PVV: GEEN OPVANG ILLEGALEN

Screenshot_20De strafbaarstelling van illegaliteit is nog maar net van tafel of er ligt alweer een nieuwe linkse wens klaar t.a.v. het illegalenbeleid. Onder meer de PvdA wil dat illegalen in Nederland standaard worden voorzien van onderdak, kleding en voedsel. Als een voorlopige uitspraak van de Raad van Europa -die hier op aanstuurt- definitief wordt, wil de partij dat Nederland hier gehoor aan geeft.
PVV-Kamerlid Sietse Fritsma dient vanmiddag een motie in die het kabinet oproept om dit te voorkomen. Fritsma: “Als je illegalen alles geeft wat ze nodig hebben,krijg je ze natuurlijk nooit meer het land uit. Bovendien zal dit een aanzuigende werking hebben op andere illegalen en zal de belastingbetaler op enorme extra kosten worden gejaagd”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

87 reacties op PVV: GEEN OPVANG ILLEGALEN

 1. dutchess43 zegt:

  Grenzen dicht voor iedereen, niet vandaag maar gisteren, vol = vol!

  Like

  • henk zegt:

   oke eerst dus grensen dicht en weg uit die oplichting benden wat europa heet dan veel minder heel veel minder rutten met zijn rovers en dan daarna alle illegalen er uit en dan die gene die zich hier in nederland zich eigen aan willen passenen de gene die na drie keer hebben vast gezeten in de gevangenis nederlands paspooert afpakken en de grens over zetten en voor altijd de toegang tot nederland ontzeggen en rekend er maar op dat dat opruimd en oplucht

   Like

 2. Harry zegt:

  Het is toch godver de godver om duivels te worden , die debiele plannen van de EU en de rooien .
  Het wordt steeds duidelijker , we moeten gewoon naar de donder .
  Het kan geen toeval meer zijn .

  Like

  • Ingrid zegt:

   We zijn al naar de donder. En nu maar hopen dat het ooit nog goed komt.

   Like

  • Dirk zegt:

   Wat heeft God hier nu mee te maken, Harry ?!? Geef Satan maar de schuld, maar niet onze Hemelse Vader, want dan ben je heel verkeerd bezig ! Het zijn de keuzes van de mensen en God geeft hun de vrije keuze of wil je in de toekomst bij Satan gaan wonen ? Je graaft een valkuil voor jezelf als je geen respect toont voor onze Hemelse Vader. Het is jouw keuze…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wel eens gehoord van vogeltjes, die nu eenmaal zingen zoals ze gebekt zijn?
    Laat die man zijn hart toch luchten op zijn manier! Dit is geen specifiek christelijke site, dus dat zult U hier wel vaker tegenkomen en dan kunt U wel aan de gang blijven!
    Als het MIJ af en toe te machtig wordt, kan ik er ook wat van! But who cares?
    Op een beschóuwelijk weblog heeft U recht van spreken. Hier, naar mijn mening íetsje minder. -Niet als het er om gaat, mensen te kapittelen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zal maar niks zeggen dan. Anders heb ie ’t helemaal niet meer.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: Nee, zeg dàt wel! (LOL!)

    Like

   • Harry zegt:

    Ach , ach , ach !
    Ik geloof helemaal niet in een god , Dirk .
    Iedereen die wat verder doorgedrongen is in de wetenschap zal toch achter z’n oren krabbelen bij het begrip “geloof” ?
    Er is totaal geen enkel bewijs voor welk geloof dan ook .
    Alles wat wij doen is te meten , te berekenen , te beredeneren , te bewijzen .
    En het geloof ? Het woord zegt het al , het is een geloof , meer niet .
    Er is geen enkel bewijs . En dat boek zegt me ook helemaal niks .
    Ik moet zelf ook wel eens een gebruiksaanwijzing voor totaal onwetenden samenstellen .
    Zoiets is de bijbel ook .
    Je moet iets geloven en daar is dan een enorme berg verhalen om geboetseerd .
    Het is in mijn optiek net als een flat bouwen op drijfzand .
    Op een gegeven moment zakt ie door de shit .
    Hoe kun je toch je hele leven op een illusie teren ?
    Als god dan zo almachtig is waarom rekent ie dan niet af met al die andere ellendelingen zoals allah , de duivel , Rutte , Samsom en dergelijke ?
    Wat hebben we nou aan die man ?
    Vooropgesteld dat jullie hem zo zien . Als een knappe witte man met een grote witte baard , zo iets als Sinterklaas .
    Maar stel je nou eens voor dat het een grote dikke , zwetende , onooglijke , slecht geurende neger is met een heel pokdalig gezicht , je zult toch toe moeten geven dat dat het hele godsbeeld een stuk onaantrekkelijker maakt ?

