Voorzitter moskee Al-Fourqaan in Eindhoven verzint mishandeling moslimvrouw en baby

Screenshot_21

Ja, wij roepen dat gewoon. Amar Nejjar (hoi) is een leugenaar. En dat mag niet van Allah (teab), hè. Liegen. Dat worden geen 72 maagden als je boven komt straks. Waarom we dat roepen? Nou, hierom. Via Omroep Brabant: ‘Veel moslims voelen zich niet meer veilig op straat. Dat stelt Amar Nejjar, voorzitter van de moskee Al-Fourqaan in Eindhoven. Hij trekt aan de bel na de vermeende mishandeling van een vrijwilligster van de moskee op de Woenselsestraat woensdagmiddag. Volgens Nejjar werd de vrijwilligster rond twee uur bij de Plus-supermarkt in elkaar geslagen door twee jonge mannen. “Ze kreeg klappen en haar bedekkende kleding werd van haar lichaam getrokken. Omstanders zagen de gebeurtenis en schoten de vrouw niet te hulp.” De vrouw zou een baby bij zich hebben gehad.

Goh, ja. Dat is erg. Als het waar zou zijn. Want de volgende alinea luidt: ‘De politie zegt geen melding te hebben gehad van de mishandeling. Ook het personeel van de Plus heeft daar niets van meegekregen, zegt een woordvoerder van de supermarkt.’ Dat is dan toch wel weer gek, als het midden op de dag gebeurt, voor een supermarkt, met omstanders en alles.

Lees verder>>>
(h/t bass)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Voorzitter moskee Al-Fourqaan in Eindhoven verzint mishandeling moslimvrouw en baby

 1. E.J. Bron zegt:

  JIJ VUILE GORE ROTZAK! OVER HAATZAAIEN EN OPHITSING GESPROKEN…! 😦

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   BertG. zegt:
   10 april 2014 om 19:09

   Dit is nu de samenleving die joop van riessen en co aan het maken zijn.
   Je kunt helemaal niks meer meenemen/bij je hebben, want alles wordt van je afgepakt/gestolen.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Nou begrijp ik het niet meer helemaal, liegen is toch opgedragen, dus liegt hij ook weer niet!
  Wie weet het?

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat een travestieten zijn het toch allemaal in die vieze rokken en jurken.
  In mijn wijk loopt ook van dat vieze volk rond: jurk tot op de enkels met gymschoenen van de markt (5 paar voor €5), een vies, groezelig en gekreukt overhemd met er over een nog smoezeliger, muisgrijs colbertje vol met vlekken, goedkoop op de souk op het Waterlooplein op de kop getikt. Op hun kop een halve bh van oma. Vies bruin uiterlijk, dat een krater van verrotting toont als zij iemand van hun broeders aanspreken. Getver.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan: 19.28. uur. En niet een van die HAATBAARDEN werkt. Hoeven ze ook niet van de KLOOTLUL Rutte en Samsom. Neen, wij moeten ze aan de vreet houden.

   Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Ja, het is verschrikkelijk Jan, en ze stinken ook nog een uur in de wind! (als ik je mag aanvullen). Je stad is je stad niet meer. Ik krijg er koppijn van als ik in de tram moet zitten met dat rapaille met al die dubbele kinderwagens met hun nageboortes.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De MOSLIM is een LEUGENAAR, in aanleg! Van het GRUWELBOEK de Koran, mogen ze liegen tegen ons, staat daar allemaal in. Want in de ogen der muzelman, zijn wij slechts: honden, apen en varkens. En deze vileine haatbaard krijgt ook nog alle steun van politieke partijen, als het CDA,PvdA,VVD en D66,GL,CU. We zijn en worden verraden door de eigen politici. Buiten Wilders, hoeven we niet te verwachten dat er iets tegen deze criminelen wordt opgetreden!

