Europa staat voor een immigratiecatastrofe

Screenshot_23

(Door: Maria Lourdes)

Volgens schattingen zullen de etnische Duitsers uiterlijk in het jaar 2040 een minderheid in eigen land worden. Bij de huidige bevolkingsontwikkeling zal het dan ook niet meer lang duren dat de meerderheid van de in Duitsland levende mensen moslims zijn. Het BRD-regime onderneemt vanzelfsprekend niets tegen deze ontwikkeling, in plaats daarvan werkt het door de bevordering van een familie-vijandige politiek doelbewust naar de uitdunning toe.

Om zich op de bevolkingsuitwisseling ten gunste van de islamitische immigratie voor te bereiden, wordt er op dit moment in Hamm, Ahlen. Lünen en Münster een enquête gehouden met als titel: “Islam 2030 – Gezamenlijk de toekomst vormgeven.”

Gezien de demografische ontwikkeling wordt bij enquêtes helemaal niet meer gesproken van “Duitse” en “islamitische” bevolking, maar alleen nog van “islamitische” en “niet-islamitische”.

Daarmee dienen de Duitsers er blijkbaar op voorbereid te worden dat zij zich in de toekomst in het eigen land helemaal niet als Duitser dienen te voelen – alleen nog maar al “niet-moslims” – of, om in de taal van de moslims te blijven, als “ongelovigen”.

Helaas bestaan er tot nu toe weinig signalen dat de Duitsers zich actief zullen verzetten tegen deze ontwikkeling. Massale buitenlandse overheersing van complete stadsdelen, royale financiële bevordering van economische vluchtelingen tot aan het bewust afslachten van Duitse mensen door buitenlandse jeugdbendes – dat wordt op dit moment allemaal nog door de autochtone bevolking geduld.

De wereld is er niet voor zwakke volkeren

Deze natuurwet was altijd geldig en is ook in de huidige welvaarts- en consumptiemaatschappij niet veranderd. Als het de Duitsers niet lukt zich te bevrijden uit onmondigheid, dan hebben ze ook geen recht om nog verder als volk op deze aarde te bestaan. Dan zal de wet van de natuur genadeloos toeslaan en zal het Duitse volk ten ondergaan.

Nóg hebben de Duitsers de mogelijkheid om zich op eigen kracht van het multiculturalisme en globalisme te bevrijden. Maar de tijd dringt.

In Noorse kranten kon men in de zomer van 2013 lezen dat vanaf 2030, volgens het statistiekbureau van de staat, de Noren een minderheid in eigen land zullen zijn. Toen dit bekend werd, namen alle politici het woord en zeiden: “De statistiek klopt niet!” Spoedig daarna zei de chef van het bureau voor de statistiek dat de kranten de statistiek verkeerd begrepen hadden.

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Maria Lourdes

Vertaald en bewerkt uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Europa, Genocide, hersenspoeling, Immigratie, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europa staat voor een immigratiecatastrofe

 1. Jan zegt:

  De verkiezingen zijn in aantocht en dus moet er fiks gelogen worden:
  Dijsselbloem: geloof in eurozone is hersteld
  ‘De problemen in de eurozone staan hier niet meer boven aan de agenda’, zei Dijsselbloem over de bijeenkomsten van ministers van Financiën en centralebankpresidenten uit de hele wereld. ‘De sfeer rond de eurozone is daarmee heel anders dan een jaar geleden. Toen was iedereen somber en was er weinig geloof in onze daadkracht en de vorderingen rond de bankenunie. Dat is helemaal verdwenen.’

  Het optimisme over de eurozone werd deze week weerspiegeld in de terugkeer van Griekenland op de financiële markten.
  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3633904/2014/04/11/Dijsselbloem-geloof-in-eurozone-is-hersteld.dhtml

