90 “vluchtelingen” per uur naar Europa!

Screenshot_22

Sinds dinsdagmorgen heeft de Italiaanse marine meer dan 4000 Afrikanen naar Europa gehaald. En honderdduizenden wachten er nog op naar “het beloofde land Europa” te komen, om hier te profiteren van de economische prestatie van de Europeanen. Nu eist de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken meer ondersteuning van de EU.

Behalve het “Europees Agentschap voor het beheer van de operationele samenwerking aan de buitengrenzen van de lidstaten van de Europese Unie” (Frontex), dat er door de EU toe werd verplicht “alle vluchtelingen” uit de Middellandse Zee te “redden” en naar Europa te brengen (lees hier), startte Rome de actie “Mare Nostrum”, nadat in de herfst van 2013 ongeveer 400 mensen tijdens de overtocht om het leven waren gekomen. Daarbij werd met drones, helikopters en oorlogsschepen, uitgerust met de modernste infraroodtechniek, naar vluchtelingenboten gezocht.

Dan is het ook geen wonder dat men de bestorming niet meer de baas wordt, want deze soort bevolkingsverhuizing is inmiddels in Afrika bekend en wekt nog meer begeerte. In de eerste plaats profiteren uiteraard de mensensmokkelaars van deze methode. Daarbij komt dat Rome de strafbaarstelling van illegale immigratie heeft afgeschaft vanwege de al propvolle gevangenissen.

Nu komt Italië aan de grenzen van zijn belastbaarheid.

Welt Online” bericht:

Volgens De Giorgi werden er 117 reddingsacties uitgevoerd sinds oktober 2013. Er werden in totaal 18.564 vluchtelingen in zekerheid gebracht. Alleen al afgelopen dinsdag werden er 553 mensen aan land getrokken. Het aantal vluchtelingen via zee is enorm toegenomen. In 2013 zijn er 42.925 mensen overzee gevlucht, 224% meer dan in 2012, aldus De Giorgi.

De Italiaanse staat zucht onder de vluchtelingenstroom en stelt eisen aan de Europese partners. De regering van minister-president Matteo Renzi maakt zich er sterk voor dat de EU meer uitgeeft aan de controle van de grenzen. De 80 miljoen euro voor Frontex, dat voor de bewaking van de EU-buitengrenzen verantwoordelijk is, zijn niet voldoende, aldus de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano. Italië eist bovendien een hervorming van de asielwetgeving. De Europese regels schrijven in het kader van het zogenaamde Dublin-II-akkoord voor dat een vluchteling alleen asiel mag aanvragen in één land en daar ook moet blijven. Dat betekent: Wie in Italië aan land komt, mag het land niet verlaten.

Uiterlijk in de tweede helft van 2014, als Italië voorzitter is van de Europese Raad, zal men dit onderwerp intensiveren, aldus minister van Buitenlandse Zaken Mogherini.

Het is beter om de pogingen te intensiveren de grenzen van Europa en de Europese bevolking tegen deze invasie te beschermen. Australië heeft het voorgedaan!

Screenshot_30

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

24 reacties op 90 “vluchtelingen” per uur naar Europa!

 1. dutchess43 zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen wààrom het niet mogelijk is, om die bootjes terug te slepen naar waar ze vandaan kwamen.
  Natuurlijk kan Italië deze aanwas niet aan in hun eentje. Australië heeft inderdaad voorgedaan hoe het wèl kan, maar die zweedse doorgeslagen troela in Brussel vindt dat onmenselijk.
  Onmenselijk is het om de kosten van deze sprinkhanen plaag af te wentelen op de europese belastingbetaler.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik heb niet de indruk dat de ‘vluchtelingen’ zich zullen houden aan het Dublin-II akkoord, en dus in Italië zullen blijven. Met de open Europese grenzen is het voor de Italianen niet te doen om alles en iedereen die in bootjes aan land komt te controleren en tegen te houden. Ik heb eerder de neiging te denken dat Italië ze gerust verder laat reizen, Europa in. De bewaking van de Europese buitengrenzen is dan ook een lachertje, en dat dure bewakingssysteem heeft ons eigenlijk alleen maar veel geld gekost.
  Het is inderdaad te hopen dat wij het voorbeeld van Australië volgen.
  Het beste is: terug naar eigen land brengen, en vlak voor de kust in de eigen boten zetten. Het moet maar eens duidelijk gemaakt worden dat Europa echt geen luilekkerland is!

