BOUWWOEDE ?! … en de Israëlische aanwezigheid op de “West Bank”

Screenshot_6

(Door: Robert Kern)

Ooit gehoord van bouwwoede? Niet zomaar een bouwwoede, maar een Israëlische bouwwoede en deze is grenzeloos volgens de notoire Israël-haters. Want wat is het geval? Israël is van plan 5300 wooneenheden te bouwen in Oost Jeruzalem. Flats gesplitst in wooneenheden om het meer te laten klinken. Dat is pas P.R. Kerry vindt dit ook een breekpunt en dreigt zijn geduld te verliezen met Israël.

De Palestijnen hebben de Oslo-akkoorden geschonden vanwege de aanvraag van een andere status in de VN en daarom is deze stap gerechtvaardigd, zegt Israël. Overigens bouwt Israël niet in bezet gebied zoals het men beweert. Deze kwestie is uitgewerkt in een artikel van Timon Dias waarbij hij onweerlegbaar heeft aangetoond dat er geen sprake is van bezet gebied. Israel heeft dit gebied tijdens de Zesdaagse Oorlog op Jordanië veroverd. Jordanië  nam later afstand van zijn aanspraak op deze gebieden.

Maar waarom zouden Joden niet op de “West Bank” mogen bouwen ,wonen en leven? Moet de West Bank Jodenvrij zijn? Net zoals Saoedi-Arabië en Iran? Tot 1948 woonden de Joden overal in de “West Bank”. Ook zelfs in Hebron, totdat zij verdreven of uitgemoord werden.

Maar nu mag dat dus niet meer?

En het is een breed gedragen misverstand. Van Timmermans tot Obama en natuurlijk de EU. Maar goed, niet de oorlogswoede in Syrië is het probleem. Daar worden wijken en hele steden vernietigd en wel honderdduizend mensen vermoord. Niet alleen door Assad, maar ook door het zogenaamde verzet. Dat is pas woede. En de opruiing van Verhofstadt van de Oekraïners. Niet de oorlogswoede is het probleem, neen, de bouwwoede van Israël.

Weet je wat? Geef  mij maar liever de bouwwoede.

Door:
Robert Kern
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", antisemitisme, Desinformatie, EUSSR, Hypocrisie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

17 reacties op BOUWWOEDE ?! … en de Israëlische aanwezigheid op de “West Bank”

 1. BertG. zegt:

  De broer van obama heeft ook bouw plannen voor Jeruzalem.

  Er is een video-opname opgedoken waarin Malik Obama, de oudere broer van president Barack Obama, op een conferentie in Washington zijn steun uitspreekt voor een plan om de tempel in Jeruzalem te herbouwen. Volgens Malik is dat niet in strijd met zijn moslimgeloof, omdat de tempel wereldvrede zou kunnen bewerkstelligen.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Malik-Obama-steunt-plan-voor-herbouw-tempel-Jeruzalem

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh? Dat is wel bijzónder toevallig.
   “Wereldvrede.” Ha, ha, alsof ze daarop uit zijn!
   Als die Malik het al is -wat nog te bezien staat- dan de etremisten toch zeker niet.
   En wíe maken de dienst uit als het er op aankomt? juist……

   Like

 2. mindRider zegt:

  De Israeli zijn nu eenmaal bouwers en de Arabieren zijn helaas alleen maar slopers op praktisch elk gebied……

  Like

 3. jans zegt:

  Israel moet gewoon alle het land claimen en bouwen waar ze willen.
  Al dat islamitisch tuig moet weg wezen, terug de woestijn in met die achterlijke religie.
  De islamieten waren ooit gast arbeiders in Israel, nu claimen ze zelfs de hoofdstad Jeruzalem.
  Over een paar jaar claimen de islamieten in moslim enclave Randstad ook dat het hun land is.
  De democraten en socialisten zijn helemaal van het padje, knettergek.
  Als niet-moslim voel ik me niet eens meer thuis in de Randstad, wat een tering islam.
  Democraten in USA zijn een stelletje mietjes, en Kerry is de grootste looser.
  Verschrikkelijk, wat een sukkels die voor Obama en de EU werken.
  De islam moet verboden worden!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De aanval is de beste verdediging, en respect krijg je pas als je flink terug knokt. Je laten ondersneeuwen en de slemiel uithangen, betekent dat ze je gaan bashen. Dus daarom Israel; bouwen bij de vleet, maak die Palestijnen een kopje kleiner, en heb de stik de moord aan de wereld opinie. Succes gegarandeerd !

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Het wordt steeds duidelijker hoe de politiek in de wereld in elkaar steekt. Of het nu Israël, Kosovo of de Oekraïne is steeds speelt de VS een dubieuze rol.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Een moslim die een tempel wil bouwen????Zou die wel dezelfde vader hebben als Obama dan?Of is broertje het zwarte schaap van de familie Obama?

  Like

 7. Breget zegt:

  Zolang de Jood moet vluchten moet er bij gebouwd worden, simpel .

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Robert Kern, ook ik kies voor de bouwwoede van Israël. Het is nota-bene het LICHTPUNT in de hele regio. De rest van het Midden-Oosten is een gigantisch kruitvat!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Kanaan is het land van de Joden. Samaria ligt geloof ik in de Westbank.Ergo het is een joden land.

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Stel dat wij Limburg tijdens een oorlog met Duitsland hadden verloren en dat we het 15 jaar later terug winnen tijdens een volgende oorlog, is het dan bezet gebied? Kom nou, we hebben gewoon ons Limburg weer terug en zo is het ook met Israel.

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Aanvulling; religie is voor mij geen reden of argument om land te claimen zoals op veel plekken op de aarde gebeurt. Feit is wel dat de Israelieten aantoonbaar al duizenden jaren in wat nu Israel heet hebben verbleven, lang voordat er sprake was van de islam.
  Feit is ook dat wanneer de omliggende landen Israel, wat door de internationale gemeenschap is erkend, met rust laten het op slag vrede is in het midden oosten.
  De blinde religieuze haat die de islam ten toon spreid moet door het westen worden ingedamd, dan maar wat minder olie. We hebben de moed nodig om weer gebruikt te maken van kernenergie dat geeft ons honderden jaren de tijd om met andere energie vormen op de proppen te komen, dan kunnen we de islam in hun eigen olie laten soppen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Bob Fleumer: 12.42. uur. Ik stem in met uw zienswijze. Echter de EUSSR, de RODEN, en in Nederland de PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU zullen NOOIT de moed opbrengen het perverse islammonster aan te pakken! Zij spelen ermee onder “een hoedje”.

   Like

 12. Guus D zegt:

  Dat gedoe over wel/niet bezet gebied waar Israël bouwt, dat zou toch iets meer bekendheid moeten krijgen. Maar hoe? Open brief aan de minister van BuZa? Iemand een idee? Op de MSM hoeven we niet te rekenen, helaas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s