Marokkaanse buurtvaders en Marokkaanse misdadigers

Erik60

(Door: Erik60)

Je kon er op wachten dat het ging gebeuren. Een Marokkaanse buurtvader vertikt het om de derde dader van de juweliersroof in Deurne aan te wijzen. Hij wil de dader, die in zijn ogen nu het ‘slachtoffer’ is, beschermen. Want deze brave jongen heeft volgens de buurtvader twee van zijn vrienden verloren en dat is al erg genoeg. Dat deze derde dader een ellenlang strafblad heeft, daar zit deze buurtvader niet mee.

Abdellah Qualkaid is buurtvader in het Eindhovense Gestel. Hij kent de derde Deurne-overvaller, maar wil hem niet aangeven bij de politie. Hij vindt dat de jongen al genoeg geleden heeft onder de dood van zijn vrienden. Bovendien wil geen enkele Marokkaan (volgens de buurtvader) deze derde Deurne-overvaller verklikken. Dit zou niet stroken met de Marokkaanse mentaliteit. Eigenlijk is dat te gek voor woorden. En eigenlijk zou ik over deze zaak geen opiniestuk moeten schrijven. Deze buurtvader had gewoon zijn burgerzin moeten laten gelden en deze dader aan moeten geven.  Maar zoals ik het hier nu neerschrijf en laat het maar goed tot jullie lezers doordringen: de buurtvaders van nu waren in de jaren tachtig en negentig de Marokkaanse gesels van de grote steden. Zij waren toentertijd de ellendelingen die niet anders deden dan de Nederlanders treiteren. Toen waren er ook Marokkaanse bendes actief die heel triest te keer gingen. Ik vraag me af wat deze Eindhovense buurtvader Abdellah Qualkaid op zijn kerfstok heeft. Deze vent heeft geen principes en is een klootzak pur sang. Wie misdadigers beschermt, is niet veel beter dan de misdadiger zelf. Deze vent moet uit zijn ambt gezet worden. En wel direct. Maar zoals altijd zwijgt de politiek, omdat het om een beschermde allochtoon gaat. Moest een roomblanke Hollander dit doen, dan was het land te klein!

Ik vraag me af waarom de politie deze man niet oppakt op medeplichtigheid? Mogen ze misschien niet van de Eindhovense Pvda-burgemeester Rob van Gijzel? Dat zit er dik in. De Eindhovense burgemeester, die toch de burgervader van elke inwoner van Eindhoven zou moeten zijn, meet met twee maten en gewichten. Hij geeft af op Geert Wilders en steunt de Marokkanen die aangifte wilden doen tegen Wilders voor zijn uitspraken. En nu tijdens deze hele affaire met die derde Marokkaanse dader die beschermd wordt door deze foute buurtvader en de hele Marokkaanse gemeenschap in de wijk, hoor je hem niet. Het is maar al te duidelijk waar deze man zijn prioriteiten liggen. Zeker niet bij de autochtone Nederlanders. Wil hij nog serieus overkomen voor de hele Nederlandse bevolking, dan moet hij zo snel mogelijk die foute buurtvader uit zijn ambt zetten. Dit zou een goed signaal zijn voor de Marokkaanse gemeenschap, die zich verschuilt achter de uitspraken van de buurtvader.

Het zou trouwens ook geen kwaad kunnen als de politiek in Den Haag er zich eens mee zou bemoeien.  Misschien zou men er eens mee moeten beginnen om de burgemeester op het matje te roepen. Want in Den Haag moeten ze beseffen dat niemand, maar dan ook niemand, ermee geholpen is om deze zaak op zijn beloop te laten. Zijn de burgemeester en Den Haag misschien bang voor rellen? Indien dat zo is, dan is dat te gek voor woorden. Een burgemeester en zeker een regering mag niet zwichten voor rellen uit het criminele circuit. Want het zijn criminelen die om zulke zaken willen gaan rellen. Als overheid moet je daar dan hard tegen optreden. Geen taakstraffen, maar echte zware gevangenisstraffen en eventueel uitzettingen naar Marokko. Dat zal een duidelijk signaal afgeven aan mensen die misdadigers beschermen en er eventueel voor willen gaan rellen. De linkse politici van Nederland hebben maar één motto en dat is afgeven op Wilders en zijn achterban. Maar zij beseffen niet dat zij eigenlijk de kern van het probleem zijn. Zolang de linkse partijen weigeren om het probleem te erkennen of iets te doen aan het probleem, dan zal de ontevredenheid onder de autochtone Nederlandse bevolking toenemen. En zo te zien willen ze er ook niks aan  veranderen. Geert Wilders en zijn partij de PVV zullen binnen afzienbare tijd de grootste worden in Nederland en Europa. Dan moeten de traditionele partijen geen moord en brand schreeuwen. Want dan is het allemaal hun “eigen schuld, dikke bult!”

