Wat zou ik graag een ontpinde handgranaat in de bek van die John Kerry stoppen! (+ update)

Screenshot_7

En ‘poefff!!’ die verrekte Joden maakten alles weer kapot!

(Door: Martien Pennings)

Ja, ik begrijp dat je het niet mag zeggen en dat het de zaak van Israël misschien geen goed doet, maar ik moet ook een beetje om mijn eigen hart denken. De roodgloeiende haat móét er af en toe uit. En het trekt toch aandacht, hè, zo’n kop met moordlust richting de minister van BuZa van een bevriende natie. Bovendien moeten onze vijanden, de vijanden van het Goede dus, erop gewezen worden dat ook wij  . . . . . ik in elk geval, in staat ben tot uitzinnig moorden, als ik maar lang genoeg naar die huichelbekken moet kijken waaruit die diarree van leugens komt.

Kijkluister hier hoe CNN Naftali Bennet interviewt en aan het begin een clipje met John Kerry laat zien. De interviewer zegt meteen aan het begin dat het mislukken van het “vredesproces” (walg-kots-braak) de schuld is van Israël: want gevangenen niet vrijgelaten en aangekondigd dat er 700 woningen voor Joden in Oost-Jeruzalem gebouwd gaan worden.

Wat de CNN-interviewer niet zegt: in kringen rond Abbas werd openlijk toegegeven dat de zogenaamde “vredesbesprekingen” slechts dienden om terroristen vrij te krijgen. Wat de CNN-interviewer óók niet zegt: dat de Israëli’s volgens het internationale recht alle morele en juridische recht hebben niet alleen in Oost-Jeruzalem maar in héél Samaria-Judea zoveel te bouwen als ze willen.  En dat de Israëli’s dat desondanks slechts doen op nog géén drie procent (3 %) van het oppervlak van Samaria-Judea. En dat de “Palestijnen” zich helemaal gek bouwen in Jeruzalem en dat er geen journalist is die daarnaar kraait. En dan komt de liploze zelf aan het verontwaardigde woord:

“Unfortunately the prisoners were not released on the Saturday they were supposed to be released. And so day one went by, day two went by, day three went by and than in the afternood when they were about to get there sevenhundred settlement units were announced in Jerusalem and ‘Poeffff!!’ that was sort of the moment.”

Als je dat zegt, dan moet je net zo’n godvergeten antisemitische ploert zijn als je baas! Deze viezerik weet beter! Hij wéét dat de “Palestijnen”, van de Moefti van Jeruzalem tot Abbas, van 1920 tot 2014, nog nooit geïnteresseerd zijn geweest in vrede maar slechts in de vernietiging van de Joden. Half februari 2014 was al duidelijk dat Abbas ook deze keer het “vredesproces” zou torpederen.  Tom Wilson schreef toen in Commentary:

“De nieuwe rode lijnen van Abbas blokkeren zowat elke concessie waarom de Israëli’s, en zelfs de VS, hebben gevraagd. Abbas eist: een totale Israëlische terugtrekking uit alle gebieden die in 1967 naar Israël gingen; dat Israël die terugtrekking binnen drie tot vier jaar voltooid moet hebben; dat de Palestijnen niet worden verplicht om de Joodse staat te erkennen; dat Oost-Jeruzalem de hoofdstad van een Palestijnse staat moet worden; de vrijlating van alle Palestijnse gevangenen; en het oplossen van het vluchtelingenprobleem binnen de kaders van resolutie 194 van de Algemene Vergadering van de VN. Dat betekent het sturen van de Palestijnen die claimen vluchteling te zijn, niet naar een ​​Palestijnse staat, maar naar Israël, waarmee het bestaan ​​van de Joodse staat zou worden beëindigd die Abbas weigert te erkennen.”

Ik heb het al  tientallen keren gezegd: de Palmaffia’s willen en kunnen geen vredeseconomie runnen, want als echte maffia’s zijn ze afhankelijk van terreur, van het gijzelen van hun eigen bevolking, van corruptie,  van totale willekeur en de miljarden subsidies die ze krijgen van de Verenigde Nazi’s en de EUSSR. De haat tegen Israël wordt op alle manieren gaande gehouden in de geestelijk en fysiek gegijzelde bevolkingen van Gaza en Samaria-Judea. Palwatch heeft zojuist weer een filmpje vrijgegeven van een “Palestijns” schoolmeisje dat graag minstens 37 willekeurige Israëli’s wil vermoorden. En met deze types moet Israël vrede sluiten? En als dat niet lukt dan komt de liploze vertellen dat het “Poeffff sort of the moment” was en de schuld van Israël.