    En bestook me alsjeblieft niet met Bijbelteksten , het is voor mij bij voorbaat onzin .
    Goede argumenten zijn welkom !

    Like

   • Harry zegt:

    Sorry , was in slaap gevallen en nog een beetje suf .
    Theresa , mag ik je hier hartelijk danken voor je bijval en je doorlopende pogingen om mij liefdevol in bescherming te nemen ?
    Ik vind je toch wel een beetje lief !

    Like

   • Dennis zegt:

    dat dacht ik dirk. Zo is het! en niet anders!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 22.41: Geen dank! Zodra ze gaan kapittelen zit ik er tegenwoordig bovenop, of ze het nu mij doen, of een ander.
    Sinds de ervaringen met Cathy op GN (Dat weet jij ook) dacht ik meteen: Nooit meer!
    Daar kunnen enkele dames en heren híer trouwens ook van meepraten: Ik laat het NIET passeren.
    Bovendien sta ik daarmee in mijn recht, want ze schenden er blogregel 4 mee; lees het maar na: We MOGEN elkaar niet op die manier de maat nemen.
    En terecht: Het is hier geen bewaarschool!

    Like

   • leo van haaren zegt:

    waaromacepteerd de hr dit orecht matig gevecht

    Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Hoe illegaal kun je zijn als je barst van de rechten?
  De PvdA is als een kanker in ons land, ik snap niet dat die lui nog adem durven te halen! CO2!!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik ben het volledig eens met het standpunt van de PVV. Als je illegalen alles geeft wat een mens normaal gesproken nodig heeft, dan verklaar je eigenlijk dat ze legaal zijn geworden (stilzwijgend dan). Dat betekent inderdaad dat alles en iedereen hier maar binnen kan lopen. De belastingbetaler kan ervoor opdraaien, want de overheid kón al nooit met geld omgaan, maar krijgt er nu nog meer problemen bij, en wat is het gevolg? Grote maatschappelijke onrust! Daar kunnen we op wachten. Onze ouderen kunnen de boom in met hun gezeur, en we moeten maar eens leren delen, volgens de Sinterklazen van (vooral) de PvdA. Het liefst zou de overheid zien dat mensen na hun pensioen nog maar kort leven, want dan kosten ze tenminste niet veel meer. Dat mensen hun leven lang geld afhandig is gemaakt om diverse sociale verzieningen in stand te houden, geldt niet meer vanzelfsprekend voor hen. Er zijn teveel nieuwkomers, en die hebben ‘recht op’ bad, bed en brood.
  Hoe verzinnen ze het!

  Bah, wat een rot land wordt dit, als er niet snel iets verandert!
  Bedankt Brussel, voor alles wat ons, onze kinderen en kleinkinderen wordt afgenomen!

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik ben het met u eens, op één punt na.
   Dit wordt niet een rotland, het is het al.

   Like

  • Ingrid zegt:

   Ik ben het volledig met je eens Cathja. Onze ouders en voorouders hebben keihard gewerkt om Nederland te maken tot wat het was. Het wordt nu in alle opzichten uitgebuit door criminelen die weten welke wegen ze kunnen bewandelen om uitkeringen los te peuteren terwijl ze in het buitenland eigendommen hebben staan. Van het belastinggeld wat door de werkende Nederlandse burgers wordt opgebracht worden zij d.m.v. uitkeringen betaald om hun privedomeinen in het buitenland te onderhouden. Het wordt steeds slechter voor het Nederlandse volk. De hele politiek is ziek en denken dat zij het voor het uitmaken hebben. Nederlanders kom in opstand en laat je stem horen. Ik zeg heel snel uit de EU en kijken hoe de gemaakte schade nog teruggedraaid kan worden. Ik zou willen dat onze kinderen en kleinkinderen in Nederland ook nog een goede toekomst hebben

   Like

  • isabella zegt:

   ben het helemaal met je eens kan het niet beter verwoorden cathja. het hele land word naar de knoppen geholpen en wij ons eigen volk laten ze gewoon barsten !!! in ons eigen nederland zijn er zat mensen die echt hulp nodig hebben … nee in nederland hebben we al die problemen niet he (rutten) die laten we lekker barsten wat kan jullie dat schelen (jullie hebben het wel goed he !!!) laat nedeland maar lekker naar de voedselbank gaan en laat ze nog maar meer betalen voor alles …jullie laten ons gewoon zitten met alles wij moeten het zelf maar zien op te lossen !! en dan komen er nieuwkomers hier er die krijgen alles op schoot geworpen …!!! ik vind de grenzen dicht gooien !!! kijk er maar niet raar van op als dit ooit weer op oorlog uit draait !! want daar zijn jullie hard mee bezig brussel !!!!

