De goedmensch en de multiculturele doctrine

Screenshot_37

(Door: Erik60)

Er is al heel veel gesproken en geschreven over onze nieuwe multiculturele samenleving. Voor de ene betekent deze een verrijking en voor de ander is zij een nieuwe hel op aarde. Maar wie ook maar even serieus nadenkt over deze nieuwe samenleving weet dat onze zo bejubelde multiculturele samenleving het begin van het einde is van onze westerse beschaving. Want het multiculturalisme wordt ons al verschillende decennia door linkse partijen opgedrongen.

Na het einde van de Tweede Wereldoorlog, die bijna heel Europa vernietigd had, waren de naoorlogse politici het grondig met elkaar eens om ervoor te zorgen dat er in Europa geen oorlog meer zou kunnen uitbreken. Zij hekelden het nazisme, dat het hele Europese continent blank wilde hebben. Daarom besloten de Europese politici om een Europese Unie op poten zetten waar nationalisme zou verdwijnen.  En met de massale opkomst van de benzine verslindende auto werd het multiculturele gedachtegoed een feit. Eind jaren-60 bevond de West-Europese economie zich op haar top. De laagst betaalde banen bleven openstaan en raakten niet ingevuld. Dit was het sein voor links om massaal gastarbeiders binnen te halen. Tot grote vreugde van de werkgevers. Zij kregen de beschikking over goedkope arbeidskrachten die zonder morren het vuile werk deden. Tegelijkertijd hoopte men meer cultureel begrip te kweken onder de Europese burgers door meer culturele diversiteit in te voeren. De Europese Unie werd stilaan een feit. Toen in de jaren-70 de oliecrisis zich opdrong, was het hek helemaal van de dam. De toenmalige PvdA onder leiding van Joop den Uyl zette de grenzen wagenwijd open voor moslims. Nederland veranderde in de jaren-70 snel en al gauw waren er conflicten tussen de autochtonen en de allochtonen.  Dit werd toentertijd veelvuldig stilgehouden door de linkse pers op verzoek van Den Haag.

Screenshot_38

De Nederlandse politici werkten koortsachtig aan een plan om de multiculturele samenleving bij de Nederlandse bevolking te promoten. Zij werden gretig geholpen door de kerk, die haar gelovigen opriepen om verdraagzaam te zijn en de nieuwelingen met open armen te ontvangen. Hierbij was ook de opkomst van de televisie van groot belang. De televisie werd gebruikt om deze opgedrongen linkse ideologie de huiskamer binnen te brengen. De indoctrinerende wijze van het opdringen van het multiculturalisme was begonnen. En wonder boven wonder groeide het geloof in een multiculturele samenleving. De linkse Nederlander schaarde zich massaal achter de linkse partijen die de televisie voor hun politiek spel gebruikten. Ook onze kinderen worden niet gespaard. Kijk maar naar programma’s zoals Sesamstraat, Alfred J Kwak en Het Klokhuis, het Jeugdjournaal. Zij zijn een voorbeeld van zware indoctrinatie van onze kinderen, net zoals de nazi’s deden in de jaren-30 van de vorige eeuw. En de geschreven pers deed ook gewillig mee. Iets wat zij nu nog steeds doet. Links vervloekt veelvuldig rechts, dat zij vergelijkt met de nazi’s. Maar de echte nazi’s zijn zij zelf.  Zij gebruiken veelvuldig de nazi-tactieken om hun gelijk bij de bevolking door te drukken. Goebels, die een meester was in het bespelen van de bevolking, zou jaloers geweest zijn op het politieke spel dat de links partijen momenteel spelen met de bevolking.

De indoctrinatie van mensen is nog nooit zo groot geweest als nu in Europa. Het dwangmatig opleggen van een mening aan iemand anders is het werktuig van een dictatoriaal systeem.  En dat is de Europese Unie geworden deze tijd. De mening van Henk en Ingrid deren elitaire politieke linkse dames en heren niet. In Europa hebben ze de democratie afgeschaft. Al wie tegen de multiculturele samenleving is, wordt als een racist bestempeld. De indoctrinatie is in volle gang, maar slaat niet meer echt aan. Steeds meer mensen beginnen in te zien dat multiculti een illusie is en alleen een voorbode van nog meer geweld. De mensen zien ook in dat de linkse politici geen ruggengraat hebben en zich gedragen als een bende laffe kinderen. Zij hebben niet de moed om voor hun eigen bevolking op te komen. Om de simpele reden dat ze dat niet willen. Linkse politici willen graag een goedbetaalde baan bij de Europese Unie, de VN, ontwikkelingssamenwerking en andere linkse organisaties, waar ze een dikbetaalde boterham kunnen verdienen.

