Roadtrip! Moezelmannen helpen mishandelmoslima


Dit weekend wilde nationalistische strijdkreetgroep Identitair Verzet op zoek gaan naar de Derde Dader van Deurne, maar bleef op verzoek van het juwelierspaar toch maar thuis. Zo niet de bovenstaande heren van vlasbebaarde snit. Die reisden van het Noord-Hollandse Hilversum naar het Brabantse Eindhoven met de vraag: waar zijn de twee blanke, mannelijke Limburgers die hun zus het vod van de kop getrokken zouden hebben? Opsporing Verzocht, want “Na het zoveelste incident waarbij een zuster wordt mishandeld is de maat vol”, schrijven zij.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

57 reacties op Roadtrip! Moezelmannen helpen mishandelmoslima

 1. Die volkomen gemoedsrust en die “neutrale” gevoelloze houding en ogen.
  Dit zijn exemplaren die dezelfde gelaatsuitdrukking zullen hebben als ze je de strot afsnijden.
  De vanzelfsprekendheid waarmee de domme Hollanders – die bedrijfsleidster in die supermarkt – die agenten die aangesproken worden op straat – deze twee mafkezen te woord staan.
  De vanzelfsprekendheid waarmee er soepsiedie (het uitloven van een beloning) gevraagd wordt bij die persvoorlichter in dat telefoongesprek.
  De vanzelfsprekendheid waarmee die persvoorlichter die twee zonder enige legitimatie te woord staat.
  Oh ja: en Wilders heeft die mishandeling eigenlijk op zijn geweten volgens de heren.
  Is er ueberhaupt bewijs voor die mishandeling?
  En dan te weten wat er wereldwijd aan moorddadige geweld door moslims tegen vrouwen (moslima’s en westerse meisjes) wordt aangericht.

  Een comment dat ik al eerder plaatste: http://bit.ly/QlkGBL :
  David Wood informeert ons over hoe “wij” anderzijds moslima’s behandelen:
  https://mail.google.com/mail/?pli=1#inbox/1455e1ef186192e8

  “Western nations are far more tolerant than Muslim nations, which is why it’s so odd to hear Muslim groups like CAIR and ISNA constantly complain about bigotry and Islamophobia in America and Europe. Indeed, if one were to judge Western nations by these endless complaints, we would expect that as soon as a woman puts on a hijab, she will be bombarded with with insults.
  That’s exactly what a Canadian student set out to test. She decided to wear a hijab in public to see if she would be treated differently. And she found that, when pretending to be a Muslim, she was treated better by strangers, not worse

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Ohwwww, gaan ze ook hun criminele broeders “aanspreken” op hun criminele gedrag of wordt dat wederom door de islamvingers gezien???

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Vies vuil smerig moslimpack !
  Jullie zullen de pleuris krijgen !
  Jullie zullen nog spijt krijgen
  voor zo een lapalie je grote
  moslimsmoel zo open te trekken !
  De verkoopster uitvragen en natuurlijk
  jullie trekpoten niet te geven is voor
  mij helemaal in orde !
  Ga zo maar verder ! Onze dag
  komt ook nog dat we jullie het
  land uitjagen ! Zeker weten

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Die ‘daders’ hebben ze tot nu toe dus niet gevonden. Sterker: het was duidelijk,dat ze óók die ‘zuster’ niet gevonden hebben….Weten die lefgozers überhaupt wel, waarnaar ze op zoek zijn?
  Volgens mij namelijk nog altijd naar een hersenschim, een stukje taqiyya……
  En dan tot slot nog één klein vraagje: Maken ze zich nou het meeste druk om dat kopvod, dat van d’r kop getrokken zou zijn? ( Dat schijnt het enige te zijn, dat er toe doet.)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dan nog iets: Te constateren viel op de koop toe nog, dat die éne een handenweigeraar was! Allemachtig, wat een geloofsijver, alles bij elkaar!

   Like

 5. Jan Van zegt:

  En dan gewoon op 2min10 de hand weigeren van een behulpzame medewerkster vd supermarkt.
  Eikels.