   Like

 5. Cathja zegt:

  Sorry, tikfoutje: ‘verzieningen’ moet uiteraard ‘voorzieningen’ zijn.
  Excuses!

  Like

 6. Jan Van zegt:

  De wereld…. en Ned in het bijzonder, is helemaal gék geworden……
  Mijn vrouw wil het land niet uit…, maar Australië begint steeds meer te trekken…. (heimwee…!)

  Like

  • relax zegt:

   Australië hebben ze hetzelfde probleem maar dan met moslim Aziaten ..die oversteken en voor weinig daar aan het werk gaan ,zoals in Europa de oost Europeanen. Maar die willen tenminste werken ..noord Afrikanen over het algemeen niet.

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   In Australië is het al net zo beste Jan Van, wij hebben ons hierover geïnformeerd in 2008, en het is daar al nèt zo…. hopelijk beginnen zij het in te zien maar dan nog is ook Australië VERGEVEN van de moslims en hun mosketen en hun veelwijverij in verschillende steden ivm de uitkeringen, daarbij is het grootste moslimland hun buurman! Wij hebben ook nog gekeken voor Nw Zealand maar daar lopen ze 50 jaar àchter bij de landen hier (kun je nàgaan… ) èn daar worden ze sowieso al geregeerd door het Maori schuldcomplex en ‘iedereen is gelijk en zo’ pùre pvda mentaliteit… hypocriete bende ook nog eens… sorry to burst ur bubble… ‘ze’ zitten overàl! ze komen nu hier ook al op t platte land, ik woon in n klein dorpje in België op t platte land en je ziet ze steeds meer opduiken, kopen huizen, lopen met méér dan 6 man ineens in een kleine dorpse Delhaize… overàl zie je ineens baardapen achter sturen v ‘busjes’… het is om te jànken en hier helpt alleen nog strychnine verplicht in drinkwater onder toezicht in te nemen… wat WIJ moeten doen is onze lànden heroveren weer van de smeerlappen vd poco partijen en hèn èn hun gepamperden die nog geen strychnine hebben ingenomen UITzetten! lees dit gruwelijke artikel maar eens en bekijk vooral ook de video’s… http://shoebat.com/2014/04/08/coming-behead-catholics/

   Like

 7. BertG. zegt:

  Je moet toch wel verdomd gemotiveerd zijn om nu nog elke dag naar je werk te willen gaan.
  Een illegaal is legaal geworden en hulp krijgen ze toch wel. Of ze daar nou weer een wetje erdoor heen drukken of niet. Met dank aan alle schijnheilige geloof debielen die in elk mens een engeltje menen te moeten ontwaren. Want god is voor ieder mens gelijk, zo iets was het toch.
  Bedankt slijmballen van Nederland met je aangifte woede en je stickeracties.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ BertG: 12.32. uur. Deze illegale uitvreters krijgen gloeiende nog an toe alles, Bert. Sinterklaas bestaat, deze is gesettled in de Partij van de Afbraak. En het ergste is nog, dat MARX RUTTE van de Vereniging Van Dieven= of DEBIELEN, daar graag aan meewerkt. Onze senioren, mogen barsten, evenals onze gehandicapten. Het MOSLIMVOLK en de ILLEGALEN en de RODE EUSSR, wensen onze totale ONDERGANG. Bedankt strategische stemmer, voor de vernietiging van Nederland! KOTS! Zo loop dat hier Bert!

   Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  aankondiging van de PvdA om meevaren van private beveiligers op Nederlandse koopvaardijschepen te blokkeren.

  http://www.nieuwsbladtransport.nl/Nieuws/Article/tabid/85/ArticleID/40289/ArticleName/RedersdreigenStaatmetprocesombeveiliging/Default.aspx

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, want stel je toch eens voor dat er weer een zootje van hun moslimvriendjes worden opgepakt die zich schuldig maken aan piraterij….!

