Moslims in Nederland worden heel oud; waar of niet waar?

Screenshot_14

Moslim-AOW-ers sterven niet! Althans weinig. Er is grote beroering ontstaan door het wijzen op het vreemde verschijnsel dat op Nederlandse begraafplaatsen geen of nauwelijks moslims liggen begraven. Moslims worden niet gecremeerd. Dus waar zijn al die lichamen van overleden moslims ? Niet alle lichamen zijn teruggevlogen naar islamitische thuislanden.

Moslims, ouder dan 65, schijnen het geheim van eeuwig leven te hebben ontdekt. Bij de SVB, die de AOW-uitkeringen verzorgt, valt het op dat de moslims ouder dan 65 jaar, die AOW-uitkeringen ontvangen, niet of nauwelijks overlijden. Het Nederlandse fiscale en uitkeringsklimaat schijnt zeer gezond te zijn voor moslims…

Jaarlijkse controle op het in leven zijn van islamitische AOW-gerechtigden mag niet door de SVB worden uitgevoerd gezien de gevoeligheden op het gebied van discriminatie, dan wel de feitelijke onmogelijkheid te controleren met welke moslim de SVB te maken heeft.

Ook het vaststellen van de aantallen uitkeringen op gebied van werk, ziekte, invaliditeit, bijstand, enz. in de Nederlandse moslimgemeenschap van 2,3 miljoen moslims wordt niet toegestaan, zodat de ongeveer 15 miljoen Nederlanders en niet-moslim medelanders niet weten hoeveel van HUN geld naar de moslimgemeenschap gaat in de vorm van allerlei uitkeringen, toeslagen, enz. enz.

Maar dat de moslimgemeenschap als een parasiet de 15 miljoen Nederlanders en medelanders aan het uitzuigen is, wordt door bijna iedereen in Nederland gevoeld. De bezuinigingen treffen niet of nauwelijks de 2,3 miljoen moslims…

Als iemand arbeidsongeschikt wordt verklaard, wordt dat zelfs gevierd.

Zou er op deze manier werkelijk door de moslims gefraudeerd worden? Een ander voorbeeld van de parasitaire eigenschap van de islam? Het gaat dus om de ‘gevoeligheden’ van het controleren van de islamitische AOW-ontvangers. Wie of welke instantie zou hiernaar onderzoek kunnen doen?

Door:
Wim
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Moslims, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Moslims in Nederland worden heel oud; waar of niet waar?

 1. nieuwenhuis zegt:

  Zelfde als in Griekenland ooit…………………bleken opeens veel 100 jarigen te bestaan.
  De familie streek het geld op.
  Ja, ik geloof, wat ik weet het wel zeker , dat de Marokkanen precies hetzelfde doen.

  Goed dat de SVB daar nou achteraan zit!!!!!!!!

  Like

  • Igor Svoboda zegt:

   Was maar waar, de SVB heeft alleen nog maar de intentie om de AIO een toeslag/bijstand/ uitkering te gaan controleren, dus nog nooit gebeurd. Krijgen dus in Marokko en Turkije (verdragslanden) precies hetzelfde netto
   AOW bedrag als de Nederlander die 50 jaar hiervoor gepeesd en betaald heeft. Dus als ze hun BSN nummer op moeten gaan geven, zal blijken dat ze niet meer in leven zijn, en dus gewoon al een 20 – 30 jaar de boel belazeren, zoals verwacht.

   Like

 2. Jean zegt:

  Europa maakt een grote fout, moslims moeten dadelijk als ze één voet op Europese bodem zetten teruggestuurd worden naar die noord Afrikaanse zandbak want wij willen die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij niet in onze Europese gemeenschap wat die EU misdadigers er ook mogen van denken, ons interesseert die EU misdaadorganisatie geen fluit, gewoon hun gezever negeren en langs ons neerleggen is de boodschap, waar ze komen ze uitlachen en wegjagen te beginnen met die schijnheilige Drievuldigheid met die 3 kutwijven en die huichelaars uit Gent (vrhfstdt) en Berlare (dgcht).