  Like

 6. Harry zegt:

  Ze zijn hondsbrutaal en niemand legt ze een strobreed in de weg !
  Ze hebben de sharia praktijken al ingevoerd , waar is onze overheid ?
  RUTTE !!!!!???????????
  JE bevolking wordt bedreigd !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Moet je vooral om Rutte gaan roepen: De grootste schijtlijster van allemaal!
   Sommigen suggereerden het al en ik neem het bij deze over: Rutte, kom eindelijk eens uit de kast, jochie!

   Like

   • Rick zegt:

    Heeft waarschijnlijk een booslim “bare-back” vriendje. Dus dubbel stiekem 🙂
    Rutte komt pas voorzichtig uit de kast als hij lang en breed op het,
    felbegeerde, Brusselse pluche is gearriveerd.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 13.30. uur. RUTTE dat vragen beste Harry. Dat is een ijdele wens, hij is alleen heel erg druk, met zijn baantje veilig te stellen bij de RODEN in Brussel!

   Like

  • BertG. zegt:

   Je zal het toch maar op straat tegen komen zo.
   Je kinderen hebben meteen een trauma voor de rest van hun leven.
   KIJKEN OP EIGEN RISICO.

   Like

   • Tempelier. zegt:

    heerlijk Bert , echt propaganda. Een beetje normaal mens prikt hier meteen doorheen. Bij haar uitspraak dat ze als vrije vrouw leeft en doet wat ze wil, heb ik even mijn zakdoek gepakt. Och goshie en nu moet ze binnen blijven door dit incident. Zo nou weet je ook eens wat onze blanke dochters mee maken met jullie goeie lieve jongens, mannen. Die moeten ook binnen blijven omdat het onveilig is door jullie broeders.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik heb hem afgezet;kon die broedkip niet langer aanhoren/bekijken zonder misselijk te worden!Je gaat ,als verstandig mens,toch niet tegen een stuk gordijn staan lullen?Zulke wijven mogen ze van mij per omgaande demonteren!En ja,mijn kids waren daar vroeger ook bang voor,is toch geen gezicht!Letterlijk!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ BertG: 16.53. uur. Wat een muts, loopt erbij als kolenkit! Trouwens waarom wordt dat toegestaan, volgens de Wet, mag dat helemaal niet! O wacht…de Partij van de Afbraak staat er natuurlijk volledig achter! Dan moet het natuurlijk wel kunnen. Misselijk word ik ervan!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ BertG: 16.53. uur. Wat zegt deze zwarte kraai nou? De pers is het schuld? Whoehahahaha, dat is een mooie, de hele pers staat hier te lande juist in dienst van de ISLAM en van de SOCIALISTEN!

    Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Hoe ver zijn wij al gekomen? Pim Fortuyn is nog niet zo lang geleden vermoord eigenlijk!
    Als je die volkomen achterlijke moslima in haar totaal onmogelijke vermomming als niet-menselijk wezen ziet en hoort liegen! En vervolgens die smerige koorknaap in zijn rol als KGB-verhoorder voor het NL-volk, haar de leugens uit haar bek trekt, kan ik hier maar een conclusie trekken: “Wij als Nederlands volk totaal, worden hier als achterlijke nazi’s ten toon gesteld voor onszelf!” Dit als een belediging voelen is natuurlijk niet aan de orde omdat wij weten wie hier achter zitten. Maar tolereren mogen wij dit nooit!
    Als we dat wèl doen (en wij doen het!) geven wij het sein af dat wij hiermee akkoord gaan.

    Like

 7. meneertje zegt:

  De onvoorstelbare arrogantie van die twee…

  Ik denk van mezelf dat ik een vredelievend man ben, maar als ik jonger was en niet zeer krakkemikkig, zou ik op zoek gaan naar een club die de islam in Nederland met andere middelen dan suf gelul wil bestrijden.
  En als ik die club niet zou vinden, zou ik die oprichten.

