Aanvallen op autochtone Fransen in “islamitische gebieden” (+ video)

Screenshot_13

Het onderstaande is de vertaling van de video aan het eind van het artikel 

Iedereen kan overal en om vele redenen het slachtoffer worden van geweld. In door moslims gecontroleerde delen van Frankrijk echter is het bijzonder gevaarlijk geworden blank te zijn. Video-opnames van bewakingscamera´s laten zien hoe blanke Fransen in de metro en op straat door overwegend immigrantenbendes in elkaar worden geslagen. Islamitische migranten beschouwen deze gebieden als hun territoria en blanken betreden deze slechts op eigen risico. De Fransen noemen ze “sensibele urbane zones” – No-Go-Areas, waar de politie niet komt of de wet handhaaft.

Veel mensen noemen ze islamitische kalifaten binnen de grenzen van Frankrijk. “En dat is waar”, omdat deze delen van het land in handen zijn van drugsdealers, gangs en imams”, zei de Franse commentator Guy Millière.

Een Frans bericht bevestigt dat bijna één op de vijf Fransen het slachtoffer is geworden van racistische beledigingen of erger. Enkele zaken zijn zelfs voor de rechtbank geweest.

Screenshot_10

“Enkele van diegenen die aanzetten tot racistische aanvallen op blanken, gebruiken hiervoor de islam als motivering. Ze spreken wellicht zelf niet eens Arabisch, maar maken desalniettemin gebruik van de islam als ´vlag´”, zei Tarik Yildiz, een Franse socioloog. Yildiz, schrijver van het boek “Racisme tegen blanken” is geen Fransman van geboorte, maar de zoon van Turkse immigranten. “Mijn boek wordt als politiek incorrect beschouwd en doorbreekt een taboe: het idee dat migranten blanken kunnen onderdrukken”, zegt Yildiz.

 

Génération Identitaire zelfverdediging

Dat is de realiteit voor een Fransman met de naam Max, die CBN verzocht niet zijn volledige naam te noemen. Hij werd meerdere keren door migranten aangevallen en had van de laatste aanval een bloeduitstorting onder zijn oog toen we hem interviewden. Hij heeft zich aangesloten bij de Génération Identitaire, een jeugdbeweging die zich aaneengesloten heeft om de Franse cultuur en de blanke identiteit te verdedigen.

Screenshot_12

“De Génération Identitaire is een jeugdorganisatie met het doel lokale, nationale en Europese identiteiten te beschermen”, zei Max. Leden van de Génération Identitaire trainen op zelfverdediging. “We moedigen al onze leden en activisten aan om een bepaald niveau van lichamelijke fitness in stand te houden. Zelfverdediging maakt daar deel van uit”, zei Max.

Een gedeeld Frankrijk

Terwijl het grote multiculturalisme-experiment van de Franse linksen in vlammen opgaat, splitsen enkele delen van de Franse samenleving zich op in stamsystemen en etnische identiteiten.

In een café in Parijs sprak CBN News over dit probleem met de anti-islamisering activisten Pierre Cassen van de website Riposte Laïque en Christine Tasin van Résistance Républicaine.

Screenshot_11

Het Franse volk leeft steeds meer in angst. Het vreest dat het islamitische recht aan haar wordt opgedrongen en het georganiseerde geweld tegen iedere Franse persoon, inclusief de politie”, zei Cassen. “Steeds meer radicale islamieten dreigen met onlusten, overvallen en proberen de sharia (het islamitisch recht) op te dringen. Ze vallen de politie aan”, voegde Tasin er aan toe. “De republiek is in gevaar” waarschuwde Tasin.

Leden van Génération Identitaire lopen nu patrouille op straat.

CBN News vroeg Yildiz of door het feit dat er gedaan wordt alsof er geen probleem is het Franse establishment en de media er niet weinig toe bijdragen ervoor te zorgen dat steeds meer autochtone Fransen groeperingen zoals Génération Identitaire opzoeken om bescherming te krijgen. “Precies”, antwoordde hij. “Als de staat de mensen niet bestraft en de media er niet over berichten, zullen de slachtoffers in toenemende mate gefrustreerd raken en racistisch worden en zal het tot confrontaties komen.”

De levenslijn van de Franse linksen

Maar het probleem wordt niet alleen in grote mate genegeerd, Frans links en veel burgemeesters stimuleren actief de groei en de verbreiding van de sektarische islam, vanuit een voor hen zeer goede reden: moslims zijn een belangrijk deel van hun kiezers geworden. Bij de laatste verkiezingen stemde 93% van hen op de socialistische president François Hollande.

Screenshot_15

De voormalige moslim Pascal Hilout nam CBN News mee naar een moskee in het Parijse district Barbes, waarvan de stad Parijs de renovatie betaalt. De naam van de moskee is Arabisch, daarom merken de Fransen niet dat zij betalen voor een moskee met de naam “Verovering” (Al-Fath). Hilout zei dat de moskee net een afgescheiden natie binnen Frankrijk is: “Libanisering” noemt Hilout dat. “De Libanisering of Balkanisering van Frankrijk begint al met hulp van de Franse staat”, zei hij.