   Like

   • het word met de dag gekker dat ze zomaar alles krijgen en ik al 12 jaar op een aangepaste woning wacht wie boeit dat en geef onze eigen volk eens wast zijn genoeg kinderen die eens iets extra willen ik kom aan het kotse van deze regeringbhaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Like

 9. roger catrysse zegt:

  Schandalig zij presteren niet en krijgen alles wij moeten werken en betalen alles Waar gaat dat links gedoe eens eindigen

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Laat maar weer. Het is duidelijk dat ze er op aan willen sturen dat het begrip illegaliteit volledig verdwijnt.
  En dat alle grenzen volledig verdwijnen en dat alles en iedereen hier zomaar kan komen binnenvallen, zich blijvend settelen en zijn eisen stellen, wat die eisen ook zijn.
  Dat intussen een miljoen Nederlanders zijn aangewezen op de Voedselbank is on-interessant, maar we moesten toch eens geen Sinterklaas meer kunnen spelen voor de rest van de wereld; Verschrikkelijk!
  Luister: Dat die Raad van Europa dit nou weer wil, dat kon een blind paard je wel voorspellen. Maar wij moeten er hier uit, voor de ellende niet meer te overzien is!
  En in afwachting dit: Als blijkt dat ze in deze niet eens naar Fritsma willen luisteren vanwege dat belachelijke “Cordon Sanitaire”van ze, dan zou op de één of andere manier dat hele verdomde Kabinet opgeblazen moeten worden wegens onverantwoord handelen!

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Raad van Europa,Pvda,grl,kortom alles wat links is;krijg de pest.Het is genoeg;wat zeg ik;het is al lang TE VEEL.opzouten met die lui en de grenzen dicht.Ons land is niet van elastiek,noch onze [uitgekleede]sociale voorzieningen,noch ons geduld!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  P.v.d.A. op naar vijf zetels. Breng dit maar op het NOS journaal. Zal het zijn uitwerking zeker krijgen. Behalve als half Nederland nog steeds in een multicultureel coma ligt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je op dit moment nog steeds het NON journaal volgt, dan lig je inderdaad nog in een multiculturele coma. Anders had je het allang door wat er aan de hand is.

   Like

 13. bigljohn zegt:

  Ik weet een locatie waar nog volop plaats is voor de H.H. gelukszoekers. Honderden kunnen er sowieso al terecht. Een locatie die aan alle voorwaarden voldoet, inclusief bediening door een butler. Namelijk dat paleis in het centrum van ons land. De personen die daar wonen hebben een zeer warme band met – asielzoekers -, en zouden aldus een voorbeeldfunctie kunnen vervullen.
  Een illusie natuurlijk. Uit de recessie wordt ons wijsgemaakt. Als die nieuwe regels aangaande gelukszoekers in werking zullen treden, zal Nederland op economisch gebied steeds harder gaan verpauperen, richting derde wereldland. PVV strijd tegen deze grove misstanden, wij steunen u !

  Like

 14. Igor Svoboda zegt:

  Wedden dat de VVD overstag gaat en meegaat in het onzalige PvdAsocialen voorstel.
  Vooral strategisch stemmen hoor, weet je zeker dat je land naar de kl.ten gaat

  Like

 15. lucky bee zegt:

  De PVV heeft precies de zelfde mening als die van God.(van Abraham, Izaak , en Mozes.)Lees de 10 geboden, Exodus 20 vers 1-26.Geen andere Goden voor zijn aangezicht .die door mensen worden aanbeden.

  Like

 16. Het is toch bij de bok z`n zak af wat er allemaal gebeurt in dit door godverlaten teringland….Bind alle linkse hufters aan een Atoombom en breng `m tot ontploffing in de Woestijn…..Ze hebben de minste zetels en toch bepalen ze nog alles !!!, HOE KAN DAT.???!!! De PVV heeft bijna de meeste zetels en die hebben niks te vertellen, waarvoor hebben we eigenlijk onze stem uitgebracht. ????

