Zo trapt de EU Nederlandse truckers stuk

Screenshot_6

(Door: Joost Niemöller)

Nederland is een transportland. Binnenvaart. Wegtransport. Havens. Vliegvelden. We zijn betrouwbaar, we zijn snel, door onze ligging en goede infrastructuur.

Maar bij de koopvaardij varen er nog maar weinig schepen onder Nederlandse vlag. En voor Nederlanders is het nauwelijks nog aantrekkelijk om op deze schepen te werken. Ook onder de officieren zijn steeds meer buitenlanders. Die ontwikkeling is al jaren gaande.

Met de vrachtwagens gaat het dezelfde kant op.

De open grenzen politiek van de EU gaat er nu in hoog tempo voor zorgen dat alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs werkloos raken.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zo trapt de EU Nederlandse truckers stuk

 1. rakkertje zegt:

  Dat vreemd gespuis komt inderdaad onze jobs inpikken.

  Like

 2. Cathja zegt:

  We zouden net zo moeten reageren als de eigenaar van dat schoonmaakbedrijf, die in Brabant alleen met autochtone Nederlanders wil werken.
  Laten we onze transporten in de eerste plaats gunnen aan de Nederlandse ondernemingen. De kwaliteit van onze truckers behoren tot de besten van Europa!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Islamieten verschaffen zich toegang tot onze woning (Nederland), ze vreten onze koelkast leeg, en verkrachten onze vrouw en dochters. En ze dwingen aan ons de Islam op, gevolgd met allerlei dwingende eisen. Vervolgens stappen andere nieuwkomers naar onze baas en pikken onze baan in. Weer een ander soort parasieten (Roma’s) zijn dieven van beroep. Maar al te goed is buurmans gek. Als we er niet in slagen deze ontwikkelingen te stoppen, gaat Nederland snel naar de kloten toe !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt wat de smerige, gore EUSSR is! Ze zijn er niet voor ONS, maar voor de WERKGEVERS, en voor de SOCIALISTISCHE ZELFVERRIJKERS! Sterf,EUSSR,STERF!

  Like

 5. Paul Zwueste zegt:

  Als dat allemaal zo is zoals ik hierboven mag lezen waarom gaan we dan de straat niet op om alles te veranderen?!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Diplomaat wint hoge prijs voor plan voor succesvolle uittreding uit EU ‘Gebrek aan democratie, ontbrekende steun van bevolking en groeiende kloof tussen noordelijke geverlanden en zuidelijke nemerlanden breken EU op’.

  Een dikke streep door de huidige EU zetten zou ook in economisch opzicht de beste optie zijn.

  Een jonge diplomaat heeft een prijs van € 100.000 gewonnen voor een plan om Groot Brittannië op succesvolle wijze uit de EU te laten treden. De op de Filippijnen werkzame diplomaat stelt dat zijn land na uittreding meer handel kan drijven met de opkomende economieën, en zo de eigen economie een flinke boost kan geven. Met andere woorden: het verlaten van de EU hoeft helemaal geen dramatische gevolgen voor de economie te hebben, zoals in Brussel, Londen en Den Haag steevast wordt beweerd.

  Iain Mansfield werd door het Institute of Economic Affairs beloond met € 100.000, omdat hij volgens de jury in zijn artikel ‘Openheid in plaats van Isolatie’ de algemeen aangenomen economische teruggang na uittreding van de EU heeft weten te weerleggen, en zelfs aantoonde dat Groot Brittannië niet alleen concurrerend kan blijven, maar het verlies geheel kan compenseren door de handel met de opkomende landen kan op te voeren.

  Vrijhandelsverdragen in plaats van Unie Lees Verder >>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Diplomaat-wint-hoge-prijs-voor-plan-voor-succesvolle-uittreding-uit-EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s