Marokkanen weigeren opgaaf buitenlands bezit

Screenshot_1

Jawoor. Zomaar even aan mensen vragen of ze hun buitenlandse huizenbezit en vermogen willen opgeven, in ruil voor gratiesj autkiering. Schoften zijn wij Hollanders toch. Belangenclub EMCEMO is dan ook piswoest dat aan Marokkaanse bejaarden is gevraagd om hun Marokkaanse Burgerservicenummer op te geven, zodat uitkeringsinstantie SVB kan controleren of ze in Marokko niet toevallig bulkend rijk zijn. Anders houden we de aanvullende AOW-uitkering beter in de zak, nietwaar? Voorzitter van het EMCEMO, Abdou Menhebi, is een bekende van GeenStijl. Hij riep op tot het strafbaar stellen van islamofobie, en we zagen hem bij de verkiezingsbijeenkomst van Mohammed Rabbae, alwaar hij zijn eerdere dreigement aan de Paaiers van de Achterban herhaalde: behoud de uitkeringen naar Marokko, anders stemt mijn achterban niet op jullie.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Overheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Marokkanen weigeren opgaaf buitenlands bezit

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo rolt dat in NEDERLAND/ABSURDISTAN. Hoe gelijk heeft Wilders, dat hij deze gang van zaken aankaart!

  Like

 2. Dát is een mooie!
  “Wereldvreemder dan een D66stemmer op een paddotrip in de Efteling hoor, deze.”

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Martienpennings
   CHAPEAU. Geweldige vergelijking. Echter, een gemiddelde D66-stemmer heeft geen paddo’s nodig om een politieke ‘tripper’ te zijn. Hij leeft constant in de psychedelische wereld van ‘Crimson en Clover’. Hij heeft de weg naar de realiteit van 21ste eeuw nog niet gevonden.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Wat geldt voor Nederlanders, geldt zéker voor Marokkanen!! Als wij allerlei bewijsstukken op tafel moeten kunnen leggen om zo te laten zien dat we echt recht hebben op uitkering zus of zo, dan is het des te noodzakelijker dat deze controles gedaan worden als het geld het land uit gaat. Alleen al het feit dat ze als door een wesp gestoken op dit bericht reageren, bewijst naar mijn gevoel dat ze wel dégelijk feiten te verzwijgen hebben. Ik wil niet meer dat onze overheid geld over de grens laat wegvloeien naar mensen die daar huizen, grond, en een goed gevulde bankrekening hebben (dit soort praktijken zijn meerdere keren aan het licht gekomen), terwijl wij als werkenden in zowat alles worden afgeknepen.
  Willen zij als god in Frankrijk leven? Nou, prima. Maar niet over onze rug en niet van onze centen!
  Laat die boodschap dan maar duidelijk zijn aan de Marokkaanse gemeenschap.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  O jee als nederlander zoals ik, moet het ook opgeven aan SVB!!!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Als je dat dan vergelijkt met NL-ers (die eerder ophouden met werken eventueel ) en besluiten om in een “rustiger” land te gaan wonen na hun pensionering, die WORDEN tot op de maand gekort op hun AoW. Omdat ik vroeger in het buitenland heb gewerkt/gewoond, word ik voor 20% gekort.( mijn vrouw 8%, ze was nog geen 65, we hier kwamen wonen.) BOVENDIEN: we moeten elk jaar beiden in dec opgeven of we nog in leven zijn. Met de door ons getekende papieren gaan we dan naar de gemeente, waar ( soms de burgemeester zelf ) het papier ondertekend en stempelt. Hoeven we niets voor te betalen ! In Nederland ? ? ? ?
  Buiten dat:: Elk jaar moeten we ook ons z.g.n. “WERELD-INKOMEN” aan NL opgeven. Niet dat wij in NL belasting betalen, we betalen in Fr (inkomsten) belasting en de andere. Op die formulieren staan dan ook dingen die je eigenlijk niet op kunt geven, OMDAT de belastingen hier anders zijn. Zo wordt EIGEN woonbezit, niet gezien als iets dat aan belastingen onderhevig is. Als je dan in moet vullen: de huurwaarde van Uw woning.? …………….Juist, men begrijpt ,t al.
  Ik lees ook uit eerdere comments hier, dat je in NL ook op-moet-geven, hoeveel geld, juwelen en eventuele “GOUDSTAVEN” je in huis hebt. Of het waar is weet ik natuurlijk niet. Maar het gaat in NL allemaal wel heel ver.
  Om dan op dat weigeren van opgave van eigendom/geld terug te komen. MEN DENKT TOCH NIET ALS WIJ ZOUDEN WEIGEREN, DIE FORMULIEREN IN TE VULLEN, dat dat met een sisser afloopt.?
  Als je GEEN opgave doet, wordt de uitkering gelijk stopgezet……… ( hebben we meegemaakt bij kennissen van ons hier……….)
  Nog een annecdote: Als je hier komt wonen en je hebt in NL vrijstelling tot het betalen van belasting gehad, MOET je jezelf hier bij de Impot (inkomsten-belasting ) opgeven. Je krijgt niets thuisgestuurd, JE MOET JEZELF OPGEVEN ALS BELASTING-PLICHTIGE
  Als je dat niet doet, krijg je geen formulieren thuisgestuurd en betaal je dus NIKS..( maar je bent wel strafbaar )))
  Nu hebben wij mensen hier meegemaakt, die dachten:”MOOI, ik betaal niets in NL en hier geef ik mezelf niet op”. ECHTER Na……tig jaren besloten ze weer terug-te-gaan naar NL ( heimwee…..hoe-is-,t-mogelijk.! ! ) De belasting-dienst in NL kwam er achter dat ze al die jaren in Fr nooit belasting hadden betaald en……………..over alle jaren daar moesten ze alsnog de NL-se belasting betalen. ( Hebben er een lening voor moeten afsluiten. ) Nederland………….controle-land ( voor NL-ers dan wel-te-verstaan )

