Iedereen is bang

Screenshot_36

(Door: Wans Horst)

Ik denk dat de politici erg bang zijn dat het fout gaat, maar nog banger om er wat aan te doen… Wat heb je dan aan angst? Men negeert visionair Wilders en hoopt dat het hun tijd wel zal duren. Alleen met besef zal er verandering komen. Deze weg naar vrijheid ligt echter bezaaid met antidepressiva, de doekjes voor het bloeden, die als bermbommen de aandacht afleiden. Ik noem met name de media, het onderwijs en de overige geïndoctrineerde samenleving waar het crypto-communisme als een kanker zijn weg blijft vinden. Velen zijn hersendood. Maar! Er zijn velen van wie je het niet zou verwachten, die nu toch op de PVV zullen stemmen, alhoewel ik wel m’n adem inhoud. Ga nou niet op voorhand weer de verwachtingen temperen, doet nou niet zo fatalistisch, geef je niet gewonnen. De enige reden dat het met de voorgaande landelijke verkiezing zo afliep voor de PVV zoals het afliep, is dat teveel mensen zich gewonnen hadden gegeven die eerst wel op de PVV gestemd hadden. Het gebrek aan daadkracht waar de PVV van beschuldigd wordt, is te wijten aan het feit dat teveel mensen enige waarde hechten aan bijvoorbeeld Pauw en Witteman met hun praatje poep.

Omdat velen in Nederland geleerd hebben gedurende hun leven om niet door te zetten, maar bij een zekere mate van weerstand op te geven, schiet de kiezer in een reflex terug in een patroon waar hij juist vanaf was gestapt, omdat hij concludeerde dat het hem geen barst verder bracht. Het initiële jarenlange bashen van Wilders in de media heeft op mensen die niet vrij kunnen denken duidelijk z’n uitwerking niet gemist. Mensen kunnen niet vrij denken, doordat ze klem zitten en zo is de cirkel weer rond. Wat was er eerder, Wilders of onvrede? Kip of het ei?

De onvrede, althans de oorzaken daarvan, was er al minimaal 20 jaar voordat de LPF werd opgericht. Links heeft z’n steentje bijgedragen aan Fortuyn z’n dood, bij Wilders lukt een fysieke onnatuurlijke dood niet, dus dan doet men het maar op deze manier. Eerst maakt men hem gek door hem af te zonderen van de samenleving en dan mag de publieke extensie van Den Haag, de NOS, fijntjes in beeld brengen hoe Wilders kleine foutjes maakt, die in het niets vallen in vergelijking met de megablunders met belastinggeld die we bijna iedere week mogen vernemen van zelfs de main stream media zoals de Elsevier, maar veel meer nog via ejbron.wordpress.com. Dit is onmenselijke psychische oorlogsvoering, zoals we die vaker aantreffen bij de overheid, maar dan is het lijdend voorwerp de burger.

Mensen die alles voor de wind gaat, schilderen Wilders gemakshalve maar af als een gek, terwijl juist zij zouden moeten beseffen hoe groots die ene man is, met alle hulp die hij gelukkig heeft gekregen van iedereen, indien het broze evenwicht tussen alles of niets voor hen negatief uit zal pakken. Helaas hebben al velen zulks mogen ervaren en is de verwachting dat velen volgen. We gaan Frankrijk achterna, alwaar de partij van Marine Le Pen de grootste is, omdat de nood daar nu zo hoog is dat mensen eindelijk hun verstokte verzet richting haar partij hebben laten varen en eindelijk weer patriottisch kunnen nadenken. Wij komen daar ook wel, hopelijk, maar het is toch jammer dat het eerst in de soep moet lopen voordat mensen beseffen wat ze hadden. Het is toch echt makkelijker en vooral goedkoper voor de eigen portemonnee om te leren van de fouten van anderen.

Aan u de opgave om uw medeburgers hiervan bewust te maken, zonder uw hulp lukt het in ieder geval niet.