  Maar ja, eigenlijk geef ik nu ook zelf weer een voorbeeld van suf gelul.
  Machteloos suf gelul…

  Want ik weet zeker dat de islam en de landverraderlijke zogenaamde elites die die islam steunen, alleen maar effectief met geweld kunnen worden bestreden.
  Ik denk dat het uiteindelijk op burgeroorlog zal uitdraaien.

  Like

  • Driek zegt:

   Wat wij doen meneertje, is inderdaad machteloos suf gelul, want u en ik zijn te oud om nog krachtdadig in het verweer te komen, maar soms heb ik de flauwe hoop dat er plotsklaps iemand met gebalde vuist opstaat en zijn stem verheft. Want straks is het te laat, dan is de Nederlandse burger zowel naar lichaam als naar geest uitgeput door deze voortdurende tirannie der primitieve haatbaarden, een geheel volk wordt dan levensmoe en verliest de smaak voor het leven. De islam is een gesel die gelijk het nationaal socialisme van Adolf Hitler ons land ten ondergang voert. Maar goed, niets houdt eeuwig stand, onze moeizaam opgebouwde beschaving, ons jaren lang stelsel van volmaakte godsdienstige verdraagzaamheid, wordt door een aantal onnozele politici afgebroken. Schrale troostwoorden van lieden als Spekman en Rutte en andere zwendelaars zullen straks ons deel zijn, wanneer elke straathoek wordt ontsiert door een wanstaltige moskee of minaret. En dan bestaat de Nederlander gewoon niet meer. Wij zullen dat niet meer meemaken, maar de na ons komende generatie zal ons niet dankbaar zijn.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 16.42. uur. Zo ervaar ik dat ook, Driek. U haalt de woorden uit mijn mond. Arm Nederland van onze vaderen….

    Like

  • Rick zegt:

   Maar “meneertje” toch. Om de trekker van een vuurwapen over te halen hoeft u heus niet piepjong en atletisch te zijn. Het is uiteráárd wel zo; dat de door u aangehaalde “clubs” nóóit en te nimmer via het internet en haar weblogs op te richten zijn. Een ieder zal voor zích in zijn of haar directe omgeving vertrouwelingen moeten zien te werven. En dan nóg blijft het een bloedlinke onderneming. Zie ’40 – ’45…De verrader slaapt nooit!!
   Maar goed; als alle reaguurders van het aankomende vakantiegeld nu eens een “proppenschieter” zouden aanschaffen…kunnen we in die eventuele revolutie in ieder geval op gepaste wijze van ons laten horen 🙂
   Bedoel te zeggen; Wie is “Rick” ?? 😉 Blijft waakzaam.

   Like

   • meneertje zegt:

    @Rick,
    Ik ben niet alleen niet piepjong, maar zelfs stokoud.
    Ik kan op zijn hoogst tien minuten aan één stuk lopen en dan ben ik uitgeput.
    Daarom toch maar geen pogingen om zelf trekkers van vuurwapens over te halen.

    Ik besef, net als u, dat eventuele ondergrondse groepen die zich voorbereiden op een harde confrontatie met de islam, zich natuurlijk niet op het internet bekend kunnen maken.
    Ik hoop echter dat ze bestaan. Of dat ze zullen gaan ontstaan.
    Want nogmaals: met gepraat alleen wend je het islamitische gevaar niet af.

    Like

 8. Wachteres zegt:

  Na de uitspraak van Wilders moest er natuurlijk wel geweld tegen de islam in worden gezet.

  Al was het alleen maar om voor het ‘klootjesvolk’ te bevestigen dat wat hij zei wel erg slecht was.

  Ik moet nog zien of dit geen in elkaar gezet toneelstukje is.

  Was het niet in Zweden waar een moslima ook zogenaamd werd aangevallen en afgetuigd?

  Heel de linkse pers stond meteen op z’n kop en schreeuwde moord en brand vanwege de wandaden door rechtse extremisten.

  Totdat bleek dat haar man haar had afgetuigd, omdat zij zomaar, zonder zijn toestemming, op straat liep. Misschien zat haar burka ook niet helemaal volgens de regels.

