Eng: Islamkritiek op internet gecensureerd en zwaar aangevallen

Screenshot_31

Islamkritiek op het internet wordt op allerlei manieren uit de cyberspace (als we die ouderwetse uitdrukking nog maar eens mogen gebruiken) gedrukt, zo blijkt vandaag.

Zeer ernstig is een aanhoudende mega DDoS aanval op de site Jihad Watch. Het zou een van de vijf grootste aanvallen zijn die ooit zijn uitgevoerd. Jihad Watch wordt gebombardeerd met meer dan een miljoen automatisch uitgevoerde ‘verzoeken’ per uur. Om zo’n aanval vol te houden is er een flink budget nodig:

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamkritiek. Bookmark de permalink .

12 reacties op Eng: Islamkritiek op internet gecensureerd en zwaar aangevallen

 1. BertG. zegt:

  Ik denk dat ik ‘m (en vele gingen me ook al voor) nogmaals als reactie kan plaatsen. Nog steeds actueel.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Sharia-Zweden-Krant-hackt-en-publiceert-adressen-anti-islam-reageerders

  (en van me avater kom ik NOOIT meer af, fijn zo’n wordpress plaatje)

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ze hebben de olie dollars dus dat is een peuleschilletje.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Verbazen doet dat mij niet! De vuile smeerlappen in Den Haag- buiten de PVV- en de overigen van de EUSSR, hebben maar 1 doel het vestigen van een DICTATUUR, en de HAATBAARDEN zijn een deel ervan! Het is een groot complot in mijn optiek!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nogal een stomme manier van complotten smeden dan, Tom:
   Als dat deel van de dictatuur óns eenmaal met huid en haar opgevreten heeft, komen de vuile smeerlappen immers aan de beurt!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 16.15. uur. Dat zou voor de hand liggen Theresa. Maar volgens mij hebben deze verraders tegen die tijd, al een vliegticket naar Zuid-Amerika, met voorop natuurlijk Willem “de overbodige”, met die tangagriet Maxima. Ik ben er welhaast zeker van!

    Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Dan maar naar http://www.thereligionofpeace.com/ totdat ze uitgeddost zijn.

  Like

 5. Jelle R zegt:

  Als je naar de online versies van de Vlaamse kranten surft en je leest artikels over Islam of over moslim immigranten, dan kan je meestal niet reageren omdat dit bewust wordt uitgeschakeld. Dat is zo al enkele jaren bezig maar de laatste tijd wordt het erger en erger en kan je gerust zeggen dat 8/10 van dergelijke artikels het onmogelijk wordt gemaakt om te kunnen reageren. Als er dan toch kan gereageerd worden zijn er heel veel mensen die tegen de islam schrijven en dus willen de kranten de islam kritiek bewust tegen gaan door het onmogelijk te maken om je gedacht te zeggen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Iets voor de Heer Wilders ( en een les voor NL )………..zo houd je tenminste een boekwerkje over, ter dikte van de Donald Duck………….
   /./././././././

   Like

 6. Avidia zegt:

  Die Mohamed kan nooit de koran geschreven hebben, in die tijd kon men niet lezen of schrijven, het is allemaal verzonnen.

  Like

 7. fleckie zegt:

  uit het NIW 11.4.2014: CYBERAANVAL .op ISRAEL.
  Maandag 7 april voerde hackerscollectief ANONYMOUS EEN CYBERAANVAL uit op ISRAEL.De hackers verkondigden dat ze ‘niet zullen stoppen voordat de politiestaat een vrije staat wordt en Palestina vrij is’.In de ochtend waren er dan ook meerdere aanvallen op de sites van Israelische banken en ministeries,maar de schade bleef beperkt doordat Israel een tegenaanval uitvoerde op een Anonymous gelieerde groep die de aanvallen zou coordineren.Uiteindelijk was het grootste wapenfeit van de organisatie dat enkele anti-Israel leuzen werden geplaatst op sites van kleine bedrijven….-…-Vorig jaar werd op exact dezelfde datum ook al een degelijke aanval uitgevoerd op Israel.Toen lagen de sites van onder meer het parlement en enkele ministeries plat. Dat de aanval van afgelopen week een minder grote impact heeft gehad wil niet zeggen dat Israel zich niet beter moet voorbereiden op dit soort situaties volgens Michael Orlov, het hoofd van het cyber-engineering departement van SHAMOON COLLEGE in Beer Sjeva. Aanvallen zoals die van Anonymous zijn niet belangrijk volgens Orlov omdat zij ‘slechts sites volgooien met propaganda,maar een aanval van een grote buitenlandse macht zoals IRAN zou wel veel schade kunnen toebrengen als hackers een site binnendringen en daar informatie van verwijderen’.#####

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s