“Libanon” is een woord dat door veel mensen gebruikt wordt om Frankrijk´s toekomst als gespleten natie, gegrepen door een religieus afgeleid conflict te omschrijven. “De Fransen voelen zich in de minderheid en uitgemanoeuvreerd”, zei Cassen tegenover CBN News. “Als dat in dit tempo doorgaat, zullen we dezelfde situatie krijgen als in Kosovo of in Libanon… burgeroorlog.”

Tegen Cassen, Tasin en Hilout werd aangifte gedaan wegens volksophitsing.

Screenshot_14

Bron:
http://europenews.dk/de
Vertaling: Odo

Bron oorspronkelijk artikel:
http://www.cbn.com
Auteur: Dale Hurd

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aanvallen op autochtone Fransen in “islamitische gebieden” (+ video)

 1. Geef het islamitische Frans
  geen kans!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  HET KAN GOED MOGELIJK ZIJN DAT IN FRANKRIJK
  DE EERSTE BURGEROORLOG ONTSTAAT !
  EEN VLAKTEBRAND IS KAN DAN SNEL OVER
  BELGIE NAAR NEDERLAND OVERSLAAN !
  DEZE GEITENNEUKERS VERWISSELEN
  TOCH DAADWERKELIJK EUROPA MET
  HUN ARABISCHE ZANDBAK !
  IN HEEL EUROPA LOPEN MILLIOENEN
  MENSEN MET DE VUIST IN HUN ZAK
  RONDLOPEN DIE STRONTZIEK ZIJN
  VAN DE MOSLIMS EN ZE ERUIT WILLEN
  FLIKKEREN ! EN WAPENS HEBBEN WE
  DAARVOOR OOK NIET NODIG !
  EEN GROTE MENGEN VAN VARKENSBLOED
  GOED VERDEELT ONDER DE MOSLIMS
  DOET HET OOK !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Overal zijn het de RODEN/SOCIALISTEN, die door hun LANDVERRAAD- zij zijn de 5e colonne der Islam- de EIGEN BEVOLKING verraden aan de DOODSCULTUS der MOSLIMS!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Wordt het voor NL ook niet eens tijd om een “vergelijkbare-site”op te zetten als de ZUS, hier in Fr. ( wordt n.b. door de Fr regering zelf uitgegeven:: )
  Zones urbaines sensibles (Zus).
  ././././././
  https://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/
  Maar dat zou de kaart van NL dan in ieder geval eerder overal ROOD kleuren, dan de Fr zones doen. In NL ( zover ik op afstand begrijp ) over het hele land verspreid. In Fr voornamelijk in en rond de grote steden. (MAKKELIJK als er in de nabije toekomst S- aan de knikker komt.! ! !

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  En dat komt hier ook.En burgemeesters deugen ook van geen kant,zijn de eersten om een generaal pardon[ze hebben het weer voor elkaar,die landverraders!]op te zetten en als het moet zelf voor uitgeprocedeerde vluchtelingen te gaan liggen!Ik ken geen ene rechtse burgemeester,noch gemeenteraad!Strontziek wordt je er van!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Hoogste tijd dat er een Karel Martel opstaat!

  Like

 7. Paul Zwueste zegt:

  Ik denk inderdaad ook dat van de drie grote EU-landen: Duitsland, Frankrijk en Engeland, Frankrijk als eerste land zal ontploffen. De wantoestanden veroorzaakt door de tomeloze immigratiestromen van de islam zijn in deze drie landen in grote lijnen vergelijkbaar.
  Als we even het rijtje afgaan. Duitsland kunnen we de komende jaren vergeten doordat de bevolking met kadaver-gedisciplineerde genen nog steeds succesvol gehypnotiseerd wordt door links met behulp van het unieke argument: “WIR HABEN SCHULD!”
  De Engelsen kunnen het goed uitleggen maar ook zij kampen met een militair aandoend zelfbeheersingssysteem dat in dit geval gebaseerd is op arrogantie (Ook een dramatische manier van wegkijken.). Blijven de Fransozen over die gelukkig geen last hebben van deze afwijkingen.

  Like

 8. Crusader78 zegt:

  Duindorp is voor zover een ”veilige” haven voor de autochtone Hagenaren. Eindelijk een wijk waar ze geen buitenlands tuig blieven en ze eigenhandig uit hun wijk schoppen! Natuurlijk verdraait de MSM en de politiek correcte rooie kerk het weer worden de helden van die wijk als NSB’ers weggezet. Terwijl de rooie kerk zelf de smerige NSB’ers anno 2014 zijn..
  Het zal tot een burgeroorlog komen vrees ik, dat in Frankrijk zal beginnen. Want reken maar de Fransen zullen het op gegeven moment zat zijn en tot geweld overgaan om de islamitische ”zandbakmoffen” hun land uit te schoppen!

  Dit kan niet lang meer goed gaan. Geldt ook voor de rest van Europa en Nederland.

  Like

 9. Veteraan zegt:

  Maar gelukkig is het Front National in Frankrijk ook met een grote opmars bezig. Dat betekent dat wij de hoop kunnen uitspreken dat naast Frankrijk ook Nederland moslim-en islamvrij zal kuennen worden.

  Like

 10. Pingback: ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA! | eunmask

 11. Pingback: Islamgeschiedenis/Hoe afgod Sin via Al-ilah Allah werd | islamgeschiedenis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s