  Like

  • sherin zegt:

   ja inderdaad moet stemmen en de partij die dan de meeste zetels heeft moet dan ook aan de macht, maar dat wil rutte tutje niet want hij woont nog bij mamma, mamma wast en schrobt voor rutte tutje, dat is toch geen vent, dat is een mamma kindje voor de rest wet die niks van het leven , een vrouw heeft die niet , wie wil zoiets dan ook. offfff zou er iets anders zijn daar klopt toch iets niet met deze rutte tut. dit land is op weg naar een 3de wereldland te worden . wacht maar af als er niet gauw iets veranderd , ze kloten maar wat aan , de tijd dat ze met de kloten op hun stoel zitten , is het alleen bezuinigen bezuinigen en nog eens bezuinigen , maar dat hier in dit land over de 100000kinderen zonde ontbijt naar school gaan , wie boeit dat rutte en die kloyo van een samson al helemaal niet , gelukkig wordt de mens wakker , en ik hoop zo dat ze helemaal verdwijnen , mei zijn parlements verkiezingen , als daar nog iemand op stemt dan heb je echt een plank voor je kop , ben benieuwd welke nederlander daar nog vertrouwen in heeft ik in ieder geval niet , van mij moge ze doodslingeren ik ben klaar met dit zooitje ongeregeld

   Like

 17. Vol = Vol !!! Nederland is een klein landje en Marokko is Nederland 100x groter.

  Like

 18. tessa zegt:

  pff en ik heb als nederlander daar nu al geen rechten meer op

  Like

 19. mieke zegt:

  Misschien beter om eerst de nederlandse minima te voorzien van voedsel, kleding en onderdak, en eventueel opleiding dat ze niet meer op die grens hoeven te leven. Als ik in het buitenland ga wonen krijg ik dit ook niet allemaal in mijn schoot geworpen.

  Like

 20. Jos Den Brok zegt:

  En eigen volk laten ze verekken niet meer normaal wat hier allemaal gaande is der moet snel wat veranderen voor dat alles hier kapot is en als eerste die ja knikkers en huigelaars in den haag weg

  Like

 21. Siemkje zegt:

  als dit doorgaat he wie wordt er nu dan gediscrimineerd,wij als nederlanders moeten als we zonder werk komen te zitten eerst 4 weken zelf zien ander werk of opleiding te vinden en het basisrecht op onderdak en voedsel willen ze ons afnemen, maar de illegalen krijgen onderdak, eten en kleding. waarschijnlijk ook allemaal een fiets en pa een dikke bmw of mercedes.

  Like

  • BertG. zegt:

   Om te beginnen heb ik nog nooit iemand gezien die ergens vandaan kwam en nog gehuld in lappen zonder een glimmende fiets en een Iphone.
   Waarschijnlijk hadden ze die al, zal ik dan maar denken.
   Ik kan nog steeds geen Iphone betalen als ik er 1 zou willen. En een fiets heb ik pas zelf nieuw gekocht. Daar hoef ik niet bij de gemeente voor aan te kloppen.

   Like

 22. spyrodraak zegt:

  pff moet niet gekker worden maar goed als Nederland zo graag voor sinterklaas wilt spelen vind ik wel dat ze op zijn minst moeten accepteren dat daar wel een ZWARTE PIET bij hoort en geen andere kleur piet punt uit.

  Like

 23. Daan zegt:

  Maar downloaden is wel verboden……..

  Like

 24. ikke zegt:

  Ik heb een schoonzus en zwager werken allebei hard dragen premies af en krijgen geen huis zitten nu op een camping ze zijn allebei nederlanders. Hoe kan dit

  Like

 25. Pfff en ik wil weer aan het werk voor 2 of 3 dagen en kom in dit klote land gewoon niet meer aan de bak…zeggen ze zo netjes u past niet in ons profiel terwijl ik jaren altijd heb gewerkt dus de nodige ervaring en me netjes opgewerkt, En heb altijd voor me kids thuis klaar gestaan , maar wij/ ik moeders worden daar niet voor beloond. En nu wil je terug om ook rond te kunnen komen en dan moeten ze je niet En zulke mensen komen binnen en krijgen alles..Of gaan terug naar eigen land met nog een uitkering tot aan hun dood, die lachen zich kapot hebben leuk huisje daar met zwembad en word door ons Nederlanders onderhouden of ze daar nu ook bij werken of niet … Hallo waar is mijn vergoeding dat ik altijd thuis ben geweest voor me kids en niemand er mee lastig heb gevallen….Of een uitkering dat ik werkzoekende ben ????????????Hallo NEDERLANDERS wanneer gooien wij massaal alles plat en laten we onze stem eens horen ?????????