Screenshot_20Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Iedereen is bang

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik stem geheel in, met jouw artikel Wans Horst! Daarbij hoop ik dat de PVV een grote overwinning mag behalen, in Mei! En hopelijk gaan de VVD en de PvdA flink verliezen, maar ik weet dat niet zeker. De RODE MSM draait op “volle toeren”.

  Like

 2. Peter Buitelaar zegt:

  Weer prachtig geschreven Wans.
  Mijn keuze is en blijft bij de PVV

  Like

 3. Driek zegt:

  Wans Horst zegt: We gaan Frankrijk achterna, alwaar de partij van Marine Le Pen de grootste is, omdat de nood daar nu zo hoog is dat mensen eindelijk hun verstokte verzet richting haar partij hebben laten varen en eindelijk weer patriottisch kunnen nadenken.

  U bent optimistisch over de Nederlandse kiezer, want die zouden gaan nadenken. Nou daar geloof ik niets van hoor. Want ik lees zojuist dat de oppositiepartij D66 zou met 25 zetels de grootste partij zijn als er nu Tweede Kamerverkiezingen zouden zijn. Dat blijkt zondag uit de peiling van Maurice de Hond. Op dit moment heeft de partij in de Tweede Kamer daadwerkelijk 12 zetels.

  Hoe die mensen in hemelsnaam op D66 terecht komen is mij een volkomen raadsel, want die partij wil werkelijk alles wat ons ten ondergang voert. Meer Brussel, meer Moskeeën en nog meer ellende van islamitische verrijking.Hoe verzinnen ze het toch om ook maar iemand als Alexander Pechtold naar voren te halen, een volkomen nietszeggend figuur.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Peilingen zijn manipulatie, zodat de kiezer zich in dit geval gaat richten op een andere partij dan de PVV. Vaak genoeg heeft de PVV al virtueel enorme zetelaantallen gehaald, maar als het erop aankwam zou men vrijwillig kiezen voor een oplossing die slecht voor hen is?

   Denk het niet! Hier moeten andere dingen spelen, zoals toespraken op de werkplek van leidinggevenden waardoor op het laatste moment de vrijwillige keuze ingeruild wordt door één ingegeven door angst.

   Velen zijn er helaas nog niet achter dat angst een slechte raadgever is, dat moeten die mensen kennelijk op de moeilijke manier leren.

   We hebben in Nederland ‘last’ van allerlei allochtoon gespuis, met gemene deler de islam en in oververtegenwoordiging van de Marokkaanse nationaliteit, dat is geen angst, dat zijn de feiten.

   Like

   • ezra70 zegt:

    Wat doen machthebbers?

    Wat is het dat machthebbers doen, en dat ze hun macht geeft? Wat doen ze om ons te dwingen de dingen te doen die zij willen dat we doen? En waardoor we dus niet meer kunnen doen wat we zelf willen doen?

    Gaan ze met een pistool langs alle deuren in het land om onder doodsbedreigingen iedereen te dwingen te doen wat zij willen? Schieten ze mensen neer die ongehoorzaam zijn? Halen ze ongehoorzame mensen uit hun huizen en sluiten ze die vervolgens op? Komen ze bij jou en mij aan de deur om onze bezittingen te roven?

    Nee. Ze komen niet eens van hun plek. Ze blijven gewoon in hun paleis, villa of regeringsgebouw zitten.

    Toch zijn stelen, doden en andere vormen van vrijheidsberoving, onlosmakelijk verbonden met macht. De hele menselijke geschiedenis staat er bol van. Alleen, machthebbers doen dat niet zelf, maar laten het anderen doen.

    Ze blijven zelf lekker zitten waar ze zitten en laten het vuile werk over aan hun gehoorzame belastingambtenaren, politieagenten, en soldaten. Belastingambtenaren, politieagenten en soldaten die de gangbare norm onder de bevolking weerspiegen. Gehoorzame individuen die deel uitmaken van hetzelfde volk dat zich door de machthebber laat onderdrukken en beroven.

