Nederland zeer gul met asiel

Screenshot_22

DEN HAAG – Nederland geeft opnieuw veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning dan de rest van Europa doet. Dat aantal is bovendien, vanwege allerlei regels van datzelfde Europa, niet omlaag te brengen, bezweren de verantwoordelijken.

Dat bleek gisteren bij de presentatie van het jaarverslag van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Nederland liep in 2012 al uit de pas. Toen kreeg 40 procent van de asielzoekers hier een verblijfsvergunning, terwijl dat in de rest van de EU maar 27 procent was. In 2013 heeft Nederland maar liefst 58 procent van de asielaanvragen ingewilligd. Volgens IND-directeur Van Lint zijn de Europese cijfers over 2013 nog niet precies bekend, maar volgens hem is daar slechts een lichte stijging te zien. Nederland loopt kortom nog meer uit de pas.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nederland zeer gul met asiel

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat in andere landen wel kan,is hier dus onmogelijk?Dat laat toch wel heel duidelijk zien waar onze regering voor staat:weg met ons.Waarom vegen we ze niet gewoon van het pluche?Ook dat[opstanden]is in andere landen wel mogelijk;hier niet.Wat een laf volk,die Nederlanders.Laten zich zo naar de slachtbank voeren,bah!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik klik niet meer op telegraaf links. Omdat je eerst nadrukkelijk toestemming moet geven.
  (zal ik vast wel weer de enigste in zijn die dit vervelend vind, gebruik eens de addon/plug-in NoScript, deze gaat volledig in het rood bij de telegraaf.)
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/nederland_meest_asielvriendeli.html

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Nederland geeft opnieuw veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning dan de rest van Europa doet??????????????
  //////////////
  Dichtst-bevolkte land van Europa. ..Degenen die voor die vergunningen verantwoordelijk zijn, zijn niet alleen GESTOORD…………., maar ook nog MISDADIG bezig.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Er komt een keer een ommekeer waarbij we afrekenen met die idioten die dit mogelijk gemaakt hebben. Alle fouten die zij in het verleden maakten zullen dan hersteld worden. Alle ongewenste immigranten linea recta terug naar hun land van herkomst. Of ze nu wel of niet hier geboren zijn, is niet van belang.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En nog heeft de kinderombudsman “grote twijfel”;je zou hem toch kielhalen!Terwijl hier tegenover andere landen,veel minder afgewezen wordt,en wij het kleinste,en nu,dichtbevolkste land zijn!Onvoorstelbaar;het is hier ook nooit genoeg.Van mij mogen ze trouwens allemaal terug gestuurd worden,aangezien je er ook nog eens een zeer uitgebreide familie bij krijgt om te onderhouden!Ik haat de regering!

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Nederland, kiest er weer voor om de “gekke Henkie”, van Europa te zijn. En voor Nederland, moeten we lezen, onze dwazen en criminelen van de politiek. Het is al vaak genoeg gezegd, maar:
  ” massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid in stand houden, is onmogelijk”, einde citaat.
  Maar onze Marx Rutte, en Samsom, maakt dat niets uit. Als de zaak uit de hand loopt, hebben deze figuren uiteraard hun vliegticket al in de zak!

  Like

  • Driek zegt:

   Dus we krijgen nog veel meer hoofddoeken, nou, dan ziet de toekomst er voor de nieuwe generatie beroerd uit. Ik vind die Marx Rutte en Samsom gewoon misdadige lieden om onze maatschappij zo volkomen verpesten, ik hoop dat ze nog eens voor een tribunaal komen, maar dat is natuurlijk ijdele hoop. Het ergste zal ik niet meer meemaken, maar ik begrijp niet dat er niemand van de jonge generatie in opstand komt.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Die jonge generatie Driek, heeft de oorlog en zijn ontberingen niet meegemaakt. Zij vinden iets als hun vrijheid als zeer vanzelfsprekend, en lachen je uit als je over den oorlog (1940 – 1945) begint. Voor hun telt alleen het uitgaansleven, bier wiet cq comazuipen. Seks en drugs en rock en roll zong Ian Drury. Ze stemmen momenteel op een linkse politieke partij die in hun straatje past zoals D66. D66 de partij voor het onderwijs, de E.U. en de immigratie. Wacht maar eens dat ook zij onder het Islam juk komen te zitten. Alleen sleuren ze u en mij erin mee. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…. Of ze dan ook hun vrijheid vanzelfsprekend zullen vinden ? Ze zullen te laf zijn om ervoor te vechten !

    Like

 6. Tempelier. zegt:

  het spijt me, door de foto bij dit artikel krijg ik braakneigingen, dit is ons dagelijks straatbeeld. Nog meer van die tafelkleden kunnen we niet meer aan. Ik ga ook uit de pas lopen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Hoe ga je er dan bijlopen ? Misschien dan iets om te shockeren. Een Ku Klux Klan kleed om je heen, of gesminkt als zwarte Piet, bodypainting met een adamskostuum….enz. enz. Het gaat er maar om een daad te stellen. Als die Moslima’s als mobiele voddenbalen mogen rondsjokken, mogen wij dat ook. Vroeger mocht je alleen met carnaval als een zot uitgedost zijn, totdat de wetgever besloot dat dat het hele jaar zo mag.