Screenshot_39

De goedmensch, die nog steeds achter de multiculturele samenleving staat, woont niet tussen hen die ons westerlingen haten. De extremistische moslims met hun soepjurken en hun volledig bedekte vrouwen zijn hier niet om ons te verrijken met hun cultuur, maar om ons hun levenswijze op te dringen.  En tot nu toe lukt hen dat aardig, omdat de linkse politici hen steunen. Dit gebeurt in heel West-Europa.  En dat met toestemming van de Europese Unie, die zich goedgemutst in de handen wrijft bij het zien van zoveel ellende bij de autochtone bevolking.Kijk maar naar ons kabinet dat oude mensen op straat gooit als oud vuil, maar niet wil bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking of andere linkse projecten. Het leven van een roomblanke Nederlander is in de ogen van linkse politici en dit huidige kabinet niks waard.  Zij willen ons murw slaan en ons tegelijkertijd arm maken ten gunste van islamitische vrienden, die zoals we de laatste tijd al gemerkt hebben, boven de wet staan. Maar de roomblanke Nederlander is het beu. Er is duidelijk een kentering aan de gang. Langzaam maar zeker komt de Nederlander in opstand.  Wij zijn het beu om onze ogen neer te slaan als een moslim je vals aankijkt, wij zijn het ook beu om als tweederangsburgers beschouwd te worden in ons eigen land en we zijn het beu om steeds maar voor racist uitgemaakt te worden als we voor onze rechten opkomen.

Wij willen politici die ook onze rechten verdedigen en de moed hebben om het beestje bij de naam te noemen. De islam is een gevaar voor onze manier van leven. En bij de volgende Europese verkiezingen zal de West-Europese bevolking massaal zijn keuze bekend maken en stemmen voor de rechtse partijen. Kijk maar naar Frankrijk. Daar heeft het Front Nationaal grote winst geboekt. Deze trend zal zich voortzetten in heel West-Europa. En als de huidige Europese leiders dit naast zich neerleggen, graven ze alleen maar hun eigen graf.  De geschiedenis leert ons dat als de bevolking het beu is zij goedschiks of kwaadschiks verandering eisen.

Zoals Vincent van Gogh zei: ‘Wat zou het leven zijn als we de moed niet hadden iets te bereiken?’

Screenshot_6

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Multiculti, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op De goedmensch en de multiculturele doctrine

 1. Jean zegt:

  De strijd TEGEN die multicul waanzin zal van dag tot dag heftiger worden tot we weer onze westerse samenleving bekomen, wij willen nergens die barbaarse smeerlapperij islam genaamd tolereren, respecteren noch aanvaarden. Barbarij hoort niet thuis in ONZE westerse gemeenschap.
  Alles wat hier rondzwerft en geen inkomen heeft, een strafblad heeft of illegaal is MOET verwijderd worden binnen de 48u want onze veiligheid en leefbaarheid staan onder zeer zware druk én onze welvaart gaat kapot door al dat waardeloos profitariaat.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  VOORTREFFELIJKE REALE BESCHRIJVING EN EEN WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN !
  HET LIEFSTE DIT VERHAAL OP EEN FLYER EN OVERAL IN DE BRIEVENBUS DAARMEE !

  Like

 3. Jan zegt:

  Boomnegerin uit Afrika vindt dat zij het recht heeft Duitsland binnen te vallen en haar heeft te onderhouden

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, Erik60, die kinderprogramma’s…..Jeugdprogramma’s kon je nog beter zeggen, want het IKON deed er ook gretig aan mee en die maakten toch vooral programma’s voor de oudere jeugd, tot in de adolescentie toe. Ikzelf was in die periode een puber tot jongvolwassene en ik bekeek die programma’s wel, maar ergens, toen al, irriteerden ze me, zonder op dat moment te kunnen zeggen, waaróm. Het irriteerde me, dat het altijd de schuld van de Néderlanders was als die mensen hier hun draai niet vonden. En dat het altijd de Nederlanders waren die alle geduld en begrip op moesten brengen; zo niet, was het wéér allemaal onze schuld. Over het feit, dat surinaamse mannen (zoals in de serie “Kon hesi baka” nooit met hun vriendinnen trouwden, ook al waren er kinderen, en ze van de ene dag op de andere in de steek lieten, hoorde je nóóit een kritisch geluid; dat moest je allemaal maar normaal vinden. En later, toen de series over de moslims begonnen te gaan, was het hetzelfde: Altijd maar: Begrip, begrip, begrip……. Tegen beter weten in, denk ik nu, maar dat begrip móesten en zóuden we hebben….
  En aan de andere kant in animatieseries als Alfred J. Kwak opeens pathetisch waarschuwen tegen “Dolf en zijn Kraaienpartij.”Zo uitgekauwd als het maar kon, natuurlijk. Ja, het léék alsof het in de jaren ’60 en ’70 allemaal heel anders ging, alsof er tóen níet geïndoctrineerd werd, zoals bij de Nazi’s. Dat was juist het vuile: Er werd volop geïndoctrineerd, alleen op een veel subtielere manier……

  Like

 5. Pingback: Het Nederlandse Cultuurverraad | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s