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Marokkanen, Moslims, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

25 reacties op Marokkaanse buurtvaders en Marokkaanse misdadigers

 1. Driek zegt:

  U schrijft: “Geert Wilders en zijn partij de PVV zullen binnen afzienbare tijd de grootste worden in Nederland en Europa. Dan moeten de traditionele partijen geen moord en brand schreeuwen. Want dan is het allemaal hun “eigen schuld, dikke bult!”

  Duidelijke taal, meneer Erik, maar ik moet het nog zien, want die Nederlandse burgers durven, althans de meesten, niet op Geert Wilders te stemmen, dat hoor ik dagelijks om mij heen.

  Like

  • danny zegt:

   @Driek

   ‘Duidelijke taal, meneer Erik, maar ik moet het nog zien, want die Nederlandse burgers durven, althans de meesten, niet op Geert Wilders te stemmen, dat hoor ik dagelijks om mij heen’.

   Omdat het mijn inziens lafbekken zijn, die niet op durven te komen voor hun Nederlandse/Westerse cultuur, ze zijn murm gemaakt door die linkse bende en zijn bang voor die cultuur/ideologie van die woestijnratten.

   Ze komen er van zelf wel achter wat er gaat gebeuren als we dit blijven pikken.
   Op Wilders stemmen is een goede en normale democratische mogelijkheid om je afkeur te laten blijken. Wat is er mis mee. Laat die linkse ondemocratische bende lekker gaar koken in hun sop met hun gedemoniseer van de PVV en hun achterban. Wij weten wel beter. Die linkse bende hebben er samen met de liberalen en de conservatieven een rotzooitje gemaakt van ons Nederland. Wie dat niet ziet of wil zien, is blind en heeft een Berlijnse muur voor zijn hoofd.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als je het goed nagaat, Driek, is het toch te gek voor woorden, dat er nog zoveel mensen zijn, die niet op Wilders DURVEN te stemmen!
   Het lijkt, GVD, wel de één of andere bananenrepubliek, waar om de zoveel tijd voor de vorm verkiezingen worden gehouden, maar waarvan het begin de uitslag al vaststaat, doordat onder meer de kiezers worden GEÏNTIMIDEERD!
   Er zal toch echt een manier gevonden moeten worden om daar verandering in te brengen, want hetis een zeer kwalijke zaak!
   En dat het wel kan,zie je aan Frankrijk: Het FN zat ook jaren op dezelfde maniet in de verdomhoek en kijk nu eens….!

   Like

   • tjonge zegt:

    dat is DE kracht van het demoniseren van onze perverse linkse politiek/msm e.d.

    tis toch te gek voor woorden dat je eigenlijk niet zonder angst een pvv poster voor je raam kan plakken !!!

    maar dat hebben de linksen toch maar weer goed voor elkaar !

    tuig is het !

    Like

   • Igor Svoboda zegt:

    Heb het al eerder gezegd, het is vele malen erger dan de vroegere USSR

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Buurtvader, weer zo’n nutteloos links subsidie vretersproject om oudere Marokkanen aan een baantje helpen over de ruggen van de belastingbetalers.
  Net als Stadstoezicht, Stadswacht ed. baantjes.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Stuur de buurtvader ook terug naar Marokko!

  Like

 4. VanLinkNaarRecht zegt:

  Bestuurders moeten gaan beseffen dat ze eertijds ter verantwoording geroepen worden. Een misdadige ideologie faciliteren en de Nederlandse soevereiniteit verkwanselen

  Like

 5. Mr Talkie zegt:

  Die Abdellah Qualkaid moet op gepakt worden en of gegijzeld,want het is strafbaar als je dader kennis hebt en daar geen aangifte van doet,wettelijk gezien ben je dan medeplichtig.Als hij geen medewerking wil verlenen dan pas afpakken en meteen het land uit flikkeren.Want ik word nu zo langzamerhand helemaal dol van al die islamitische achterlijke idioten die uit een zandbak komen en nooit wat hebben bij geleerd. Sinds dat al die Arabs in Nederland hun intrede gedaan hebben is het kei en kei hard achteruit gegaan,met onze democratie ( schijn) . Want je mag niets meer zeggen je word murf gemaakt als je ook maar 1 woord verkeerd zegt is het al discriminatie ,laster of smaad,of vergis ik mij nu in het bovenstaande. Ik laat mij de mond niet snoeren door lui die hier hersenloos rond lopen te rennen en proberen de lakens uit te delen.Van mij ogen wat die criminelen betreft ze allemaal op transport worden gezet naar die zandbak waar ze weg zijn gekomen.En kom nu niet met commentaar van ja maar dat doen ze wel goed of dat doen ze wel goed.De eerste die aan kan tonen dat het een verrijking is dat ze hier zijn krijgt van mij een gratis vliegreis naar het land van herkomst..Ik ben het spuug zat.

  Like

  • danny zegt:

   Ik hoef hier niets aan toe te voegen!

