Open brief aan de minister-president en de ministers

Screenshot_18

Geachte minister-president en geachte ministers, 

Regelmatig vraag ik me af of u zich kunt herinneren dat u ooit geboren werd uit uw vader en uw moeder die u gevoed hebben zodat u kon opgroeien tot de volwassene die u nu bent. En of u zich wellicht herinnert dat er een warm huis was, een bed en voeding om u de geborgenheid te schenken die een kind nodig heeft. En in latere instantie gaf datzelfde ´thuis´ u een mogelijkheid om te kunnen studeren. Waarschijnlijk hadden uw ouders de middelen beschikbaar om dat aan u te geven. Dat u over kennis beschikt waardoor u zich een vooraanstaande positie in de maatschappij hebt kunnen verwerven wil nog niet zeggen dat u uw innerlijke wijsheid, welke zetelt in het hart, ook ontwikkeld heeft. Zorgt u er wel dagelijks voor dat dit in balans blijft?

Kijkt u weleens met oprechte aandacht om u heen, naar de mensen die anders zijn en een ander bestaan leiden zodat u kunt constateren dat mensen prachtige individuen zijn, maar dat er heel veel onvrede en verdriet is in de samenleving die u meent te moeten leiden? En komt het weleens bij u op dat het om die reden de hoogste tijd is voor verandering in ons land?

Of kijkt u enkel naar Brussel en naar de Verenigde Staten omdat daar mensen aan het roer staan die zich slechts bezig houden met economische belangen en financieel gewin? En probeert u daar dan werkelijk een vriendschappelijke band mee te onderhouden zodat u uw eigen positie kunt handhaven? Ik vraag me regelmatig af of u met die gedachte prettig in slaap valt.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Open brief aan de minister-president en de ministers

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Nee dat kunnen zij niet…. het is TUIG vd richel, lees dit steengoede artikel maar eens!! (y) N.a. hiervan KON ik het niet laten deze tweets naar die enge rutte te sturen
  http://politiek.thepostonline.nl/2014/04/13/interview-hans-smolders-blijf-met-je-fikken-van-volkert-van-der-g-af/?fb_action_ids=10201662151020380&fb_action_types=og.likes

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba Afgeschermde tweets 2 min.
  WAAG t niet @MinPres Fortuyn is vermoord dr de haat vd elite net als jullie nu willen doen mt onze @geertwilderspvv
  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba Afgeschermde tweets 1 min.
  Jij en je poco linxe gutmensch maten weten NIET wat jullie zullen ontketenen @MinPres als @geertwilderspvv ook maar een hààr gekrenkt wordt!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan, Wachteres! We zullen alert moeten blijven, ten aanzien van het FAALKABINET RUTTE II.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  We moeten ons niet te druk maken over dat gespuis uit Den Haag. Het zijn allemaal, buiten de PVV om, gewetenloze monsters. We kunnen onze krachten beter sparen en inzetten om ze doen te verdwijnen. Voorgoed als het kan. Om te beginnen in mei op de de PVV te doen stemmen.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Wachteres,Rutte ontkent glashard dat er armoede heerst;hij kan zich niet eens voorstellen wat het is om je kinderen met gaten in hun schoenen te moeten laten lopen,laat staan wat duizelen van de honger is,hoe dat voelt!Hij weet niet wat het is om smorgens wakker te worden en gelijk in de piekermodus te schieten,of je wilt of niet!Hij weet niet hoe het voelt om je eigen straat uitgekeken te worden door allochtonen die zwaar in de meerderheid zijn.En je uitschelden,bespugen,treiteren,enz:hij woont daar niet tussen.En als hij daar al ooit komt,is het met zware beveiliging!En als je hem dat schrijft,krijg je nooit of te nimmer antwoord;te veel moeite!En wat zou hij er ook op kunnen zeggen;de man leeft in zijn droomwereld:meer immigratie,meer Europa,meer geld,enz.!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Het is afschuwelijk Yvonne, de wereld waarin wij, dankzij onze regeerders, terecht komen.

   Laten we hopen dat de mensen voor de verkiezingen in mei wakker worden en op de PVV gaan stemmen. Er MOET Europees wijd een opstand komen tegen dit tuig van de richel.

   Like

 5. Henk.V zegt:

  Het is zoals Scarlatti Bombatti zegt: het vermogen dat u probeert wakker te laten worden in onze elites is bij hen op sterven na dood, omdat zij hun blik hebben afgewend van de plaats waarover zij hadden behoren te waken en die zij aan hun lot hebben overgelaten.
  Zij die ons heten te besturen zijn ondergeschikt gemaakt aan lieden buiten ons land en dit land gaat hun niet ter harte.
  Onze elites regeren niet meer namens ons.Zij zijn ondergeschikten geworden van incompetente lieden die aan grootheidswaanzin leiden Zware lasten leggen die op aan ons land, maar zichzelf ontzeggen de heersers in Brussel zich helemaal niets.
  Onze elites waren door het volk gekozenm maar nu hebben zij onze belangen verkwanseld, ons land uitgeleverd aan de invloeden van een ideologie die niet de onze is.

  Van mensen die hun zielen hebben verkocht kan men nauwelijks nog iets verwachten.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Wat ik me afvraag is wat ze voor hebben met ons land, is het ons land of wordt het gegeven aan vreemde machten??? Wat willen zij? Wie heeft de macht eigenlijk? Waar belanden wij?? Zitten wij al in een of ander structuur, hebben wij nog wel een EIGEN land, of zijn wij al overgeleverd aan een of ander obscuur plan?? Vragen, vragen, vragen!!!!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Prachtig !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s