Schoten op de leider van de Australian Defence League

Screenshot_23

Nathan Abela

(Door: Kybeline)

Ja, velen bezweren dat de islam is “aangekomen”, een “deel van ons” is. Dat is dan het slechtste deel van de mensheid, waar de islam ook “aankomt”. Hij brengt ruzie, haat, vijandigheid en verraad met zich mee. Hij is de boze tronie van de mensheid, de Mr. Hyde van de hele wereld. Waar de islam een moskee opricht, zijn de mensen zelfs niet meer veilig in hun eigen huis.

Op Nathan Abela, de leider van de Australian Defence League, werden zeven schoten afgevuurd toen hij thuis was.

Gisternacht werd de leider van de “omstreden” anti-islamitische groepering “Australian Defence League” het slachtoffer van een doelgerichte aanval op zijn huis, toen er een schietpartij in het westen van Sydney plaatsvond.

The Australian

Zo omschrijven de journalisten een poging tot moord op een islamcriticus – mogen zulke journalisten zelf door zulke bloeddorstige radicale islamieten gedood worden!

“Controversial” is het nieuwe woord van de journalisten. Ze zeggen “omstreden”, ook als een heel volk achter iemand staat, maar zij, de linkse journalisten, iets tegen hem hebben.

Abela zei dat er een man naar de deur kwam lopen om te controleren of hij op het juiste adres was, voordat hij begon te schieten op de voordeur en de ramen. Abela werd gedwongen dekking te zoeken.

Gelukkig raakte Abela slechts licht gewond – wat echter niet aan de moslim lag of aan diens handlanger, de journalist van “The Australian”.

Je hoopt stiekem dat zulke journalisten door 7 moslims zouden worden aangevallen en op onze burgermoed zouden zijn aangewezen. Wij zouden dan absoluut geen burgermoed bezitten! Integendeel, wij zouden heel zakelijk en terughoudend observeren en documenteren hoe de eigen moslimbeschermelingen deze “omstreden” mediafiguren angst inboezemen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Australië, Barbarisme, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Schoten op de leider van de Australian Defence League

 1. L'esprit de Lois zegt:

  Wat me niet geheel duidelijk is uit het artikel, de kogel, kwam die van links?

  Like

 2. Jade zegt:

  Australie is ook de weg kwijt. Alleen al in de stad Perth
  staan reeds 7 mosketen. Kennelijk zijn ze alleen streng
  op de luchthaven, als het programma “Border Security”
  opgenomen wordt.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Volgens mij ben je nergens op de hele wereld meer veilig voor de islam;uitroeien moeten ze de verfoeilijke ideologie!

  Like

 4. Nóg erger, het laffe domme volk, aangestuurd door de nóg laffere en domme bestuurders, zullen de rollen omdraaien en de schuld bij de niet-moslims deponeren! En iedereen die hiervoor gewaarschuwd heeft, rest alleen nog de woorden: “I TOLD YOU SO!”

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Realpredictor: 02.42. uur. Zo is het Realpredictor. En weer is er het verraad- het journaille- van de RODE KERK. Met de dag wordt mijn hekel tegen alles wat ROOD is groter!

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Ook Australie hoort tot de Commonwealth.Verbaasd me niet dat de Satans aanhangers,(cultuur van de Dood) ook in Australie beschermd wordt.Niet vergeten dat Lucifers de mensen haat om dat wij allemaal uitziet als Jezus Christus.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb even een stukje gepikt uit een reactie van Harry. Ik vond ‘m heel sterk.

   “Vooropgesteld dat jullie hem zo zien . Als een knappe witte man met een grote witte baard , zo iets als Sinterklaas .
   Maar stel je nou eens voor dat het een grote dikke , zwetende , onooglijke , slecht geurende neger is met een heel pokdalig gezicht , je zult toch toe moeten geven dat dat het hele godsbeeld een stuk onaantrekkelijker maakt ?”

   Like

 6. Willie zegt:

  Simpelweg : als men je beschiet, schiet dan terug verdomme !!! Ipv van te liggen zeuren over die bruintjes tot je een ons weegt : DIE GAAN NIET WEG , en DIE ZULLEN ZICH NOOIT AANPASSEN , forget it

  Like

 7. Paul Zwueste zegt:

  Inderdaad @Willie! de overheid zal en kan ons nooit beschermen tegen dit ongedierte! Wij zullen in de toekomst zelf orde op zaken gaan stellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s