  De verontwaardigde reactie van de pers doofde als een kaars, want afgetuigd worden door je man is ‘cultuur’ en dus niet verboden en ook niets om je, als linkse mafketels, druk over te maken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, Wachteres, hier IS niet eens sprake van een man of wat dan ook: ALS die vrouw al bestaat, is ze geÏnstrueerd door die Imam of wat was het voor baardaap…..
   Je merkt toch zelf ook, dat het accent nu opeens wordt gelegd op dat kopvod, dat van d’r kop getrokken zou zijn! Denk je dat dat voor niets is? Er zijn geen duidelijke littekens, natuurlijk!
   Er ZIJN geen overvallers en er IS niets gebeurd. De politie moet die aangifte natuurlijk opnemen, maar als je het mij vraagt, heeft ze tot nu toe niets steekhoudends kunnen vinden!
   En die bedrijfsleidster moesten ze achter het behang plakken! Wat is dat voor dhimmitude-houding?! Had die twee er stante pede uitgeflikkerd met hun onbeschofte gedrag! Handenweigeraars!

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Nou, zo werkt de Integratie, van de moslims, een kant op! Altijd de “slachtofferrol”, aannemen, en de blanke bevolking, overal de schuld van geven: dat ze geen diploma hebben, dat ze nog een mooiere auto willen, dat de “blanke stoutmensen/juweliers”, zich eens niet hebben laten beroven, dat de blankmens nog veel te weinig pesrect, oei respect, voor de “haatbaard-religie”, hebben.

  Like

  • Rick zegt:

   Beste Tom. Vind dat je met jouw uitspraak “en de blanke bevolking, overal de schuld van geven” wel héél erg generaliseert!! Het is ALLEMAAL de schuld van slechts één man; namelijk onze Geert 🙂

   Like

 10. Cathja zegt:

  Wát een arrogantie!! Als dit optreden navolging krijgt van tal van andere moslims die zich ook gekwetst voelen, of wiens ‘zusters’ onteerd zijn, dan staat ons nog wat te wachten! Ik denk dat onze jongemannen ook maar eens moeten optreden tegen al die moslims die ónze burgers bestelen, mishandelen, uitschelden, intimideren en onze vrouwen beschimpen en/of verkrachten! Wedden dat onze mannen dan achter slot en grendel gaan?
  En moet je ze horen over Wilders. En wat te denken over hun uitspraken over de Nederlandse samenleving. Er is maar één manier om deze doffe ellende te stoppen, en dat is: ons mooie land uit!
  Hadden deze ‘heren’ trouwens een snipperdag, of eh……………….?
  Schandalig dat dit hier allemaal gebeurt!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 13.49. uur. Inderdaad Cathja, al deze onaangepaste en a-sociale, criminele Marokkanen dienen zo snel mogelijk uit Nederland en Europa worden gezet. Maar dan zullen we toch moeten zorgen dat de eu kritische partijen grandioos winnen op 22 mei en op 25 mei, bij de verkiezingen.

   Like

 11. D.Day zegt:

  Deze Marokkaanse tokkies zijn gevaarlijk : bij alle door Marokkanen gepleegde misdaden zijn ze doodstil, maar gebeurt er iets met een vrouwelijke moslim (het is maar de vraag of er echt wat gebeurd is, want de politie was twee dagen na dit voorval nog onwetend) dan wordt er meteen ‘moord en brand’ geschreeuwd en willen ze vergelding. En ik geloof nooit dat zij de enige Marokkanen zijn die zo denken!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 12. Jean zegt:

  Voor elke haar die gekrenkt wordt van een iemand van onze gemeenschap door een achterlijke moslim moeten als compensatie 100 moslims het land uit gezet worden.
  Voor elke geweldpleging/verkrachting wordt dat cijfer 1.000 moslims die moeten opsodemieteren, uiteraard wordt de dader(s) opgesloten voor minimaal 20 jaar in land van herkomst.
  Er zullen keiharde maatregelen getroffen moeten worden tegen die barbaarse smeerlapperij want het wordt dramatisch met dat onderontwikkeld tuig, dagelijks leest en ziet men moorden/verkrachtingen en moorden/verkrachtingen en moorden/verkrachtingen door die barbaren waar ook ter wereld waar ze aanwezig zijn, het uitschot heeft geen enkel respect voor vrouwen en kinderen, dergelijk uitschot hoort niet thuis in onze westerse gemeenschap.