  Like

  • Driek zegt:

   Meneer Hendrix, Ik vraag me steeds af, wat hebben die Nederlanders zich toch in godsnaam op de hals gehaald door dat rottige moslimtuig binnen te halen, we hebben ons leven voor de komende honderd jaar volkomen verziekt, en we hadden het hier zo prettig kunnen hebben. Maar nee hoor, de Nederlanders gaan stemmen op CDA,PvdA,VVD, D66,GL,CU, een Dierenpartij en een Ouderenpartij. Hoe verzin je het toch, en straks doen ze weer, let maar op. Nederlanders bestaan straks niet meer, tenzij we die klootzakken er heel snel uit flikkeren, en dat linkse gepeupel voor het gerecht dagen. Maar dat zal wel een illusie blijven.

   Like

 5. Paul Zwueste zegt:

  Onmiddellijk het land uit!
  Vuil stuk ongedierte!

  Like

 6. BertG. zegt:

  wedden, trekt ie ergens 4 man tevoorschijn die ineens getuige waren. Die ook verder niemand opgevallen zijn. Dat zijn er dan al 6 die niemand gezien heb.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Oh ja: Die twee jonge mannen, hè……Waren die héél soms óók niet LICHTGETINT?
  Want die halen dat soort geintjes nèt ietsje vaker uit, zeker zonder aanleiding…….
  Sodemieter op, islamitische klootzak, verzin eerst maar eens iets beters!
  Geënsceneerde mishandeling door twee moskee-hulpies van jou met blonde pruiken op, voor mijn part…..(Ze zijn er gek genoeg voor.)

  Like

  • Jan zegt:

   Lichtgetint omdat hij zich nooit wast.
   Mijn huisarts had vroeger een praktijkruimte die snel gevuld was en in feite niets anders was dan de gang van het huis. Te klein dus en vooral toen al dat jankende, jammerende en klagende volk uit de woestijn kwam aankakkken. Was je niet aanwezig ver voor het inloopspreekuur, dat bestond vroeger nog, en dus voor dichte deur dan moest je wachten in die muffe hal waarin het gruwelijk begon te stinken en de ruimte veel te krap was door die uitgedijde, vette mohammedies, een te exotisch wordt voor slakken. Het rook er niet muf, maar het stonk er regelrecht naar zweetvoeten, en vieze, ongewassen lichamen die alleen met water in aanraking komen als thuis de afwas gedaan wordt. De aanblik van smoezelige jilbabs zorgde er voor dat je buiten ging wachten, op straat of dus voor dag en dauw kwam zodat je verschoond bleef van het geïmporteerde afval.

   Like

 8. Jean zegt:

  Is dat moslimkrapuul nog niet verplicht de koffers te pakken of wachten ze dat wij ze eruit kloppen? Maar dan wel echt hé.

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Aha van een mosselkeet ( moskee) in Woensel , of Gestel allemaal Eindhoven hoe zou dat nou toch komen. Willen ze graag de aandacht afleiden van die 2 doden Marokkaanse overvallers in Deurne. Waarvan de buurtvader niet wil zeggen wie nr 3 het is die er bij was. Ja ja Wilders heeft gewoon gelijk. En als het verhaal wel waar is , doet mij dat helemaal niets meer. Mijn doos met tolerantie en compassie voor moslims is al jaren leeg.

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  ‘Het verhaal baart Nejjar veel zorgen. “Iemand die vanwege geloofsprincipes wordt mishandeld op klaarlichte dag, dat is niet toelaatbaar.”……………………………….

  Maar winkeliers overvallen en mensen mishandelen en beroven op klaarlichte dag, dat mag wel ?!

  Like

 11. Lis zegt:

  Dit soort verhalen vertonen een sterke gelijkenis. Het gaat altijd om een vrouw die door meerdere mensen in elkaar wordt geslagen. Altijd wordt de hoofddoek afgetrokken en krijgen ze te horen dat ze naar hun eigen land terug moeten. Vervolgens komt de zielige opmerking dat ze in Nederland geboren is en dus al in ‘haar eigen land’ is. Aan de verhaallijn kun je al zien dat dit een grove leugen is, bedoeld om het slachtofferschap in stand te houden.

  Like

 12. Jan zegt:

  Ach, die tapijtvreters breken in eigen moskee en geven vervolgens anderen de schuld. Zetten hakenkruisen op de moskee, steken moskee in de fik enz enz. Het is de beproefde methode om achterlijk links aan hun kant te krijgen die meent dat deze ‘kwetsbare minderheid’ bescherming verdient.