  Like

 26. curry zegt:

  vind dit echt niet leuk kan beter me id weggooien en iligaal worden ik krijg maar 65 euro per maand heb me rug kapot gewerkt ben 100% afgekeurt door uwv tegen mijn zin krijg geen nieuwe opleiding of baan ik ben nog maar 30 jaar en ik moet elke dag konkken voor me brood en voor me gezin en hun word alles gegeven terwijl meest nederlanders in armoede leven dit kan tog niet wanneer komt nu de opstand in elke andere land zie je het volk opstaan tegen de regering waneer krijgen wij het lef om zo iets tedoen kom op mensen vol is voll de regering doet er niks tegen dus moet de volk maar een een keer in actie komen

  p.s ben ook geen lieverd ben laaste gepakt met het verbouwen van mooie plantjes (zodat me gezin eten op tafel kan krijgen)

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Triest,armoede slaat om zich heen als de pest,dankzij alle nieuwe regels,opgelegd door Brussel.Ben ik ook de dupe van,en hoe!Het is alleen ten hemelschreiend dat die regels niet voor allochtonen gelden.Onbegrijpelijk!En als je daar wat van zegt,ben je een rascist en wordt je weg gestuurd!Wat een rot land is dit geworden.Ik wens u sterkte,maar doe maar niks meer met “plantjes’.Zeker niet als u nog kinderen hebt want dat loopt niet goed af.En die kids hebben u nog hard nodig!

   Like

 27. Wilhelmus zegt:

  STEM PVV redt Nederland

  Like

 28. Ton zegt:

  Ik houd van mensen maar er zijn grenzen.

  Like

 29. dit gaat toch niet echt gebeuren he mijn dochter is nederlandse met twee kinderen alleenstaand en krijgt niet eens een woning absurd en te gek voor woorden. En dan vinden ze het gek dat mensen kwaad worden.

  Like

 30. Jade zegt:

  Even mezelf in de arm knijpen…Huh, ik ben toch wakker.
  Het staat er echt!!! Het wordt met de dag krankzinniger.
  Moeten we alvast voedsel en water gaan hamsteren???

  Like

 31. Steffie zegt:

  Heeft een van de schrijvers hierboven het idee dat de Nederlandse Regering zich ene rotmoer bekommert om ons geboren en getogen NEDERLANDERS !! Gooi die illusie maar gewoon overboort , het interesseerd die KLOTE partijen PvdA , VVD en D66 geen ene zak !! Wij moeten onze mond houden en het gewoon maar accepteren .
  Wanneer breekt er in Nederland een MASSALE Staking en Revolutie uit ??
  Blijven we het nemen !! OF !!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Steffie: 17.40. uur. U bent het CDA vergeten te noemen. Het zijndeze 4 partijen die Nederland 42 jaar hebben “geregeerd”, nou eigenlijk naar de kl.ten geholpen!

   Like

 32. hannes zegt:

  geen belasting meer betalen uit protest zou niet eens verkeerd zijn

  Like

 33. stephan zegt:

  Kom laten we de crisis en het tekort aan pakken! Kunnen we net zo goed al het geld in Nederland meteen de grens over gooien !! Blijkbaar is er geld genoeg om illegale alles te gaan geven !hier word Nederland vele malen beter van !!!!!

  Like

 34. bigljohn zegt:

  Wel goed kijken naar de houdbaarheidsdatum !

  Like

 35. hanny kwantes zegt:

  Te bizar voor woorden! Inderdaad wordt het hier een luilekkerland

  Like

 36. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles wordt ons aangedaan, door de grootste verraderspartijen, te weten: VVD,PvdA,CDA,D66! En alles op BEVEL van de RODE SATANISTEN der EUSSR, de BILDERBERGBENDE- waarvan Oranje ook deel uitmaakt-, en de NWO! Ze wensen ons als blank ras te vernietigen, niet meer of minder!

  Like

 37. A De Kraai zegt:

  Hoera voor Wilders alles wat illegaal is er uit.

  Like

 38. Iedere autochtone Nederlander, rechts, links maakt niet uit MOET op Wilders stemmen, dan kunnen ze niet meer om hem heen. Het zou verboden moeten worden om mensen met een dubbel paspoort stemrecht te verlenen, die stemmen zijn niet objectief. dus ongeldig, het gaat om ONS LAND niet van die van gastarbeiders. Laten we blij zijn dat er iemand is die ervoor uitkomt dat Nederland Nederland niet meer is en dat het land naar de sodemieter gaat en dat openlijk uit. Daar levert hij zijn vrijheid voor in. Laten we daar eens respect voor hebben!