  Like

 3. hacked ! zegt:

  Net als met de gekke koeien / kippenziekte preventief ruimen , een paar van die krotten de grond in boren , en klaar is kees .

  Waar hebben we g.v.d. een leger / marine voor ?

  Om de landsgrenzen te beschermen dacht ik toch ?

  Als die hufters in Brussel zo graag de leider willen uithangen dienen ze zich ook bewust te zijn van hun taken , de bevolking beschermen tegen ongedierte , in dit geval ” parasieten met mogelijk een zeer gevaarlijk ebola virus in de genen !!!!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hoogste tijd dat bij ons weer een strenge lange winter gaat heersen.

  Like

 5. Joop Sigaar zegt:

  En zo krijgen we nog meer van dit “VERGIF ” binnen in onze samenleving .
  Hier gaan we aan kapot.
  Waar is het nog wel goed om te leven zonder deze bedreigingen ?

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Dit zijn geen vluchtelingen maar is een invasieleger om Europa te onderwerpen.
  Deze toestroom moet met militair geweld gestopt worden anders is Europa verloren.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Duitsland is bezig met een ander soort volk te implementeren, dus gewoon alles maar naar het land van de toekomst afvoeren. Nu houdt Duitsland nog van alles in het groot doen, dus….

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Is er niemand in Europa, die niet bang is voor deze tsunamigolven van negers en moslims die Europa overspoelen? Behalve Paul Weston dan met zijn speech “Stop the Rivers of Blood”. Iedereen met een beetje common sense begrijpt dat voor de zgn. “vluchtelingen” wordt dek betaald. Wie? Dat zijn superrijke organisaties zoals Al Qaeda, islamitische organisaties (bijv. CAIR), Saudi Arabië, de Emiraten en andere Islamitische olielanden. Ze begrijpen dat in Europa de wind begint langzaam van richting te veranderen. Men moet de tijd benutten, zolang de vijfde colonne van linkse en liberale multiculturalisten in de EU en de regeringen aan de macht zijn. Voordat wijven zoals Cecillia Malmström en co. een trap in hun reet krijgen richting de ‘gat van de deur’, moet men zorgen dat Europa wordt overspoeld met zoveel mogelijk Afrikaanse negers en Moslims.

  Like

 9. vigilante zegt:

  De omgekeerde wereld.
  Ipv een ontmoedigingsbeleid worden die hordes gestimuleerd om te blijven komen,steeds meer.

  Like

 10. Peter Buitelaar zegt:

  Idee:
  Laat al die Afrikanen naar Europa komen en wij vertrekken naar Afrika, lekker weer daar.
  Binnen 10 jaar is Afrika een welvarend continent en is Europa zoals wij het kennen ingestort.
  Wat dan gebeurt is te voorspellen: De noord-Afrikaanse kust wordt overspoeld met bootvluchtelingen uit Europa.

  Like

  • dutchess43 zegt:

   Ik dacht het toch niet hr Buitelaar, eerst hier na de oorlog weer alles opbouwen, en dan in dat verdoemde Afrika nog eens opnieuw beginnen? En dan nà 100 jaar weer terug naar Europa om weeral nóg eens te beginnen?
   Lousy joke, want ik verdom het om voor wie dan ook te wijken uit het land waar mijn voorouders al voor mij honderden jaren woonden. Voor niemand!

   Like

 11. s breget zegt:

  Laat Italië nu niet de heilige Samaritaan spelen maar het ook zijn en voor het levens onderhoud van deze (kijkend wat we al jaren binnen krijgen ) niets nutten betalen en niet op de borden van de EU landen leggen daar zorgt mevr,Ploumen wel voor dat daar niets meer op ligt .

