Het is weer lente! De Grote Oversteek begint

Screenshot_4

Ergens tussen rokjesdag en Pasen begint de Grote Trek. [David Attenborough-stem] Gedreven door instinct verlaten ze hun overwinter-broedplaatsen en maken de onzekere oversteek naar het Hoge Noorden. De reis is gevaarlijk en kent vele ontberingen, velen zullen de gedroomde bestemming nooit bereiken. Het doel van de Gewone Dobberneger (Nigris flotillas vulgaris) is Fort Europa. Een oceaan verderop is de Amerikaanse variëteit, de Mexicaanse Werkzoeker (Laboris bijnagratis tortillas) aan de ijzingwekkende bestorming van de grenzen begonnen, naar de paaigronden in Noord-Amerika. Ieder jaar weer eist deze migratiestroom vele slachtoffers, maar de soort moet overleven. [David Attenborough-stem] Nee maar even alle gekheid op een vlotje. In twee dagen tijd VIERDUIZEND bootvluchtelingen onderschept door de Italianen. De Amerikaanse Border Patrol dreigt onder de voet getsunamied te worden door Latijns-Amerikaanse illegalen. Kunnen we wel tof doen over gelukzoekers en grenzen van ondoordringbarium met bisonkit en mitrailleursnesten om de 10 meter. Maar dit gaat dus enorm fout.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het is weer lente! De Grote Oversteek begint

 1. delamontagne zegt:

  Het grote verschil met EU & US is dat in NL de illegaliteit niet (meer) strafbaar is en in
  US nog steeds.
  Verder helpen die “Laboris” wel mee aan-,t-bakken van de Mexicaanse tortillas, maar ze krijgen ze niet gratis.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Van mij mogen ze allemaal verzuipen!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat had Martien kunnen schrijven! Het was dus zijn ‘discipel’ A. Nanninga.
  Rest ons nog de vraag, hoe we de Dobberneger-problematiek zouden moeten aanpakken.
  Bij overlast door een dierenplaag krijg je nog weleens fiat los om het overschot af te schieten. Hier niet, want de mens is van een hogere orde (zal wel, ja….) dús rest alleen consequente uitzetting. Terug de woelige baren op, zogezegd.
  Maar ja, daar dreigt de overschotten-knuffelaar Enge Unie weer roet in het eten te gooien.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat had jij ook kunnen schrijven.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mooi compliment, bedankt! Maar ik heb nog weer een iets andere stijl; Deze kan ik nèt niet nadoen.
    Hopelijk heb je binnenkort iets van vergelijkingsmateriaal: Morgenochtend om 9 uur mocht ik mijn zoon bellen, die me met de ‘afwerking’ kan helpen.

    Like

 4. bigljohn zegt:

  De jaarlijkse Grote Volksverhuizing is weer begonnen. Dit houdt het midden tussen de Grote Volksverhuizing en de komst van die roodharige Kelten naar Europa. Met dit verschil dat eerstgenoemde volkeren een verrijking voor Europa betekent hebben. Dit in tegenstelling tot laatstgenoemden, die kansloos alsmede parasieten zijn, die ook nog eens die gruwel van een Islam importeren. Alleen een soort van Berlijnse muur, compleet met alle beveiliging van dien, kan ze nog tegenhouden. Maar nee, dat mag weer niet van zachte heelmeester de E.U. Die maakt liever stinkende wonden !

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Heeft de nieuwe Paus Fransiscus geen mis meer gevierd, voor deze toestromers , nu ze een jesuiten pater omzeep geholpen hebben?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Met dank aan het smerige politieke gajus, in Den Haag en Brussel. Jawel hoor, haal de hele wereld maar binnen! Het houdt niet op, het wordt steeds erger, en als een sprinkhanenplaag, vallen ze over ons heen! En de “rode kerk”, en de politiek-correcte kliek, vindt het geweldig!

  Like

 7. Jade zegt:

  Oplossing:
  Enclaves afstaan, en alles wat deze kant opkomt, terugslepen
  naar de Afrikaanse kust, vervolgens de boot in beslag nemen.
  Het is zo simpel…

  Like

 8. Jean zegt:

  Hhet zootje heeft 4.500 euro of meer ter beschikking voor de oversteek en zeggen dat 100 euro per maand in hun eigen land een riant inkomen is!
  Waarom dan hun leven riskeren?
  Reden: hier krijgen ze 900 euro per maand om niets te doen, het enige wat ze moeten doen is angst zaaien via geweld want nog teveel Europeanen dansen niet naar de pijpen van de EU judassen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat zou jij doen? Je moet even een aantal jaar hier verblijven, legaal of niet, dat maakt niet veel uit, je krijgt opvang, huis, kleding en inboedel, om daarna voldaan terug te keren en tot je dood 600 euro per maand op te strijken in je thuisland. Of je nou wat bij verdient of niet daar.
   Dan ben je pas echt rijk in je eigen land als je dat gelukt is. De kans om de loterij te winnen is kleiner. Dit werkt altijd. Een win win situatie dus. Dus die 4500 euro heb je er zo uit.

   Like

 9. Jan zegt:

  Drones inzetten tegen deze djihadistische kolonisten. Kan allemaal vanuit de luie stoel bij moeders thuis onder genot van kop koffie en appeltaart.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s