Mierenhoop of individu?

Screenshot_26

(Door: Wans Horst)

Mensen worden door de samenleving (media, school, milieu, opvoeding, et cetera) geconditioneerd te denken dat ze een individu zijn, maar zodra je met je hoofd boven het maaiveld uitkomt, komen de vooroordelen van mensen die daar jaloers op zijn, die hun (gedwongen) hang naar gemiddeld zijn niet kunnen verbloemen en hun afkeer van mensen die meer kunnen en ambities hebben evenmin. Als je beter kunt leren dan jouw medeleerlingen is dat al bijna een garantie op een miserabele schoolcarrière.

Als een mierenkolonie mieren tegenkomt van een andere kolonie op hun territorium, gaan die mieren eraan. Wij laten ze niet alleen leven, wij geven ze ons voedsel, onze middelen en wensen daar niets voor terug, getuige de berekeningen die de PVV heeft laten maken en waaruit bleek dat de massa-immigratie – ongehoord in het dierenrijk – ons € 7,3 miljard per jaar kost, ieder jaar opnieuw. Wanneer wij energie stoppen in landen of mensen waartoe wij moreel niet gehouden zijn, zoals bij de massa-immigratie, moeten wij er iets voor terug krijgen.

Als je een pizza laat komen en je hebt afgerekend met de koerier verwacht je toch ook dat je niet zelf nog een pizza moet gaan bakken om je maag mee te kunnen vullen???

Het huidige systeem is diefstal en de bewindslieden die eraan meewerken zijn niets anders dan stromannen in dienst van vreemde mogendheden, n.l. Brussel. Daarmee hebben ze het Wetboek van Strafrecht overtreden en hebben alle Kamerleden die vanuit een fractiediscipline meewerken aan de overdracht van nationale soevereiniteit slechts recht op een lange gevangenisstraf wegens hoogverraad.

Ergens tussen mierenhoop en individu ligt de gulden middenweg, de deugd ligt in het midden tussen twee ondeugden. Pleit ik voor het CDA? Absoluut niet! Leuke sprookjes allemaal, maar uiterst links staan bijna alle andere partijen dan PVV. We kennen in Nederland geen extreemrechtse partij die schreeuwt om vernietiging van Joden en homoseksuelen, of toch wel… de PvdA is de enige extreemrechtse partij binnen Nederland, met haar goedkeuring en haar ondersteuning van decennialange import van moslimgeweld. De overige partijen zijn slechts hyena’s die stilletjes wachten totdat ergens een succesje te behalen valt, ik noem D66…

Er zijn dus twee partijen met visie binnen Nederland, PVV en PvdA, waarbij de visie van de PvdA niets te maken heeft met sociaaldemocratie, dat is puur bedrog. Laten we dat eens afbreken. Sociaal; ja, richting niet-Nederlanders uit de zakken van belastingbetalende Nederlandse burgers, ik noem alleen maar ontwikkelingssamenwerking en uitkeringen voor zij die twee paspoorten bezitten en ook nog bijklussen (crimineel of niet, bijna altijd illegaal).

Het ministerie van Sociale Zaken kost de belastingbetaler naar ik meen meer dan 50 miljard per jaar. Geef dat geld terug aan burgers en ze zullen zelf zorgen voor hen die geen ellende uithalen, altijd voeding krijgen en die geen belasting betalen, zoals ‘ONS’ koningshuis. Volgens mij kostte dat koningshuis ons zelfs nog ruim 100 miljoen vorig jaar! Je moet er wat voor over hebben als je 1 dagje per jaar met je vlaggetje wilt wapperen tenslotte. Echter zijn er geen 17 miljoen belastingbetalende burgers in Hollandistan, maar slechts een werkzame beroepsbevolking van 7,3 miljoen in het laatste kwartaal van 2013 en dus draaien 7,3 miljoen mensen op voor die € 50 miljard. De werkzame burger mag dus € 6.849,31 per jaar betalen alleen al aan ‘sociale’ maatregelen, aan de Jizya, de islamitische belasting voor niet-islamieten die onder de sharia wensen te leven. Wensen doen ze het zeker, gezien de desinteresse van burgers betreffende hoe zeer men genaaid wordt.

Dat vind de overheid ook belachelijk natuurlijk, dus is men de afgelopen jaren begonnen de voorzieningen van ouderen en gehandicapten naar het niveau van een Derde Wereldland te brengen. Ondertussen zien mensen met een te lage pensioenpolis dat pensioen ieder jaar magerder worden onder het mom van een wettelijk vereiste dekkingsgraad die anders niet gehaald zou worden.

Het door het extreemrechtse PvdA gewenste cordon sanitaire heeft zich via Wilders uitgestrekt tot Israëlische producten als een kanker dat ons opvreet van binnenuit. De Israëlische export levert die natie namelijk bijna 100 miljard per jaar op. Kijk, bij dat soort getallen gaan de socialistische gieren en kraaien steigeren.

