FNV weert PVV’ers

Screenshot_18

PVV-Kamerlid Fleur Agema

Fleur Agema van de PVV noemt het “diep triest” dat ze wat de Abvakabo betreft niet welkom is op een zorgmanifestatie vandaag in Den Haag. Volgens vakbondsbestuurder Lillian Marijnissen is dat het gevolg van FNV-beleid na de “minder minder”-opmerkingen over Marokkanen op de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.
Agema ontving twee dagen na die verkiezingen een uitnodiging van de Abvakabo voor de manifestatie van vandaag. Maar afgelopen donderdag kreeg ze te horen dat ze toch niet welkom was. In een brief aan haar staat dat het bestuur van de FNV de uitspraken van de PVV-leider op 19 maart als grensoverschrijdend en discriminerend ziet en besloten heeft geen vertegenwoordigers van de PVV meer uit te nodigen.

Lees verder>>>
(h/t danny)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

38 reacties op FNV weert PVV’ers

 1. hacked ! zegt:

  Allemaal alles wat maar rood is , of alles wat maar enigzins naar rood riekt boycotten !

  Niet dat ik er ooit lid van ben geweest , dus voor mij geld dat niet !

  Maar als iedereen dat nou eens doet , zullen we kijken of ze dan nog zo hard bleren die ROOIE kuttekoppen .

  Like

 2. Harry zegt:

  Je moet toch wel heel dom zijn wil je Fleur Agema weigeren !
  Persoonlijk zou ik haar met wijd open armen ontvangen .
  De schat zet zich voor ouderen in als geen ander .
  Zeker niet zo’n prioriteit voor de SP ?
  De S staat voor socialistisch ( als verkleinwoord van communistisch ) , maar zeker niet voor sociaal .
  De gezellige dikzak Roemer is kennelijk ook een stuk minder gezellig dan ie zich op tv voordoet .
  En het handhaven van een cordon sanitaire is zeker erfelijk bij de familie Marijnissen ?
  Dat sommigen die partij nog zien als een alternatief voor de pvda ?
  It’s the same shit !

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Dat is dus discriminatie, er worden wel Marokkanen uitgenodigd terwijl je kan weten dat heel veel Nederlanders door veel Marokkanen worden gediscrimineerd
  Blij dat ik jaren geleden afscheid heb genomen van deze belangenclub.

  Like

  • treintrien zegt:

   jamaar, Theodoor, je weet toch dat je witte mensen wél mag discrimineren?
   Dat is geen enkel probleem hoor:
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/joehoe_timmerfrans.html
   http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/3/Opnieuw-positieve-discriminatie-op-PvdA-kieslijst-ELSEVIER261178W/

   en als je voor de AIVD wilt werken moet je ook minstens tien jaar in NL wonen en NL spreken. Dus eigenlijk heeft de regering die grondwet helemaal verkeerd begrepen:
   dat hele artikel 1 slaat alleen maar op de overheid: díe mag niet discrimineren, maar die doen dat steeds wel. De burger mag discrimineren zo veul die wel wil, die is niet het onderwerp van dat stuk grondwet…

   Dit is nou weer een typisch voorbeeld van hoe de verdomming van een heel land een heel leger bovenonsgestelden aan het gratisgeldinfuus houdt. Belachelijk, dat de nederlandse burger zich dit soort onzin aan laat leunen. De vinexers zijn zó bang om niet meer fatsoenlijk te zijn, om niet in het keurslijf te passen.
   Ik ben eigenlijk zo ver dat ik denk: jullie verdienen met zijn allen niet beter. Sufkutten.

   En in heel Gallie was er één klein websitetje….. 🙂 Dat me toch telkens weer wat moed geeft! Bedankt Heer Bron. Kan het niet vaak genoeg zeggen 😉

   Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  En dat heet democratie!Ik zag net op rtl nieuws dat nergens de lokalen aan de bak komen;worden gewoon door de gevestigde partijen uitgesloten en buiten spel gezet!Ondanks de grote aantallen stemmen.Dit moet toch juridisch aan te pakken zijn?Dit is geen democratie meer!Dit is vechten tegen de bierkaai!