    Zelf raken machthebbers nooit een wapen aan, en slaan nooit iemand persoonlijk in de boeien.

    Lees hier eens verder…
    http://pieterstuurman.blogspot.nl/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=5

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 12.06. uur. Zo is het Driek! Het is niet te geloven, dat de grootste LANDVERRADER, het “miezerige mannetje”, Pechthold, met zijn NAZI-partij, DEMONEN 66 zo hoog scoren. Teveel mensen van onze eigen bevolking hebben wat dat betreft, het verstand van een pinda! Om te janken!

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Vergeet niet dat onze politie corps doorspek is met musselmannen; zijn ze dan nog wel te vertrouwen?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Moslims zijn overal lang en breed geïnfiltreerd, weldenkenden hopen dat we een slag te winnen hebben met Wilders, maar als mensen niet op hem stemmen, gaat het in ieder geval verkeerd.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee dus. En om te beginnen zouden we de “MusselVROUWEN” binnen dat corps nooit moeten toestaan, een kopvod onder hun pet te dragen.
   Als ze denken, daarmee respect te krijgen van allochtone arrestanten: Nou, juist niet, natuurlijk: Dan is het helemààl: “Jij vrouw, jij niets te zeggen.”
   Zij verstaan onder respect nu eenmaal niet hetzelfde als wij.

   Like

 5. peterselie1 zegt:

  Goed artikel Wans Horst!
  Iedereen is bang, tsja daar leg je je de vinger op de zere plek Wans, als een soort van ervaringsdeskundigheid heb, waar ik vele malen de voorbeelden van deze irrationele angst gezien bij mijn vroegere collega’s die het eerst roerend eens waren met hun allen en na een speech van de directeur als een blad aan een boom zich omkeerden van mening. Ook een toespraak van een districtbestuurder van het FNV deed de algemene houding tegenover de directie ten onrechte een veel positievere houding aannemen, oorzaak angst, angst voor het onbekende, angst voor ontslag is een serieus begrip en een stok om mee te slaan de vakbonden ten spijt. Zo ook is angst een geliefd onderwerp bij politici en intellectuelen die te ver afstaan van de gewone burger om deze laatsten zo te manipuleren dat men, zij morrend akkoord gaan met het te voeren beleid. Een tegenstelling was dat voormalig Minister Brinkhorst in 2005 stelde dat het licht uitging in Nederland wanneer men tegen stemde in een landelijk raadplegend referendum over de Europese grondwet. Ook deed Rutte nog eens een duit in het zakje toen deze Haagse nitwit stelde dat er gras ging groeien op de kade’s van de Rotterdamse haven, de hyperbolen zijn zeker in de komende tijd tot aan 22 mei een opmaat voor nog meer intimidatie van de burger door de politieke nep elite.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik zie geen andere mogelijkheid dan Wilders dagelijks op tv en radio,en overal in welke media hij zich ook maar kan wringen.Als steeds weer herhaalde leugens uiteindelijk voor waar worden aangenomen,zal de steeds weer herhaalde waarheid toch zeker een keer moeten door dringen en ogen openen?

  Like

 7. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  13 april 2014 om 18:40

  Tom, ik geloof er niets van, is allemaal propaganda, je denkt toch niet dat D66 met voorman Griezel zoveel stemmen kan halen, dan zou het al eerder gebeurt zijn. Dit wordt gewoon gedaan om stemmen bij de PVV vandaan te halen bij domme mensen die zich laten beïnvloeden door de media, wat helpt is praten met de mensen, ik doe niet anders, probeer ze op andere gedachten te brengen, leg ze uit hoe het werkelijk is, ik merk dat veel mensen niet weten hoe de media werkt, nou, dat leg ik ze haarfijn uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s