   Like

   • Vederso zegt:

    Ik ook niet of het zou dit moeten zijn:.. “dat zij eigenlijk de kern van het probleem zijn”. Daar sla je de spijker op de kop! Bedankt ook.

    Like

  • Driek zegt:

   Duidelijke taal Mr Talkie, wij laten ons op deze site de mond niet snoeren, zijn ze nou helemaal besodemietert. En inderdaad, sinds die achterlijke islamitische idioten hier hun intrede hebben gedaan is Nederland verworden tot een armoedig landje. Van enige verrijking van onze cultuur heb ik nog niets gemerkt.

   Like

 6. Fred zegt:

  Dat niet op Wilders DURVEN stemmen zal wel meevallen.
  Iedereen kan ongezien stemmen op wie hij maar wil.
  En als je angst hebt moet je het natuurlijk niet van de daken gaan schreeuwen.
  Er lopen teveel malloten rond in Nederland en naar mijn mening steeds meer.
  En niet alleen allochtonen.

  Like

  • Driek zegt:

   @Fred zegt: Dat niet op Wilders DURVEN stemmen zal wel meevallen.

   U heeft gelijk, ik heb het niet juist geformuleerd, ze “durven niet” omdat ze Wilders nog altijd blijven zien als een soort van Janmaat, hoewel die toen, in de beginjaren negentig, toen het islamgedoe begon toen op te spelen, mijn voorkeur al had. Maar dat vertelde je toen eigenlijk aan weinig mensen, want dan werd je gelijk aan de kant gezet als een soort Adolf. En datzelfde vind ik, is het geval met Geert wilders, hij wordt door velen als een foute figuur gezien. Ik vind dat erg jammer, maar het is niet anders. Misschien begrijpt u nu wat ik bedoel met “niet durven”.

   Like

   • Igor Svoboda zegt:

    Ik woon in een prachtwijk met meer dan 90% allochtonen, Turken, Mokro’s, Somaliërs, Polen, Bulgaren en Nederlandse!! Antillianen(die echt walgelijk zijn), en ik moet je eerlijk zeggen ik heb er schijt an, ik vertel aan iedereen wie ik stem in gesprekken en ja als blikken konden doden. Zal me echt een zorg zijn.

    Like

 7. Pingback: DE MULTICULTURELE NACHTMERRIE! | eunmask

 8. maria zegt:

  Ik heb veel, zo niet heel veel aan te merken op Geert Wilders. Hij drukt zich ongelukkig uit etc, Toch denk ik dat ik uit pure frustratie en protest op hem ga stemmen. Al was het alleen maar omdat hij tegen de EUSSR, tegen islam en voor Israël is. En ik ben zeer gedesillusioneerd over de CU etc. die niet opkomen voor de christelijke waarden (kamervragen over Christenvervolging in M-O?) maar zich NB uitspreken tegen illegaliteit van “asielzoekers” oftewel de islamitische horden. Nee ik wil van NL geen tweede Libanon/Zweden maken dus hup Geert! Ik hoop alleen dat hij voldoende goede mensen vind om de kamerzetels te vullen. Maar vooral om al die klojo’s die meenden aangifte tegen hem te moeten doen (meestal vanuit hun allochtonen-vrije zone) een hak te zetten. Wat dat betreft kwam “Deurne” net op tijd om sommigen weer bij zinnen te brengen. Bij mij om de hoek werd een man op klaarlichte dag beroofd van zijn gouden ketting (met davidster….) door diezelfde mensen die zich zogenaamd zo “bedreigd” voelen. IK voel mij echt bedreigd dus PVV.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Beste Erik60
  vreemde situatie dit. Formeel moet iemand met kennis van een misdrijf dit melden en zou je opgepakt moeten worden wanneer je het onderzoek belemmert. Maar ja, de wet handhaven is al gauw racisme.
  Wel prettig om te lezen dat reaguurders hier inzien dat buurtvaders gewoon allochtonen zijn, die beloond worden voor hun stem en de overlast, die hun koters veroorzaken. Het is een prepensioen van uitkeringstrekkers.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Demo ‘derde overvaller’ Deurne gaat niet door
  RIJSWIJK –
  De actiegroep Identitair Verzet heeft een manifestatie zondag in de Eindhovense wijk Gestel afgeblazen. De club wilde daar buurtbewoners gaan oproepen om de vermeende derde overvaller van de juwelierszaak in Deurne aan te geven. Op zijn site stelt Identitair Verzet zaterdag dat het juweliersechtpaar ze heeft gevraagd de actie af te gelasten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22501963/__Protestdemo_Deurne_afgelast__.html

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Die abdellah is het archetype van dat volk.
  Je eigen mensen nooit “VERRADEN” zegt hij.
  Ik denk trouwens dat als hij dat wel zou doen hij het niet zal overleven.
  Zo simpel werkt dat bij dat soort.

  Like

 12. appie zegt:

  als de man het weet ?dan weet de politie het ook .denken jullie ook niet?

  Like

 13. appie zegt:

  met dna weten ze alles

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s