  .

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   En zo is het @delamontagne. Ik woon nu als NL-er ca. 3 jaar Antwerpen en krijg één maal per jaar een Belgisch inkomsten-aangifte-formulier. We gaan dan steevast naar de belastingdienst. Daar zit een aardige mevrouw die voor ons alles in orde maakt. Duurt 10 minuten en we gaan dan met de hartelijke groetjes en een “tot volgend jaar weer”, weer weg.
   In die drie jaar heb ik zeker 25 blauwe enveloppen van de NL-belastingdienst in mijn brievenbus gevonden!!! Over dit, over dat. Dit moet je terugbetalen. Dat moet je opgeven. Dat moet je óók nog terugbetalen. Ik werd er helemaal gek van!!!!
   onbegrijpelijk en zo ongelofelijk omslachtig en nodeloos ingewikkeld!!!!
   Echt, ik ben zó blij dat ik verlost ben van NL. de grote kwel!!!
   Nee, hier is het wel anders, maar na vijven en ook daarvoor is het hier zo rustgevend.

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Oh ja, het ging over die marrokanen dat is ook weer waar. Ja, nu denk je natuurlijk als je mijn vorig verhaal leest nou die krijgen hun verdiende loon! Welnee!!!! Helemaal niet!!!!
    We doen wel gewichtig maar er zal niks van in huis komen. Die marokkanen hebben gewoon scheid aan ons en wij durven niks want links vindt ze zielig!
    Zo werkt dat dus, maak je maar geen illusies. Het is natuurlijk wel interessant om er over te schrijven in de krant, want dat staat goed!!!! Hahahaha! Laat me niet lachen!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Goed dat U ,t bevestigt, soms denk ik weleens:” geloven die “inpandige” NL-ers het wel, dat ze in zo,n absurd bureaucratisch land wonen??
    Van al die blauwe enveloppen weten wij hier ook genoeg. Maak me er niet meer boos over.

    Like

 6. alidas1 zegt:

  Denk je nu dat ze hun bezittingen op gaan geven ,als dat zo zou zijn kreeg er geen een
  meer een uitkering ..

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het zijn echt parasieten van de maatschappij.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Als Nederlander hoef je maar 1 letter onduidelijk op te schrijven en je bent je uitkering of aanvulling al kwijt. Maar verschil moet er wezen, toch.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Dit vind ik een goeie. Recht voor de kanis.

  Zoals uitgerangeerde B-acteurs plegen te zeggen: Juweliersvrouw waar ben je als dit land je nodig heeft?

  Die mag je opsteken, Thijsje Römer en een lafaard ben je nog ook.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3622729/2014/03/26/Wilders-geeft-sneer-aan-Thijs-Romer-na-omstreden-tweet.dhtml

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Natuurlijk niet,van ons geld leven familieleden in luxe;wij zullen en moeten uitgeknepen worden!Er zijn er plenty die in Marokko,evenals dat geldt voor Turken ,een of meer huizen bezitten.Gaan ze lekker naar op vakantie!Wij moeten toch ook volledig met de billen bloot voor de belasting,dus voor hen moet hetzelfde gelden.Zij niet,dan wij ook niet meer!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Ze dreigen nog net niet, anders zouden ze de klassieke kreet bezigen; Je geld, of je leven ! We staan bekend als de gekke Henkie uit Europa. Aan de deur van NL staat de flappentapper van waaruit iedere gelukszoeker gratis bergen geld kan trekken. En terwijl onze bejaarden in de tehuizen totaal verwaarloosd worden, vind Den Haag het absolute noodzaak om hele volkstammen gelukszoekers
  te overladen met alle vormen van luxe. Over discriminatie gesproken….Eenieder die tegen deze grove wantoestanden protesteert, wordt door de correcte link(s)ballen uitgemaakt voor een racist en is zijn leven als vrij burger niet meer zeker ! Dit lijkt verdacht veel op De Laatste Dagen oftewel de Eindtijd zoals die in de Bijbel beschreven word. Terwijl de Duivelsaanbidders het boek van de Satan hanteren (Koran). Salman Rushdie had dat al snel door met zijn boek de Duivelsverzen. En ook hij was ineens geen vrij man meer, en werd met de dood bedreigd (Fatwa). Wat ons allemaal kan overkomen (Geert Wilders incluis). Allemaal niet belangrijk en incidenten zeggen onze grote en kleine overheden dan !