  Like

 2. Cathja zegt:

  En wat Duitsland boven het hoofd hangt, hangt ook ons land boven het hoofd. Een gruwelijke gedachte om eenmaal een vreemde in je eigen land te zijn! De oudere mensen zullen het misschien niet meer meemaken, maar wat te denken van de kleintjes van nu? Wat voor toekomst gaan zij tegemoet?
  Ik ben dan misschien erg pessimistisch gestemd, maar ik vind dat Brussel, die dit alles niet alleen toelaat, maar zelfs aanmoedigt, beschuldigt kan worden van volkerenmoord. Als je allerlei vreemde culturen vermengt met elkaar, vraag je om grote spanningen en moordpartijen. Wát een toekomst! Wat is er straks nog over van ons buurland Duitsland, het land waar ik zo vaak met veel plezier op vakantie ben geweest? Nu al zijn er gebieden in enkele steden waar je als niet-moslim beter maar niet kunt komen.
  Wie had dit ooit kunnen denken?
  Het is wel duidelijk dat de aanvoerders van deze smerige plannen op goedbetaalde banen in Brussel zitten, nietwaar? Het is te hopen dat er t.z.t. ook met hen genadeloos zal worden afgerekend.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  “Deutschland schafft sich ab”, dat is er gaande. Op bevel van de RODE FASCISTEN der EUSSR, de BILDERBERGBENDE en de NWO! En hetzelfde staat er te gebeuren in Nederland. En de progressieve partijen zijn daarbij de 5e colonne!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Voor de liefhebber is er een nieuwe “realist” opgestaan in Duitsland.
  Akif Pirinçci, een turk notabene, vraagt zich af of Duitsland zijn verstand kwijt is.
  Een nieuwe Thilo Sarrasin.
  Hij wordt al flink verguist bij links Duitsland.
  Overigens denk ik dat die immigratiegolven gaan afnemen.
  Er zijn telkens minder mensen die moeten werken om die lui aan het wreten te houden.
  We zijn allang over het kritieke punt heen maar door het vergroten van onze staatsschuld en door het steeds maar slechter behandelen van onze eigen vooral oudere mensen kunnen we het nog even volhouden.
  Ook daar zal een einde aan komen.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat geldt niet alleen voor Duitsland,maar ook voor Belgie,Nederland,Frankrijk,Italie,enz,enz.Opdracht van de Bilderbergers;het schuim dat ik liever vandaag dan morgen voor een tribunaal zie staan:volkerenmoordenaars!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 15.42. uur. Zeker Yvonne, op bevel der BILDERBERGFASCISTEN- Mw. von Amsberg maakt daar deel van uit- maar ook van de EUSSR, en de opperste bazen der NWO! Het is allemaal gepland!

   Like

  • Piet48 zegt:

   Waarom dacht je dan de Servische bevolking zo gekant was tegen de Moslimbevolking.Alleen al het verschil, als je bovenin Bosnië bent is het verschil al groot t.o.v de kant van Sarajevo.De stank komt je tegemoet als je naar beneden rijdt.De gedachtengang van de Serviërs en Bosnische-Serviërs ook al ben ik een Christen,begrijp ik.En als de vrouw niet onderdrukt wil worden door de ongeletterde Islamitische fanaten zullen ze hier tegen moeten vechten anders moeten ze dat gesluierd voort zetten ondergronds.

   Like

 6. bigljohn zegt:

  De natuur (ook de menselijke) is uiterst wreed. De sterken overleven, en de zwakken gaan dood. Het wordt al heel bedenkelijk als sterke volkeren zich heel bewust als een zwakkere gaan gedragen.
  Het is dan niet meer als de goden verzoeken, en je kunt er je horloge op gelijk zetten dat de Europese volkeren totaal gaan verdwijnen. De uitdunning t.o.v. muzelmannen zal catastrofaal blijken, want het restant van deze volkeren zullen vermoord worden door de muzelmannen.
  De klinieken zitten vol met mensen met persoonlijkheid stoornissen zoals zelfmoordenaars, acute alcoholisten en shizofrenen. Het lijkt er wel op dat ook buiten die klinieken grote massa’s mensen rondlopen die levensmoe zijn. Zich vastklampend aan de linkse politiek met hun grootste lievelingen de E.U. en de Islamieten. Onze wereld hangt van vol-idioten aan elkaar, waar u en ik het slachtoffer van gaan worden !

  Like

 7. eg regs zegt:

  En toch vooral blijven nuanceren en clausuleren dat de ‘Marokkanen met een baan of opleiding’ volkomen welkom zijn -dat het ons slechts om het criminele segment te doen is.Zelfs dat ging eigenlijk al te ver dus over de Turken,Antillianen,Surinamers,Somalliers,Afghanen,Ghanezen,Nigerianen,Tamils enz enz hebben we het maar al helemaal niet.

  We maken ons zorgen -boven alles- om maar vooral niet het etiket ‘racist’ opgeplakt te krijgen.Alle andere overwegingen zijn ondergeschikt aan deze alles overheersende drijfveer.Als het (om binnen deze kaders te kunnen blijven) betekent dat wij in eigen land weldra een minderheid zullen zijn,is dat een prijs die we schijnbaar bereid zijn te betalen.Waar het op neer komt is dat zelfs voor de zgn ‘rechtsen’,politieke correctheid belangrijker is dan hun etnische overleving.

  Het is niet in de laatste plaats Wilders zélf die behept is met deze denkkronkel.En daarom ook is hij niet,en kan hij ook niet zijn,de uitweg uit dit moeras.Daarvoor is iets wezenlijk anders nodig:Blank rassenbewustzijn.Dwz het besef van,de trots op,en de dankbaarheid voor,de eigen etnische identiteit.Geen verontschuldigingen meer,geen complexen en geen valse associaties.Wel de compromisloze wil deze erfenis ook aan toekomstige generaties -ongeschonden- door te geven.

  En natuurlijk ook de intellectuele eerlijkheid om de logische consequentie van het niet willen accepteren van deze onderhavige demografische calamiteit,onder ogen te durven zien.Namelijk dat er maar één oplossing (in het ultieme geval -mocht drang niet effectief blijken-) bestaat:deportatie.Maar er is vooralsnog niemand die het lef heeft deze vanzelfsprekendheid te verwoorden.Wilders niet,le Pen niet,de Winter niet,Paul Weston niet.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Duizend bommen en granaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s