   Like

 7. peterselie1 zegt:

  De Eerste Kamer kan er niets aan doen, de Tweede Kamer kan er niets aan doen, Ivo Opstelten kan er niets aan doen, Fred Teeven kan er niets aan doen, Cecilia Malmström kan er niets aan doen en Brussel wil er niets aan doen. Welterusten en morgen gezond weer op!

  Like

 8. tjonge zegt:

  kan niet anders dan kwaadaardige opzet zijn van zij die ons regeren

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  De rooien, die nog steeds overal de dienst uitmaken, rusten niet voordat wij geheel onder de voet zijn gelopen door de parasieten die hier hun geluk komen zoeken.
  Hadden we maar een omroep die integere informatie verstrekt als tegengif voor alle linkse hersenspoelingen in de media.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Hoe komt het dat onze Christelijk partijen zooooooooo tollerant zijn, terwijl wij een God hebben die intollerant is?
  Lukas 10,25-37

  Gelijkenis van den barmhartigen Samaritaan
  Jezus Heeft het hier uitsluitend over Joden en niet over Babyloniers , Syriers, Perser en Maccedoniers, (Grieken)of Romeinen,dat de joden wel degelijk kennen, ze hebben hun land(Kanaan) bezet.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  En is het toelatingsbeleid al desastreus, vanwege de veel te grote aantallen, het daaropvolgende omgangsbeleid maakt de ramp compleet, zoals we inmiddels weten:
  Immigranten, asielzoekers of geen asielzoekers, móeten helemaal niet eindeloos ontzien en tegemoet gekomen worden, zoals Daniel Greenfield al stelt: Ze moeten vanaf het begin op hun plichten gewezen gewezen worden en duidelijk te verstaan krijgen, wat in het gastland geoorloofd is en wat niet. Gaan ze vervolgens over de schreef, dan zouden ze naar dezelfde maatstaven beoordeeld moeten worden als de autochtone bevolking en er zouden geen eindeloze excuses aangesleept moeten worden als ‘taalproblemen’ en ‘cultuurverschillen.’
  Helaas gebeurt dat allemaal stelselmatig wèl. Nog niet zo erg als in Zweden, weliswaar, maar erg genoeg om op den duur de situatie uit de hand te laten lopen.
  En nu nog weer die te grote aantallen óók! Ach, zal Rutte II denken, wij maken er goede sier mee als het braafste jongetje van de klas en het klootjesvolk is er goed voor om de troep op te vangen…..!

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: Immigranten, asielzoekers of geen asielzoekers, móeten helemaal niet eindeloos ontzien en tegemoet gekomen worden, zoals Daniel Greenfield al stelt: Ze moeten vanaf het begin op hun plichten gewezen gewezen worden en duidelijk te verstaan krijgen, wat in het gastland geoorloofd is en wat niet.

   En dát schijnt maar niet te lukken, mevrouw Theresa, want Ik lees ik in Het Parool dat een gedeelte van de uitgeprocedeerde asielzoekers, die voorheen in Vluchtgarage in Zuidoost zaten, een leegstaand bedrijfspand en twee leegstaande huurwoningen aan de Ten Katenstraat hebben gekraakt. Na het tentenkamp aan de Notweg, de Vluchtkerk, de Vluchtflat , Vluchthaven en de Vluchtgarage zit een deel van de asielzoekers nu in de panden bij de Ten Katemarkt. De panden zijn omgedoopt tot de Vluchtgarage. Een ander deel zit nog in de Vluchtgarage en het voormalig huis van bewaring aan de Havenstraat.

   Wanneer komt en nou eens een einde aan die flauwekul, dit kost ons allemaal handenvol belastinggeld, en uiteindelijk krijgen ze tóch een verblijfsvergunning, dus die hele asielprocedure kunnen ze net zo goed helemaal afschaffen. Inderdaad, het klootjesvolk mag de troep opvangen, want die marktkooplieden leken mij niet echt blij net hun komst.

   Like

 12. John Wolf zegt:

  Reden van de massa imigratie is het feit dat veel mensen EU sceptisch worden en er zoveel mogelijk kiesvee moet worden geïmporteerd om de nakende opstand onder controle te houden dit kiesvee wordt door de linkse kerk gesponsord en bepampert om de lieve stem ,neem kus kiesrecht af en er blijft van de linkse verraderskliek niks meer over ,of knal er enkele af ,de rest bedankt dan zo wel

  Like

  • BertG. zegt:

   Daarom hebben ze de macht ook verplaatst van Den Haag naar Brussel.
   Dan zijn ze nergens echt meer voor verantwoordelijk voor te houden.
   Zij zijn alleen nog maar uitvoerders geworden van een opdracht.
   Ze wijzen gewoon naar Brussel en die 3 dictators die zich zelf benoemd hebben. Dat heet democratie. Want zij zijn het er mee eens.

   Like

 13. tjonge zegt:

  kunnen we niet een mijnenveld aanleggen voor de gehele n-afrikaanse kust !

  Like

 14. Omastar10 zegt:

  Ik denk eerder als ze een schop onder hun kont krijgen ze het Wilders zo moeilijk hebben gemaakt dat hij er ook niet uitkomt.
  Het is een heidense bende

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s