Mooi. Excuses liggen al klaar voor geweldsmocro’s

joker

Aan het Frederiksplein in Oud-Crooswijk in Rotterdam is Gonu Sharma (53) in zijn eigen huis ernstig mishandeld door een groep Marokkaanse jongeren die veel op het plein hangen. Het is het derde incident in korte tijd en de buurt heeft al lang last van de jeugd op het plein. Sharma wil nu met Wilders praten, want ook hij wil minder Marokkanen. Tot zover het slachtoffer. Na de eerste vier alinea’s over Sharma en een Marokkaanse moeder die ook wil dat Wilders de paspoorten van criminele allochtonen afpakt, komt er een compleet essay aan excuses voor de hangjongeren. We zetten ze op een rij.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Mooi. Excuses liggen al klaar voor geweldsmocro’s

 1. Theresa Geissler zegt:

  We kunnen de excuses inderdaad zo langzamerhand wel drómen…….
  Wellicht tijd om een andere plaat op te zetten?

  Like

  • Driek zegt:

   Ik kan het woord “Marokkaanse Jongeren” niet meer aanhoren, het enige wat er zal moeten gebeuren is die ‘MAROKKAANSE JONGEREN’ HET LAND UIT FLIKKEREN.

   Like

  • danny zegt:

   ja, de plaat van direct met familie en al het land uitzetten, als ze twee paspoorten hebben en dat hebben de meesten, zonder pardon.
   En nu is een keer geen woorden, maar daden! ik ben dat tuig en aanhang en die waardeloze smoesjes dat ze het zo zwaar hebben en gediscrimineerd worden meer dan zat!. Ik woon er een tiental straten vandaan in dezelfde buurt als Dhr. Sharma en dat Gajes loopt ook voorbij mijn portiekflat.
   Gelukkig kunnen ze er bij mij niet makkelijk in , en zo wel dan wacht ze geen leuke verassing, want deze jongen kent geen genade voor dat gajes en zal dan ook niet zwichten, zoals veel burgers en justitie helaas wel doen. Door dat zwichten voelen die klootzakjes alleen maar meer macht.
   Gelukkig heb ik nooit gezeik tot nu toe met dat gajes op straat, want ik laat duidelijk merken, dat ik ze te grazen neem als ze maar iets flikken.

   Burgermeester Aboutaleb moet ook beter weten met zijn ‘incidenten’, maar ja die verdedigt zijn eigen soort.

   ‘Veel Crooswijkers staan er slecht voor, waardoor er een neiging is tot crimineel gedrag’ (Oud-deelraadsvoorzitter Lucas de Boer, PvdA).

   Dus als ik er slecht voor sta, ga ik maar lopen kloten en wend ik me tot crimineel gedrag, logisch. Typisch partij van de arabieren denken. Nee, natuurlijk niet, ik er proberen voor te zorgen dat ik er beter voor ga staan. Ik zet me schouders er onder en ga werken zoeken en ik gedraag me tegenover de medemens die misschien anders is als ik. Dat is het verschil tussen de Westerse cultuur en die verrotte woestijn/ideologie/cultuur. al moet ik wel aantekenen dat het ze door de linkse dhimmi’s verdomd makkelijk wordt gemaakt om hun handen op te houden. waarvoor wij allemaal weer kunnen betalen.

   ‘Er zitten wat kleine jongens bij, die zich willen uitsloven tegenover de rest. Het begint dan met iets kleins […] en dan escaleert het.’ (Ismail en Ismhali).
   Op escalatie zijn die cultuurverrijkers nu juist uit. Hoe meer uitlokking, hoe beter. Kunnen ze weer zeggen dat we aan het discrimineren zijn. En ze kunnen tegelijkertijd hun expansiedrift ten toon stellen.

   ‘Als je hen met respect benadert, is er niets aan de hand.’ (73-jarige buurtbewoner).
   Natuurlijk! Ze lachen je gewoon uit achter je rug en misdragen zich als nog.

   De jongeren moeten gewoon wat te doen krijgen, ‘maar dat is allemaal wegbezuinigd’. (dezelfde buurtbewoner).
   Dus als ze vermaakt worden, gedragen ze zich. Geloof je het zelf. Binnen een mum van tijd weten ze de sfeer daar te verzieken en wordt iedereen bedreigd omdat ze hun zin niet krijgen, bijvoorbeeld in het buurthuis wordt alcohol verkocht en genuttigd, dat mag natuurlijk niet volgens de koran.