  Like

 13. Harry zegt:

  En hoe komt dat toch dat die lui wel ongestraft vanuit hun ” cultuur “, hun eigen dochter kunnen mishandelen , verbranden en vermoorden als die met een Nederlandse knul staat te kletsen , maar als een ander aan zo’n lor trekt dat ze meteen tot alles in staat zijn ?
  De enige reden die ik kan bedenken is een dusdanige beperking van hun geestelijke vermogens , dat ze niet volwaardig zijn en dus niet los horen te lopen vanwege de risico’s voor de bevolking .

  Like

 14. danny zegt:

  “Na het zoveelste incident waarbij een zuster wordt mishandeld is de maat vol”, schrijven zij.

  Hoe moeten wij autochtonen ons wel niet voelen na de zeer vele structurele misstappen van deze zogenaamde ‘cultuurverrijkers’ !

  Like

  • Rick zegt:

   Op deze manier scheppen zij inderdaad zélf het precedent waarop “wij” juridisch verder kunnen borduren. “Gelijke monniken, Gelijke kappen” 😉

   Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  1:ongeloofwaardig.
  2:zij hebben het mishandelen uitgevonden!
  3:liep de politie maar zo hard voor ons!

  Like

  • Rick zegt:

   @Punt 3. Véél individuele dienders zouden dat bést wel willen, maar mogen dat niet van de (S)links aangestuurde leiding.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.03. uur, op 15/4. Punt 3 Yvonne, dat valt het meest op. Onderhand heb ik het idee, dat we “moslimpolitie”, hebben in Nederland. Komt door de macht van “de rode kerk”.

   Like

 16. Tempelier. zegt:

  Allemaal afleiding m.b.t het gebeuren in Deurne. Die overval kwam ze echt slecht uit, dus verzinnen ze weer nieuwe slachtoffers om de aandacht op te vestigen. Als ik die medewerkster van de Super was geweest had ik ID gevraagd en ze daarna de zaak uit gewerkt. Brutale nietsnutten.

  Like

  • Rick zegt:

   Oh. Maar dat maakt helemaal niets uit. Direct na de overval begon het gedraai al.
   Nu blijkt de Juwelier inmiddels een strafblad te hebben etc. enz..
   Over een paar maanden zit de vrouw van de juwelier vast wegens illegaal wapenbezit en poging tot moord subsidiair poging tot doodslag. De daders zijn dan wederom op uiterst (S)linkse wijze omgetoverd in slachtoffers. De (S)linkse politici en haar, aan het leibandje lopende, kompanen van justitie zijn net een Mammoet Tanker…het gaat hééél langzaam; maar draaien zullen ze. Uiteraard wordt het voorbereidende werk weer feilloos uitgevoerd door de notoire MSM roeptoeters.

   Like

 17. Peter Buitelaar zegt:

  Ik heb ZO de kost van dit soort hypocriete irritante leugenachtige arrogante klootzakken dat ik het filmpje niet eens WIL bekijken. Ik weet al hoe het gaat.
  En zeker zoveel de kots heb ik van “onze” politici die dit allemaal maar toelaten.

  Like

 18. Jade zegt:

  Dat hand weigeren deed mij totaal de deur dicht.
  Dit volk binnen halen is de grootste fout in de
  geschiedenis van de lage landen.
  Enfin, de wapens worden nog steeds niet uitgedeeld…

  Like

 19. Avidia zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:
  14 april 2014 om 18:46

  Ha, ha, Yvonne, geweldig, die broedkip!!!!