  Like

 39. why the freaking peep… krijgen ze onderdak en alles als ze illegaal zijn?? hoezo zijn ze dan nog illegaal O.o je weet dat ze er zijn en je laat het toe

  Like

 40. Jayme Adriaanse zegt:

  Gaan we nou verdomme eens massaal met z’n allen richting Den haaf of niet!!! Ouderwets demonstreren en die prutsers er niet meer in laten!!! Ik wil mijn land terug en die MOETEN we nooit pikken. Kom op mensen we MOETEN hier echt wat tegen gaan doen. We MOETEN onze stem laten horen dat we er helemaal klaar mee zijn.

  Like

  • Jayme Adriaanse zegt:

   Paar tikfoutjes in mijn haast, sorry maar mijn bloed kookt als ik dit bericht lees.
   Op naar Den Haag dus en dit moeten we nooit pikken. Ben echt zoooooo klaar met die idioten die dit prachtige land om zeep helpen

   Like

  • Enoa Stitzinger zegt:

   Moeten inderdaad onze stem laten horen, Maar het probleem is dat er ook mensen zijn die geen geld hebben om naar Den Haag te reizen. Er moet in iedere provincie op meerdere grote plaatsen gedemonstreerd worden zodat het voor meer mensen mogelijk is. Pvda komt nu met dit voorstel omdat ze Geert in de pan willen hakken. Kijk eens hoe goed wij zijn voor buitenlanders………het is een spel dat gespeeld wordt.Trappen wij er nog in….of ondernemen we actie

   Like

 41. realnuit zegt:

  gratis onderdak gratis kleding gratis zorg gratis eten wil ik ook wel ik woord ook een iligaal mensen die echt nl zijn moet er voor ophoesten wij betaal ons gek hun lopen met ons poen er vandoor doen geen fliker allen probleem veroorzaken in ons land mensen die hier armoeden lijden help het kabinet niet zij mogen stikken

  Like

 42. Marcel zegt:

  IK BEGRIJP HET NIET MEER ! ! !

  Ze zijn niet gelukkig in Marokko.

  Ze zijn niet gelukkig in Turkije.

  Ze zijn niet gelukkg in Egypte.

  Ze zijn niet gelukkig in Libië.

  Ze zijn niet gelukkig in Iran.

  Ze zijn niet gelukkig in Gaza.

  Ze zijn niet gelukkig in Irak.

  Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan.

  Ze zijn niet gelukkig in Jemen.

  Ze zijn niet gelukkig in Syrië.

  Ze zijn niet gelukkig in Libanon.

  Ze zijn niet gelukkig in Pakistan.

  En waar zijn ze dan wel gelukkig ?

  Ze zijn gelukkig in Engeland.

  Ze zijn gelukkig in Frankrijk.

  Ze zijn gelukkig in Italië.

  Ze zijn gelukkig in Duitsland.

  Ze zijn gelukkig in Zweden.

  Ze zijn gelukkig in de Verenigde Staten.

  Ze zijn gelukkig in België.

  Ze zijn gelukkig in Noorwegen.

  Ze zijn gelukkig in Nederland.

  Ze zijn kennelijk gelukkig in elk land dat een niet-moslimland is.

  En wie geven ze de schuld?

  Niet de islam.
  Niet hun leiders.
  Niet zichzelf.
  Nee, ze verwijten het de bevolking van de landen waar ze wel
  gelukkig zijn.

  En dan willen ze juist DEZE LANDEN zo veranderen dat ze precies worden
  als de landen waar ze ontevreden over zijn.

  Begrijp jij het nog ????

  Like

 43. Jaantje zegt:

  Waren gelukkig doch arm in land van herkomst zijn hier naar toe gekomen om geld te verdienen heeft niets met hier gelukkig zijn te maken.
  Dat verklaart ook het gedrag van samenklonteren en de gewelddadigheid van de jongeren men is hier niet omdat men het zo graag wil maar om het noodzakelijke geld bijeen te harken opdat men later daar goed vertoeven heeft.
  Deze verhalen gaan al meer dan 50jaar de ronde …over de hele wereld weet men waar men zijn moet voor een gespreid bedje zekers nu men over snelle communicatie middelen beschikt en de reis geen jaren meer duurt.
  We gaan nog wat beleven in de toekomst.