Screenshot_6

UPDATE 29 april:
Bij gelegenheid van het gebruik door John Kerry van de term “Apartheid” na de zoveelste mislukking van “het vredesproces” houdt Michael Coren van de Canadese tv-zender Sun-News een prima monoloog over de incompetentie van Kerry, de recentste geschiedenis van Israël en het karakter van de islamitische wereld. Aansluitend interviewt hij professor Aurel Braun (Harvard) over het zware karakter van die term “Apartheid” in de Internationale Wetgeving.

__________________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Racisme, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

37 reacties op Wat zou ik graag een ontpinde handgranaat in de bek van die John Kerry stoppen! (+ update)

 1. L'esprit de Lois zegt:

  Meneer Pennings, zolang het merendeel van de Amerikaanse bevolking denkt dat; Denemarken de hoofdstad van Amsterdam is, hoeft u uit die hoek niets te verwachten.
  Amerikanen zijn te stom om voor de donder te dansen.
  50 jaar onderwijs afbraak zoals bij ons kennen ze niet, er is nog nooit deugdelijk onderwijs geweest.
  En ik kan nog wel een uurtje doorgaan, maar dan zit ik bloed te spuwen.
  Ik kan mijn gezondheid beter sparen tot het moment dat Israël mijn ouwe versleten lichaam nodig heeft.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, dat U het feit ook eens aankaart, L’esprit de Lois: Zelf haal ik het van tijd tot tijd eveneens aan in mijn comments als het onderwerp het toelaat. De Amerikanen zijn helaas behept met de puriteinse erfenis van de Pilgrim Fathers, wat men tot op de dag van vandaag terugziet in met name de sexuele hysterie en de stompzinnigheid in de rechtspraak. Er zijn nog wel meer symptomen denkbaar, maar in het bijzonder díe twee hebben door de eeuwen heen ontelbare slachtoffers gemaakt. Samen met de overtrokken en tegelijkertijd oppervlakkige religieuze beleving, uiteraard.
   Bij de huidige presidentskeuze ziet men dat ook weer: Na de Afro-Amerikanen inderdaad generaties lang op vaak verwerpelijke wije te hebben achtergesteld vond men het van de ene dag op de andere tijd worden voor een ‘zwarte’ presidentskandidaat -so far so good- maar geeft men tenslotte de kans aan iemand met Afrikaanse roots, in plaats van aan een Afro-Amerikaan -waarom het in feite vanuit historisch perspectief had moeten gaan. Met alle gevolgen van dien! Inderdaad, zó stompzinnig, zonder behoorlijke check-up, handelen de Amerikanen.
   De goede, oude Founding Fathers, Benjamin Franklin voorop, niet te na gesproken, natuurlijk. Maar helaas maakt één zwaluw nog geen zomer…..

   Like

  • delamontagne zegt:

   Die vergelijking heb ik wel meer van NL-ers gehoord. Over het niet weten van Am.-en, hoe de landen in EU en/of hun hoofdsteden heten. Weten de Europeanen dan wel alle staten en/of de hoofdsteden van US te benoemen?? Oppervlakte van US is groter dan die van W-EU. Ik denk ook niet dat Am zo stom is als je bedenkt welke “verworvenheden-van-de-moderne-technic” daarvan daan komt. Waar we hier o.a. nu gebruik van maken ïnternet”. Verder denk ik: als de wijsheid van een bevolking een afspiegeling is van hun politici, NEDERLAND er dan ook niet zo positief uitkomt met zijn politici. Ben het met artikel natuurlijk wel eens. Het is een catastrophe dat Am. nu zo,n (moslim)-president heeft op ,t verkeerde tijd.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Als iemand, die NIET naar de NPO kijkt en luistert en geheel onbevangen naar de problemen in het Midden Oosten kijkt dan is de conclusie snel getrokken. Helaas hebben de VS andere nog duistere plannen.
  Het plan voor Egypte ligt voorlopig weer in de ijskast, hiervoor is nu de Oekraïne in de plats gekomen, ze gaan maar door om de Dollar tot niets meer waard te maken.
  Aan alles komt een eind, ook aan de huidige VS.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Kerry is de buikspreekpop van moslimbroeder Obama en die wil kost wat het kost de Joodse staat vernietigen.