  Like

 12. Igor Svoboda zegt:

  Eerst heette deze toeslagen op AOW gewoon bijstand, vlgs de gutmensch was dit zielig, dus werd de naam omgedoopt in AIO (aanvullende inkomensvoorziening ouderen).
  Toen kwam de wet B E U (beperking export uitkeringen). Dit hield in, dat als Nederlandse AOW’ers in een niet westers land gaan wonen ze hun rechten verliezen.
  Ha,ha, zo niet voor Turken en Marokkanen, met die landen is een zogenaamd verdrag gesloten(wel éénzijdig maar ja..) dat dus deze BEU niet op hun inwoners van toepassing is.
  M.a.w. een Nederlander die 50 jaar premie betaald heeft raakt alles kwijt bij vertrek naar een niet westers land , en allochtonen die maar enkele jaren betaald hebben, krijgen de volledige uitkering dus inclusief die bijstand (AIO) in hun verdragsland.
  Zo worden dus de Nederlanders op een ongelooflijke manier gediscrimineerd ten opzichte van allochtonen.
  Dus om een voorbeeld te noemen, als een Nederlander besluit om met zijn Ned/Russische vrouw naar Rusland te emigreren als hij 65-66 is dan is het afgelopen met de AOW ondanks zijn 50 jarige premie afdracht.
  En Mohammed de moslim kan zonder problemen met behoud van alles wel naar zijn oorspronkelijke vaderland.
  Hoezo rechts ongelijkheid.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Waarom moet Nederland problemen ermee hebben? Op dezelfde wijze dat de Nederlanders worden onderzocht tot de naad van hun billen of zij nog ergens ‘n beetje pecunia hebben, moet dat ook met Marokkanen, Turken enz. geschieden. ‘Gelijke monniken, gelijke kappen’, luidt het spreekwoord.

  Willen de Marokkanen dat niet? Zijn ze beledigd? Belangenclub EMECO is pieswoest? PRIMA! Dan worden alle uitkeringen stopgezet en zij krijgen ook geen aanvullend AOW. Zo simpel is dat. Laat Marokko voor ze betalen.

  Men moet een belangrijke zaak niet vergeten. Marokkanen horen tot de categorie “schadelijke dieren”. Zij zijn voor Nederland net zo schadelijk als dijkratten. Overal waar ze zijn, brengen ze terreur en chaos met zich mee. Trouwens, dat geldt niet enkel voor Nederland, maar ook voor andere Europese landen. Lees het artikel in Nicoale Sennels webblog ‘Political Sceintist’

  3/10 Not just in Geert Wilders’ Holland but also in Denmark: Morrocans are the most criminal
  http://hodja.wordpress.com/2008/12/19/rigsstatistiker-jan-plovsing-gar-planken-ud/crime_stat_3/

  Kortheidshalve: Reden genoeg om ze, eindelijk, op te laten rotten. Genoeg is genoeg.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Turken in mijn straat hangen allemaal aan een uitkering,sommigen al 25 jaar!Maar werken wel bijna allemaal ,snachts;zwart,wel te verstaan!Loop ,snachts maar eens bij een Turkse bakker binnen,kun je het zelf zien.En daarbij hebben er velen,inderdaad u raadt het al,een eigen huis in Turkije!Gloeiende,ik kan nog niet eens iedere dag warm eten op tafel zetten,laat staan een huis kopen.Het woord;vakantie,ken ik alleen uit een woordenboek.Stelletje oplichters!En ,wat ik het ergste vind;met totale instemming en medewerking van onze toffe regering,duizenden welvaartswerkers en niet te vergeten:op bevel van het tuig in Brussel.Ik heb mijn kookpunt onderhand wel bereikt:grrrrrr!

   Like

 14. Paul Zwueste zegt:

  Scheid moet natuurlijk schijt zijn. Maar goed, dubbel gescheten houdt beter!

  Like

 15. Jean zegt:

  In marocco lachen ze zich te barsten met al die domme Nederlanders en Belgen, zij zingen en dansen en wij worden uit geknepen zoals een sitroen.
  Totaal verbod nog 1 eurocent in handen te geven en totaal verbod op overschrijvingen naar een moslimland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s