Tony Blair en de terreurfinanciering

Screenshot_34

(Door: Kybeline)

De Britse lifestyle werd in heel Europa geprezen als schoolvoorbeeld van liberalisme, vrijheid, avant-garde, succesvol financieel liberalisme en democratie. De Britten lagen in alles ver voor op de Europese volkeren: kunst, mode, muziek, seksuele bevrijding en succesvolle mediaverslaggeving (denk alleen maar aan de BBC en Jimmy Savile).

En nu leren we er opnieuw iets over hoe de succesvolle oudste parlementaire politiek ter wereld, de Britse politiek, functioneert. Tony Blair nam aan het hoofd van de Labour Party in 1997 de regering over. Labour is te vergelijken met de Duitse SPD en de Nederlandse PvdA. Tony Blair bedreef uiteraard ook ijverig de “antiterreur strijd”, bijvoorbeeld na de 11e september in de Irak-oorlog of na de aanslag op 7 september 2006 in Londen, waarbij tientallen mensen om het leven kwamen en ongeveer 200 gewond raakten.

Des te vreemder is het dat de Britse en Europese burgers nu uit het nieuws moeten vernemen dat de naaste adviseurs rondom Blair en passant de islamitische terreur financierden. En er is nauwelijks achter te komen wat Tony Blair daarvan wist, of wat daarvan met diens zegen plaatsvond:

De “watchdog” van de Moslimbroederschap zegt dat 2 adviseurs van Tony Blair´s religieuze liefdadigheidsorganisatie rechtstreekse contacten met de Moslimbroederschap hebben.

Tony Blair wordt ervan beschuldigd dat zijn multireligieuze liefdadigheidsorganisatie contacten heeft met islamitische extremisten, die door MI5 en MI6 in de gaten worden gehouden.

Aan het hoofd Blair´s liefdadigheidsorganisatie, die beweert het extremisme te bestrijden, staat een adviseur, die tegelijkertijd een moslimleider is en vermoedelijk lid is van de Moslimbroederschap, een organisatie die in Groot-Brittannië zeer waarschijnlijk verboden zal worden.

Uit onderzoek van een internationale organisatie ter observatie van de Moslimbroederschap, die al 13 jaar lang de Moslimbroederschap in de gaten houdt, blijkt nu dat Dr. Ismail Khudr Al-Shatti, een adviseur van de regering van Koeweit en lid van het adviesteam van Tony Blair, eveneens een vooraanstaand lid is van ICM, de Koeweitse tak van de Moslimbroederschap.

Volgens mediaberichten zei Dr. Shatti in een toespraak tijdens een manifestatie van Koeweiti´s die wegens Palestina protesteerden: “Israël is een kwaad en wij kunnen niet met het kwaad leven.” In 1995 waren er berichten in de VS dat een Palestijnse terroristische groepering hem aangeschreven en om financiële ondersteuning verzocht had.

Telegraph

Bij zoveel leugenachtigheid en verkeerd handelen, kan men de Schotten alleen maar feliciteren als zij zich in de herfst van de heerschappij van de Londense regering bevrijden. Daar zullen ze alleen maar beter van worden.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald en bewerkt door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, landverraad, Moslimbroederschap, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tony Blair en de terreurfinanciering

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Bestaan er,buiten Wilders,de Winter en le Penn,eigenlijk nog wel integere politici?Of zijn ze allemaal besmet met het weg-met-ons-leve-de-islam-virus?

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Helaas juichen de linkse Schotten al [en daar zijn er veel van] dat zij niet kunnen wachten tot ze onafhankelijk zijn. Dan zijn ze van plan de grenzen wagenwijd open te zetten, vooral voor de islam.

  Arme Schotten, mocht dat gebeuren.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Vanuit één adviserende functie bij een schurk uit het Midden-Oosten vangt Tony al zo’n zes miljoen pond per jaar.

  En geloof maar dat hij meerdere van dergelijke functies en spreekbeurten heeft:

  “De duivel schiet altijd op een hoop”.

  Like

 4. Pingback: Nederland betaalt mee de lonen van Palestijnse terroristen | eunmask

 5. Pingback: Nederland betaalt mee aan de lonen van Palestijnse terroristen | eunmask

 6. V.K. zegt:

  -Dat valt nog maar te bezien, Schotse universiteiten zijn over het algemeen nogal ahem, Israel kritisch

  Like

 7. William McCoy zegt:

  Zou graag willen weten wie hier allemaal achter zitten,ik zal wel een aluhoedje op hebben.
  Maar kan me niet onttrekken dat het Bilderberg clubje bestaat uit een groep mensen die er op uit zijn chaos te zaaien . Als de vlam dan in de pan slaat, dan de macht in Europa en USA over te nemen die chaos creer je door het importeren van mensen die zich nooit niet laten.
  intrigreren. Als die hun taak volbracht hebben kunnen ze die opruimen, rivers of blood sprak Winston ?? zullen zijn woorden nog profeties blijken

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @William McCoy: 02.33. uur. U heeft het door! Er zit een plan achter, de massa-immigratie en de inloop van de moslims in heel Europa. Bilderberg maakt daar deel van uit, net als het gedrocht EU, en de marionetten van onze politiek. Het doel: een wereldregering, de NWO!