  Muslim Arrested in Mosque Arson case
  http://pamelageller.com/2010/07/muslim-arrested-in-mosque-arson-case.html/

  Austria: Muslims Set Fire to Own Fast-Food Business and Leave ‘Racist’ Graffiti to Mislead Investigators
  http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/02/austria-muslims-set-fire-to-own-fast.html

  Hamza’s sons arrested at mosque
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-160487/Hamzas-sons-arrested-mosque.html

  Imam who vandalized his own mosque with anti-Islam graffiti fined and given 30 days to leave France
  http://www.barenakedislam.com/2014/01/26/imam-who-vandalized-his-own-mosque-with-anti-islam-graffiti-fined-and-given-30-days-to-leave-france/

  What a surprise…NOT! Turns out hateful graffiti on a French mosque was put there by the mosque’s imam
  http://www.barenakedislam.com/2013/11/15/what-a-surprise-not-turns-out-hateful-graffiti-on-a-french-mosque-was-put-there-by-the-mosques-imam/

  Like

 13. Doornroosje zegt:

  Dit soort verhalen zullen toenemen en er zullen altijd Nederlanders zijn die dat geloven. Want het is zo zielig. De moslim gemeenschap, hangt zich nog teveel op aan een imam en voorzitters van een moskee. Maar als ik het mag geloven, komt daar een lichte kentering in.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Juist als ze tegen ons liegen krijgen ze de 72 MAAGDJES!
  Dat staat notabene in de koran geschreven.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Mooi in de hele koraan verdeeld zo dat wij ze niet zo snel kunnen vinden.

  Like

 15. LikeABoss zegt:

  En hij en zijn leugenachtige achterhaalde mythische levensovertuiging zijn de redenen waarom ik iedereen aanraad PVV te stemmen, NO MORE TOLERANCE!

  Like

 16. NMT zegt:

  En wij maar moslims blijven tolereren, de meest racistische religie die er ooit bestaan heeft, wat haat ik de laffe nederlandse bevolking die iedere probleem oplost door nog laffer./toleranter te zijn.
  Breek alle religieuze monumenten af en laat ze maar tussen hun 4 muren schizofreen zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ NMT: 11.00. uur. Klopt voor een groot deel. Maar onze VERRADERS in de 2e KAMER, werken er het hardste voor, om de HAATJURKEN in het zadel te helpen. Buiten de PVV en de SGP, die TEGEN ISLAMISERING zijn. En als de stomme meute maar vooral blijft stemmen op de VVD,CDA,D66, en de PVDA, komt daar geen einde aan! En de ISLAM is een gore, wrede DOODSCULTUS1

   Like

 17. Marijke zegt:

  Ik las net dat er Kamervragen gesteld gaan worden over geweld TEGEN moslims.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Marijke: 20.17. uur. Hadden we kunnen weten; de RODEN en hun GROENE vrindjes zijn op oorlogspad.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Over welk geweld tegen moslims hebben ze het?
   Ik heb nog nooit in de krant gelezen dat een groep Nederlanders een moslima heeft beroofd of verkracht. Of dat ze een moslim finaal in elkaar hebben getrapt voor een paar euro.
   moslims zijn niets meer dan gewetenloze en pathologische leugenaars.
   Hun hele leven hangt aan elkaar van leugens en bedrog.

   Like

 18. Jan zegt:

  Mishandelde moslima wil weg uit Nederland
  De woensdag in Eindhoven mishandelde moslima Oum Hafsa (27) wil weg uit Nederland. “Ik voel me hier niet meer veilig en wil mijn kinderen niet hier laten opgroeien.” Oum Hafsa – een schuilnaam – werd woensdagmiddag in de Woenselsestraat belaagd door twee mannen die de gezichtsbeschermende niqaab van haar hoofd trokken. Ook kreeg ze een klap op haar schouder.
  In overleg met haar man heeft Oum Hafsa besloten geen niqaab meer te dragen. “Dat doe ik om de veiligheid van mijn kinderen niet in gevaar te brengen.
  http://www.ed.nl/regio/eindhoven/mishandelde-moslima-wil-weg-uit-nederland-1.4311830

  Meer, meer, meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s