  Like

  • Rick zegt:

   Dáár is het inmiddels al te laat voor Jean.
   Met het huidige, reeds aanwezige, aantal en het hen opgelegde fokprogramma
   (iets met buiken & minaretten) komen zij in de komende 20 jaar vanzelf in de meerderheid.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Die zijn allemaal na hun 65ste terug verhuist en waarschijnlijk allang overleden daar.
  Alleen de Marokkaanse autoriteiten hebben geen enkele verplichting om mee te werken door dit door te geven. Net zo als met die service nummers die ze niet willen door geven.
  Want dan komt er nog veel meer boven tafel wat ze er liever even onder houden.
  Vrij gebruikelijk in andere landen zo als er in Griekenland een eiland is waar iedereen een blinden uitkering krijgt of in Italie waar lijken op zolder worden opgeslagen om de uitkering te verlengen. Zo iets misschien?

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Niet te geloven! Wij wonen niet in Nederland en we moeten elk jaar naar de gemeente met een formulier, zodat er bewezen kan worden dat we nog in leven zijn.

  Waarschijnlijk mag er, door moslimprotesten, straks ook niet in Marokko gecontroleerd worden op eventuele bezittingen die men daar heeft en er is in het verleden al veel zwendel geweest met kinderen die zogenaamd in het buitenland verblijven, enz. enz. enz.

  Mensen die nu nog op de reguliere en vooral op de linkse partijen stemmen, inclusief D66, zijn wat mij betreft toe aan een diepgaand psychiatrisch onderzoek.

  Je doet jezelf en je kinderen toch niet financieel de das om vanwege zwendelende allochtonen, die daar ook nog vaak de vrije hand in krijgen.

  Like

  • Driek zegt:

   Dat ben ik helemaal met u eens Wachteres , maar D66 staat weer goed in de peilingen, en die Nederlanders die straks weer op die oplichterspartijen gaan stemmen, zullen er toch eens achter moeten komen dat ze zich zelf financieel de das omdoen. Maar dat duurt nog wel even, tegen die tijd ben ik er niet meer en is Nederland allang een kalifaat. Jammer, we hadden het zo leuk vroeger, nu zitten ongewild opgescheept met een zooitje criminele allochtonen waar we nooit om hebben gevraagd. Het gaat lekker zo. Dat tuig moet gewoon een keertje terug naar die Afrikaanse zandbak, daar kunnen ze de hele dag met hun kont omhoog. Ik vind het van mezelf onbarmhartig, ja, ook een beetje onmenselijk eigenlijk, dat ik zo’n hekel heb aan bepaalde bevolkingsgroepen, omdat ik kantje boord de oorlog heb overleefd, maar ik kan die lui gewoon niet meer zien.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Er is niets onbarmhartig en onmenselijk aan als jij je land en je cultuur wilt verdedigen, @ Dries.

    En het is heel begrijpelijk als je ook al bepaalde oorlogservaringen hebt gehad.

    Ook ik ben verbijsterd dat mensen zo achterlijk kunnen zijn en zich zo kunnen laten manipuleren.

    We kunnen niets anders doen dan de waarheid er tegenover stellen, ook al zinkt de moed mij wel eens in de schoenen en dan denk ik: “Waar doe ik het eigenlijk voor”?

    Maar ik veronderstel dat de meesten van ons dat gevoel wel kennen.

    Like

 5. Theodoor zegt:

  Het is belachelijk dat de Nederlandse politici te laf zijn om normale talen te laten uitvoeren.
  Het is ook belachelijk dat er niet veel meer mensen op de PVV stemmen, die hebben het lef wel, die zijn gewoon baas in eigen huis.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Drie keer aanschrijven en daarna na niets gehoord te hebben uitkering beeindigen. Mochten ze toch echt nog leven dan reageren ze heus wel.

   Like

 6. janfreak zegt:

  Denk dat het om virtuele moslims gaat. Het werd tijd dat men eens onderzoek hierna gaat doen want ik heb zo het idee dat de overheid al jaren belazerd wordt. Dat geldt volgens mij ook voor de kinderbijslag.

