13 miljoen dollar voor Gaza

Screenshot_5

Overstromingen in de Gazastrook hebben tot de verontreiniging van water en tot het uitbreken van ziekten geleid.

De Wereldbank ondersteunt de Gazastrook met 13 miljoen dollar. Het geld dient besteed te worden aan de opbouw en verbetering van sanitaire installaties.

Veel regio´s in de Gazastrook werden onlangs overstroomd door afvalwater, wat leidde tot materiële schade, de uitbraak van ziekten en sterfgevallen, zei de Wereldbank-directeur voor de “Westelijke Jordaanoever” en de Gazastrook, Steen Jorgensen, in een mededeling. “De Palestijnen in de Gazastrook hebben er recht op om in een gezond en schoon milieu te leven”, zei hij.

De schenking van de Wereldbank wordt opgesplitst. Tien miljoen dollar dienen besteed te worden aan het afvalproject in de Gazastrook. Het project zal ertoe dienen de afvaleconomie te systematiseren en de capaciteiten te vergroten om de afvalverwerking van de regio te organiseren, aldus Ibrahim Dajani van de Wereldbank. “Bovendien zal het partnerschappen in de privésector stimuleren en arbeidsplaatsen voor vuilophalers en hun gezinnen creëren”, voegde hij er aan toe.

De andere drie miljoen gaan naar een project voor waterzuivering in het noorden van de regio. In het kader van het project dienen 15.000 m³ afvalwater per dag gezuiverd te worden.

Bron:
www.israelnetz.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Gazastrook, Krankzinnigheid, Wereldbank. Bookmark de permalink .

14 reacties op 13 miljoen dollar voor Gaza

 1. L'esprit de Lois zegt:

  “De Palestijnen in de Gazastrook hebben er recht op om in een gezond en schoon milieu te leven”, zei hij.

  Israëli’s ook, en veilig zeg ik.

  Like

 2. VarAway zegt:

  Terwijl de slimme “Palestijnen” genoeg geld uitgeven voor raketten, vergeten ze dat ze letterlijk verzuipen in hun eigen afvalwater en over bergen van huisvuil moeten klimmen…terwijl ze nu toch hun eigen “landje” mogen besturen.
  Eens aan het soepsidie infuus gelegen, zullen ze er nooit meer afkomen.
  Met dank aan alle donorlanden EN belastingbetalers….
  Mei, oh MEI, die verkiezingen kunnen niet snel genoeg komen: Minder, Minder, Minder!

  Like

 3. janfreak zegt:

  Ben benieuwd wat er van dat bedrag in de zakken van Hamas verdwijnt, die oefenen daar een ware terreur uit.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Dit is het enige wat het door islam geïndoctrineerde ongedierte van HAMAS kan. Geloof maar dat ze nooit van z’n levensdagen de kunst zullen verstaan een fatsoenlijke staat met dito infrastructuur op te bouwen en deze te onderhouden. Geen enkele moslim zal dat overigens kunnen zolang hij de islam omarmd. Islam is alles wat het westen niet wil zijn. Elke westerse staat en NGO die geld laat stromen naar dit crapuul is medeschuldig aan hun oorlogsmisdaden en houden hiermee kunstmatig de agressie tegen Israël in stand. Zolang de westerse subsidies richting P.A. en GAZA overgemaakt worden zolang zal het conflict aanhouden.
  De islam genereert door middel van organisaties als HAMAS: geweld, moord en doodslag, corruptie, verkrachting, onderdrukking en misleiding van de westerse opinie. Bij dit laatste driftig geholpen door hun westerse collaborateurs. Laat iedereen gewoon met open ogen kijken naar de reële islam zoals deze zich manifesteert in alle landen waar de moslim dominant is en alles is duidelijk. Wie de nuance zoekt in de islam draait zichzelf een rad voor de ogen en is in principe te laf om de keiharde islamitische waarheid onder ogen te zien en deze te uitten. Zowel binnen de P.A. alsook HAMAS en al die andere islamitische terreur organisaties is de islam de brandstof waarop ze draaien en niet een of andere extremistische ideologie naast de islam. Neen de Islam zelf is extremistisch. Wanneer komt ooit de dag dat men dit gaat begrijpen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ guusvelraeds: 23.00. uur, op 16/4. Helemaal met U eens,Guus. Wanneer de politiek dat gaat begrijpen? Beste Guus, van LINKS TOT RECHTS in Nederland NOOIT! De enige die hiervoor waarschuwt, is Geert Wilders.

   Like

 5. Jade zegt:

  13 miljoen Gaza, 300 miljoen Tunesie…
  Het EP speelt weer lekker voor Sinterklaas.
  En rara ,wie mag het betalen???

  Like

 6. Jan zegt:

  Gaat Israel waterzuiveringsinstallatie aan Gaza leveren ? 😉 Als Hamas , Ashton en Timmerfranz dat maar goed vinden

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Wij hebben er ook recht op om in een gezond en schoon milieu te leven,wat helaas verhinderd wordt doordat wij als afvoerputje van de hele wereld dienen.Volgens orders van diezelfde verrotte Eu,waarvan ik hoop dat ie gauw tot ontbinding overgaat!

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe je het wendt of keert, die Arabieren in de Gazastrook schijten op alles en iedereen en daarom is een poepdoos weggegooid geld.

  Like

 9. baksteen zegt:

  De enige manier om dit goed te regelen is door Israel de opdracht te geven de watervoorziening en zuivering te bouwen. Zowel op de Westbank als de Gazastrook weigert de overheid iets te ondernemen ondanks de toegezegde middelen. De reden is simpel, zouden ze de maatschappij goed regelen dan was het afgelopen met de Jihad op de Joden / Israel. Armoede en ellende is het doel.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Dat geld wordt voor al gebruikt om nog meer Kalashnikov te kopen , alleen zo kunnen ze de joden uitroeien.

  Like

 11. reageerbuis zegt:

  Er is al vaker geld gegeven om het water- en afvoersysteem in orde te brengen, maar het geld wordt geaccepteerd, maar er gebeurt niets. De machthebbers denken alleen aan zichzelf en de bevolking kan barsten.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Mooi veel vuile, opvretende bacteriën daar op Gaza!!! ! !!! Stap voor stap zal het KWAAD zo worden uitgeroeid. Bacteriën kunnen enorm veel verwoesten, met het blote oog onzichtbaar maar sterk en gepantserd trekken ze ten strijde in de menselijke lichamen, voedsel, water; ect. ect. ect. En worden de heetgebakerde Gaza-nanen een bietje te heet, dan moorden ze elkaar toch wel af. Barbaren tot op het blote bot!!! Eetsmakelijk, goede bacterie-volle maaltijd. Jammer (heel triest) dat kinderen eveneens de dupe moeten zijn, in dit soort situatie’s.

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   @Anneke. Nou was je net zo lekker bezig met bacteriologische oorlogsvoering tot je laatste zin. Je moet je namelijk realiseren dat het juist die kinderen zijn die de rotzooi van de islam zullen blijven verbreiden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s