   Like

 8. Jan zegt:

  Tony Blair

  Oorlogsmisdadiger wegens oorlog tegen Irak (gebaseerd op leugens) en Joegoslavië waarbij tienduizenden doden vielen en duizenden gewonden en verminkten
  Blair’s other illegal war
  Before the invasion of Iraq the PM also played a key role in an act of international aggression against Yugoslavia – and a dangerous precedent was set.
  http://www.theguardian.com/commentisfree/2007/jan/18/blairsearlierillegalwar

  Bevriend met moordenaar, terrorist, drugshandelaar, vrouwenhandelaar, aanzetten tot prostitutie, ontvoerder (orgaanhandel) Hashim Thaci. Later jubelend onderscheiding van de president van Kosovo gekregen voor zijn aandeel in de oorlog
  http://keeptonyblairforpm.wordpress.com/2010/07/09/golden-medal-of-freedom-for-tony-blair-in-british-flagged-kosovo/
  De criminele praktijken:
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/kosovo/8280226/Leaked-Nato-cables-allege-Kosovo-PM-was-biggest-fish-in-organised-crime.html

  Mr Blair has some very bizarre friends, but a monster who traded in human body parts beats the lot
  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1339015/Tony-Blairs-friend-Kosovan-PM-Hashim-Thaci-bizarre-monster.html

  Dan is er natuurlijk Blair’s baan bij J. P. Morgan en de oliehandel in Lybië en de liquidatie van Ghadafi en waarom Groot Britannië graag Lybië wilde aanvallen
  Tony Blair ‘visited Libya to lobby for JP Morgan’
  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/8772418/Tony-Blair-visited-Libya-to-lobby-for-JP-Morgan.html
  Gaddafi Killing Gets War Criminal Blair Off The Hook
  http://www.infowars.com/gaddafi-killing-gets-war-criminal-blair-off-the-hook/

  De optelsom is dan:
  Blair the envoy ‘pushed deals worth billions’ for investment bank that pays him £2m a year
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2041832/Tony-Blair-pushed-deals-worth-billions-investment-bank-JP-Morgan.html

  En over andermans lijken rijk worden kan:
  UK is ‘money launderers’ paradise’
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/1590947.stm

  Like

  • Ekster zegt:

   Hulde, Jan, voor deze links. Tony Blair is een grote schoft, dief en oorlogsmisdadiger. Wat een gore smeerlap. Helaas zijn het lieden zoals hij die overal in het westen de dienst uitmaken. We zijn aan dit soort misdadigers overgeleverd.

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat de revolutie van Oliver Cromwel totaal mislukt was.Ze hebben de koning een kopje kleiner gemaakt, maar de macht van de Adel was nooit gebroken, geweest.Ook nu heerst in Britanie nog steeds het middeleeuw.De democratie in Brittanie is een foute democratie.De koningen en koninginnen beslissen alles , ze zijn ook het hoofd van de Anglicaanse kerk.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Dat ze, bij nader inzien, allemaal corrupt blijken, daarvan hoef je niet echt op te kijken: Macht corrumpeert, dat is algemeen bekend.
  Maar dat ze daarin allemaal zó ver blijken te gaan, dat ze hun ziel en zaligheid verkopen aan zoiets als de ISLAM gaat wel uitzonderlijk ver!
  Vermoedelijk denken ze, als die hier al te invloedrijk wordt, er zelf tussenuit te knijpen. Maar betekenen hun kiezers dan helemaal niets meer voor ze?!
  Want de enige andere mogelijkheid is, dat ze zich hebben laten infecteren door het goedmensengelul en zichzelf nu óók krampachtig voorhouden, dat ‘het allemaal best meevalt’ en dat ook ‘de Islam maar een religie is, als alle andere….’
  Iets daar tussenin bestààt namelijk niet, volgens mij: Óf ze gooien de mensen willens en wetens voor de leeuwen voor eigen gewin, óf ze houden zichzelf die hersenschim voor om het maar niet willens en wetens te hoeven doen.
  Maar in beide gevallen is er evenzeer sprake van verraad!

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Een loepzuivere socialist dus.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Jan: 07.53. uur. Ik vrees dat het inderdaad zover gaat komen, Jan, dat we ons zelf zullen moeten verdedigen! Onze ROVERHEID zal ons gewoon in de steek laten, daar ben ik van overtuigd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s