De Hindoestaanse nationalist Narendra Modi en de Indiase parlementsverkiezingen

Screenshot_10

(Door: Kybeline)

De internationale media hyperventileren alweer. Reden zijn deze keer de verkiezingen in India, waarbij naar alle waarschijnlijkheid de Hindoe nationalist Narendra Modi aan de macht zal komen. En dat betekent uiteraard een harde tijd voor de islamitische minderheidsbevolking, die eigenlijk een van de grootste islamitische gemeenschappen ter wereld vormt en zich kan verheugen in ondersteuning door de internationale media, hoewel zij eigenlijk zeer gewelddadig, radicaal en vijandig tegenover de Indiase staat is.

De ene keer praat Narendra Modi als een demagoog, dan weer als een manager. Hij belooft India een nationale opstanding. Maar de man, die de grootste democratie ter wereld wil leiden, is medeverantwoordelijk voor een vreselijke pogrom. (…)

Modi is een fascinerende spreker, ergens tussen demagogie, slangen bezweren en entertainer. Hij kan zijn stem aan het einde van de zin laten wegzakken in een donker gegrom, hij kan hem honend zachtjes laten klinken als hij een tegenstander nadoet en bespot – zoals de minister van de politieke concurrentie, bij wie een kudde vee was weggelopen, waarna er voor de politie van de zwaar door criminaliteit getroffen landstreek niets beters te doen was dan de beesten weer te vangen. Als Barack Obama de literator onder de huidige sprekers is, een essayist, die zijn bijgevijlde teksten van het scherm opleest, dan is Modi de toneelspeler, vol gestes en met nauwkeurige zin voor de symboliek van het kostuum – de “Modi-Kurta”, een lang hemd met korte mouwen, dat hij zelf heeft ontworpen, is zijn handelsmerk.

Zeit Online

Je moet van geen enkele andere krant in het Westen een ander bericht verwachten. Al die gruweldaden uit het verleden, die door moslims op de Hindoes werden gepleegd, worden verzwegen, alle terreuraanslagen vergeten. En om de valsheid te overbieden, jammeren in zulke gevallen de journalisten om enkele christenen, die onder de nationalistische regering zullen lijden. Deze oerbeelden van valsheid worden alleen gebruikt in zulke gevallen om het bestaan van de christenen in landen zoals India of China propagandistisch gebruikt kunnen worden.

Je moet in zulke gevallen ook naar de belangrijkste tegenkandidaten kijken. De Duitstalige media weten donders goed waarom ze dit niet, of slechts zeer spaarzaam doen:

Mulayam Sing, de leider van de op dit moment regerende socialistische “Samajwadi Party”, zorgde voor enorme woede onder het volk door scherpere maatregelen tegen de verkrachters te bekritiseren met de motivering: “Het zijn nog jongens. Ze maken fouten.” Bij zulke fouten worden vrouwen, meisjes en kinderen verkracht en daarna vermoord, in brand gestoken en in putten gegooid.

Het probleem van de “liberale” (= linkse) Europese media is dat de hele wereld een ruk naar rechts maakt en dat zij dat als journalisten, socialisten, linksen, multiculturalisten niet kunnen accepteren. Ze kunnen zich er niet bij neerleggen dat de wereld zich aan hun dictaat onttrekt.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, hindoes, Hypocrisie, India, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Hindoestaanse nationalist Narendra Modi en de Indiase parlementsverkiezingen

 1. lucky bee zegt:

  Voor de Indiase vrouwen zal er geen verandering komen, zo lang als de Kastensysteem bestaat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ja, dat hebben ze daar ook nog steeds.
   Dat is nog veel erger inderdaad, om dan nog een menswaardig bestaan op te bouwen als je in 1 van die kaste geplaatst wordt vanwege afkomst en nergens heen kan.
   Ies Coeltoer. Zullen we maar zeggen.

   Like

  • danny zegt:

   Dat kastensysteem is pas discriminatie van zogenaamde minderen en het is ook hopeloos gedateerd.

   Like

 2. Jan zegt:

  Toen in 2002 gevechten uitbraken tussen hindoes en moslims lag overduidelijk de schuld bij de moslims. Zij staken een trein in brand met hindoes die op pelgrimreis waren. 57 werden levend verbrand. De hindoes sloegen terug. Na de strijd konden de moslims alleen nog jammeren, klagen en liegen. 2000 moslims zouden zijn afgeslacht, in werkelijkheid 790
  http://www.gujaratriots.com/
  http://www.jaia-bharati.org/nicole-elfi/ni-godhra-ang.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s