden gevonden, omdat de angst, die een voorbereiding van het lichaam tot handelen is, alleen door activiteit kan worden opgeheven. In wezen zijn de symptomen, die zich thans beginnen te ontwikkelen, maatregelen om deze soort verlichting te verkrijgen. Het zijn motorische vervangmiddelen voor de angst en natuurlijk altijd van een nutteloos soort, want de activiteit mag het individu niet uit zijn isolement drijven. De angst verdwijnt nu, gestild als hij is door de activiteit en de geruststelling, die het nieuwe symptoom geeft, daar het het gevaar, dat de fictie scheen te lopen, voor het ogenblik heeft verijdeld. Maar de angst keert terug, zodra het symptoom op de een of andere manier wordt voorkomen, evenals de hunkering naar het vergif terug komt wanneer het niet regelmatig genoten wordt. Het nieuwe verschijnsel verschilt in betekenis niet van de eerder gebruikte, maar is slechts een desperater middel. Een aanval van duizelingen is een motorisch vervangmiddel om verlichting van de angst te krijgen en alle ernstiger symptomen staan op het zelfde plan, innerlijke twijfel, spanningen en angst worden dramatisch tot uitdrukking gebracht in een orgaanpantomime, die de omgeving om hulp en bescherming aanroept,
  Met nerveuze, neurasthenische en twijfelzuchtverschijnselen gaat altijd angst gepaard en deze kan tijdelijk tot motorische crises leiden. Wij spreken nu van “conversieneuroses” wanneer de angst zo volkomen in symptoomformaties is omgezet, dat hij niet meer als zodanig aan de dag treedt. Obsessies en dwangverschijnselen behoren hiertoe; zij berusten op een preoccupatie met een feitelijk nutteloos motorisch surrogaat, of op onschadelijke en absurde door de geest vastgehouden ideeën, in de vorm van psychische tics.

  Er kleeft ook een sterke vijandigheid aan dit soort neuroses hetgeen tot uiting komt door moordgedachten, sadistische voorstellingen, fantasieën over orgieën of in de drang om godslasteringen uit te spreken. De betrokkene kan dan deze neigingen weer trachten goed te maken, door een overmatig berouw en hevige wroeging aan de dag te leggen. In werkelijkheid ligt het echter in het geheel niet in zijn bedoeling zijn slechte gedachten waar te maken, want hij heeft ondanks dit soort blufferige grootspraak, gewoonlijk in de grond een schuchter karakter. Hij is als iemand, die, terwijl hij hard wegloopt, zijn aftocht dekt door een rookscherm van bedreigingen en scheldwoorden. Zijn vijandige fantasieën drukken deze grootspraak uit en moeten voor de wereld de nadruk leggen op zijn mannelijk agressieve natuur. De pedante zorg voor het maatschappelijk welzijn en de overbodige bescherming. die hij zijn omgeving verleent tegen zijn eigen slechte instincten, verbergen zijn lafhartigheid. Het door hem geconstrueerde conflict tussen zijn boze driften en zijn geweten, beweegt hem ertoe ter verzoening een uitgebreid ritueel te beoefenen en dit stelt hem tevens in de gelegenheid zijn activiteit tot deze onnutte kant van het leven te beperken. Dit ceremonieel, dat gewoonlijk strikt geheim wordt gehouden, is, zoals Freud heeft aangetoond, een vijandig getinte parodie op de religieuze en morele opvattingen van de samenleving; en wel op eenzelfde manier als de fetisjist met zijn futiele opwinding de irrationaliteit van het seksuele instinct probeert aan de kaak te stellen,. De dwangneuroticus arrangeert een soort spiegelgevecht om zichzelf. In ieder geval wint hij, want iedere weg voert tot een verhoging van het Ego. Mocht de angst weerkomen, dan behoeft hij niet meer als de angst voor de nederlaag te gelden, maar als bezorgdheid voor de welvaart van de gemeenschap, bedreigd als deze is door de onbedwingbare demon van zijn eigen mannelijkheid.