  Like

 20. Avidia zegt:

  Volgens mij kun je beter te doen hebben met de Turkse mensen dan met de Marokkaanse mensen, van Turkse mensen hoor je minder klachten, of heb ik het mis? Graag jullie mening.

  Like

  • Harry zegt:

   Heb even niet veel tijd , maar hier kan ik ook wel haast een boek over schrijven !
   Even in telegramstijl :
   Zit in een sector waar nogal aardig wat reparaties uitgevoerd worden .
   Had daar ook nogal wat Turkse klanten , tegen mijn zin overigens .
   Het is altijd geouwehoer over geld , afdingen , te weinig geld bij zich om de rekening te kunnen betalen . Dan moet er weer geld van de rekening afgetrokken worden . Of zijn broer komt het geld zó brengen . Die moet nóg komen , begrijp je natuurlijk wel .
   Als je even niet oplet stelen ze je gereedschap , de laatste keer was er voor 570 euro weg !
   Ik heb n u een bord op de deur : WIJ WERKEN NIET HALAL .
   Dat helpt . En als ze bellen zeg ik dat het heel druk is , dat ik pas na de vakantie tijd heb .
   “Welke vakantie, meneer “?
   De zomervakantie van 2015 .
   Dat helpt ook .
   Of zeggen dat je aan dat geknoei van hen niet mee wil werken .
   Dat leidt dan vaak haast tot vechten , maar ze komen niet meer terug .
   En bedreigen , doen ze ook graag !
   Het enige voordeel is dat ze tenminste nog wát doen voor de kost , al is het vaak onverantwoord geknoei aan auto’s .
   Ze hebben geen technisch benul .
   Onbegrijpelijk dat er nog Nederlanders zijn die hun auto bij dergelijke hufters laten repareren .
   Wat wil je ook , van die knurften die in hun moederland zó van een ezel afgerukt worden en hier onder de motorkap van een auto ineens de boel moeten herstellen ?
   Kan toch niet ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Volledig mee eens, “Ze hebben geen technisch benul.”
    Maar dan ook werkelijk nergens van. Zelfs een fiets repareren wordt al moeilijk.

    Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Schitterend idee zo’n bord op de deur. Wat ook helpt, is tevens een sticker van het Vlaams Belang of PVV op de deur dan wordt het echt heel rustig.

    Like

  • fleckie zegt:

   MOETEN ZICH? waarschijnlijk ‘RUSTIG HOUDEN’ totdat de ‘KOGEL door de KERK is’?

   Like

  • Driek zegt:

   Avidia zegt: “van Turkse mensen hoor je minder klachten, of heb ik het mis? Graag jullie mening”.

   Nou, beste Avidia, wel of niet minder klachten van Turken, van mij mogen Turken en Marokkanen ophoepelen, ik vind het allebei een naar slag mensen, het blijven Mohammedanen. En die aardige Turkse groenteboer neemt je te grazen als de tijd daar is. Hij snijdt je de keel door omdat je geen islamiet bent. Ik vind u vrij naïef.

   Like

   • danny zegt:

    Geheel met je eens Driek! Moslims zijn niet te vertrouwen ook al zijn ze aardig. Eens een moslim, altijd een moslim. Je hebt ook Turkse christenen en Turkse atheïsten, maar daar heb er hier maar weinig van een Nederland, het zijn overwegend Turkse moslims.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik wordt dood en dood moe van altijd maar moeten onderhandelen over een prijs.
   Ze kijken je eerst goed aan, en dan wordt de prijs pas bepaald.
   Zelf moet je net zo doen en verdomd goed opletten anders wordt je genept bij het leven.
   Heel vervelend om zaken mee te doen.
   Of het nou om een fiets gaat of een bloemkool.

   Like

 21. Jan Wandelaar zegt:

  .
  PvdA en SP: werkgroep na mishandeling moslima

  http://www.studio040.nl/nieuws/23230-pvda-en-sp-werkgroep-na-mishandeling-moslima.html

  De PvdA en SP in Eindhoven maken zich zorgen.

  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s