  Like

  • john zegt:

   Dat is de échte toedracht. Niet min , niet meer. Obama is een moslim. Geen enkele moslim is te betrouwen. Elke moslim wil elke jood dood ! Waarom laat Obama aan Iran de tijd om hun moordend nucleair wapen te ontwikkelen , denkt u ? Netanyahu heeft het begrepen. Zijn grootste vijand is Obama .

   Like

 4. Bonebakker zegt:

  Martien denk toch eens om je hart, je windt je te veel op

  Like

 5. baksteen zegt:

  Beoordeel de VS op haar daden en de conclusie is dat zij streven naar de vernietiging van de Joodse staat. De VS laat verder uit haar daden blijken dat zij streeft naar het vernietigen van natiestaten dmv het scheppen van chaos.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Dat meisje zit op een school die vernoemd is naar degene die 37 mensen opblies in een bus.
  Als ze kans zou krijgen zou het niet laten om ’t ook te doen.
  Alleen het idee al om een school naar een moordenaar te noemen is al absurd.

  A Palestinian teenager’s ambition in life is to be a killer of Israeli civilians, PA TV broadcast recently. The interview of the teenage girl took place in a school named after terrorist Dalal Mughrabi, whose bus hijacking north of Tel Aviv left 37 civilians murdered in 1978. The girl’s statement demonstrates the PA’s effectiveness in presenting terrorist murderers as heroes and role models for Palestinian youth.

  Like

 7. Jean zegt:

  Die Kerry is echt een grote lul hij wijst zelfs de grootte aan met beide handen.
  Trek die zo een theedoek over het hoofd en het is een echte.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het wordt ze ook met de paplepel ingegoten. 14 jaar en een bommelding doen.
  http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/04/hallo_ik_ben_ibrahim_van_alqae.html

  Like

 9. Jade zegt:

  Pakkende inleiding weer, Martien.
  Vergeet echter niet wiens brood zij eten.

  Like

 10. Doc zegt:

  Kerry is een Cohen (Kohn) zo joods als de neten.

  Kerry’s grootvader van vaderskant, Frederick A. Kerry, werd als Fritz Kohn geboren in Horni Benesov, een plaatsje in Oostenrijk-Hongarije (nu Tsjechisch Silezië) en groeide op in Mödling, een kleine plaats in de buurt van Wenen.

  Maar er is meer…….

  John Kerry’s grootvader van moederskant, James Grant Forbes, werd geboren in Shanghai, waar de Forbesfamilie van China en van Boston een fortuin vergaarde in de handel op China (onder andere in opium). Forbes trouwde met Margaret Tyndal Winthrop, uit een familie die diep is geworteld in de geschiedenis van New England. Via haar is John Kerry verwant aan vier eerdere presidenten inclusief, ironisch genoeg, George Walker Bush.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/John_Kerry

  Het is een kleine kliek die de gehele planeet besodemieterd.

  Hillary Rodham Clinton heet eigenlijk Rodenhurst van haar achternaam ook zo joods als de neten. Het zijn allemaal caanieten en hebben een pleuris hekel aan het gewone volk

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed Martien. De ware bedoelingen zijn duidelijk, zowel de moslims alsook de Palestijnen- dat verzonnen volk- zijn uit op de vernietiging van Israël en haar bewoners. En deze Kerry- de slaaf van de MOSLIM OBAMA- is een grote leugenaar en een renegaat. Deze vent heeft zijn landgenoten verraden tijdens de oorlog in Viëtnam!

  Like

 12. Jan zegt:

  “diarree van leugens”

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Ik stem in met je redenering, Martien en ik ben zo langzamerhand dat wij, als het gaat om de plek waar het beoogde wereld kalifaat zich zou ,moeten gaan bevinden beslist richting USA moeten kijken.
  Geen regering heeft zich zo vereenzelvigd met de belangen van de islam, en dus ook met de islamitische/Arabische redeneringen als de regering Obama.

