BLASFEMIEWETGEVING…

Screenshot_29

Onder de blasfemiewetgeving is het vermoorden van christenen nog steeds legaal… Maar om daarover te informeren, zal een misdaad worden!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op BLASFEMIEWETGEVING…

 1. Peter Buitelaar zegt:

  Well, that’s back to the times of inquisition.

  Like

 2. Yiooda zegt:

  Daar ziet het wel naar uit en het is tevens zinvol je dan af te vragen of je geborgen bent in Hem onze beschermer Yeshua die spoediger komt dan velen verwachten wees welkom op mijn site en lees hoe je onder die paraplu komt te staan.
  Dat wens ik een ieder toe en ik weet uit ervaring hoe geweldig dat is. Ik heb tot twee maal toe aan de grens van de dood gestaan maar Hij heeft mij daaruit gered en genezen.
  http://www.yiooda.nl
  Yiooda.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Om het een stuk overzichtelijker te houden is een zwarte lijst nodig met daarop de politieke partijen die vinden dat het oorspronkelijke Nederlandse volk omgewisseld moet worden door exoten die een ander en alles vernietigende geloof aanhangen.
  Duidelijk op 1 staat wel de PvdA met van Riessen en Samson met de informatie gegeven door van Riessen dat (we ) met een andere maatschappij bezig zijn en de PVV’s maar afgevoerd moeten worden, zo’n 150.000 kiezers destijds. Geen enkele partij, noch burgemeester, noch gemeentebestuur enz heeft daar aangifte van gedaan.
  Doch er zijn meer partijen die het verdienen om op zwarte lijst geplaatst te worden, met name die ooit de afspraak hebben gemaakt om massaal “exoten” binnen te laten komen.

  Like

 4. wouteenhoorn zegt:

  Neen dank je blijf liever gezond

  Like

  • BertG. zegt:

   De extremisten waren vermoedelijk leden van terreurgroepering Boko Haram. De moslimextremisten richten zich met name op scholen omdat die niet zijn gebaseerd op de sharia. De moslimsekte zou de strenge islamitische leer graag toegepast zien in Nigeria.

   Like

 5. Jade zegt:

  Gelukkig is het nu nog niet strafbaar…
  Hopelijk kunnen we heel Nederland de ogen openen.
  Hier weer een voorbeeld van het geloof van de vrede:
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/04/boko_haram_slacht_nigerianen.html

  Like

 6. Oud Marinier zegt:

  Ook al ben ik behoorlijk fanatiek in mijn geloof …(maar dat is persoonlijk) ….en weet ook heel goed het verschil tussen wat de BIJBEL zegt en wat WIJ als gelovigen moeten doen . Maar helaas , al zou het zover komen dat men in NL en de rest van Europa de randdebielen met hunIslam en invoering van Sharia enz enz, ik als oud marinier toch ECHT wel ondergronds ga en dan zelf maar met KEIHARDE hand de wapens op pak en terug sla …dan zal ik aanslagen jegens de Moslims gaan plegen net zo lang tot dat ze zijn uitgeroeid of althans “DIE TRYING”…en hoezeer dit ook tegen het Christelijke geloof in gaat…dan zij het maar zo….ik laat me niet zonder slag of stoot onderdrukken en/of afslachten.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Zo is het Oud Marinier, komt U mij dan ook redden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s