  Like

 44. Onvoorstelbaar !!! Voor ons eigen volk is er niet eens opvang !!! Wij mogen zelf ongewild op straat zeulen, bedelen om voedsel en een baan en heel misschien kan je een postbus krijgen en een telefoonnummer van een hostel pfffffffff,,,,, Kom je hier als vreemdeling binnen, dan wordt alles in je schoot geworpen…NEE Dit kan echt niet waar zijn !! ZORG EERST VOOR UW EIGEN INWONERS !!!!

  Like

 45. Marie-Louise zegt:

  Dat de partij leden van de PvdA zelf de illegale in huis nemen…. Dat ze eerst eigen volk maar is helpen om in hun huizen te blijven wonen en eten en kleding te geven….. Nee wij Nederlanders mogen verrekken van de honger met versleten kleding lopen en onder een brug slapen….. Lekker die illegale pamperen daar heb je wat aan…. Dat gaat als honing werken en zitten er zo 10.000 meer hier binnen… Gewoon op een verlate industrie opsluiten tot hun vliegtuig terug gaat… En strafbaar stellen want volgens mij is Nederland een van de laatste landen waar dat niet zo is……neem een voorbeeld aan Australië daar pakken ze het goed aan met de illegaal…!!!!!!

  Like

 46. bettie zegt:

  ruim 1000 voedselbanken in nederland,kledingbanken schieten als paddestoelen de grond uit en facebook draait overuren met al de sites van voedsel kleding ed wat nederlanders aanbieden voor de arme mensen in nederland.Ik sta op de wachtlijst bij de voedselbank en kan mijn huur nauwelijks betalen.Werk krijg ik niet want ik word geweigerd,ik ben geen oostblokker…Ik eet van goede welwillendheid van de medelanders die een prakkie extra koken voor mij.En dan krijgen die tyfuslui die hier NIET horen en mogen zijn alles gratis??Daar mag ik zeker ook weer wat meer geld voor in gaan leveren?En helemaal niet meer kunnen eten???Op deze manier hoop je echt niet oud te worden hier.

  Like

 47. Enoa Stitzinger zegt:

  Onmacht voel ik. Boos ben ik en ga zo maar door. Hoeveel mensen hebben in ons land niet voldoende te eten en kinderen die met honger naar school gaan. Voedselbanken die niet voldoende middelen hebben . Mensen die 3 euro per week te veeeeeel inkomen hebben en niet in aanmerking komen voor voedselpakketen……….het is verschrikkelijk dat Nederlanders zo behandeld worden en buitenlanders een warm badje krijgen.
  oprotten met dit kabinet…ze beduvelen ons en plukken ons kaal
  een paar 100 miljoen die Nederland moet bet.aan de eu. Jongens waar zijn ze mee bezig.
  Een stel idioten die geen verstand van zaken hebben besturen ons land…
  Zolang we geen aktie ondernemen word het niet nog erger.
  Triest intens triest om zo te moeten mee maken hoe ons velvarend land ooit was en hoe het nu is.

  Like

 48. k. pitalist zegt:

  Alle mensen die hier wat zeggen op dit forum zouden eens achter hun pc vandaan moeten komen om echt wat te doen, inplaats van maar lopen te janken op de digitale snelweg.
  Bovendien denk ik dat 50% niet eens ooit uit nederland weg is geweest, en echt weet hoe het aan de gang is ergens anders in de wereld.
  Simpele zielen!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Aha. U stond ook in de voorste gelederen tijdens de demonstratie op De koekamp in Den Haag, of vergis ik me daar nu in!? Nogmaals, de meeste van mijn vaste reaguurders waren er wél! Vanuit België, Duitsland, Limburg, Brabant, Groningen, Drente. Heb ik u daar misschien gemist? Praatjesmaker!

   Webmaster

   Like

  • Rein Roosjen zegt:

   wie ver van huis de weelde zoekt ,keert terug en word vervloekt.

   Like

 49. Rein Roosjen zegt:

  Lieve mensen geef niet Rutte de schuld van onze onvrede De slimste jongens van de klas hebben hem naar voren geschoven en hij is er met open ogen ingeluist dit om hun wandaden te verbloemen. De stok om te slaan komt op die stumper neer. Natuurlijk zal ik nimmer mijn stem geven aan bedoelde criminelen….BEN EEN TROUWE AAN HANGER VAN DE WAARHEID EN DIE HEEFT EEN HARD GELUID………………SORY voor een typfoutje stem PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s