De enige uitweg die ons nog rest is verhuizen, maar het belangrijkste is dat de vergrijzing doorzet. Vroeger werd er door de (katholieke) kerk aangedrongen op grote gezinnen, veel mensen gingen toen ook nog braaf naar de kerk en als gevolg daarvan was er vooral in Limburg een overvloed aan gezinnen die 15 kinderen telden. De kerk drong daarop aan, zodat er voldoende zielen waren te winnen voor het belang van de kerk. Omdat kerken zijn leeggelopen en gezinnen vaak hooguit 1 kind tellen (gelijk China), heeft de regering behoefte aan import, want een flexibele overheid die inspeelt op veranderende omstandigheden is toch echt van de zotte, althans zo lijken onze machthebbers te denken. In deze zin is de overheid islamitisch, want onveranderbaar.

De samenleving is een mierenhoop, waarin zich verschillende situaties voordoen waarin het ons is toegestaan een individu te zijn. Zo ging het redelijk lang goed, althans dat dachten wij, omdat we er nooit wat van hoorden, omdat er toen geen Assange, Snowden, Fortuyn of Wilders was om mensen wakker te schudden.

Dat men Snowden wil afslachten in Amerika wegens het vertellen van de waarheid, waar de overheden beweren dat hij daarmee belangen heeft geschaad, lijkt mij de omgekeerde wereld. De Amerikanen zijn zo fanatiek over Snowden, terwijl ik niet denk dat het om de beste man te doen is, maar om de afschrikwekkende reactie die uitgaat van zo’n overdaad aan repressie. Misschien heeft men alles wel in scene gezet om het Amerikaanse volk vooral af te houden van het blootleggen van de smerige praktijken die in de VS publiek geheim zijn. Op die manier is het First Amendement omzeilt en heeft men toch bereikt wat Europese regeringen al bereikt hebben: zelfcensuur.

Hollywood heeft films met een aardig verhaal geproduceerd om ons leven de gewenste richting op te sturen, om ons (stemgedrag) te manipuleren en bijna iedereen kijkt tv. Zo is de cirkel weer rond. Iedereen kan uit een vicieuze cirkel komen: doe het tegenovergestelde van wat je normaal zou doen zonder anderen te schaden, maar wel gericht op jouw eigen vrije wil.

Als men vanuit het buitenland Nederland betreedt, zeker vanuit België of Duitsland, valt het op hoe goed de wegen en het landschap onderhouden zijn, terwijl nog geen 10% van de wegenbelasting die we betalen gespendeerd wordt aan wegen.

Wie draait er op voor de uitkeringen als er geen werkende bevolking meer is om van te parasiteren?

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islamisering, Nederland, Overheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Mierenhoop of individu?

 1. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt, Wans Horst! U geeft in het artikel precies weer, waar “de schoen”, knelt!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Prima verwoord, Wans Horst! Slechts één opmerking: Ik zou GroenLinks -dat U niet expliciet noemt- toch niet als een ‘hyena’ willen betitelen, waar het het decennium lang binnenhalen van moslimgeweld betreft.
  Wat dàt aangaat heeft het zich sinds haar oprichting in 1990 mínstens zo openlijk en volijverig opgesteld als de PvdA!
  D’66, ja, dàt is een hyena……

  Like

  • BertG. zegt:

   De D66 standpunten zijn alles wat er in de kranten staan. Hebben geen mening meer. Dweilen/schuren tegen iedereen mee/aan waar wat te halen valt en vallen aan waar ze kunnen.

   Like

 3. Theodoor zegt:

  De heer Willem Drees senior had het vroegtijdig door en nam afscheid van de partij die hij groot gemaakt heeft. Daarna is het met grote stappen verder afgebrokkeld. Heel veel ambtenaren zijn ook PvdA’s, dus slechter kan Nederland het niet treffen.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Pure criminelen;iets anders vind je niet in de regering,noch in Brussel!Hoe lang laten we ze nog hun gang gaan?Nou weer dat kinderpardon,inclusief hele grote families!Asielaanvragen die,bijna automatisch,worden gehonoreerd,in zulk grote getale,dat ze er in de omringende landen om moeten lachen.Hoezo;gekke Henkie?De volgende huurverhoging komt er al weer aan,de boodschappen worden steeds duurder,hulp is er niet meer te krijgen.Althans niet voor Nederlanders!Werkeloosheid stijgt explosief,maar….er moeten nog meer uitvreters bij;de grenzen mogen niet dicht!Kunnen we er niet zelf gaan staan?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “Volgens mij kostte dat koningshuis ons zelfs nog ruim 100 miljoen vorig jaar!”

  Meer dan schandalig en vooral schaamteloos van die ‘koninklijke’ lui om ons belastinggeld aan te pakken voor hun meer dan weelderige ‘levensonderhoud’.
  Die familie schijnt toch zo’n slordige 50 miljard te bezitten? Over welk bedrag zouden ze rente e.d. incasseren? Die rente e.d. zal in één jaar toch al meer zijn dan een normaal mens in zijn hele leven kan verdienen?
  En dan nóg je hand ophouden?!
  En geen cent belasting willen betalen?

