Socialistische staatspresident François Hollande zo impopulair als nooit tevoren

Screenshot_14

De populariteit van de Franse president Hollande heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Nog slechts 18% van de Fransen zou op dit moment de socialist als staatshoofd kiezen. Zo impopulair als Hollande was nog geen enkele president in de geschiedenis van de Franse republiek. Ook de regeringshervorming na de catastrofale resultaten voor de Franse socialisten bij de gemeenteraadsverkiezingen hebben niet gezorgd voor een duwtje in de rug van Hollande. Dit blijkt uit de nieuwste peiling van het Franse tijdschrift “Le Journal du Dimanche”.

Voor de op 25 mei plaatsvindende Europese verkiezingen bevindt zich het linkse kamp rondom Hollande – met uitzondering van de nieuwe minister-president Manuel Valls – nog steeds in een duikvlucht, terwijl het Front National van Marine Le Pen de wind juist mee heeft. De eind maart gehouden gemeenteraadsverkiezingen hebben Marine Le Pen grote winst opgeleverd. Voor de Europese verkiezingen wordt een doormars van het Front National met realistische kansen op de eerste plaats verwacht.

Hollande heeft Frankrijk definitief geruïneerd

Toen Hollande in juni 2012 de staatszaken had overgenomen, ging het al niet goed met de begroting, de economie en de arbeidsmarkt. De situatie is de afgelopen twee jaar echter nog slechter geworden. Naast een massale werkloosheid van meer dan 3,3 miljoen werklozen is ook het aantal daklozen in Frankrijk met 50% toegenomen. Tegelijkertijd storten de economische cijfers in elkaar en exploderen de staatsschulden. Of de nieuwe minister-president Valls president Hollande uit zijn voortdurende crisis kan helpen, is uiterst twijfelachtig.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Socialisten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Socialistische staatspresident François Hollande zo impopulair als nooit tevoren

 1. L'esprit de Lois zegt:

  Heerlijk, al die zegeningen van het socialisme.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Grieken hebben meer geld nodig
   door Martin Visser
   Griekenland heeft niet genoeg aan de twee steunpakketten van bij elkaar € 240 miljard. Het land zal nog een nieuw bedrag nodig hebben van het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden.

   Like

 2. Jean zegt:

  Die ligt liever te rollebollen met wat hete wijven, is veel plezanter dan het algemeen belang, een echte rode rat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Komt ook weer een eind aan, Jean: Als hij president-af is, denk je dat hij die hete wijven dan überhaupt nog kan krijgen?
   Macht maakt aantrekkelijk, juist voor vrouwen. Wat is hij helemaal zonder die macht? Eerder tuinkabouter dan adonis, zou ik zeggen!

   Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Wat heet? Ik zie hem al staan. Met beslagen brillenglazen in de regen in de tuin, kruiwagen in de hand, turend naar het venster waarachter zijn maitresse zich voor een andere man uitkleed!

    Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   It is not an isolated or random crime. On the contrary, thousands of young girls in France have been subjected to this kind of brutality, only to find the courts lax and indifferent to their cause. This time, possibly for the first time, it was a little bit different.

   http://galliawatch.blogspot.nl/2014/04/barbarous-gang-rape-in-evry.html#links

   the minors did not express the slightest remorse. On the contrary, they expressed their hatred: yes, they would not have touched the girl if she had been a Turk; yes, they attacked her because she was French and “the French are all sons of whores”. The judge who jailed them indicted them for gang rape and barbarity, but also, and this is very rare, for racism.

   The four rapists are minors: two of them are thirteen, one fifteen, and one seventeen. Three Turkish brothers, one Moroccan. Special facts: the eldest, seventeen, had been released six months earlier after serving two thirds of a two-year sentence for the rape of the son of a gendarme sub-officer.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Evry is een grote voorstad van Parijs EN Paris wordt in de rest van Fr met minachting bekeken………….

    Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Er rolt ook alleen maar onzin uit die vent,geen wonder!Dat maakt je nu eenmaal niet populair!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Toch kun je altijd nog beter ,n SDF, (dakloze ) zijn in een warm klimaat dan b.v in NL. Ik heb ze wel langs strand/promenades-boulevards zien lopen met winkelkarretjes en 2 honden ervoor. MISCHIEN een beetje cru: maar er is ook goed nieuws voor de dakloze, 79% van alle “(huiselijke) ongelukken” gebeuren thuis.! !
  De huren zijn in Fr buiten de grote steden vergeleken met NL heel laag. Toeslagen, subsidies etc voor zorg of huur kennen ze hier niet. Maar als je minder dan +-8500/9000- Euro jr inkomen hebt, ben je KOSTELOOS voor de ziekte-kosten verzekerd. In NL heb ik begrepen, wordt ,t van iemands bijstands-uitkering ingehouden en krijgen ze bovendien boete van 30%, als je heel lang niet hebt betaald.
  Ooit zag ik bij het grote centraal Station van Toulouse een dakloze op de vloer zitten met zijn hond, die slechts 3 poten had, naast een bord waarop stond:” HELP ik verga van de honger”.
  Ik dacht nog: “zo hongerig kan hij toch niet zijn, de hond mist er pas een”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat bent U weer, Delamontagne! Ha, ha, bijzonder geestig! Ik zal U bij deze eerlijk zeggen, dat ik in Neurenberg heus wel eens extra geld aan daklozen gegeven heb VANWEGE die honden. Eén had er één met drie poten, net als die van U, een ander had er één die halfblind was.
   Later leer je de lui beter kennen en constateer je, dat het gelukkig wel meevalt, in zoverre, dat in elk geval die hónden niets tekort komen -hun bazen ook niet, maar die maken alles op aan alcohol èn eten voor de hond. Het is waar dat je met een hond erbij meer ophaalt: De mensen krijgen medelijden -ik dus ook- en denken: Dat arme beest hoeft er niet onder te lijden. In ieder geval waren de Neurenbergse daklozen over het algemeen goeierds, dus zonder uitzondering goed en zorgzaam voor hun hond, als ze er één hadden. Daar was ik wèl erg blij om.

   Like

 5. Fred zegt:

  Vergeet de “zegeningen” van de euro en de EU ook niet.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Francois Hollande mag van mij liever vandaag oprotten als morgen

  Like

 7. Jan zegt:

  Volgens de VN doet het Frankrijk van Hollande het economisch uitstekend want deze organisatie van schizofrenen wil namelijk dat de economische groei wordt beperkt omdat groei slecht is voor het klimaat

  Major steps needed on climate change, U.N. panel says
  A United Nations science panel issued a sobering wake-up call to world policymakers Sunday, warning that countries must make dramatic changes in their energy consumption, their use of technology and even their ways of life to avert the catastrophic effects of climate change.

  The only options that stand a chance of heading off the worst of the harm would require cutting at least slightly into economic growth in the coming decades, the Intergovernmental Panel on Climate Change said.
  http://www.politico.com/story/2014/04/un-panel-climate-change-105658.html

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de “zetbazen”, van de marionet Hollande te Brussel, hebben niet veel goeds gebracht! Maar als we verder kijken, dan is de ellende in de hele EU niet te overzien. Massale verarming door heel Europa, massa-ontslagen, hypotheken die niet meer kunnen worden opgebracht, massale toestroom vanuit Afrika, etc. Kijk, dat vinden van Rompuy,Barosso en Schulz geweldig.

  Like

 9. Pingback: zijn “Fraternité” heeft ’t Franse Volk compleet ontmenst | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jan Wandelaar: 15.25. uur. Dit moslimgespuis durft alleen, als ze met meer dan 4 personen zijn. In wezen zijn het grote lafaards!

   Like

 11. Paul Zwueste zegt:

  Hollande! Geweldige kerel!!!! Net als Job Cohen en die kleine Lenin, Diederick Samson (met zijn kleffe schaduw, geheten Spekman). Zij zijn het die links voor ons wegvagen! Laten we gelukkig zijn met de tijd dat zij de zo zinloze voorposten van links invullen! Hun resultaat is de totale vernietiging van deze (sedert de jaren 60 reeds) walgelijk criminele, en landsverraderlijke beweging!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s