  Like

 5. L'esprit de Lois zegt:

  FNV-beleid, laat me denken. FNV is dat niet die club die via de achterdeur Rene Danen naar binnen heeft gelepeld als voorzitter ledenraad..?
  Rene Danen, Nederland bekent geur, weet u nog?
  Dus als het een bloedrode linkse activist is spelen er plotseling andere regels.
  Dat is weer party-time bij Vrankrijk, Eurodusnie en het lanbouwklasje in Wageningen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  No7u, Fleur, dan zou ik in jouw plaats de FNV aanklagen wegens discriminatie:
  Die uitspraak is door GEERT gedaan; het is maar de vraag of ze dat automatisch jou en de rest van de partij in de schoenen kunnen schuiven.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Misselijke reactie van de FNV! Inderdaad discriminerend, want Fleur Agema mag dan van de PVV zijn, zij heeft persoonlijk deze uitspraak niet gedaan.
  Als ik lid was van het FNV, liet ik me subiet uitschrijven. Ik wil niks met links en rood te maken hebben.

  Like

 8. Ik ben lid van het CNV. Maar dan had het FNV ook de PvdA moeten uitsluiten wegens ‘discriminerende’ uitspraken van Samson en Spekman over Marokkanen. Samson heeft bijvoorbeeld gezegd dat Marokkanen een monopolie hebben op criminaliteit. Maar dat is niets anders dan de waarheid. Maar de ‘zielige’ Marokkaantjes en Links zien dat als discriminatie. “Want je moet ze niet over één kam scheren”, zegt Links.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Ik vind het krankzinnig dat een policor vakbond als het FNV (en alle andere bonden) mij als PVV-er zou vertegenwoordigen. Vakbonden zijn eigendom van de PvdA en zo handelen ze dan ook. Onmogelijk dat een bond dan mijn belangen goed kan behartigen en dat is de laatste 20 jaar dan ook wel gebleken. Iedere allochtoon een uitkering en iedere autochtoon te werk stellen zonder vaste baan en op de nullijn houden. Bespaar je de contributie.

  Like

  • hacked ! zegt:

   Mijn zoon schijnt op 1 of andere manier niet van die rooie flikkers te kunnen afkomen zegt hij , moet volgens hen nog een jaar lid blijven .

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Hacked,
    klopt. Vreemd genoeg kun je tegenwoordig van alles tussentijds opzeggen, maar zit je aan een vakbond een heel jaar vast. Moet je dus betalen aan de FNV / PvdA, terwijl die je land verzieken en je als werknemer alleen maar een oor aan naaien.
    Zo betaalde mijn vrouw ook jarenlang aan de FNV-vrouwenbond. Totdat bleek dat dit niet eens een vakbond is, maar een adviesorgaan voor (allochtone) vrouwen. Denk je lid te zijn van een bond, wordt je ook dan belazerd door ze. Zij kon wel onmiddellijk opzeggen omdat deze vrouwenbond van het FNV ten onrechte zich had voorgedaan als een vakbond en ze niet op ophef hierover zaten te wachten.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Dat klopt als een zwerende vinger, óók ik had de grootste moeite om van deze rooie smerige en vooral moslim knuffelende fantasten af te komen.

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de FNV is gewoon een onderdeel van de ” fascistische RODE KERK”, voor deze huichelvereniging heb ik slechts diepe minachting! Deze waardeloze kliek, loopt tevens aan de leiband van de Partij van de Allahtonen!

  Like

 11. Rick zegt:

  Laatste stuiptrekkingen van TOTAAL overbodige (prehistorische) instituten.
  WTF wordt er anno 2014 nu nog lid van een “vakbond”…is weggegooid geld.
  Zitten riant hun zakken te vullen om vervolgens over te stappen naar Politiek.
  Nou; dán weet je wel wát voor, ruggengraatloos, vlees je in de kuip hebt 😉

  Like

 12. gerrit Klaverman zegt:

  Eigenlijk zal elke politieke partij de FNV moeten weren. Men betaald er elke maand voor en ze doen helemaal niets.
  Ik heb het zelf reeds ondervonden na mijn ontslag. Ze kunnen niks doen of ze willen niks doen. Maar wel elke maand betalen aan die hufterige fnv.