  Like

 7. avander zegt:

  Het is natuurlijk mogelijk dat ze gelijk opgenomen worden in hun moslimhemel waar de 72 hen toegewezen maagden al wachtten, en zijn ze vergeten zich eerst te laten uitschrijven uit dit aards tranendal.
  Misschien kan het ook zo zijn, zoals velen hierboven al suggereerden, dat ze gewoon doodgaan en dat de nabestaanden menen dat ze recht blijven houden op ons geld als vergoeding voor alle discriminatie die ze van ons westerlingen moesten ondergaan. Hoe dan ook, wij zijn de sjaak en onze overheid bedriegt liever ons dan eindelijk nu eens een keer bij die Marokkanen met de vuist op tafel te slaan. Schandelijk.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Een strikt individuele djizja, gepresenteerd aan de NL overheid.
  Ik heb er geen woorden voor of kan ze fatsoenlijk niet plaatsen. Mijn afkeer van de gekozen volksvertegenwoordigers die dit al jaren op zijn beloop laten. Schandelijk!

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Vindt de overheid helemaal niet erg,hoor!Zij maken met liefde ons geld over!Jaren lang post gelopen en vele uitkeringsbriefjes bezorgd,vaak op 5 of meer verschillende namen per adres;lang leve de lol.Voor hen dan,niet voor ons.Onze kinderen die niet aan werk kunnen komen worden weg gestuurd;komt u maar terug als u 27[=over 7 jaar!!!] bent!!!!Niks,noppes,nada!Krijgt alleen als je Ali of mo heet!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ook alweer fraude dus: uitkeringsfraude. En criminaliteit. En…..waar zijn die lui eigenlijk níet toe in staat?
  Die zogeheten “Gelovigen” hebben aanmerkelijk méér op hun kerfstok dan de ongelovigen!

  Like

 11. En onze ouderen mogen creperen! Als hier niet duidelijk wordt dat deze regering de islamisering aan het bevorderen is, dan bestaat Nederland uit idioten! Lees: “Ouderen worden ‘gepakt’.”
  http://debatop2.incontxt.nl/seizoenen/3/afleveringen/06-02-2013

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Krol kan wel mooi praten,maar hij kan ook niks doen;buiten dat valt de rest van hun programma in het niet t.o. de Pvv;dus,geef mij maar Pvv!En als ze [hopelijk]overweldigend veel stemmen halen en alsnog niet mee mogen doen,moeten we de straat op!In ieder geval met zo,n 2 miljoen Pvv-stemmers !De 15 mensen,die zich vorig jaar bij “ome Frik”aanmelden zullen geen deuk in een pakje boter slaan!Ik vond dat schandalig.Het wordt tijd keuzes te maken en daar ook voor uit te komen;waarom je voorkeur en gevoelens achter de voordeur houden?Daar is niemand mee geholpen;doet dat tuig ook niet.Die ventileren te pas en te onpas;tijd voor alle Pvv-stemmers en symphatisanten om uit de kast te komen!

   Like

 12. Jan zegt:

  Virtuele doden leveren reële stemmen. In Amerika zorgden 1.8 miljoen doden voor extra stemmen voor de Democaten. Dus ook met zombies kun je een land overnemen

  Report: 1.8M dead registered to vote
  The United States’ voter registration system is in chaos — about 24 million registrations are no longer valid and nearly 2 million dead people are still on voter rolls, according to a new report Tuesday.
  http://www.politico.com/news/stories/0212/72830.html

  Misschien voeren moslims de lijken ook aan vogels net als de hoofdpersoon Herbert zijn vrouw Liesbeth in ‘Gevederde vrienden.’
  Herbert wil zijn vrouw dumpen, want hij ergert zich aan het gedrag van Liesbeth. Ze loopt de hele tijd aan zijn hoofd te zeuren over kleine dingen. Als Liesbeth jarig is geeft hij haar een nieuwe ijskast. Herbert sluit een weddenschap en zegt dat Liesbeth er in kan. Ze probeert het voor de grap uit en dan doet Herbert de deur dicht en zet hem aan op het volste vermogen. Dan raakt Liesbeth bevroren en hij gaat het vieren. Twee weken later snijdt hij haar in stukjes en ontleedt hij haar vakkundig. Stukjes Liesbeth voert hij aan de meeuwen op het dak.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Raar onze Ziekenhuisen zitten vol met middelbare moslims en Antillianen, en Surinamen. Ze krijgen allemaal dure scooters hoewel ze wel degelijk lopen kunnen.

