Baan kwijt: Multiculti-critici openlijk aan de kaak gesteld

Screenshot_7

Kritiek op de verkrachting van Zweedse vrouwen door migranten leidt tot verlies van baan

De dictatuur van de “politiek correcten” bereikt in het links-liberaal geregeerde Zweden volledig nieuwe dimensies. De linkse Zweedse krant “Expressen” heeft privé-hackers in dienst genomen om de identiteit te achterhalen van mensen achter bepaalde kritische postings en deze monddood te maken. Daarbij concentreerde de krant zich op kritische postings betreffende de mislukte Zweedse immigratie- en integratiepolitiek. Toen de krant achter de woonadressen van de posters kwam, ging hij zelfs nog verder.

Krant zet migratiecritici openlijk voor schut

Daarop confronteerden verslaggevers van “Expressen” de immigratie- en integratie-kritische personen voor draaiende camera´s met hun, in werkelijkheid onschuldige, postings op internet. Ook werden de namen en de foto´s van de personen op de website van de krant gepubliceerd. Minstens één Zweed is daarom zijn baan al kwijtgeraakt. Zo ziet de geleefde “vrijheid van meningsuiting” er bij onze Scandinavische buren uit. Daarbij zijn de problemen met de gewelddadige en niet te integreren migranten in Zweden overal zichtbaar.

Alleen in Zuid-Afrika meer verkrachtingen dan in Zweden

Veel Zweden vinden vooral de schrikbarende en inmiddels wijdverbreide “verkrachtingscultuur” kritiekwaardig, die op grond van de ongebreidelde immigratie al op veel plaatsen het dagelijks leven beheerst. Intussen is volgens de Noorse omroep NRK al één op de vier Zweedse vrouwen minstens eenmaal verkracht. Zweden staat wereldwijd na Zuid-Afrika op de tweede plaats wat betreft het aantal verkrachtingen gemeten naar het bevolkingsaantal. Het is niet verwonderlijk dat van de verkrachters in veel regio´s ongeveer 75% het islamitische “geloof” aanhangt, in Denemarken is dit meer dan 50%, wat bevestigd wordt door de vooraanstaande krant “Berlingske Tidende” uit Kopenhagen.

De meeste migranten in Zweden komen uit Somalië, Irak en Afghanistan, allemaal streng islamitische landen. De migranten treden bij de verkrachtingen ook uitermate wreed en intimiderend op. Vaak worden meisjes tussen de 12 en 16 jaar in door migranten gecontroleerde wijken door bendes ontvoerd, waarna men zich massaal aan hen vergrijpt. De politie mag, net zoals in Duitsland en Oostenrijk, op grond van de “politieke correctheid” de culturele achtergrond van de daders niet noemen.

Multiculti-lobby: Vrouwen moeten zich neerleggen bij hogere verkrachtingscijfers

Vaak moeten vrouwen zich door linkse multiculturalisten ook nog laten bespotten. Zo zei de Noorse professor Unni Wikan betreffende het feit dat 65% van de verkrachters in Noorwegen mannen uit niet-Europese culturen zijn: Noorse vrouwen moeten zich erbij neerleggen dat “wij in een multiculturele samenleving leven en dat zij zich hierop moeten instellen.”

Zweedse vrouwen en meisjes hebben daarom volgens het persbureau AFP op grond van deze ongelooflijke toestanden al enkele maatregelen genomen. Zo hebben ze een eigen kuisheidsgordel ontwikkeld en veel genetisch blonde vrouwen verven hun haar nu donker om minder op te vallen.

Screenshot_5

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

40 reacties op Baan kwijt: Multiculti-critici openlijk aan de kaak gesteld

 1. The New Inquisition does not folter, kill or burn…. they kill the people profesionnally ! We work on a revival of Northern-Europe : http://www.NordHansaMarine.com – Welcome on our website. Best Regards from Cityport of Antwerpen – Andre “Kapitein” von Bremen-Hans.

  Like

 2. Daiyu-ninja zegt:

  Wat zou ik graag willen dat de dochters van die multiculturalisten gepakt worden.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Jammer dat Zweden te koud is voor me, anders kom ik ze wel te hulp.Want mooi zijn ze wel die Zweden meiden.

  Like

 4. John Wolf zegt:

  Ze mogen aan hun eigen maagden niet komen voor een huwelijk ,en eens getrouwd zijn deze vrouwen een lopend kinderfabriek en seksueel oninteressant ,dus vergrijpen zij zich aan onze vrouwen ook als intimidatie middel ,castreren bij betrapping of afschieten helpt misschien .

  Like

  • Lucie zegt:

   Het idiote is dat die mannen vaak voor hun huwelijk,het gewoon met andere kerels doen.
   Dat heeft die (vroegere columniste)Funda van de Telegraaf eens geschreven,ze vond het nog normaal ook,zo leek het.
   In die landen zie je die kerels ook vaak hand in hand lopen of met de arm eromheen.
   Gedrochten zijn het ……..