  Like

 13. Hmmm…. waar ik hier veel over hoor spreken is het gedrag van het FNV richting Fleur Agema… Maar wat gezegd van het gedrag van het FNV richting zijn maandelijks betalende leden, waarvan ik er één ben? Door haar te veroordelen veroordelen ze mij principieel ook en zouden ze mij als lid ook moeten weigeren, net als alle andere PVV stemmende leden (en geloof me, dat zullen er best veel zijn).
  Het bestuur van het FNV mag best een persoonlijke mening geven in deze, maar zeker geen veroordelingen….

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Tsia de appel valt niet ver van de Boom; Papa Maoist dochtertje ook!

  Like

  • BertG. zegt:

   Bert, zou het niet mogelijk zijn dat iemand van de PVV hier eens een column zou plaatsen?
   Als het elders kan, waarom dan niet hier. De grootste PVV fan site aller tijden dus ze zitten hier altijd goed.

   Like

 15. Sjaak zegt:

  HEEL GOED ! OPSCHRIJVEN DIE HAP EN DAN ONDER DE NEUS WRIJVEN
  WANNEER DE DAG VAN DE AFREKENING KOMT VOOR DEZE KONTKRUIPERS !

  Like

 16. cees zegt:

  Alle PVV ERS zeg jullie lidmaatschap op bij deze rooie honden..

  Like

 17. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Fnv dat is die ,vakbondclub, die toen (jaren 70) werd geleid door enen Wim Kok die de werfarbeiders en havenarbeiders stond op te hitsen voor meer loon terwijl hij op de autodaken stond te springen en opriep tot algehele staking. Toen meneer eenmaal minister werd in het kabinet Lubbers was hij ineens alles vergeten over zijn vakbond verleden en heeft aangezet tot financiele uitkleding van de Nederlandse bevolking. Een woord hiervoor; Landverrader! Na hem zijn nog een paar van dit soort figuren als , leider, bij de Fnv gekomen waarvan Agnes Jongerius de allerslechtste was met haar verraad aan het kabinet over de pensioenen! Daarna probeerde zij burgermeester te worden van Utrecht wat gelukkig mislukte maar nu duikt ze op in de onderzoekscommissie over het Fyra schanddaal terwijl ze niet eens weet hoe en trein eruit ziet maar straks wel de commissiepremie van minstens € 50.000,00 meepakken.
  Deze mensen moesten met pek en veren door de straten gejaafd worden voor hun wandaden en zelfverrijking.
  Fnv staat al jaren bekend als linkspolitieke ,vakbonds, clubje die de regering naar de mond praat en zeer zeker niet meer opkomt voor de belangen van de achterban.

  Like

 18. Els zegt:

  Er wordt dus door deze groepering een groot deel van de Nederlanders uitgesloten. Zijn de PVV stemmers niets waard. Moge zij niet vertegenwoordigt worden door 1 van hun GEKOZEN Kamerleden. Dit is dus de pot verwijt de ketel puur sang. Dit is discriminatie op politieke grond. Is een gediscrimineerde Nederlander geen mens. Is deze groep niet belangrijk voor de vakbonden . De werkmensen stemmen geen PvdA meer maar veel stemmen PVV. Ik hoop dat al deze kiezers hun lidmaatschap opzeggen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Els: 10.16. uur. Precies Els. Ieder die nu nog lid is van deze bond der RODEN/FNV zou subiet zijn/haar lidmaatschap moeten opzeggen!