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Ik zie altijd uitsluitend mannen die uit Afrika komen, en zo goed als nooit vrouwen. Zijn zijn volgens mij de wegbereiders naar een ander soort Europa. Een Europa wat naar de pijpen van de Sharia moet gaan dansen. En als de klus geklaard is komen de vrouwen over. Italie alleen al is al goed voor 150.000 infiltranten per jaar. Laat staan alle mazen in Europa’s grenzen waar die griezels ook binnensluipen (vliegvelden incluis). Het getal der infitranten zou alles bij elkaar wel het 20 voudige kunnen zijn. Binnen enkele decennia is Europa kolenzwart geworden van de muzelmannen,
  want ze planten zich ook nog eens voort als ongedierte. In tegenstelling tot de Europese kolonialisten die naar Australie gingen . Hun doelstellingen waren nobel. Bereid om bij aankomst hard te werken (niet hun hand ophouden), brachten zij zichzelf en Australie welvaart.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @BigJohn
   Natuurlijk zie je uitsluitend mannen!. De hoofddoekwijven met kinderwagens, zwermen “getinte en zwarte toekomst crimineeltjes en steuntrekkertjes” en “Jihadistjes in de maak” (die nog in de buik zitten) komen later. U hebt gelijk. Ze zijn de wegbereiders naar een ander soort Europa. Nee!. Ze hoeven niet naar binnen te sluipen. De leiders, financiers en organisators van deze onophoudelijke invasie, hoeven maar een ding te doen: DE JUISTE BEDRAGEN – ONDER DE TAFEL – TE BETALEN AAN DE JUISTE MENSEN DIE ONS IN DE EU EN FUNCTIONARISSEN in de DIVERSE EUROPESE REGERINGEN.
   De smeerlappen voor wie wij op 22 mei 2014 gaan stemmen, hebben al natte dromen over de Dolce Vita in Brussel en Straatsburg. Ze zien al in hun fantasie de luxe hotels, bars, top restaurants en top bordelen waar zij zaken gaan doen met de mensen die werkelijk meetellen: de lobbyisten uit de olielanden. Het open chequeboeken en elektronische transfer van aardige bedragen naar banken in de Bahnhofstraße van Zürich, een nummerrekening in een nette bank in Genéve, of in de Cayman eilanden. Na paar aardige jaren in de EP vliegen ze naar de villa in de zon. En WIJ?

   WIJ MOGEN DE TYFUS KRIJGEN!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ bigLjohn: 16.46. uur. Het klopt John. Het zijn enkel kerels, en ze komen als een LEGER, om ons eronder te krijgen. Lees U maar eens over HET PROJECT! En de hele HOEREZOOI, van ons zgn. kabinet, met de PINOKKIO MARX RUTTE, de EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA en de NWO, zijn uit op de vernietiging van ONS, het blanke ras! Het is een goor vuil COMPLOT!

   Like

   • required zegt:

    Velen vergeten dat het vrouw/man ratio aardig verstoord gaat worden. Meer kan ik echter niet zeggen, de conclusie kunt u er wel bij denken. Het is te hopen dat Yellowstone nog eens een keer ontploft dan kent de Heer tenminste nog genade.

    Like

 13. Jade zegt:

  40 dagen te gaan tot de verkiezingen, dus komen er
  nog eens eventjes 86400 bij…

  Like

 14. kraftavilqa zegt:

  Het is natuurlijk bespottelijk dat de opvarenden van die invasiebootjes zogenaamd gered worden ieder bootje met nikkertjes dient onverwijld tot zinken gebracht te worden maar zolang de gutmenschen het voor ’t zeggen hebben zullen we deze oorlog niet winnen.

  Like

 15. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  12 april 2014 om 21:29
  PINOKKIO MARX RUTTE, de EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA en de NWO, zijn uit op de vernietiging van ONS, het blanke ras!

  Tom, je schrijft hier steeds over, maar genoemde namen zijn toch zelf ook van het blanke ras? Worden zij dan niet vernietigd?

  Like

 16. donder2014 zegt:

  Dit doet me denken aan de film ” Independence Day ” waar de wereld wordt aangevallen door aliens met als doel om alle rijkdommen en energievoorraden leeg te plunderen en dan weer verder te trekken naar de volgende planeet. In dit geval komen de aliens uit Afrika met hetzelfde doel…..zucht.!!!! Gelukkig loopt het in de film WEL goed af.

  Like

 17. Jan zegt:

  Nu nog geweigerd maar het zal niet lang meer duren of deze parasieten zullen in Europa worden toegelaten:

  Intussen in Colorado:
  Mid-May storm buries Colorado flower beds under 3 feet of snow
  A mid-May snowstorm dumped as much as 3 feet (91 cm) of snow on Colorado’s Rocky Mountains on Monday while the U.S. Midwest braced for hail and other severe weather, forecasters said.
  http://news.yahoo.com/mid-may-storm-buries-colorado-flower-beds-under-151243283.html;_ylt=AsR5arGz56hwGoSKwGF53TrQtDMD;_ylu=X3oDMTBsOTJoYjVyBGNvbG8DZ3ExBHBvcwM2BHNlYwNzcg–

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s