  Hoe zwaarder een neurose is, des te meer zullen haar arrangementen naar het kinderlijke, overdreven, willekeurige, symbolische en primitieve neigen. Bij de analyse blijkt de betekenis van de dwangverschijnselen uit een op de spits gedreven symbolische dramatisering van het eigenlijke neurotische conflict te bestaan. Het uitgebreide gebruik van symbolen is op zichzelf een manier om de affectiviteit aan te wakkeren, op dezelfde wijze als voor de droom werd beschreven.

  Terwijl de weigering van de neuroticus om zich aan te passen slechts voorwaardelijk is, alleen een protest tegen een of ander bijzonder aspect van het leven, is de weigering van de lijder aan een psychose absoluut, een hopeloze mislukking naar alle kanten tegelijk. Zijn weigering is zo volkomen en zijn doel van superioriteit zo hoog verheven, dat er geen

  enkele poging tot overeenstemming met de realiteit meer mogelijk is. Daarom heeft de logica geen waarde meer voor hem en de wankele brug tussen het private en het ware is gebroken. De fictie is onwrikbaar geworden, vergoddelijkt, onlogisch gemaakt om haar ontoegankelijk voor kritiek te doen zijn. De psychose schijnt de bedoeling te hebben alle restricties, die de persoonlijkheid beperken, teniet te doen
  https://sites.google.com/site/adlerspsychologieenfilosofie/6-angst-en-neurose

  Like

 5. bobzelf zegt:

  pleur naar je zandbak
  pleur naar je zandbak
  pleur naar je zandbak

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Mij is het volkomen worst wat mijn buren over me denk; Ik heb tegen Diederik Samsom en tegen Hans Speckman een aangifte gedaan tegen discriminatie die erger was als dat Minder van Wilders.Van deze aangifte heb ik een protocol gekregen.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Ik las vanmorgen dat de EU van plan is om een verbod in te stellen op bepaalde exoten uit de dierenwereld vanwege het gevaar van overwoekering. Waar dreigt dit nog meer of ben ik nu gek.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Ik geloof dat er hier een aantal denken dat het mij wat uitmaakt wat me buren van me denken.
  Duidelijk een misverstand die ontstaan moet zijn door het lezen van mijn eerdere bericht.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En de RODEN, en de politiek correcten, krijgen een natte broek van de perfide waanzin der Islam, en ja ook van “DE HOER VAN BABYLON”, de smerige vuile EUSSR. Wat zijn hier toch veel LANDVERRADERS in Nederland!

  Like

  • Ahava2 zegt:

   Tom, hoe ernstig het allemaal ook is en hoe je honderdnegentien procent gelijk hebt, ik lach me altijd een kriek om je commentaar. Word ik nooit beu, ga door!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, hè? Ik ook!
    Ubent hier toch tamelijk nieuw hier, is het niet? Toen ik hier pas zat, had ik meteen hetzelfde; De comments van Tom vielen altijd het eerste op. (“Die HAATBAARD kan voor mijn part naar de HADES lopen…..etc.”)
    Daarbij komt nog, dat de lieve man indertijd een heel aardige reactie gaf op mijn allereerste comment hier. Zoiets vergeet je niet gauw.

    Like

 10. Jan zegt:

  Eeen staaltje van collectieve hysterie zag ik eens in de serie ‘House’. Iemand in het vliegtuig, waarin ook House en Cuddy zitten wordt ziek. Zij denkt dat het meningitis is vanwege de symptomen. Dit wordt gehoord door de anderen in het vliegtuig en iedereen krijgt ineens last van dezelfde symptomen en er ontstaat grote paniek en complete hysterie. House stelt echter vast dat de man aan decompressieziekte lijdt en zie de symptomen verdwijnen als sneeuw voor de zon. wat begon met hysterisch gedrag van Cuddy sloeg over naar de rest en iedereen jutte de ander op waardoor het ziektebeeld werd versterkt.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Airborne_(House)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s