   Like

 19. Henk.V zegt:

  De PVV is een van de meest sociale partijen die er bestaat en de enige partij die ziet waar de multiculturele waanzin toe leidt in de westerse samenlevingen..
  De PVV heeft ,juist vanuit haar sociale karakter, een open oog voor de noden van de kwetsbaren in de maatschappij, zoals bijvoorbeeld de middenstanders die door de totaal onnodige bezuinigingsdrift van het huidige kabinet totaal in de verdrukking komen.
  De PVV heeft eveneens een heldere mening als het om zieken en bejaarden gaat en zij stelt dat er niet gesleuteld mag worden aan de zorgverstrekking aan deze twee groepen.

  De integriteit en sociale gezindheid van een competente vrouw als Fleur Agema, zelf een MS patiente, staat op geen enkele wijze ter discussie en daarom had haar alle ruimte gegeven moeten worden om te spreken op de zorg manifestatie in Den haag, die precies was bedoeld voor datgene waar de PVV voor staat.

  Ik wil het niet hebben over de volstrekte legimiteit van de opmerkingen van Wilders over Marokkanen.

  Ik verwijs naar het bestaan van zeer beladen opmerkingen die in de linkse hoek over Marokkanen zijn gemaakt, opmerkingen die er kennelijk niet meer toe doen.

  Het is duidelijk dat de vakbond die Fleur wilde weigeren een politieke club is geworden die kennelijk niet meer beseft waartoe zij ooit is opgericht: opkomern voor de belangen van de arbeiders.

  Verder maak ik niet al te veel woorden meer vuil aan de mierenneukers en de mini geestjes die daar nu de lakens uitdelen.

  Een cordon sanitaire instellen, omdat ALLE meningen in het land er toe doen en vrij mogen worden verkondigd, BEHALVER de stem van de nuchtere redelijkheid die dringende vragen stelt over zaken die dringend de aandacht behoeven.

  Voel ik mij boven dat volk verheven? Nogal, ja.

  En ik herrhaal het voor de zoveelste keer: schakel het linkse denken uit als je een normale, redelijke toekomst wilt hebben met een gezond perspectief.

  Like

 20. Jan zegt:

  Mocht er een kabinet komen met de PVV dan moeten de vakbonden direct buiten de wet geplaatst worden. Mij is nooit duidelijk geworden waarom een vakbond zich meent te kunnen bemoeien met een te vormen kabinet. Ik kies voor een kabinet en wil niet dat vervolgens een rode horde gaat bepalen hoe dan het programma er uit komt te zien. Deze eeuwige salamitaktiek van dit volk ben ik meer dan beu.

  Like

 21. Paul Zwueste zegt:

  Ik zou het als een compliment zien als de FNV mij zou weigeren als lid.

  Like

 22. FNV ABVOKABO is één van de grootste promotors achter de BDS n één van de hoofdfinanciers van deze groepering eer verleden jaar hebben we hier een artikel over geschreven de SP zelf is ook zeer pro palestijnen en anti Israel. Dus dat zegt al genoeg. Ik heb al dikwijls genoeg in de clinch gelegen met diverse bestuurders van ABVOKABO. Ze werken ook zeer nauw met Kerk in Aktie en andere NGO’s

  Like

 23. wouteenhoorn zegt:

  In mijn jonge jaren was ik communistisch gezind. En geen lid van die socialistische vakbond want ik vond toen al dat die gasten zakkenvullers, arbeidersverraders en likkers naar de elite waren.
  Men vond mij toen een raar ventje maar ik denk dat ik het gelijk aan mijn zijde heb gehad. Later moest ik ook niks meer van de CPN hebben want dat was , zo bleek snel, bijna hetzelfde laken een pak. Stemmen deed ik niet maar sinds Fortuyn ben ik er weer aan begonnen. Ik woon intussen in België dus kan niet op Geert stemmen. Heel jammer.

  Like

 24. wouteenhoorn zegt:

  En voor diegenen die het raar vinden ik kom uit een arbeidersgezin dat het altijd moeilijk heeft gehad om de eindjes aan elkaar te knopen.Mijn vader moest hard werken om mijn avondstudies te betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s