  En aangezien de Arabische wereld zich in staat van oorlog met Israël blijft achten zit ook de Obama administratie bij de vijanden van Israël.

  Wij zijn bekend met de WERKELIJKE situatie in het Midden Oosten en wij weten heel goed wie wat denkt en wat doet, wie onschuldig is en wie zeer schuldig..
  Wij behoeven Israël van geen enkele schuld vrij te pleiten, omdat het land zich steeds van goede wil heeft getoond en elke bespreking met de tegenpartij met open vizier is tegemoet getreden.
  Van de zijde van dat land is alles gedaan wat mogelijk was om vrede te bereiken,ja, zelfs wat feitelijk onmogelijk had moeten zijn: mensen vrijlaten die zonder enige scrupules onschuldige Joodse burgers ombrachten.
  Minderwaardige untermenschen die het daglicht nooit meer hadden mogen zien.

  Dat de Verenigde Staten juist deze immorele transactie had gewenst zegt alles over de plaats die het land nu in de wereldgeschiedenis inneemt.

  Wij moeten Amerika dan ook niet meer als onze bondgenoot zien, helaas.
  Onder kalief Husein O. is het een vijand van het Westen georden, een rieten staf die de hand doorboort van wie er op leunt.

  Kerry, de BuZa man uit dat monster kabinet in Washington is een verachterlijk mens.
  Doe maar met hem wat je goeddunk 🙂

  Ik overweeg om de man te verwerken in een Indiase rijsschotel.

  Like

  • Banderes zegt:

   Hé bah, Henk ! Hoewel ik je standpunt in grote lijnen onderschrijf, vind ik toch dat “Verwerken in een rijstschotel” nogal bedenkelijk. Ik moet er niet aan denken zo’n schotel voorgeschoteld te krijgen…! Verwerk hem dus (in je dromen) maar tot een varkensvoerschotel 🙂 en doe daarmee dan uiteraard maar wat je goeddunkt…

   Like

  • Jade zegt:

   Sorry, maar zo`n schotel laat ik staan, al
   heb ik nog zo`n honger…

   Like

 14. fleckie zegt:

  uit o.a.”de ACHTERGRONDEN van HET CONFLICT” v.CHRISTENEN voor ISRAEL” december 1991.:’Het ENGELSE MANDAAT over PALESTINA is de geschiedenis ingegaan in een periode waarbij de ENGELSEN erg veel last hebben gehad van de ruzies tussen de Joodse en ARABISCHE GEMEENSCHAPPEN…VOLGENS DE OFFICIELE GEGEVENS v.d.Ver.Naties bestond de bevolking van PALESTINA in 1919 voor slechts 10 procent uit JODEN. de overige bevolking bestond uit Arabieren,waarvan ong.10% christen was.In 1939 zou al 30% v.d.inwoners v.PALESTINA Joods zijn. Deze toenemende Joodse immigratie werd een van de belangrijkste oorzaken van de toenemende arabische onvrede met het mandaat.
  Een andere bron van onvrede met de Joden was het gevolg v.d.Joodse immigratie naar PALESTINA.De nieuw AANGEKOMEN immigranten KOCHTEN GROND VAN ARABISCHE GROOTGRONDBEZITTERS,om zo GROTE KOLLEKTIEVE BOERDERIJEN, de KIBBOETZIM, op te richten…Vanwege de steeds groter wordende stroom immigranten namen Joodse werkgevers zoveel mogelijk Joodse arbeiders in dienst. Dit maakte de Joden erg IMPOPULAIR bij de arabieren die ZELF TE KAMPEN HADDEN MET EEN FLINK AANTAL WERKLOZE LANDARBEIDERS en ONGESCHOOLDE KRACHTEN.Toch waren de JODEN NIET DE ENIGE NIEUWKOMERS IN HET LAND……Door DE VOORSPOEDIGE ECONOMISCHE ONTWIKKELING VAN HET GEBIED,DIE DOOR DE TOEVLOED VAN JOODS KAPITAAL WAS ONTSTAAN, KWAMEN ..MEER DAN HONDERDDUIZEND ..ARABIEREN uit SYRIE en LIBANON zich in PALESTINA ..VESTIGEN,wat de al bestaande problemen alleen nog MAAR VERGROOTTE..
  ‘RELLEN rondom de KLAAGMUUR’ …IN 1928 braken er onlusten uit rond de KLAAGMUUR, DIE VOORAL BELANGRIJK ZIJN GEWORDEN doordat de ISLAM IN DE STRIJD WERD GEWORPEN TEGEN DE JODEN… De KLAAGMUUR,het laatste overblijfsel van de TWEEDE TEMPEL,is het belangrijkste JOODSE HEILIGDOM.Tegelijkertijd vormt de KLAAGMUUR de westelijke grens van de HARAM al SHARIF het gebied waar o.a.de Al-Aqsamoskee zich bevindt.Zo maakt de zowel de islam als het JODENDOM aanspraak op dit gebied. DIREKT na de oprichting van de Opperste Moslimraad in 1922 begon deze organisatie het JOODSE TOEGANGSRECHT tot de KLAAGMUUR te beperken.Het werd de Joden verboden schermen en bakjes mee te nemen om te gebruiken bij het bidden bij de MUUR.”(ETC)#####