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Daarom kunnen ze ook zo goed met uitvretende immigranten door een deur!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne van Cleef 15 april 2014 om 21:59

    Jahaaa, en vooral als er dan ook nog eens olie bij betrokken is.
    Dan knoop je graag een hoofddoek om als je weer eens naar de moskee gaat.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Bill Gates zal niet zo lang meer de rijkste mens van de wereld zijn. Ons Koningshuis zal die rol ooit overnemen. Iedereen is volgens de Wet verplicht om belasting te betalen, alleen de Wet is natuurlijk weer niet van toepassing op het Koningshuis. En dan die kreten die ze slaken; Participele samenleving, de zwaksten onder ons helpen….Maar de Oranjes houden zich arm, zoals iedere rijkaard doet, en doneren geen enkele cent ergens aan. Ja, wel aan aandelen en effecten natuurlijk !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 13.38. uur. Ook ik ben helemaal klaar, met dat Oranjespul! Ze bezitten miljarden, maar de gewone burger dient steeds meer de “broekriem”, aan te trekken. En dan zijn er nog onnozelen, die met oranje vlaggetjes staan te zwaaien. Wij kunnen van de “bolle”Willem, en de tangogriet Maxima, naar de “pomp lopen”. Zo rolt dat,John.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Inhalig zooitje dat al lang gezorgd heeft dat ze straks in ieder opzicht veilig zijn,als het hier gierend uit de klauwen loopt!Dat hebben ze al meermaals bewezen.En,inderdaad,ik begrijp die ongelooflijke zolen niet die nog met een vlaggetje gaan staan zwaaien en helemaal verheerlijkt roepen:ik heb ze gezien!Totaal verdwaasd!

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Referendum over het Koningshuis???

    Like

  • louis-portugal zegt:

   De franse president Sarkozy zou op 124 miljoen uitgekomen zijn.
   Wans ik heb de indruk dat 7.3 miljoen wat hoog is.
   Heb je Bijstanders, zieken, werkelozen en andere vrijgestelden ook meegeteld???

   Like

 6. William McCoy zegt:

  Itistochwat |
  Kunnen we Koning Willem
  Niet naar Duitsland exporteren kan hij daar Keizer Wilhelm II worden
  Scheelt ons 100 milioen per jaar hij is toch al voor 75 % Duitser .Mischien zitten er nog meer Duits in voor vaderen dat weet ik niet maar 1 druppel Nederlands Bloed zit er in iedergeval niet bij> En zoals zijn vrouwtje al zei de Nederlander bestaat niet, nou dan zou ik zeggen dan bestaat het Nederlandse Koningshuis ook niet . Dan maar weer terug naar de Republic der Nederlanden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ William McCoy 16 april 2014 om 04:37

   Zou kunnen.
   Maar die kerel zou gewoon eens wat fatsoen moeten krijgen en beseffen dat het afgelopen moet zijn met dat parasitisme van ‘m!
   Hij en z’n aanhang bezitten genoeg geld om voor de rest van hun leven hun jetset-bestaan te kunnen voortzetten.
   Ik zou me kapot schamen in zijn positie.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Natuurlijk hebben toekomstige generaties dan wel minder te besteden en het kan toch nooit de bedoeling zijn dat over 400 jaar er misschien een Oranje zal zijn die kennis maakt met het begrip armoede? Foei!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wans Horst, 17.57u.: Nou en? Ik vraag me af, waaróm dan wel niet.
    Er zijn wel meer vorstenfamilies geweest, die door de eeuwen heen periodes van ontbering hebben gekend, in woelige tijden!
    Helemaal geen ramp, want dan leerden ze dàt ook eens kennen. -En voelden ze, wat hun onderdanen moesten doorstaan.
    Als het aan mij lag werden die nep-oranjes vandaag nog afgezet èn onteigend: Er zijn landgenoten van ze, die al dat geld veel beter kunnen gebruiken!

    Like

   • Wans Horst zegt:

    @Theresa: ik had een spottend standpunt ingenomen, mijn opmerking was sarcastisch bedoeld.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat begreep ik. Maar er nog legio mensen -niet hier, elders- die er absurd genoeg wèl letterlijk zo over denken. Bijna het hele parlement, om te beginnen.
    Daarom reageerde ik even letterlijk. Neem het maar niet persoonlijk op.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze hebben er wel een mooi stripboek van gemaakt.
    http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/04/willem_neukt_maxima.html
    Ben benieuwd hoe hier nou weer op gereageerd gaat worden.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Als allochtonen een beetje consequent zijn verzoekt het Koningshuis het Hof via de landsadvocaat toch vervolging te gelasten van de striptekenaar, want ja, strips tekenen, of het nou gaat over kleine mo of over zoiets als een koningshuis, is:

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @BertG., 20.32u: Het zijn wel goed geaccentueerde illustraties, want zó bloedmooi is zij op deze plaatjes niet eens. -Zoals in werkelijkheid eveneens het geval is.
   En over hèm zwijgen we dan maar helemààl. -Wat iedereen al lang doet, trouwens:’Hij heeft te veel de boerenhondenkop van zijn moeder. (Excuses aan de honden.)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s