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  @ Aegolius….inderdaad schandelijk….én natuurlijk onverteerbaar dat wij een uitstervend ras schijnen te zijn !

  Like

 15. Republikein zegt:

  Gebeurt al jaren!

  Like

 16. Jade zegt:

  Met dank aan nieuwenhuis…
  Zie hier een reactie van Karim_Manouar op het marokkoforum.

  Ze krijgen niks. Een middelvinger en daar mogen ze het mee doen die NSB’ers.
  Eerst jarenlang onze leven zuur maken in NL door ons allemaal over één kam te
  scheren in de maatschappij/politiek, minder kansen op de arbeidsmarkt en nu
  willen ze ook nog de regie voeren over ons leven buiten het kleine Nederland.
  De bemoeienis van die bleekgezichten en overheidsinstanties als SVB en de
  Belastingdienst stopt een paar kilometer ten zuiden van Breda voor mij.
  Ze hebben het liefst dat je het zuurverdiende geld in een verrot Nederlands
  rijtjeshuis stopt terwijl je in het buitenland van hetzelfde geld een groot complex
  met grond aan kunt kopen. Dikke middelvinger waar ze aan mogen sabbelen.
  Gewoon helemaal niks tonen aan instanties van de Nederlandse overheid.
  Ze hebben toch geen poot om op te staan.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Dan moeten we heel rap afdwingen dat we wel een poot,zelfs twee,hebben om op te staan,vies cannaille!En dat gaat gebeuren ook!Rot maar lekker terug naar waar je roots liggen!Oh,ik haat lui die zo uit de hoek komen.En dan moet je zelf met honderdduizenden anderen de moord van de armoe stikken.Wie zet er een grootse protestdemonstratie op,met alle eisen op papier?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jade 17.53. uur. Dit geeft precies weer hoe de HAATBAARDEN over ons denken, Jade! Ik verwacht niets van dat gespuis, helemaal niets!

   Like

  • Marijke zegt:

   Geen controle = geen uitkering. Het leven kan zo simpel zijn.

   Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  En dit mede-reageerders gefaciliteerd, door de verraders uit de volgende partijen: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,SP,CU,50+,PvdD. En het stomme kiesvolk blijft daar maar op stemmen, waardoor er geen kloten verandert! Dit land, kunnen we beter ABSURDISTAN noemen!

  Like

 18. Syrier zegt:

  Liggen en bedriegen is de kunst van de moslims.zoals onkruid parasieteren zij op de maatschappij tot dat er chaos,wanorde en barbarisme komt.kijk naar alle moslimlanden,in geen enkele is recht,alleen de recht van de sterkste.

  Like

 19. vanhetgoor zegt:

  Gelegenheid maakt de dief. De Nederlandse samenleving heeft de voorwaarden geschapen waarmee uitkeringsfraudeurs hun slag kunnen slaan. Het is begonnen met uitkeringen naar het buitenland overmaken. De Roemeense huursubsidie is maar een topje van een ijsberg. Maar deze vorm van fraude is volkomen onbelangrijk. Dit is maar een schijntje! Peanuts! Iedereen kent de verhalen van hele gezinnen van een Turkse of Marokkaanse buurman, een broer of een neef die in het land van herkomst zijn gebleven. Maar die kinderen van die buurman, die broer of die neef werden gewoon opgeteld bij het aantal echte kinderen. Daarom werd er kinderbijslag voor een gezin met twaalf tot vijftien kinderen over gemaakt. Er is nog meer, de WAO werd ook over gemaakt naar het land van herkomst, zonder controle werd tientallen jaren doorgegaan met het betalen van vorstelijke salarissen. Men leefde in het land van herkomst in riante luxe, en vlak voor de AOW roet in het eten zou gooien komt men terug naar Nederland. De WAO uitkeringen werd bruto uitgekeerd, in Nederland betaalde men geen belasting, omdat men weer in het land van herkomst woonde. Omdat er geen inkomstenbelasting is betaald is er dus geen premie volksverzekeringen betaald, men heeft dan geen recht op een volledige AOW. Dan springt de SVB weer bij, dan wordt er een extra uitkering gegeven omdat men in Nederland tientallen jaren geen belasting betaald heeft, dus geen recht heeft op AOW. En OMDAT er geen recht is op een AOW komt er een EXTRA uitkering, dat is de wereld op zijn kop zetten. De uitkeringsfraudeurs worden wel heel erg goed gefaciliteerd door de verschrikkelijk naïeve overheid. Omdat het plegen van fraude zo ontzettend makkelijk is wordt het gedaan, soms weet men niet eens dat men fraudeert!!! (drie uitroeptekens dan moet duidelijk zijn dat ik het meen) Omdat de Nederlandse maatschappij voor veel allochtonen een ver van mijn bed-show is wéét men niet beter, velen zien de bijstandsuitkering als een soort basis-inkomen waarnaast zoveel gewerkt mag worden als men zin heeft. Men veronderstelt dat IEDEREEN een uitkering heeft, maar dat alleen zij een te lage uitkering hebben.

  Hoe dat misverstand in de wereld is geholpen moet duidelijk zijn. Of moet ik PvdA en D66 met name nog even noemen? Cliëntelisme, nepotisme en opportunisme etc. etc.

  Like

 20. Pingback: MOSLIM AOW-ERS STERVEN NIET!!! | eunmask

 21. harrynl007 zegt:

  Als je de reacties hier en op het Marokko-forum leest is er maar 1 oplossing:

  Het landenverdrag met Marokko en Turkije opzeggen.
  Mensen die geen medewerking verlenen, de uitkering stopzetten.

  Het geld wat Nederland hieraan bespaart besteden aan onze ouderen, die ons land na WO II hebben opgebouwd. ( Dat zal wel te veel gevraagd zijn. )

  Like

 22. Monalisa zegt:

  Geen controle = geen uitkering. Het leven kan zo simpel zijn.Dit zouden wij ook graag willen in het land waar wij nu wonen helaas je hele kont gaat bloot ieder jaar weer! maar wij hebben niks te verbergen!!!!

  Like

 23. Dus in feite betalen wij nog steeds voor deze mensen, terwijl ze waarschijnlijk al tientallen jaren onder de grond liggen. Wat zullen hun familieleden zich kapot lachen over die halve zolen in Nederland!!

  Like

 24. Vermeulen zegt:

  Ik word gewoon misselijk van de houding van de Nederlandse regering. Ons zuigen ze uit en maar geld blijven uitkeren aan frauderende Marokkanen. Dus zoals al gezegd. Uitkering stopzetten als er niet wordt meegewerkt aan controle. Dit geldt voor Nederlanders dus ook voor hen. Van dat geld dat er dan vrijkomt kunnen we hier stoppen met het steeds maar afbreken van de zorg. Zorg voor onze Nederlanders.

  Like

 25. ikkezelf zegt:

  lijkt me simpel op te lossen namelijk door ALLE moslim of niet moslim doet dan niet terzake AOW of WIA of welke uitkering dan ook gerechtigde 1 x per jaar te laten verschijnen met hun ID en bij niet (kunnen) verschijnen een huisbezoek. Zo is het geen discriminatie want het geldt voor IEDEREEN.

  Like

 26. Aegolius cs zegt:

  Gaat dat zo gemakkelijk in Nederland? Het lijken wel Griekse toestanden dat vele 100 jarige, onrechtmatig pensioen voor de nabestaande opleverde.
  Maar zonder scherts: hoe zit het met dergelijke meldingen uit o.a. Marokko en Turkije? De SVB moet maar eens snel haar AOW bestand nazien op buitenlandse 100 jarige. Toch?!
  http://www.nu.nl/binnenland/4263273/rotterdammer-incasseert-tien-jaar-lang-aow-van-overleden-moeder.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s