   ‘Het inzetten van ‘grof geschut’ zoals cameratoezicht of preventief fouilleren.’ (Aboutaleb).
   Wat een onzin, bij roofoveral, mishandeling, drugshandel en loverboypraktijken gewoon oppakken en bij twee paspoorten gelijk met aanhang het land uitzetten en bij alleen Nederlands paspoort, langdurig de gevangenis in, de maximale gevangenisstraf voor het betreffende delict en zelf voor het verblijf in de cel laten werken, hoeft de belastingbetaler niet voor op te draaien.
   En wat mij betreft mag de burgemeester van mijn stad Rotterdam, ook vertrekken naar land van herkomst voor zijn onbenullige opmerkingen.

   Like

 2. Republikein zegt:

  autoreserve.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  We hebben het zo onderhand wel gehad met excuses die geen zoden aan de dijk zetten;zijn we niet meer ontvankelijk voor!Oprotten!

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  “EXCUSES” LIJKT TE VEEL OP “RECHTVAARDIGING”!
  IEDEREEN MET EEN GEZOND STEL HERSENS WEET DAT HIER MOET STAAN “EEN KWAADAARDIGE DEKMANTEL” !

  Like

 5. Paul Zwueste zegt:

  Als je ze met respect benadert is er niets aan de hand!!!!! Ik noem maar even een van de talloze leugens die hier werden opgesomd… en mij persoonlijk in bijzondere mate trof.
  Die marrokanen verdienen géén ènkel respect! Zij behoren tot het laagste van het laagste soort in onze samenleving. Hun gedrag heeft al zo ontzettend lang geleden aanleiding gegeven om de hele groep te deporteren naar hun afvalhoop waaruit ze tevoorschijn zijn gekropen.
  Niemand uitgezonderd! Het is lastig om zoiets te onderschrijven maar het is geschreven in antwoord op hun eigen laag gedrag. Niemand uitgezonderd! Ik meen het. Óók die 1 % zogenaamde beteren. Ze hebben allemaal dezelfde genen en WE HEBBEN ZE NIET GEVRAAGD! Respect dient men te verdienen en kan niet worden weggegeven! Zeker niet als het als een chantagemiddel wordt gebruikt door links om het uitzonderlijk laf excuus te bedenken op basis waarvan zij zich zouden moeten/mogen misdragen en ons terroriseren!!!
  Wij hebben ze gastvrij in ons midden toegelaten (Ergste fout!!!!).
  Dit is de criminele omgekeerde waanzin ten top!!!!! Gaat er bij ‘ne’m port wie’ nu geen lampje branden! Wij worden gechanteerd in eigen land en vervolgens geterroriseerd met alle gevolgen: “Dood of levenslange invaliditeit, trauma’s, levenslange frustraties, beroving, verkrachting.”
  You name it!!!!! Financiële roof aan uitkeringen en niet rechtmatige pensioenen, subsidies, uitkeringen, Justitionele kosten, speciaal onderwijs, waanzinnige medische kosten, kinderbijslag enz.! Dood aan dit gajes!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Steeds weer zich de slachtofferrol toedichten, daar zijn de moslims “meester”, in. Het gaat door van dag tot dag, mede door het walgelijke WEGKIJKEN van de politiek, met name van de PvdA,het CDA, VVD en uiteraard de grootste verraderspartij D66. Laten we niet vergeten, dat deze partijen de laatste 42 jaar geregeerd hebben. Zij, en alleen zij zijn de grootste SCHULDIGEN!

  Like

 7. Hier een bewijs dat de zogenaamde “niet-criminele” Marokkanen wel degelijk hun criminele volksgenoten dekken!
  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/11/marokkaanse-buurtvaders-en-marokkaanse-misdadigers/

  Like

 8. tjonge zegt:

  ik zeg, meer subsidie, komt het vast goed 🙂

  Like

 9. Avidia zegt:

  Waarom denken jullie dat de belastingen enz omhoog gegaan is? Omdat die bevolkingsgroep zoveel kost, daar kunnen wij voorop draaien. Er woont hier een volk die nagenoeg niets oplevert, alleen maar tonnen kost. Dat ze zich niet doodschamen. We zouden een voorbeeld moeten nemen aan Australie, als je niet kunt bewijzen om in je eigen onderhoud te voorzien, kom je Australie niet in. Dat is tenminste een bescherming van eigen land, Wat moeten we met al die criminele gelukzoekers??? Wat is de gedachte hierachter??? Wat schieten wij er mee op?? Vragen, vrahgen, vragen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s