   Like

 5. BertG. zegt:

  1 op 4 vrouwen is MINSTENS 1 x verkracht, dat is nogal wat.
  Waar zijn toch al die kerels gebleven in het verhaal. Dat kan toch heel gauw afgelopen zijn.
  Welke vader/broer/echtgenoot pikt dit nou.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   1 Op de vier vrouwen in Zweden verkracht???…!!! Ongeloofwaardig denk ik toch, in eerste instantie. Als dat hier zou zijn gebeurt was Wilders al Minister President geweest.
   Misschien waren het alleenstaande vrouwen zonder familie?

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Beste BertG,

   In Zweden hebben ze figuurlijk bij alle mannen decennia geleden de ballen weggesneden. Dit hebben ze gedaan door zo vroeg mogelijk de kinderen bij hun ouders weg te halen en onder te stoppen in dagopvangcentra. Binnen die dagopvangcentra heeft de geslacht neutrale opvoeding de rest van het karwei afgemaakt. Als de links liberale politiek ergens een hekel aan heeft dan is het aan zelfstandig denkende, realistisch in het leven staande individuen. In Zweden zijn mannen geen mannen en vrouwen geen vrouwen meer maar iets ongrijpbaars ertussen in. Zoals het nu uitziet zal Zweden in de nabije toekomst als een vulkaan uit elkaar spatten. De hele Zweedse samenleving is in al haar poriën besmet met het multiculturele virus en er zal grootschalig geweld plaats vinden als alle onder dwang opgekropte emoties hun uitweg gaan zoeken.

   http://www.hpdetijd.nl/2012-11-14/gendergekte-zweedse-peuterschool-benadert-alle-kinderen-genderneutraal/

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat beweer ik nu ook al vanaf het begin: Dat die idiote staatsopvoeding in de dagopvang er mee te maken heeft. En dat de hele week! Fulltime!
    En nu kun je zien, wat een onzijdige mensensoort dat heeft opgeleverd: Weten zich tegen niets en niemand te verweren.
    Hun auto’s worden in brand gestoken, berovingen en verkrachtingen zijn aan de orde van de dag, maar alles wat die crèche-leidsters en-leiders ze bijgebracht hebben is BEGRIP te hebben.
    Het is onvoorstelbaar wat er in Zweden plaatsvindt, maar het komt echt voor een belangrijk deel daardoor.
    Laten we blij zijn, dat Nederland altijd al terughoudender is geweest met dagopvang en dat wel zal blijven óók. Dan maar minder full-time werkende moeders!
    Carrière maken is óók maar één kant van de medaille.

    Like

   • meneertje zegt:

    Ik had over die gendergekte al eens een documentaire gezien en ik heb daarover toen een uitgebreid commentaar geschreven op het log van Amsterdampost.
    Ik heb die documentaire beschreven; daarin werd verteld over een gebeurtenis die uiterst leerzaam zou moeten zijn voor de mensen van de maakbare samenleving, die van jongens halve meisjes en van meisjes halve jongens willen maken, zodat zij niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

    Ik heb er geen zin in het hele verhaal weer zo uitvoerig op te schrijven.
    Heel in het kort dan maar.
    Bij een mislukte besnijdenis was er van de spulletjes van een jongensbaby niet veel meer over. Een profeet van de maakbare samenleving zag zijn kans schoon om te demonstreren dat zijn geloofsartikel “het geslacht van de mens wordt niet bepaald door zijn anatomie, maar veel meer door de druk en de verwachtingen van de samenleving” op waarheid berustte.
    Wat er nog over was van de geslachtsorganen van de jongen werd verwijderd en er werd operatief een meisje van hem gemaakt, voor zo ver dat mogelijk was.
    Hij werd als meisje opgevoed en wist niet beter dan dat hij een zij was.
    Triomf voor de maakbaarheidsprofeet die overal lezingen hield over zijn gelijk.
    Totdat de jongen/meisje in de puberteit kwam. Hij werd diep ongelukkig, voelde zich niet thuis in zijn lichaam.
    Zijn depressie werd zo erg dat er niets anders op zat dan hem, zo goed en kwaad als het kon, weer tot een jongen te maken.
    Toen knapte hij op.

    Moraal van het verhaal; jongens zijn geen meisjes en meisjes zijn geen jongens.
    Ook in Zweden niet.

    Like

  • caesar11 zegt:

   dat vraag ik me idd ook af ja! tis van god los daar!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dat van die kuisheidsgordel is natuurlijk waanzin. En in het verlengde daarvan: dat van dat haarverven óók. Zodra je díe kant op gaat , is het nog maar één stap naar de hoofddoek en de besnijdenis en is de onderwerping een feit. Zelfs de Linksmensen zouden moeten inzien, dat de situatie uit de hand gelopen is en dat de accenten verlegd dienen te worden. Nu weet ik heus wel, dat ze dat weigeren in te zien en ook dat, dat ze al vorig jaar tot die conclusie hadden moeten komen, toen in Malmö en Stockholm de boel kort en klein geslagen werd, maar hoe dan ook: Als je maatregelen zoals deze gaat nemen, hebben de moslims je zeker, waar ze je hebben willen.
  En die Noorse professor met z”n ‘laconieke’ praatjes behoort zelf aangeklaagd te worden wegens land- èn cultuurverraad!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  HAREN DONKER VERVEN VOOR ZO EEN SMERIGE MOSLIMRAT ?
  EEN WAARSCHUWING OP EEN TRUITJE DAT EEN VERKRACHTING NIET GEWENST IS ?
  BETER ALLE BLONDE VROUWEN MET EEN WAPEN VOORZIEN !
  EN DAN DE SPREUK EROP ;
  ,, MOSLIMS MOETEN DE STRAATZIJDE WISSELEN ! ”