  Like

 15. jans zegt:

  Kerry is een poppetje onder regering Obama, de islamitische Jodenhater. Het zijn allemaal kletspraters en leugenaars. Als je een leugen maar vaak genoeg blijft herhalen ga je die vanzelf als waarheid geloven. Deze leugen is de islam.

  Like

 16. Syrier zegt:

  Ik twijfel al jaren aan de politiek van amerika.Hebben zij niet cyprus weggegeven aan de turken.bosnie,kosovo,al qaida etc allemaal creatie van amerika.
  Gisteren dacht ik het zelfde over de europeese politici,wat een stel primaten zonder hersens of wat op lijkt

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Ik kan geen anti semiet zijn, ik hou van Jezus Christus, zo ver ik het weet was hij ook een Jood , dus een semiet.

  Like

  • Ahava2 zegt:

   Lief dat je dat zo zegt, Lucky Bee. Je hebt gelijk, Jezus van Nazareth, zoon van de levende G’d, was eveneens in de geslachtslijn een afstammeling van Sem, een van Noachs drie zonen. Het is zelfs zo dat de Arabieren als afstammelingen van Esau alle semieten zijn. Letterlijk is de uitdrukking antisemitisme dus verkeerd, als het om tegenstanders (haters) van joden gaat. Anti-judaïsten is dan een betere term, maar probeer die maar eens in de volksmond te krijgen.
   En wat Kerry betreft, heb ik evenals Martien en anderen op dit blog de grootste moeite om Jezus’ aanbeveling “hebt uw vijanden lief” te volgen. G’d zal zelf wel met zijn haters afrekenen, dat is onze troost in deze benauwde dagen.

   Like

 18. Jan zegt:

  Eeuwig antisemitisme van links/socialisten:

  Moordenaar van Joden in Kansas lid van KKK (Dem) en voormalig lid van Democraten

  Kansas KKK Leader Behind Jewish Center Killings Claimed Israel Trying To Buy Election For “Neo-Con Republican Establishment”…
  http://weaselzippers.us/182735-kansas-kkk-leader-behind-jewish-center-killings-claimed-israel-trying-to-buy-election-for-neo-con-republican-establishment/

  Like

 19. fleckie zegt:

  een arabisch gezegde(uit NIW 25 sept.1987)’ WIJKBEWONER ASHRAF ZEGT DREIGEND,IN NAVOLGING V.D.VROEGERE EGYPTISCHE LEIDER NASSER”, dat “wat genomen is met geweld terug verkregen zal worden met GEWELD”.(uit’JOODSE AANWEZIGHEID in MOSLIMWIJK van OUDE STAD lijkt een WAPENFEIT’.en ‘JODEN en arabieren strijden om ONROEREND GOED in de Oude STAD’, door Simone Jacobus ,COLUMNISTE.)

  Like

 20. Pingback: Martien Pennings houdt op met schrijven voor E. J. Bron | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s