  Like

 8. Vederso zegt:

  Ik heb de indruk dat er in Zweden iets vreselijk misgaat.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, gloeiende vinketering! Hieruit blijkt maar weer dat de RODEN, maar ook deze LINKS-LIBERALEN, het smerigste volk van Zweden is! Overal, dus ook in Nederland, door de Verachtelijke Vuile Demonen en de Partij van de Allahtonen, wordt de eigen bevolking achtergesteld bij de HAATBAARD-MOSLIMS! Zweden ontwaak, en trap dat RODE TUIG, en deze LINKS-LIBERALE verraders tezamen met de moslims eruit! Laat ze allemaal opflikkeren naar Noord-Afrika, opgeruimd staat netjes!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Vrouwen moeten zich er dus maar ‘bij neerleggen’ dat we in een multiculturele samenleving leven?
  Zou ‘de professor’ die dit zegt er dan ook geen moeite mee hebben als zijn eigen vrouw en/of dochter(s) verkracht worden op brutale en mensonterende wijze? Of tapt hij dan weer uit een ander vaatje?
  Ik heb laatst een Turkse man (geen moslim!) horen zeggen dat de islam overal ter wereld voor narigheid, bloedvergieten en oorlog zorgt.
  En wij zouden hier dan maar ‘aan moeten wennen’?

  Nooit van mijn hele leven!!!

  Like

  • Vreemd… hier in Nederland hebben wij mannen ons erbij neer moeten leggen dat vrouwen gelijk aan ons zijn…
   Met veel pijn en moeite is dat nagenoeg voltooid, en nu komt er dus een ander geloof en hoeven die mannen zich er niet bij neer te leggen? Dat is pure discriminatie van de Nederlandse man!!!!
   Gebod één van ons wetboek zegt dat er geen verschil tussen geloof, ras, of geslacht gemaakt mag worden. Waarom mogen de moslims dan wel verschil maken tussen man en vrouw? Het wetboek staat toch boven de kerk/moskee?

   Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Mijn lange leven lang altijd een andere gedachte gehad over de Zweden. Een mens kan zich dus vergissen.

  Like

 12. 50pf zegt:

  Where can I get the sweedish girls poster in DIN A0?

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat is exact wat je hier ook te horen krijgt bij gemeente en woningvereniging:wen er maar aan!Wordt toch hoog tijd dat wij hun er aan laten wennen dat wij het niet meer pikken!Te beginnen op 22 mei!

  Like

 14. Pingback: RT @HelenaJacobs: ‘Eén op de vier Zweedse vrouwen… | Infomag.nl

 15. Rick zegt:

  “Vrouwen moeten zich neerleggen bij hogere verkrachtingscijfers”
  Vrouwen moeten gewoon een paralyzer aanschaffen of, nog beter, een handzaam vuurwapen.
  Overigens hebben ze in Afrika een heel leuk “Anti Verkrachtings Condoom” op de markt gebracht.
  http://www.funx.nl/index.php/archief/9931-nieuwe-pijnlijke-antiverkrachting-condoom-voor-vrouwen
  Dát zal ze leren!!

  Like

 16. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 17. David Wood informeert ons over hoe “wij” anderzijds moslima’s behandelen:
  https://mail.google.com/mail/?pli=1#inbox/1455e1ef186192e8

  “Western nations are far more tolerant than Muslim nations, which is why it’s so odd to hear Muslim groups like CAIR and ISNA constantly complain about bigotry and Islamophobia in America and Europe. Indeed, if one were to judge Western nations by these endless complaints, we would expect that as soon as a woman puts on a hijab, she will be bombarded with with insults.

  That’s exactly what a Canadian student set out to test. She decided to wear a hijab in public to see if she would be treated differently. And she found that, when pretending to be a Muslim, she was treated better by strangers, not worse.”

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  In en in triest, ze moeten zichzelf verdedigen, geen kuisheidsgordel of haar verf , maar gewoon kapot schieten, dat tuig.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 09.48. uur. Dat zou eventueel een oplossing kunnen zijn, ware het niet, dat de “rode-en de gutmensch kerk”, ons dat zullen verbieden!

   Like

 19. Paul Zwueste zegt:

  Webmaster…. Dank overigens voor de info!
  Even ter verduidelijking voor mijn onduidelijke reactie.
  Met mijn “ongeloofwaardig” bedoelde ik niet dat dit niet waar zou zijn, maar dat het, simpelweg…” NIET TE BEVATTEN is, en dat in deze tijd! Ach, Zweden heeft zich wel heel erg verlaagd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s